FORSAGE käynnistämään xGOLD-ohjelmansa ETH: ssä

HÄVITTÄMINEN – yksi vuoden 2020 keskustelluimmista MLM-hankkeista, valmistautuu käynnistämään xGOLD-markkinointiohjelmansa Ethereumissa. Muistutuksena, että FORSAGE-yhteisö on kasvanut 55% vain kahdessa kuukaudessa ohjelman olemassaolosta TRON-lohkoketjussa. Yli 100 tuhatta uutta käyttäjää. xGOLD-osallistujat ovat ansainneet 16 miljoonaa dollaria! FORSAGE-yhteisön jäsenet ovat ansainneet lähes 500 000 000 dollaria kuudessa kuukaudessa projektin olemassaolosta pelkästään Ethereumin lohkoketjussa. Nämä luvut voidaan helposti todistaa Etherscan-palvelun tilastoilla.

Kryptoharrastajat, jotka tutkivat HÄVITTÄMINEN ilmiö, ovat analysoineet hankkeen älykkäitä sopimustilastoja Ethereumista. He ovat havainneet, että FORSAGE-yhteisön jäsenet ovat ansainneet yli puoli miljardia dollaria keväästä 2020 lähtien ETH-blockchain-versiossa lukuun ottamatta tulojaan TRON-blockchainissa.

FORSAGE ETH -sopimus on julkinen, joten sen löytäminen Etherscanista ei ole iso juttu. Jos haluat tarkistaa itse sopimuksen ja kaikki sen läpi menevät liiketoimet, siirry kohtaan https://etherscan.io/txs?a=0x5acc84a3e955Bdd76467d3348077d003f00fFB97

Toistaiseksi tapahtumien lukumäärä on jo lähellä 3,5 miljoonaa, ja 700-800 tapahtumaa, joista kullakin on erilainen summa, lisätään 24 tunnin välein. Ne sisältävät pienet liiketoimet 0,05–0,8 ETH, keskisuuret liiketoimet 1,6–6,4 ETH ja suuret liiketoimet yli 50 ETH. On syytä huomata, että rahaa ei ole tallennettu FORSAGE-älykkääseen sopimukseen. Sen sijaan jokainen maksu menee suoraan kumppanille. Eli mikä tahansa älykkääseen sopimukseen lähetetty summa tulee yhteisön jäsenen tuloksi.

FORSAGE-ohjelmassa kaikkia varoja hallinnoidaan automatisoidulla älykkäällä sopimuksella, ja kaikkia tapahtumia voidaan seurata. Tällä hetkellä puhumme alustan versiosta Ethereum-lohkoketjussa, mutta TRONissa on myös alustan versio, jossa ainutlaatuinen markkinointiohjelma, xGOLD, käynnistettiin lokakuussa 2020. xGOLD on ylittänyt aiemmat suorituskykyrekordit FORSAGE: ssa. Tänään kaikki valmistautuvat uusiin ennätyksiin ETH: lla!

Idean kirjoittajat valmistautuvat nyt käynnistämään xGOLD Ethereum-lohkoketjussa, mikä lisää FORSAGE -alustan suosiota ETH: lla ja sen jälkeen – sen käyttäjien tuloja.

Aikaisemmin voit käyttää xGOLDia vain TRON-lohkoketjussa, mutta se on muuttumassa. Teknisistä vaikeuksista johtuen aiemmin oli mahdotonta toteuttaa xGOLD ETH: lla, mutta lopulta kehittäjät onnistuivat tekemään sen. Markkinoinnin ydin pysyy samana – täysin samanlainen kuin olemme tottuneet. Tulot ovat kuitenkin huomattavasti suuremmat, koska Ethereum-yhteisö on suurempi.

Syy siihen, miksi xGOLDia ei voitu käynnistää ETH: lla, oli tapa, jolla älykkäät sopimukset toimivat ETH-verkossa. Kaikki estoketjutapahtumat tallennetaan hajautettuun pääkirjaan, ja ne on tallennettava ikuisesti miljooniin kopioihin. Tämän mahdollistamiseksi Ethereumin kehittäjät ovat optimoineet ja yksinkertaistaneet ohjelmointikieltä. Nämä tekniset rajoitukset tekivät mahdottomaksi ottaa xGOLD käyttöön ETH: lla. Suurista tietojoukoista koostuvien kyselyjen takia liiketoimet olisivat raskaita ja kalliita (kalliimpia kuin tavalliset lompakoiden väliset tapahtumat). Se oli kokemus, jonka kehittäjät saivat ohjelman TRON-sovelluksen aikana, joka auttoi optimoimaan pyynnöt mahdollisimman paljon. Se antoi heille mahdollisuuden käynnistää ohjelma täydellä toiminnallaan, mikä eliminoi yhteisön jäsenten kohtuuttoman korkeat maksut.

  • Kolme FORSAGE-markkinointiohjelmaa on täysin tasapainossa. x3 tuottaa nopeimmat tulokset aktiivisimmille kumppaneille, x4 voidaan kutsua keskipitkän aikavälin strategiaksi, koska se antaa joissakin tapauksissa 100% voiton toisesta linjasta. xGOLD on yksi houkuttelevimmista suurimmalle osalle aloittelijoita – se tarjoaa eniten lisäominaisuuksia, kaikki voivat tuntea olevansa osa suurta tiimiä, jossa ihmiset kasvavat yhdessä. Tällä tavoin kaikki ohjelmat kytkeytyvät toisiinsa. Tämä on erittäin tärkeä asia. Jos FORSAGE-markkinointi palkitsisi vain aktiivisimmat kumppanit, aloittelijat olisivat epäröivät liittyä mukaan – sanovat ohjelman kirjoittajat virallisessa videossaan, joka löytyy linkistä: https://youtu.be/cpXDvVGL794, missä he selittävät kuinka tärkeää heille oli käynnistää xGOLD ETH: lla.

xGOLD pähkinänkuoressa. Verrattuna muihin markkinointiohjelmiin, xGOLD tarjoaa enemmän spillovereja ja parempia tiimin vuorovaikutusreittejä. Jokainen tytäryhtiö saa oman älykkään sopimuksen rekisteröidyään.

Paikkojen hintojen nousu xGOLDissa on erittäin yksinkertaista: jokainen paikka maksaa kaksi kertaa enemmän kuin edellinen. Lisäys menee tiukasti Fibonacci-numeerisen järjestyksen eli kultaisen suhteen mukaan.

Ei ole yllättävää, että tämäntyyppiselle markkinointisuunnitelmalle oli kysyntä Ethereumin lohkoketjussa, joka on nykyään levinneempi. Verkko on läpinäkyvä, mahdollisimman hajautettu, ja mikä tärkeintä, kehittäjät ovat löytäneet täydellisen tavan optimoida tapahtumia alustan sisällä. Ethereum-ohjelman käynnistämisen jälkeen jokainen käyttäjä saa oman älykkään sopimuksensa varmistaen, että xGOLD toimii heidän puolestaan ​​100% oikein.

Tämä on hämmästyttävä näkymä ETH 2.0 -verkon käynnistämisen valossa ja riskitön skenaario lohkoketjun teknisistä ominaisuuksista johtuen. Odotamme kaikkien FORSAGE-osallistujien todella konkreettista kannattavuuden kasvua uusien käyttäjien aktiivisen tulon vuoksi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me