ShapeShift CEO opfordrer WSJ til at skubbe “Crypto is Criminal Money” Fortællende og vildledende nyheder

reklame Phemex

I nutidens verden mente mediernes indflydelse på dem, at processen er på et højdepunkt. Det være sig sociale medier på almindelige medier, det er meget vanskeligt at skelne nyhederne fra rygterne. Cryptovalutaer har været offer for dette i lang tid, og hvis Shapeshift CEO skal tro, fortsætter de med at gøre. I en nylig artikel, der blev offentliggjort i Wall Street Journal, beskylder forfatteren Shapeshift (og andre kryptoer) for at tilbyde en platform til kriminelle til at hvidvaske deres penge..

Wall Street-journal fortrænger Voorhees og kryptosamfundet

Den nylige artikel, der blev offentliggjort af Wall Street Journal med titlen “How Dirty Money Disappears Into the Black Hole of Cryptocurrency” skrevet af Justin Scheck og Shane Shifflett fremsætter fortællingen, der siger, at enhver, der ønsker at hvidvaskning af deres beskidte penge, det være sig en nordkoreansk agent, en stjålet kreditkorthandler og hjernen til en Ponzi-ordning på 80 millioner dollars, bruger ShapeShift AG og konverterer den anonymt til kryptokurver. Opskrivningen fortsætter yderligere med at målrette privatlivsmønter som Monero, som er helt sporbare og de bedste skjulesteder for hvidvaskere af penge.

Artiklen beskylder yderligere Shapeshift og dens politikker ved at sige

”Efter hackere, der menes at være fra Nordkorea, afpressede millioner af dollars i det såkaldte WannaCry-ransomware-angreb på virksomheder og regeringer, brugte de kriminelle ShapeShift til at konvertere bitcoin til en usporbar kryptokurrency kaldet Monero, fandt sikkerhedsforskere. I det næste år foretog ShapeShift ingen ændringer i sin politik om ikke at identificere sine kunder og fortsatte med at behandle millioner af dollars i kriminelle indtægter ifølge Journal-undersøgelsen. ”

Det bebrejder også Voorhees for at holde Shapeshift ikke i overensstemmelse med KYC-normer og citerer ham fra et af hans interviews, der siger,

“Jeg synes ikke, folk skal have deres identitet registreret for at fange en lejlighedsvis kriminel,”

Artiklen bebrejder også Erik for fejlagtigt at overbevise venturekapitalisterne

”Lokket af bitcoins boom så investorer i Europa, Californien og Colorado forbi juridiske risici for at lægge mere end $ 12 millioner bag ShapeShift. De siger, hr. Voorhees, der siger, at han “ønsker, at den nationale regering opløses,” har overbevist dem om, at han er en pragmatisk forretningsmand, der er villig til at følge føderale love. “

Brugen af ​​hans og Shapeshifts navn på en så løs måde har ikke gået godt med CEO Erik, og han har stærkt svaret tilbage til WSJ og dens forfattere. Ved hjælp af sit Twitter-håndtag tweetede Voorhees, hvordan almindelige medier stadig offentliggør dårligt undersøgte artikler om kryptokurver uden at bekymre sig om de implikationer, der kunne være uheldig og vildledende..

1/2 Vi er opmærksomme på det dårligt efterforskede stykke, der er skrevet imod os af nogen hos WSJ. Konsekvenserne er uhåndterlig og vildledende. pic.twitter.com/IIyOjactGk

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 28. september 2018

2/2 Forfatter kirsebærplukkede data, eksklusive fakta i strid med fortællingens fortælling. $ 9 mio. Tal er mindre end 0,2% af vores volumen over tidsperioden. I mellemtiden er global hvidvaskning af penge gennem banker 2-5%. Op-ed kommende.

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 28. september 2018

Også, Læs: Bitcoin & Cryptos er stadig en del af Kinas nye middelklasses investeringsportefølje: Forskning afslører

Erik Voorhees finder støtte fra Joseph Young, der påpeger, at føderalt styrede forbud også hvidvasker penge

Mens Erik kæmper for sin kamp for at bevise artiklens fortælling forkert, har han fundet støtte fra Joseph Young, der svarede Erik tweet og sagde, at sådanne artikler ikke rigtig handler om hvidvaskning af penge, men faktisk handler om at skubbe en fortælling om, at krypto er kriminelle penge.

En bank i Danmark hvidvaskede 230 milliarder dollars. Hvorfor taler vi endda om $ 9 millioner på krypto-udvekslinger?

Dette handler ikke rigtig om hvidvaskning af penge, hvis det ikke er indlysende endnu. Det handler om at skubbe en fortælling om, at krypto er kriminelle penge.https://t.co/F77XOxtenK

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 29. september 2018

Han peger også på, hvordan banker hvidvasker penge, men ingen af ​​medierne taler om det, som de taler om Bitcoin og Cryptos. Mens han forklarer, hvordan medier er partisk, peger han på en bank i Danmark, der er blevet fundet skyldig i hvidvask af 230 milliarder USD. Henvisningen henviser til Danske Bank, Danmarks største bank, der sagde, at mere end 230 milliarder dollars i de mistænkte hvidvaskningstransaktioner flød gennem sin lille estiske filial, en offentliggørelse ledsaget af bankens administrerende direktørs fratræden..

Hvad Erik og Joseph fremsætter er, at svig og hvidvaskning af penge er overalt, det være sig centraliserede og føderalt styrede banker eller kryptokurver, men kun fremhævning af kryptokurver som synderen er noget, der ikke er korrekt. Man skal forstå, at tiderne ændrer sig, og kryptokurver har potentiale til at gøre meget mere end hvidvask af penge

Er du enig med Erik Voorhees og Joseph Young i deres syn på almindelige medier? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me