Australsk dollar til at møde yderligere modvind med Australiens Reserve Bank på tryk

Der er planlagt et stort antal centralbankrenter i denne uge. Den første på docket er Reserve Bank of Australia’s beslutning tidligt tirsdag kl. 03:30 GMT. RBA forventes at holde deres rente stabil på 1,5%. Selve rentebeslutningen vil sandsynligvis ikke forårsage meget volatilitet, undtagen hvis RBA leverede en rentesænkning. Den ledsagende kursopgørelse kunne imidlertid veje tungt for den australske dollar, hvis RBA slår en dovish tone. Aussie handlede lidt lavere i november, og det vil sandsynligvis forblive svagt i december. Her er et ugentligt diagram over AUD / USD:

 

Ugentligt AUD / USD-diagram

  

Der er en bestemt baishældning på dette par. Den langsomme stokastiske indikator nederst på skærmen vidner også om denne svaghed. Tilbagetrækningen i de sidste to uger har bragt parret tilbage i en zone, der giver en god risiko for at belønne forhold for short-sælgere. Det eksponentielle glidende gennemsnit på 20 uger, som er ca. 70 kerner over fredagens lukning, kan muligvis dække prisen i de næste par uger. Her er et dagligt diagram:

 

AUD / USD dagligt diagram

  

Jeg har i de seneste artikler foreslået at sælge dette par i regionen i den tidligere modstandszone som markeret på diagrammet ovenfor. Denne modstandszone holder stadig, såvel som det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit og det 200-dages glidende gennemsnit. Disse to glidende gennemsnit sammen med denne tidligere støttezone, der fungerer som ny modstand, skaber en stærk sammenløb af modstandselementer, som kan være en vigtig fordel for handlende, der tager på kortsiden.

 

Handlende, der gerne vil deltage i nye korte positioner i AUD / USD, kan bruge et par forskellige tilgange. En af disse ville være at åbne en langsigtet handel, som kan indtastes til den nuværende markedspris (0,74529). Et bredt stoptab på ca. 200 pips og en take profit på ca. 600 pips kan bruges. Følgende diagram forklarer opsætningen:

 

Ugentligt AUD / USD-diagram

  

Positionen kan bringes til breakeven, så snart den er bevæget til din fordel med 200 kerner (afstanden fra det oprindelige stoptab.

 

En anden mulighed ville være at vente på en endnu større retracement, før du går ind. Dette giver fordelen ved et større profitmål og et mindre stoptab. Ulempen ved at prøve dette er, at prisen muligvis ikke når din postordre, og du kan gå glip af en handel. Her er et eksempel:

 

Ugentligt AUD / USD-diagram

 

Der er selvfølgelig mange andre måder at handle AUD / USD på. Langvarige handler appellerer ikke til enhver erhvervsdrivende, og der kan muligvis være pletfri muligheder på lavere tidsrammer i de kommende uger.

 

RBA-satsbeslutningen og satsopgørelsen er dog ikke de eneste vigtige begivenheder i regionen i denne uge. Det australske BNP-tal (3. kvartal) offentliggøres onsdag kl. 00:30 GMT. Der forventes et fald i disse tal, som kan afspejle en langsommere australsk økonomi.

 

USD / CAD

 

BOC (Bank of Canada) har også en rentebeslutning i denne uge onsdag kl. 15:00 GMT. BOC forventes at holde deres sats uændret på 0,5 procent. Den nylige stigning i olieprisen vil helt sikkert lindre noget af Canadas økonomiske pres. Jeg tvivler på, om BOC vil levere en overraskelsesrentesænkning på dette stadium, især med den nylige stigning i olieprisen. 

 

Hvis olieprisen fortsætter med at stige i denne uge, kan den canadiske dollar få noget mere terræn mod den amerikanske dollar, især hvis dollaren trækker mere af sine nylige gevinster tilbage. Her er et dagligt diagram over USD / CAD:

 

USD / CAD dagligt diagram

  

Her kan vi se, at parret er brudt overbevisende under det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Den negative afvigelse på den langsomme stokastiske indikator forudsagde den aktuelle pris retracement. Som du kan se på diagrammet ovenfor, falder denne indikator kraftigt i øjeblikket, og så længe denne indikator skråner nedad, kan USD / CAD-valutakursen forblive negativ.

 

Selvfølgelig vil jeg ikke anbefale at sælge dette par i øjeblikket, fordi det ville bekæmpe den større opadgående tendens. Husk, at parret handler over sit 200-dages glidende gennemsnit, og selv på et ugentligt diagram understøttes prisen stadig af 20-EMA. Lad os se på et ugentligt diagram over USD / CAD:

 

Ugentligt USD / CAD-diagram

  

Den langsomme stokastiske indikator giver os stadig en overkøbt læsning. Prisen er stadig indeholdt i den opad skrånende kanal. Disse faktorer sammen med den support, der tilbydes af det 20-ugers eksponentielle glidende gennemsnit, bør advare forhandlere om kun at overveje lange positioner på dette stadium. Den aktuelle pris er også på et tidligere modstandsniveau, som kunne være en vigtig ny supportzone. Se på følgende diagram:

 

USD / CAD dagligt diagram

  

Som du måske ved, er den canadiske dollar og olieprisen stærkt korreleret. Olieprisen er steget kraftigt efter den nylige aftale, som nogle olieproducerende lande har aftalt om at reducere eller fryse olieproduktionen i et forsøg på at hæve prisen på denne vare. Deres plan har hidtil været vellykket med handel med råolie over $ 51 pr. Tønde. Det er svært at sige, hvor effektiv denne produktionsnedskæring vil være på lang sigt. Jeg tvivler på, om olieprisen vil fortsætte med at handle højere meget længe. Hvis olieprisen begynder at konsolidere sig de næste par uger, kan den understøtte USD / CAD. Hvis den amerikanske dollar genvinder trækkraft på samme tid, kan USD / CAD hurtigt bevæge sig højere igen.

 

EUR / USD

 

Euro står over for mange grundlæggende hindringer i øjeblikket. Den italienske folkeafstemning, Deutsche Bank-problemer, og taler om en mulig udgang fra Den Europæiske Union ved Holland.

 

EUR / USD har handlet meget lavere siden det amerikanske præsidentvalg. Se på dette daglige diagram:

 

EUR / USD dagligt diagram

  

Parret er trukket tilbage til et niveau, der kan give en god mulighed for at sælge det. Det tekniske og fundamentale antyder et yderligere fald i EUR / USD, og ​​parret kan muligvis nå paritet i de næste par uger. I øjeblikket er pundet relativt stærkt, og måske vil salg af euroen mod pundet give bedre resultater end at sælge det mod den amerikanske dollar.

 

Mandag holder ECB-præsident Mario Draghi en tale kl. 14:00 GMT. På torsdag har ECB en rentebeslutning kl. 12:45 GMT.

 

GBP / USD

 

GBP / USD handlede aggressivt højere de sidste par dage. Muligheden for, at Storbritannien muligvis har adgang til det europæiske indre marked efter Brexit (til en pris) har udløst meget af denne impulsive opstigning. Den britiske økonomi ville have enormt fordel, hvis den bevarede handelsadgang til euroområdet.

 

GBP / USD dagligt diagram

  

Selvom GBP / USD nærmer sig en vigtig modstandszone, ville jeg ikke satse på en vending i dette område. Hvis vi snart får nogle flere gode Brexit-nyheder til Storbritannien, kan der være et stærkt nødhjælpsrally, som sandsynligvis ikke respekterer nærliggende modstandsniveauer som det i diagrammet ovenfor..

 

Vigtige britiske nyhedshændelser i den kommende uge

 

Services PMI (nov) – mandag 09:30 GMT

BOE-guvernør Mark Carney taler – mandag 17:00 GMT

Produktionsproduktion (MoM) (okt) – onsdag 09:30 GMT

 

Held og lykke med din handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me