Silk Road Bitcoin Wallet aktiveres igen, kæmpe dump forventet af Fællesskabet

reklame Phemex

I en nylig transaktionsdata ser det ud til, at et populært darknet-site Silk Road, der sælger stoffer online, har flyttet 1 miljard dollars værd for bitcoin fra sin kolde tegnebog. I sine tidlige år var Bitcoin kendt som Darknet-valutaen. Folk brugte det til alle de efterspurgte aktiviteter, der udnyttede dets anonyme fuldt ud. Men voksende modenhed af kryptokurver begyndte Bitcoin at bevæge sig fra kriminelle hænder til spekulanter og investorer, men brugen af ​​den ser stadig ud til at være temmelig voldsom i Darknet.  

Silk road Bitcoin tegnebog bliver aktiv, er en dump kommer?

Silk Road blev lanceret i februar 2011 som det “første moderne darknet-marked.” Platformen tillod brugerne at købe og sælge ulovlige ting online anonymt. Silkevejen blev imidlertid lukket af Federal Bureau of Investigation (FBI) i oktober 2013. Et år efter blev Silk Road 2.0 lanceret, men blev også lukket ned, og den påståede ejer, Ross Ulbricht, blev arresteret og dømt til liv i fængsel.

Da dets oprettelse og operationer var omkring de samme datoer som Bitcoin-starten og populariteten Silk Road opnåede, kunne det antages, at webstedet kunne have en enorm mængde Bitcoin, der lå i sin tegnebog. I henhold til oplysningerne fra Redditor ved navn “sick_silk”

“Den oprindelige tegnebog ejede 111.114,62 $ BTC / $ BCH, som i øjeblikket er værdsat ~ $ 844M (uden at tage hensyn til andre #Bitcoin gafler)” og “Det ser ud til, at ejeren af ​​en enorm #SilkRoad-relateret tegnebog flytter midler aktivt siden 3 dage, opdele det i bidder af 100 mønter ved hjælp af tegnebøger. ”

Reddit opdaterede også, at disse 60000 mønter blev flyttet i patroner og ikke alle sammen. Ejeren af tegnebog flyttede disse mønter i partier på 30.000 / 20.000 / 10.000 / 5.000 / 500 og nu 100 mønter.

bitcoinKilde: #BTC: https://www.blocktrail.com/BTC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions bitcoinKilde: #BCH: https://www.blocktrail.com/BCC/address/1KyJr2L6CN5XhDfv9Sb5q3kjKwFCrRxTLy/transactions

Et andet punkt, der er værd at bemærke her, er, at tegnebogen var sidst aktiv den 9. marts 2014, hvilket er nogle måneder efter synet blev trukket ned af FBI.

Redditor henviser også til, at han mener, at denne tegnebog tilhører SilkRoad baseret på et bitcoinforum samtale som bemærkede det samme.

bitcoinKilde: https://bitcointalk.org/index.php?topic=310600.0

Selvom han i sine indlægsopdateringer, opdateret efter at være blevet spurgt af andre brugere, sagde, at det kunne være en tegnebog relateret til Den hackede berygtede udveksling Mt Gox, en hval, der har Bitcoin siden 21. juni 2011 eller af Craig Wright, der i øjeblikket står over for en retssag siden februar 2018 over rettighederne til $ 5.118.266.427,50 i bitcoin og hævdede, at Wright bedragede Kleiman (Dave Kleimans ejendom var frieren) af bitcoins og intellektuelle ejendomsrettigheder.

Hvad er dine tanker om denne kommentar? pic.twitter.com/o3KMJNn3Kt

– xbtman (@decentraman) 30. august 2018

Læs også: Bitcoin falder som normalt inden futures udløber, men 3 facetter angiver, at BTC går op

Kunne det være Mt Gox-bevægelser?

Da datoerne for nedbrud på SilkRoad af FBI og hacking af Mt Gox er temmelig tæt på datoen for den sidste transaktion, som er i begyndelsen af ​​2014, sætter mange Redditors spørgsmålstegn ved, at det kunne være relateret til MT Gox. Mt Gox, den udveksling, der er kendt for den største og en af ​​de første hacks i kryptokurrencyverdenen, gik konkurs efter at have mistet BTC til en værdi af $ 473 millioner til hackere i 2014, da værdien af ​​bitcoin var omkring $ 480. For et par dage tilbage var det angiveligt begyndt at acceptere krav til sine kreditorer. Den 23. august, Mt. Gox-kurator Nobuaki Kobayashi frigav en online indsendelsesproces for kreditorer til at bevise deres krav. Hvis proceduren mod krav går godt, ville det være en af ​​de største drivkræfter at få samfundets tillid tilbage mod branchen, der er skæmmet af hacks og folk, der mister deres penge. Den, nu afviklede, havde også opdateret, at tilbagebetalinger vil ske i Bitcoin og Bitcoin Cash (BCH). Da denne bevægelse fra tegnebogen har været i BTC og BCH, tror mange mennesker, at denne bevægelse udføres af Mt Gox til tilbagebetaling, og det er ikke SilkRoad.

Uanset om det er SilkRoad, Mt Gox eller andre hvaler for den sags skyld, er sådanne store bevægelser f kryptokurver altid skræmmende. Det ser også ud til i fortiden, når en så stor bevægelse, især i BTC, sker, er dette et enormt dump, der sker på markedet og har en betydelig indvirkning på priserne. Vi skulle have stor klarhed i de kommende dage, hvem der var denne motor, og hvorfor denne store del af BTC blev flyttet.

Var det Mt Gox eller SilkRoad, og skal vi snart se en dump? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me