Bitrue vs OKEx: Et dybt kig på hybrid CeFi og DeFi-løsninger

Konkurrencen på markedet for udveksling af kryptokurrency er vokset betydeligt de seneste år, hvor snesevis af platforme forsøger at etablere et lag af dette spirende rum for sig selv. Ønsker at bygge videre på den indledende succes med at levere mere traditionelle krypto- og CeFi-løsninger og efter en stigende interesse for DeFi-tjenester søger nogle af de bedste børser nu at tilbyde det bedste fra begge verdener. Målet? En pålidelig og genkendelig hybridløsning, der kombinerer fordelene ved CeFi og DeFi, samtidig med at ulemperne mindskes.

Generelt afspejler CeFi ældre finanser, så brugerne kan optjene renter eller få lån, hvilket giver sikkerhed ved risikooverførsel mod ulempen ved at kræve deponering af aktiver. DeFi anvender brugen af ​​smarte kontrakter på finansielle instrumenter, hvorved formidleren skæres ud. Det er ikke frihedsberøvende, men du påtager dig den systemiske risiko for, at der er en fatal kodefejl i protokollen. En afbalanceret hybrid løsning kan derfor give en ideel kombination.

To platforme, der netop gør det, er Bitrue og OKEx med forskellige ideer til, hvordan man bedst kan tilbyde en sådan hybridmodel. I slaget ved Bitrue vs OKEx, her er hvordan de to platforme måler sig.

Bitrue

Etableret i 2018, Bitrue beskriver sig selv som en økonomisk styringsplatform, der specialiserer sig i digitale aktiver, investeringer, lån og handel. Det fik trækkraft ved at vedtage XRP som en af ​​sine basisvalutaer og fortsætte med at blive en af ​​de tre bedste handelsplatforme for aktivet.

At være vidne til imponerende 620% daglig vækst i handelsvolumen år efter år drev Bitrue ind i det øverste niveau af globale børser. Nu administrerer daglige handelsvolumener over $ 300 millioner med 1,6 millioner brugere, det tilbyder nogle af de laveste gebyrer på markedet ved hjælp af Bitrue platform token, BTR.

Under ledelse af CEO Curis Wang var Bitrue den første børs, der tilbød et investeringsindtjeningsprodukt, Power Piggy, giver kunderne mulighed for at tjene en passiv indkomst på op til 10% renter på en række aktiver og senere blive en udbredt funktion blandt konkurrenterne. 

Bitrue har udvidet sit udvalg af hybride finansielle produkter siden, herunder lån og BTR-indsatsstjenester. Bitrue-lån giver dig mulighed for at pantsætte aktiver til at låne USDT, BTC, XRP eller ETH. Du bevarer retten til disse aktiver, men kan frigøre kapital i dem til anden brug. Aktiver låst i Power Piggy kan også bruges som sikkerhed for lån, så du kan låne mod dem, mens du fortsætter med at tjene renter. BTR-låsninger fungere som en ekstra indsatsmulighed for at generere specielle hætter til betydeligt højere priser end Power Piggy-funktionen alene.

I august Bitrue derefter annonceret planer for DeFi-tilføjelser under Bitrue Financial Services (BFS). Forventes at starte i begyndelsen af ​​2021, vil BFS oprindeligt give långivere mulighed for at tilføje aktiver til den likviditetspulje, der er tilgængelig for låntagere, hvor långivere modtager renter efterfulgt af yderligere decentrale produkter over tid. Bitrue vil også opgradere den eksisterende lånetjeneste under denne paraply, hvilket gør tegnebøgerne, der indeholder sikkerhedsstillede midler, synlige offentligt i et skridt mod at give brugerne større magt over deres økonomi. Som et resultat vil de tilbyde både eksisterende CeFi og nye DeFi-produkter på samme tid, hvilket gør dem til en af ​​de første hybridplatforme. Det giver forskellige typer brugere et mere diversificeret udvalg af investeringsmuligheder på et praktisk sted.

Det nye Bitrue Finance-token (BFT), der driver disse hybrid CeFi- og DeFi-tjenester, blev lanceret i midten af ​​september, hvor BFT-tokens også distribueres til BTR-tokenholdere. BTR vil fortsat fokusere på at drive Bitrues traditionelle udvekslingsværktøj. BFT understøtter den nye hybrid BFS som belønning, betaling og afstemningstoken samt en afbalanceringsmekanisme inden for det decentrale udlånssystem.

OKEx

OKEx, har været i drift siden 2014 og er en anden af ​​de største børser på markedet. Selvbeskrevet som verdens førende one-stop kryptobørs, de leverer spot-, margin-, futures- og optionshandel sammen med minedriftstjenester, Forspring token salg platform, og OKB-værktøjstoken. Den leverer daglige handelsvolumener over $ 1 mia. Og er blandt de højeste i branchen. Det OKEx DEX er også under udvikling på testnet og bygger en decentral udvekslingsplatform oven på OKExChain.

OKEx Tjen tilbyder en række måder at tjene renter på kryptoaktiver ved at kombinere de bedste interne CeFi-muligheder, DeFi og indsatsmuligheder for at maksimere potentialet. Tilsvarende, OKEx-lån giver adgang til øjeblikkelige lånemarkeder fra forskellige CeFi- og DeFi-muligheder på ét sted.

For at indarbejde DeFi-funktionalitet blandt CeFi-indstillingerne har OKEx valgt en anden tilgang til deres hybridløsning. CEO Jay Hao annonceret i august en første udlånsaggregat, der integrerede Compound Finance og planer om en One-Stop DeFi Trading Shop, hvilket eliminerer behovet for at overføre penge mellem tegnebøger. Flytningen betød, at OKEx i stedet for at udvikle deres egne DeFi-produkter ville oprette forbindelse til tredjeparts DeFi Yield Farming-protokoller, såsom Uniswap, Curve og YFII. Som et resultat letter de kun adgang til disse tjenester, men det er praktisk, og tager ikke ansvar for nogen systemiske risici forbundet med dem.

Dom

Brugere skal overveje fordele og ulemper ved sådanne platforme for deres individuelle forhold. Bitrue ser ud til at tilbyde det mest enkle system til massemarkedet ved hjælp af velkendte aktiver med større cap og giver dig mulighed for at afbalancere eksponeringen med et mere diversificeret udvalg af muligheder på en pålidelig platform. De udvikler en bekvem hybrid af CeFi- og DeFi-verdener, samtidig med at de reducerer systemisk risiko ved at inkorporere yderligere protokoller.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me