Hvorfor kommende Bitcoin-halvering ville dværge de tidligere to BTC-halveringer?

reklame Phemex

Den næste halvering af bitcoin er mindre end to uger væk, og bortset fra den bullish stemning omkring den, er der meget ændret siden de sidste to halveringsbegivenheder. Lad os se, hvordan den kommende tredje halvering er forskellig fra de andre i fortiden.

Før vi begynder, hvorfor Bitcoin Halvering er sådan en hype?

Halvering af Bitcoin Block-belønning er kendt for at være en meget bullish begivenhed primært fordi den reducerer udbuddet af produceret Bitcoin pr. Udvindet blok med halvdelen. Med en fast markedsdækning på 21 millioner gør hver halveringsbegivenhed Bitcoin til et mindre aktiv, hvilket giver en bump i sin værdi på grund af dynamikken i udbudsefterspørgslen. Halveringen af ​​Block Reward finder sted efter hver 210.000 blokke, der udvindes, og det tager cirka 4 år at gennemføre.

Da Bitcoin blev lanceret tilbage i 2009 producerede 50 BTC pr. Blok, der blev reduceret til 25 BTC under den første halvering i 2012. Tilsvarende i 2016 blev forsyningen skåret fra 25 BTC til 12,5 BTC og nu under den kommende halvering i maj ville det være reduceret til 6,25 BTC.

Okay, lad os dykke ind og finde ud af, hvad der er så forskelligt med kommende hjørne af BITCOIN!

1. Bitcoin er ikke mere en internetbaseret magisk penge

Forud for sin heltid i 2017 var Bitcoin kun kendt af en udvalgt gruppe mennesker, der så det som magiske internetbaserede penge. At være en relativt ny aktivklasse viste Bitcoin høj volatilitet, og dens prisbevægelse blev ofte drevet af medieindberetninger og rygter, og folk investerede ofte i Bitcoin, da de troede, det var en hurtig opretningsplan.. 

Imidlertid hjalp bjørnemarkedet, der fulgte 2017-all-time-high, bitcoin, sin boble-lignende opførsel, gjorde den mere stabil, mens den reducerede volatilitetsniveauerne betydeligt. Volatilitetsniveauet steg igen i marts i år på grund af markedskrasj og paniksalg. Hvis vi ser tilbage på den foregående halvering, steg volatiliteten også før halveringen i 2016

Bitcoin Volatility

Imidlertid så den underforståede volatilitet, der måler volatiliteten i nær fremtid, et fald til niveauet i 2016.

Bitcoin volatilitetKilde: Skæv

Bortset fra volatiliteten er hash-input, der er en nøglemåling til at bestemme sikkerheden i Bitcoin-netværket, 7X højere end dets 2017-niveauer. Jo flere hash-input betyder, at flere antal minearbejdere aktivt bekræfter transaktionen og leder efter den næste blok på netværket, hvilket igen styrker netværkets sikkerhed mod 51% -angreb..

2. Interesse omkring Bitcoin-halvering på et højeste niveau

Prisstigningen i 2017 skubbede sikkert Bitcoin ind i global rampelyset og skabte nysgerrighed blandt den almindelige offentlighed om, hvordan en decentral form for valuta fungerer uden regeringsmyndighed. Nysgerrigheden blev senere til en forståelse af, hvordan penge fungerer, og som et resultat er folks interesse for Bitcoin på et højeste niveau.

google trendGoogle Trend på Bitcoin Halverings nøgleord

Google-metrics antyder, at søgningerne efter ‘Bitcoin Halving’ er på et højeste niveau og kun stiger yderligere. Følgende datatabel over Google Trend antyder, at søgningerne kun stiger dagligt.

3. Bitcoin tegnebøger med ikke-nul saldo højde

En anden måling, der viser, at folket er mere bullish over for Bitcoin i dag, end de nogensinde var tidligere, er stigningen i Bitcoin-tegnebøger med en ikke-nul saldo. Dette betyder, at flere mennesker er dykket ind i Bitcoin-spillet og har foretaget mindst en transaktion end nogensinde før.

Bitcoin adresserKilde: Glassnode

Stigningen i antallet af sådanne tegnebøger indikerer også formuefordeling blandt detailinvestorer. Hvalers ophobning af velstand har været en årsag til bekymring for mange, da det er kendt, at disse hvaler bedrager pumpe- og dumpevildet og dermed manipulerer prisbevægelsen på markedet. Stigningen i antallet af ikke-nul-balance tegnebøger er dog en indikation af, at detailinvestorer aktivt investerer konge-mønten.

4. Bitcoins accept og lovlighed

En af de mest fremtrædende faktorer, der ville gøre denne halveringsbegivenhed af stor betydning, er accept af Bitcoin over hele kloden. Under den sidste halvering var et flertal i verden uvidende om det ‘digitale guld’, og selv efter medieopmærksomhed i 2017 betragtede et flertal af regeringerne det som en internetboble.

Ting har dog ændret sig drastisk i de sidste to år, og ikke kun Bitcoin er lovligt i størstedelen af ​​verden, men mange har også enten reguleret det (som Japan, Sydkorea, Malta, Singapore) eller ønsker at regulere det ( USA, Frankrig, Tyskland osv.). Fra i dag er Bitcoin lovligt i mere end 111 lande, mens det kun er ulovligt i 10 lande.

Disse faktorer gør den kommende halveringsbegivenhed af stor betydning og meget forskellig fra de to foregående. Mens debatten om Bitcoins pris muligvis fortsætter, vokser dens betydning som et decentralt finansielt værktøj med hver dag der går.

Gik vi glip af noget, så lad os det vide i dine kommentarer nedenfor eller kl Twitter

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me