Australian dollari kohtaa lisää vastatuulea, kun Australian varapankki on napautettu

Tällä viikolla on suunnitteilla keskuspankin korkopäätöksiä. Ensimmäinen telakalla on Australian keskuspankin päätös tiistain aikaisin kello 3.30 GMT. RBA: n odotetaan pitävän koronsa vakaana 1,5 prosentissa. Korkopäätös itsessään ei todennäköisesti aiheuta paljon volatiliteettia, paitsi jos RBA toimitti koronlaskua. Mukana oleva korkoilmoitus voi kuitenkin painaa voimakkaasti Australian dollaria, jos RBA iskee dovish-sävyyn. Aussie kävi kauppaa hieman matalammalla marraskuussa, ja se todennäköisesti pysyy heikkona joulukuussa. Tässä on viikoittainen AUD / USD-kaavio:

 

AUD / USD -viikkokaavio

  

Tällä parilla on selvä laskeva kallistuma. Näytön alaosassa oleva hidas stokastiikan ilmaisin todistaa myös tästä heikkoudesta. Viimeisten kahden viikon vetovoima on tuonut parin takaisin alueelle, joka tarjoaa hyvän myyntiriskin lyhyille myyjille. 20 viikon eksponentiaalinen liukuva keskiarvo, joka on noin 70 pistettä perjantaisen sulkemisen yläpuolella, voi mahdollisesti nostaa hintaa seuraavien viikkojen aikana. Tässä on päivittäinen kaavio:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

  

Olen ehdottanut viimeisimmissä artikkeleissa myydä tämä pari entisen vastustusvyöhykkeen alueella, kuten yllä olevassa kaaviossa on merkitty. Tämä vastusvyöhyke on edelleen voimassa, samoin kuin 20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo ja 200 päivän liukuva keskiarvo. Nämä kaksi liikkuvaa keskiarvoa yhdessä tämän entisen tukivyöhykkeen kanssa, joka toimii uutena vastuksena, luo vahvan vastuselementtien yhtymäkohdan, mikä voi olla tärkeä etu kauppiaille, jotka ottavat lyhyen puolen.

 

Sijoittajat, jotka haluavat harjoittaa uusia lyhyitä positioita AUD / USD: llä, voivat käyttää muutamia erilaisia ​​lähestymistapoja. Yksi näistä olisi avata pitkäaikainen kauppa, joka voidaan käydä nykyisellä markkinahinnalla (0,74529). Voidaan käyttää laajaa noin 200 pisteen pysäytyshäviötä ja noin 600 pisteen ottovoittoa. Seuraava taulukko selittää asennuksen:

 

AUD / USD -viikkokaavio

  

Kohta voidaan nostaa kannattavuudelle heti, kun se on siirtynyt sinun eduksi 200 pistettä (alkuperäisen pysäytystappion etäisyys).

 

Toinen vaihtoehto olisi odottaa vielä suurempaa retracementia ennen sisäänpääsyä. Tämä tarjoaa edun suuremmasta voitotavoitteesta ja pienemmästä pysäytyshäviöstä. Tämän yrittämisen haittana on, että hinta ei välttämättä saavuta tilaustasi ja saatat unohtaa kaupan. Tässä on esimerkki:

 

AUD / USD -viikkokaavio

 

Tietenkin on monia muita tapoja käydä kauppaa AUD / USD: llä. Pitkäaikaiset kaupat eivät houkuttele kaikkia elinkeinonharjoittajia, ja tulevalla viikolla voi mahdollisesti olla virheettömiä mahdollisuuksia matalammalla aikataululla.

 

RBA-korotuspäätös ja korkoilmoitus eivät kuitenkaan ole ainoita tärkeitä tapahtumia alueen ulkopuolella tällä viikolla. Australian kolmannen vuosineljänneksen bruttokansantuote (bruttokansantuote) julkaistaan ​​keskiviikkona kello 00.30 GMT. Näiden lukumäärän ennustetaan laskevan, mikä saattaa heijastaa Australian hitaampaa taloutta.

 

USD / CAD

 

Myös BOC: lla (Bank of Canada) on korkopäätös tällä viikolla keskiviikkona klo 15.00 GMT. BOC: n odotetaan pitävän koronsa ennallaan 0,5 prosentissa. Öljyn hinnan viimeaikainen nousu lievittää varmasti joitain Kanadan taloudellisia paineita. Epäilen, saako BOC yllätyskoron alennuksen tässä vaiheessa, erityisesti öljyn hinnan viimeaikaisen nousun myötä. 

 

Jos öljyn hinta jatkaa nousua tällä viikolla, Kanadan dollari voi saada lisää maata Yhdysvaltain dollariin nähden, varsinkin jos dollari palaa enemmän viimeaikaisiin voittoihinsa. Tässä on päivittäinen USD / CAD-kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

  

Täällä voimme nähdä, että pari on hajonnut vakuuttavasti alle 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Hidas stokastisen indikaattorin negatiivinen ero ennusti hintojen nykyisen suuntauksen. Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, indikaattori laskee tällä hetkellä jyrkästi, ja niin kauan kuin tämä indikaattori on kaltevaa alaspäin, USD / CAD-kurssi voi pysyä negatiivisena.

 

En tietenkään suosittele tämän parin myyntiä tällä hetkellä, koska se taistelee suurempaa nousutrendiä vastaan. Muista, että pari käy kauppaa 200 päivän liukuvan keskiarvonsa yläpuolella, ja jopa viikkokaaviossa hintaa tukee edelleen 20-EMA. Tarkastellaan viikoittaista USD / CAD-kaaviota:

 

USD / CAD viikkokaavio

  

Hidas stokastinen indikaattori antaa meille edelleen yliostetun lukemisen. Hinnan sisältää edelleen ylöspäin kalteva kanava. Näiden tekijöiden sekä 20 viikon eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon tarjoaman tuen tulisi varoittaa kauppiaita harkitsemaan tässä vaiheessa vain pitkiä positioita. Nykyinen hinta on myös entisellä vastustasolla, mikä voi olla tärkeä uusi tukialue. Katso seuraava kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

  

Kuten ehkä tiedätte, Kanadan dollari ja öljyn hinta korreloivat voimakkaasti. Öljyn hinta on noussut voimakkaasti sen jälkeen, kun jotkut öljyntuottajamaat ovat äskettäin sopineet öljytuotannon vähentämisestä tai jäädyttämisestä tämän hyödykkeen hinnan nostamiseksi. Heidän suunnitelmansa on toistaiseksi onnistunut raakaöljyn kaupan ollessa yli 51 dollaria tynnyriltä. On vaikea sanoa, kuinka tehokas tämä tuotannon leikkaus on pitkällä aikavälillä. Epäilen, pitäisikö öljyn hinta kauempana korkealla. Jos öljyn hinta alkaa vakiintua joskus lähiviikkoina, se voi tukea USD / CAD: ää. Jos Yhdysvaltain dollari palauttaa vetovoiman samanaikaisesti, USD / CAD voi nopeasti nousta jälleen korkeammalle.

 

EUR / USD

 

Eurolla on tällä hetkellä monia perustavanlaatuisia esteitä. Italian kansanäänestys, Deutsche Bankin ongelmat ja keskustelut Alankomaiden mahdollisesta irtautumisesta Euroopan unionista.

 

EUR / USD on käynyt kauppaa huomattavasti Yhdysvaltain presidentinvaalien jälkeen. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

  

Pari on vetäytynyt takaisin tasolle, joka voisi tarjota hyvän mahdollisuuden myydä se. Tekniset tiedot ja perustekijät viittaavat edelleen EUR / USD: n laskuun, ja pari saattaa saavuttaa pariteetin seuraavien viikkojen aikana. Tällä hetkellä punta on suhteellisen vahva, ja ehkä euron myynti punta vastaan ​​tuottaa parempia tuloksia kuin sen myynti Yhdysvaltain dollariin nähden.

 

Maanantaina EKP: n presidentti Mario Draghi pitää puheensa klo 14.00 GMT. Torstaina EKP: llä on korkopäätös klo 12.45 GMT.

 

GBP / USD

 

GBP / USD kävi kauppaa aggressiivisesti enemmän viime päivinä. Mahdollisuus, että Yhdistynyt kuningaskunta voi päästä Euroopan sisämarkkinoille Brexitin jälkeen (kustannuksella), on aiheuttanut suuren osan tästä impulsiivisesta noususta. Britannian talous hyötyisi valtavasti, jos se säilyttäisi pääsyn euroalueelle.

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

  

Vaikka GBP / USD on lähestymässä tärkeää vastustusvyöhykettä, en lyö vetoa käänteestä tällä alueella. Jos saamme pian lisää hyviä Brexit-uutisia Yhdistyneelle kuningaskunnalle, voi tapahtua voimakas helpotusralli, joka todennäköisesti ei kunnioita läheisen vastarinnan tasoja, kuten yllä olevassa kaaviossa.

 

Tärkeitä Britannian uutistapahtumia tulevalla viikolla

 

Palvelujen PMI (marraskuu) – maanantai 09:30 GMT

BOE: n kuvernööri Mark Carney puhuu – maanantai 17:00 GMT

Valmistustuotanto (MoM) (lokakuu) – keskiviikko 09:30 GMT

 

Onnea kaupankäynnissä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me