Bitclave ICO -katsaus ja -analyysi

Bitclave – $ 0.041356 USD (-5.60%), 0.00000429 BTC (-4.32%), 0.00004863 ETH (-6.47%)

Projektin yksityiskohdat 

 • ICO: n aloituspäivä | 29-11-2017
 • ICO: n päättymispäivä | 29-11-2017
 • Hyväksytyt valuutat Bitcoin, Ethereum
 • Yritysten perustamisen toimivalta | Toimisto Mount-viewissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Bitclave on rekisteröity oikeushenkilöksi Singaporen lain mukaan.
 • Projektityyppi | Hajautettu hakuekosysteemi

Bitclave ICO -katsaus

Mikä on Bitclave?

“Bitclave on start-up-yritys, joka keskittyy seuraavan sukupolven hajautetun haun luomiseen blockchain-tekniikan yksityisyyden ja turvallisuuden avulla. Poistamalla välittäjät digitaalisesta mainontaekosysteemistä Bitclave antaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita tietojaan ja yhdistää heidät suoraan etsimäänsä yritykseenr. ” – Bitclave-tiimi

 • Laymanin sanalla | Bitclave on hajautettu hakujärjestelmä, joka on ennakoitu tarkoituksenaan suojata henkilötietojen ja teosten yksityisyyttä. Saman tietosuojakäytäntö toimii uuden standardin luomisessa ja ylläpitämisessä palveluntarjoajille ja kuluttajayhteistyölle.

Tämä ei kuitenkaan ole kaikki tämän projektin tarkoitus tarjota, koska ”The Bitclave active search ecosystem” (BASE) antaa julkaisijoille, tavaramerkkien omistajille ja operaattoreille mahdollisuuden kerätä korvauksia asiaankuuluvista etsintälouhoksista ilman välittäjiä.

Bitclave ICO -parametritBitclave ICO -parametrit

Markkinoiden ja teollisuuden katsaus

me kaikki tiedämme hyvin, että verkkomainonta ja markkinointi eivät takaa myyntiä.

Siitä huolimatta sama on edelleen eritelty dominoivana osana kampanjaa. Loppujen lopuksi samat houkuttelevat todennäköisiä asiakaskuntia ja palvelujen toimittajat ja valmistajat pyrkivät käyttämään metallirahaa verkkomainosmuodostusten, esittelyjen, näkymien ja napsautusten etenemisessä..

Lyhyesti sanottuna, kun verkkomainontamarkkinat ovat saavuttaneet 550 miljardin dollarin pistemäärän, se on vielä lueteltava tehokkaan ja vaikuttavan osan alla.

Tässä tilanteessa, Bitclave BASE: n kanssa on tarkoitus tulla markkinoille kokonaan eri näkökulmasta. Bitclave-aktiivisen haun ekosysteemi pystyy varastoimaan ja hallitsemaan suurta tietomäärää, myös pienillä yksityiskohdilla.

Tiimi ei kuitenkaan aio myydä näitä tietoja suurille promoottoreille, vaan he ovat päättäneet jakaa ne kuluttajille hajautetun blockchain-tekniikan avulla.

Tuotteen tarkistus

Bitclave-kuluttajarekisterit ja tiedot on suojattu hakkereilta, ja kiistatta kuluttajat voivat kiistattomasti säätää yksityisten tietojensa käyttöä blockchain-sopimuksilla.

 • Suojattu välimiehiltä (meditaattoreilta) Bitclave-projekti perustuu Ethereum blockchain-alusta, joka tukee samaa varmistaa, että kuluttajien henkilötiedot ja heidän henkilötunnuksensa ovat suojattuja välittäjiltä.
 • Tunnuksen käyttö | Kuluttajatoimintatunnus”Tunnetaan myös nimellä” CAT ”, olisi panos BASE-yritysten hallinnoinnissa. Yksinkertaisemmilla sanoilla merkkien haltijat olisivat yritysten omistajia ja yksityishenkilöitä. Pohjimmiltaan CAT: ää käytetään maksuvälineenä tiedoille, palveluille ja tuotteille ekosysteemissä.

 Projektin vahvuudet 

 • Bitclave-projektitiimi aikoo työskennellä mahdollisten käyttäjien, mukaan lukien ostajat ja myyjät, rajoittamattoman lätäkön kanssa.
 • Projektin onnistumisen kannalta on tärkeää, että sen parissa työskentelevä tiimi hyödyntää sekä kokemusta että asiantuntemusta samalla kentällä. Suurten yritysten parissa työskentelyn kokemuksella 20 Bitclave-projektin ammattilaista omaa laajan kokemuksen ja tietämyksen tietosuojasta, maksujärjestelmistä ja tietotekniikasta.
 • BASE-hakukone on testausvaiheessa. Toinen tuotealfaversio nimeltä Match ICO on valmis kokeiluversioon (matchico.com)

Projektin heikkoudet

 • Ei etenemissuunnitelmassa kehityssuunnitelmaa tai julkaisupäivää
 • Ei korvausta, jos työskentely tällä palkintokorokkeella olisi yhtä helppoa ja tehokasta kuin Googlessa, lyhyesti sanottuna mahdollinen verkkoulottuvuus on epävarma.

Valkoisen kirjan katsaus

Olipa kyseessä alustan teknisten ominaisuuksien löytäminen, myyjä-ostajayhteistyö tai kirjanpitoselvitys, kaikki tarvittavat tiedot sisältävä valkoinen kirja toimitettiin yleisölle hyvissä ajoin ennen ICO: n suunnittelua. Lisäksi samalla lisättiin kuvaus hakukoneiden markkinoista, joissa oli hakuvaikutus myyjän kanssa.

Tiimin tarkistus

Vuonna 2016 perustettu tiimi kehitti vision yritysten ja asiakkaiden välisen yhteyden palauttamisesta älykkäiden sopimusten luottamuksen ja läpinäkyvyyden perusteella.

Itse asiassa Bitclave-tiimi on alusta alkaen uskonut, että Internetin maailma voidaan muuttaa lupaavammaksi paikaksi, jos vain piilotetut mainosverkot muunnetaan ja nostetaan liikkuvaksi soukiksi, jossa asiakaskunnat ja tavaramerkit osallistuvat yhtä lailla arvon luomiseen kehityksen ilmentävä yhdistys, joka yhdistää korkeudet ja yritysostot.

20 insinöörin kanssa on myös neuvonantajia, jotka ovat valmiita palvelemaan asiantuntija-apua maksujärjestelmän, yksityisyyden ja blockchain-tekniikan alalla. Venäjällä työskentelee vain vähän henkilöstön jäseniä, joten suurin osa projektin tiimijäsenistä työskentelee San Franciscossa ja Kaliforniassa.

Tiimin jäsenen koko profiili voidaan tarkistaa LinkedIn-sivustolta, ja Bitclave on heidän nykyinen työpaikkansa.

Bitclave ICO -katsausBitclave ICO -tiimi

Alex Bessonov (toimitusjohtaja) – Alexilla on yli 20 vuoden kokemus tietoturvan, yksityisyyden ja blockchain-teollisuuden alalta, ja työskenteli LG elektroniikan kanssa turvallisuusosaston päällikkönä..

Patrick Tague (CTO) – jolla on akateeminen tutkinto ECE: ssä (sähkö- ja tietokonetekniikka) Carnegie Mellon -yliopistossa, Patrickilla on asiantuntemusta integroidusta ja langattomasta turvallisuudesta.

Emmanuel Owusu (pääarkkitehti) – luonnontieteiden kandidaatti Carnegie Mellonin yliopistosta.

Vasily Trofimchuk (projektipäällikkö) – Vasily on erikoistunut mainontaan, peliteoriaan, blockchain-tekniikkaan ja hallintaan, hänellä on MBA-tutkinto ohjelmistokehityksen maisterin tutkinnolla. Hän on myös Astra-studioalustan luoja.

Yan Michalevsky (turvallisuusarkkitehti) – Vaikka Yan on yrittäjä ja Stanfordin yliopiston tieteellinen ehdokas, hänellä on asiantuntemusta tietokonejärjestelmistä ja yksityisyyden ohjelmoinnin tuesta.

Andrey Shashlov (ydinkehittäjä) – yrittäjä, innovaattori ja blockchain-tekniikan harrastaja, Andrey on täysimittainen kehittäjä, joka keskittyy tällä hetkellä Androidiin ja iOS: ään.

Otamme projektin

Palveleminen ongelman ratkaisuna on yksi näkökohta, mutta sen varmistaminen, että käyttäjä pystyy ymmärtämään saman ja tahraamaan sen ominaisuudet, on täysin erilainen. Bitclave-tiimi työskentelee melko ahkerasti varmistaakseen, etteivät vain teknisesti tajuavat ihmiset ymmärrä mitä tapahtuu Kryptovaluutta mutta kaikilla on oltava tieto samasta.

Bitclave ICO -katsausBitclave ICO -katsaus

Keskimääräinen arvio: 8,5 / 10

Haluatko meidän tarkistavan ICO: n, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me