PR: Esittelyssä Prime XBT -kumppaniohjelma, jossa on 4 tasoa viittauspalkintoja

Prime XBT, uusi 4. sukupolven kryptovaluuttakauppapaikka, joka lanseerattiin aiemmin tässä kuussa tuomaan markkinoiden tehokkain toiminnallisuustyökalusarja kauppiaille.  

Alustan vaikuttavien ominaisuuksien ja kannattavien kaupankäyntimahdollisuuksien lisäksi Prime XBT ilmoitti äskettäin ainutlaatuisesta ja tuottoisasta yhteistyökumppaniohjelmastaan ​​ansaita kaupankäynnin ulkopuolella.  

Esittelemällä ystäväsi PrimeXBT: lle saat palkinnon lähetyspalkkiolla heidän kaupankäynnistään koko elämän ajan. Mutta palkkiot menevät tätä syvemmälle ansaitsemalla palkkion paitsi suorista viitteistäsi myös toisen, kolmannen ja neljännen tason viittauksista.

Ainutlaatuinen 4-tasoinen kumppaniohjelma tarjoaa myös harvinaisen mahdollisuuden rakentaa täysimittainen erittäin kannattava yritys ei alkuinvestointeja.  

Kuka on oikeutettu?

Kuka tahansa voi osallistua PrimeXBT: n kumppaniohjelmaan riippumatta siitä, käyvätkö he salakirjoitusta henkilökohtaisesti vai ei. Lähetyspalkkiojärjestelmästä mahdollisesti saatavat voitot ovat niin merkittäviä, että niitä voitaisiin käyttää ensisijaisena tulovirrana ilman, että heidän on vaihdettava senttiäkään.

Kuinka se toimii?

Prime XBT maksaa tytäryhtiöille kumppaneille prosenttiosuuden viittauksensa kaupankäyntipalkkioista viittaustasoon nähden.   

4 palkintotasoa:

Taso 1 – Suorat viitteet: Nettoprosentti 20% kaikista palkkioista.

Taso 2 – Taso 1: Netto 15% kaikista palkkioista.

Taso 3 – Taso 2: Netto 10% kaikista palkkioista.

Taso 4 – Viittaa taso 3: Netto 5% kaikista palkkioista.

Tärkeää on huomata, että Prime XBT: n palkkiot ovat alhaisimmat kilpailijoiden salauskauppapaikoissa (vain 0,05%), mutta silti se maksaa tytäryhtiöilleen 10x suurempi palkinto täsmälleen samalle määrälle kaupankäyntimäärää.  

Kuinka alhaisimmat palkkiot voivat tuottaa 10 kertaa enemmän viittaustuloja?

Oletetaan, että elinkeinonharjoittaja tallettaa 1000 dollaria käydäkseen kauppaa tavallisella salauspörssillä, jonka provisio on 0,25%, mikä vastaa 2,50 dollaria. Parhaassa tapauksessa kumppanikumppani voi ansaita jopa 40% tästä palkkiosta, jolloin se tuottaa 1 dollarin voiton.

Vertailun vuoksi, jos sama 1000 dollaria käydään kauppaa 100-kertaisella vipuvaikutuksella PrimeXBT: llä: aseman arvo on 100 000 dollaria, jolloin vain 0,05 prosentin palkkio 100 000 dollarin kaupan toteuttamisesta tulee 50 dollariksi. Ja kun ensimmäisen tason viittaus tuottaa 20% tästä palkkiosta, tytäryhtiökumppani tuottaa 10 dollarin voiton (10x enemmän).

Lisäksi tässä ei oteta huomioon edes viittausten 4-tasoa, mikä laajentaa mahdollisuuksia hyötyä toisen, kolmannen ja neljännen tason viittauksilla 15%: n, 10%: n ja 5%: n palkkioilla..

On selvää, että mitä suorempia viitteitä verkon sisällä on, sitä nopeammin se kasvaa ja sitä suuremmat kokonaistuotot ovat.  

prime xbt

Kuinka paljon voit ansaita?

Prime XBT -yhteistyöohjelmasta mahdollisesti ansaittavan voiton määrä on rajoitettu vain verkkoosi ja niiden kaupankäyntiin. Ottaen kuitenkin huomioon 100-kertainen vipuvaikutus, merkittävien voittojen saaminen ei vaadi niin paljon kaupankäyntimäärää kuin muiden kilpailijoiden viiteohjelmien kanssa.

Tässä on esimerkki maksun laskemisesta seuraavaan skenaarioon:

Oletetaan, että suosittelit PrimeXBT: tä viidelle henkilölle, ja jokainen heistä teki saman (viittaa vielä 5 henkilöön) ja niin edelleen 4. tasolle. Jos jokainen viitattu käyttäjä talletti kaupankäyntitililleen 1000 dollarin avainmäärän 100x vipuvaikutuksella, ansaitset 2425 dollaria. Näet tämän laskelman yksityiskohtaisen erittelyn alla olevasta taulukosta.

Ja sitten sinun on harkittava, että jos voit ansaita 2425 dollaria viittaamalla vain viiteen ihmiseen, kuvittele kuinka paljon sinä voisi tehdä viittaamalla rajoittamattomaan määrään enemmän niitä, jotka saattavat käydä kauppaa suuremmalla volyymilla.  

Kun Prime XBT on jo oikeuttanut hyvin perustellun hyppyn, sen ei pitäisi olla vaikea tehtävä saada taitavien salakirjoittajien kiinnostusta kasvattamaan viittausliiketoimintaasi.  

Plus -alusta on vasta uusi, mikä tarkoittaa, että on kultainen mahdollisuus olla yksi ensimmäisistä, joka kutsuu joukkoja liittymään ja hyötymään kaupankäynnistä koko elämän ajan kuin alustan asteikko.

Kuinka voit kasvattaa viittausliiketoimintasi verkostoa?

  1. Jaa viittauslinkkisi sosiaalisen median, asiaankuuluvien yhteisöfoorumien ja verkostojen kautta, kuten Facebook, Twitter, Instagram, Bitcointalk, Reddit, Telegram jne..
  2. Luo artikkeli tai blogiviesti PrimeXBT: stä, sen eduista ja ominaisuuksista – jaa viittauslinkkisi.
  3. Luo YouTube- tai Vimeo-video, joka tarkistaa alustan – jaa viittauslinkkisi.
  4. Ole luova ja ajattele laatikon ulkopuolella – sinua rajoittaa vain mielikuvitus!

Kuinka aloittaa?

Se on helppoa ja ilmaista. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä saadaksesi yksilöllinen viittauskoodisi ja saada verkostoituminen – levitä sanaa ja inspiroi markkinaosapuolia liittymään.

Miksi viitata PrimeXBT: hen?

Edistyneet ominaisuuspaketit ja kannattavat kaupankäyntimahdollisuudet Prime XBT ovat vertaansa vailla, ainoana salauskauppaterminaalina, joka tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen ja kyvyn käydä kauppaa molemmilla pitkillä ja lyhyt kaikista kuudesta parhaasta salausvarasta: BTC, ETH, XRP, EOS, LTC ja BCH.  

Alustalla on yksinkertainen, hienostunut ja erittäin räätälöitävä käyttöliittymä, jossa on valinnainen moninäyttöinen tuki, välitön tilausten toteutus parhaalla mahdollisella markkinahinnalla yhdistämällä likviditeetti 12 eri johtavalta palveluntarjoajalta. Kaiken tämän kanssa paljon enemmän, PrimeXBT on ihanteellisessa asemassa tullakseen suosituksi korkean velkaantumisen omaavaksi salauksen kaupankäyntialustaksi vuonna 2019.   

.  ..

Aloita tytäryrityksesi ja hyödynnä PrimeXBT: n arvokasta tuotetta ja menestystä sen mittakaavassa siirtymällä osoitteeseen https://PrimeXBT.com/referral/.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me