Parhaat salausseuranta- ja hallintasovellukset vuonna 2021 [PÄIVITETTY]

Kryptovaluutta on hitaasti suosittavissa sijoitusomaisuutena, ja yhä useammat ihmiset houkuttelevat sitä. Vaikka he lupaavat korkeaa tuottoa pitkällä aikavälillä, kryptovaluuttaan sijoittaminen ei todellakaan ole viikonpäiväinen peli, koska omaisuus on sijoituksen volatiliteetti ja riski. Ja hullu ylöspäin nouseva vuosi 2017 ja sitten vuoden 2018 jyrkät pudotukset ovat juuri antaneet monille sijoittajille pelon heidän elämästään. Vaikka monet spekulantit, jotka olivat tulleet markkinoille vuonna 2017 ahneuden ansaita rahaa nopeasti, ovat siirtyneet pois, kun taas jäljellä olevat ovat pitkäaikaisia ​​sijoittajia. Ja he etsivät aina työkaluja, jotka voivat pitää heidät pelissä ja tehdä viisaita päätöksiä. Ja näiden viisaiden päätösten tekemiseksi sijoittajien on varustettava heille parhaat työkalut ja yksi näistä työkaluista on hyvä salausvaluutan seuranta & hallintasovellukset, jotka aiomme tarkistaa tänään.

Lue myös: 5 virhettä, joita kryptovaluutta-kauppiaat yleensä tekevät

Altcoinsin nousu

Vuosi 2017 ei ollut vain hinnankorotusten vuosi, vaan se osti myös paljon altcoineja peliin. Nämä jaettiin alakategorioihin, turvallisuuskolikoihin, yksityisyyskolikoihin jne., Mutta lopulta laajennettiin altcoin-markkinoita, mikä vaikeutti sijoittajan valintaa ja pitämistä markkinoista, joka voisi tuottaa eniten tuottoa. Nykyään on olemassa tuhansia altcoineja ja niiden määrä kasvaa hitaasti ja tasaisesti päivittäin.

Salkun lähestymistapa salauksen sijoittamiseen

Jokainen henkilö, joka on käynyt kauppaa millä tahansa markkinoilla, tietää salkun lähestymistavan voiman. Salkkumenetelmää pidetään pitkän aikavälin onnistuneen rahanhallinnan perustana.

Jos siirrymme määrittelemään, salkun lähestymistavan lähtökohtana on räätälöidyn sijoitusportfolion luominen, joka heijastaa investointitarpeita eri elämänvaiheissa. Monet ihmiset vaativat asiantuntemusta siitä, miten salku tulisi luoda salausvaluutassa, kadulla oppinut ehdottaa jotain peukalosääntöä pitkäaikaiselle kryptovaluutan sijoittamiselle. Monien mielestä mihin tahansa kolikkoon, joka noutetaan salkkuun, pitäisi olla vaikutusta näihin piirteisiin.

 • Markkinaosuus: Markkinaosuus voidaan määritellä cryptocurrencyin markkinaosuuden osuudeksi. Suuri markkinaosuus viittaa tyypillisesti määräävään asemaan.
 • Hyödyllisyysarvo: Määritettäessä, tuleeko salausvaluutta muutaman vuoden kuluttua, on kysyttävä ja löydettävä vastauksia kysymyksiin, kuten – Onko kryptovaluutta hyödyllinen? Onko sillä käyttäjien markkinoita? Nämä kysymykset ovat tärkeitä, koska ne ovat hyödyllisimpiä kryptovaluuttoja, jotka todennäköisesti otetaan laajasti käyttöön.
 • Tapahtumien määrä: Sen selvittämiseksi, käytetäänkö kryptovaluutta tosiasiallisesti, voidaan tarkastella sen tapahtumamäärää. Tämä indikaattori puhuu myös valuutan pitkäaikaisesta käytöstä.
 • Markkinauutiset: Markkinauutiset vaikuttavat salausvaluutan hintaan ja niillä olisi takautuva vaikutus salkkuun, joten sinun on ehdottomasti oltava valmis reagoimaan. Kaiken kaikkiaan on pysyttävä ajan tasalla salausvaluuttoja koskevista markkinauutisista, jotta voidaan tehdä tietoisia sijoituspäätöksiä.

Jos joku soveltaa näitä suodattimia täydelliseen kolikkoluetteloon, hän voi joutua ympäröimään paljon kolikkoehdotuksia, ja näin pitäisi lähestyä sitä monipuolistamalla sijoitustaan.

Tarve salausportfolioon

Kun laitokset siirtyvät salauspeliin, salattu salkunhoito on nousussa ja monet ihmiset pitävät paljon kolikoita osana salkkuaan, jos he noudattavat salkun lähestymistapaa tai eivät.

Näiden kolikoiden tarkkailusta on tulossa hitaasti haaste ihmisille, ja muuttuvissa skenaarioissa tämä varmasti kasvaa. Täällä monet pelaajat yrittävät luoda salkunseurantoja teknologian avulla, aivan kuten oma- ja muissa omaisuusluokissa.

Lue myös: Suosituimmat salausvaluuttauutisaggregaattorisovellukset

Mikä on Crypto Portfolio Tracker?

Salausportfolion seuranta on ohjelma tai palvelu, jonka avulla sijoittajat, käyttäjät ja kauppiaat voivat jäljittää omistamiensa omaisuuserien hintamuutoksia osana omistustaan. Tämä ohjelma antaa käyttäjälle käsityksen siitä, miten hänen nykyinen allokaatiosta sijoittuu ja kasataan yhdessä hänen pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteidensa ja päätöksensä kanssa. Tämä antaa myös sijoittajalle idean siitä, miten heidän salausportfolionsa menee verrattuna muihin markkinoihin.

Sijoittajan on lisättävä salkkuja kaupankäynti- tai sijoitustileiltään tuodakseen tai luodessaan salkkuja manuaalisesti tiettyjen strategioiden testaamiseksi. Tätä tehdessään on aina pidettävä mielessä, että seurantalaitteet ovat hyvä ratkaisu salkunsa tarkkailemiseen milloin tahansa, mutta salkun säännöllinen tarkistaminen voi johtaa liialliseen kaupankäyntiin. Mutta jos joku haluaa pitää omaisuuden allokoinnin oikealla tiellä, salkun seuranta on yksinkertainen ja tehokas tapa seurata sitä.

Useimmilla salausvaihdoilla on jonkinlainen seuranta- ja tutkimustyökalu, mutta voit käyttää vain siihen vaihtoon liittyviä tilejä. Siksi monet kolmannen osapuolen seurannat ovat siirtyneet salaustilaan toimitettuun mukautettuun ratkaisuun salauksen sijoittajille seuratakseen salkkuaan.

Erinomaisen salausportfolion seurannan ominaisuudet

Suurilla salkun seurannoilla on suuri joukko sijoitusmerkintöjä ja informaatioindikaattoreita, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää ja tarjota erinomaisia ​​ja helppokäyttöisiä tutkimusvälineitä. Vaikka se on hyvin henkilökohtainen valinta, mikä ohjelma sopii kenelle hänen halunsa mukaan, on joitain vakiokriteerejä, jotka koskevat monia ja auttavat meitä piirtämään parhaat seurantalaitteet. Nämä sisältävät-

 • Kustannus: Vaikka useimmilla salaussalkun seurannoilla on ilmainen mahdollisuus aloittaa, joillakin hyvillä on lisäosia, jotka voidaan ostaa kokemuksen parantamiseksi. Aloittelijoille on suositeltavaa käyttää ilmaista menetelmää ja testata seurantalaitteet ennen minkään edistyneen ja kalliimman ottamista.
 • Suuri määrä seurattavia varoja: Mitä hyötyä on salkunseurannasta, jos sijoittaja ei voi seurata täydellistä digitaalivarallisuuttaan? Hyvä seuranta antaa sinun seurata kaiken tyyppisiä ja kokoisia kolikoita, rahakkeita ja jopa uusia kolikoita.
 • Nopeus: Aika on arvokas komponentti salaustoiminnassa. Minuutti täällä ja siellä, ja sijoittaja voi löytää itsensä tilanteeseen, jossa hän ei halua olla. Siksi on selvää, että hän haluaisi seurantalaitteen, joka latautuu nopeasti puhelimeensa tai kannettavaan tietokoneeseensa ja päivittää hinnat nopeasti. Salakirjasalkun seurannan tulisi pystyä julkaisemaan reaaliaikaiset (tai lähellä sitä) hintatarjoukset sijoittajina tai kauppiaina, joita et voi käydä kauppaa, jos hinnat viivästyvät.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: Salausportfolion on oltava helppokäyttöinen ja riittävän yksinkertainen, jotta minkä tahansa ikäryhmän käyttäjät voivat sopeutua siihen ja käyttää sitä virheettömästi..

Parhaat salaussalkun seurantasovellukset: 

1. Raharahastot

Coinstats on jälleen suosittu sovellus, joka on saatavana iOS: lle, Mac OS: lle ja Androidille. Vaikka sovelluksen käyttöliittymä hyödyntää vähän tarkennusta, sen puolella on hienoja toimintoja. Sovellus tukee ja tarjoaa tietoja 1800 kolikosta, joiden live-hinnat ovat yli 80 pörssissä. Automatisoitu vaihtoportfolion tuontitoiminto on saatavana vaikuttaviin yli 30 vaihtoon. Sen uutisaggregaatti seuraa monenlaisia ​​lähteitä (yli 40), mukaan lukien Reddit ja Twitter jokaiselle kolikolle. Raharahastojen hälytysasetukset ovat myös erottelija, ja kyky vastaanottaa ilmoituksia hinnan lisäksi myös markkina-arvoon ja volyymiin.

Vaikka sovellus on saatavana ilmaiseksi, sillä on Pro-versio, jonka hinta on 27,99 puntaa vuodessa, mikä sallii useita salkkuja ja automaattisia ilmoituksia hintamuutoksista.

Plussat:

 • Hyvä vaihto-integraatio
 • Uutisten päivitykset
 • Hintahälytysilmoitus

Haittoja:

 • Pro-tili vie parhaan ominaisuuden
 • Käyttöliittymä tarvitsee vähän puhdistusta.

CoinStats-salkun seuranta

2. Salkku

Blockfolio on itse muotoiltu “maailman suosituin Bitcoin- ja Cryptocurrency Portfolio Management -sovellus”. Vaikka sitä tuetaan iOS- ja Android-mobiililaitteilla, sovellus vetoaa ehdottomasti siihen, että sillä ei ole saman työpöydän versiota.

Sillä on vaikuttavat kartoitusominaisuudet, ja se tukee myös 207 pörssiä, epäilemättä. Toinen haitta sovellukselle on, että se menettää joitain yleisiä kauppapareja, kuten USDT. Muut sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet, joista se antaa välittömiä ilmoituksia, kun tietty hintataso osuu. Sovelluksessa on myös uutisten koontivälilehti, joka tarjoaa hyödyllisen tavan pysyä ajan tasalla uusimmista tapahtumista. Viimeisin lisäys on päivitetty signaaliominaisuus, joka tarjoaa välitöntä päivitystä salkkujoukkueidesi kehitystiimeiltä, ​​vaikka jotkut saattavat pitää nämä ilmoitukset hieman häiritsevinä.

Plussat:

 • Hämmästyttävä kartoitustyökalu
 • Uutiset-välilehti toimii lisäetuna
 • Hintahälytysilmoitus

Haittoja:

 • Ei työpöytäsovellusta on valtava haittapuoli
 • Exchange-tuki ja API-käyttö puuttuvat

Blockfolio - salaussalkun seuranta

3. Crypto Pro

Crypto Pro on all-in-one-salausvaluuttasalkun seurantasovellus. Käyttäjät voivat lukea uutisia, asettaa hintahälytyksiä, seurata salkkuja ja tarkastella viimeisimpiä lainauksia salauksista ja jalometalleista. Sovellus on saatavilla kaikilla Apple-laitteilla (iPhone, iPad, Mac ja Apple Watch), ja käyttäjät voivat synkronoida tietonsa turvallisesti ja saumattomasti.

Sovellus on tietosuojakeskeinen, koska se ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja tai seuraa käyttäjiä millään tavalla. Se on täynnä ominaisuuksia, kuten Siri-pikakuvakkeet, muokattavat widgetit, kryptovaluutta-laskin, ERC-20-tunnusten tuonti ja paljon muuta.

Crypto Pro on ladattavissa ilmaiseksi, mutta se maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa tai 47,99 dollaria vuodessa premium-ominaisuuksista, kuten rajoittamattomat vaihto-API-yhteydet.

Plussat:

 • Live-hinnat
 • Rajoittamaton salkku
 • Vaihto- ja lompakkoyhteydet
 • Kehittyneet kaaviot indikaattoreilla

Haittoja:

 • Ei vielä Android-versiota.

Crypto Pro -salkun seurantaCrypto Pro -salkun seurantaohjelma

4. Delta

Delta on yksi tunnetuimmista salaussovellussovelluksista, joka on laajalti saatavilla työpöydälle (macOS, Windows ja Linux) ja iOS / Android-mobiilialustoille. Sovellus on erittäin puhdas ja vaatimattomasti kuvailee itseään parhaaksi Bitcoin-, ICO- ja Cryptocurrency -seuraajaksi. Joka puolella.” Delta erottuu selvästi siitä, että se seuraa laajaa valikoimaa rahakkeita (2000+) tukeakseen väitettään siitä, että sillä on suurin tuettujen kolikoiden kirjasto. Siinä on vaihtotuki (175+), API-liitäntätoiminto (13 keskukseen) ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Vaikka kokonaiskokemus on erittäin vakuuttava, seurannasta puuttuu melko rajoitettuja kartoitus- ja ilmoitusvaihtoehtoja.

Plussat:

 • Laaja valikoima rahakkeita ja vaihtoa
 • Erillinen työpöytäsovellus
 • Kaupankäyntimaksut seurataan
 • Useiden salkkujen tuki

Haittoja:

 • Rajoitettu kartoitus
 • Rajoittamattomat vaihto-API-yhteydet rajoitettu Pro-versioon

Delta - salkun seurantaDelta – salkunseurantasovellus

5. CoinGecko

Hajautettujen rahoitustuotteiden (DeFi) nousu on myös osoittanut vastaavaa nousua tuotteiden joukossa, joita yksi suurimmista salaustietojen yhdistämissivustoista Coingecko tarjoaa. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja salkkujaan lisäämällä DeFi-rahakkeita ja maksuvalmiuspooleja portfolion seurantaan. 

Plussat

 • Tarjoaa laajan valikoiman DeFi-rahakkeita ja muita kryptovaluuttoja.
 • Helppo navigoida. 

Haittoja

 • Suosikkikolikoidesi valitseminen manuaalisesti. 

Coingecko-sovellus

6. Salausvertailu

Yksi suosituimmista sivustoista, joka tarjoaa täydellistä tietoa ja jolla on loistava salkun seuranta, on Cryptocompare. Sivusto on ammattimainen ja tietokeskeinen keskus, joka soveltuu sekä organisaatioille että yksityishenkilöille. Vaikka sovellus on tällä hetkellä saatavilla verkkosivustolla ja Android-puhelimissa, sen IOS-versioissa on edelleen hiljaisuus. Sovelluksen takana oleva tiimi on työskennellyt erittäin hyvin käyttöliittymässä, mikä tekee siitä erittäin vaikuttavan, ja siinä on valtava määrä tietoja jokaisesta omaisuudesta. Koska CryptoCompare tarjoaa paremman käsityksen uutisten, artikkeleiden ja foorumiviestien kautta, sitä suositellaan salausyhteisössä. Sivustolla on myös aikajanatoiminto, joka näyttää jokaisen kolikon matkan ja sen saavuttamat tärkeimmät virstanpylväät sekä sosiaalisen median oivalluksensa.

Plussat:

 • Valtava määrä tietoa saatavilla
 • Lähes 5000 kolikkoa ja vastaavat 240 000 kauppaparia katetaan
 • Perustettu foorumi, jossa on vankat päivitykset.

Haittoja:

 • Ei iOS-sovellusta

CryptoCompare Portfolio -seuranta

7. Kyptographe

Tämä on yksi markkinoiden uusimmista salausseurantasovelluksista, joka tarjoaa käyttäjille suuren määrän ominaisuuksia. Kryptographe tarjoaa käyttäjille puhtaan ja helposti navigoitavan alustan, joka näyttää salkun tuotot, tappiot ja prosentuaaliset muutokset. Se mahdollistaa myös mobiili- ja laitteistolompakon integroinnin, jotta omaisuusluettelosi on helppo hallita ja hallita. 

Sen avulla voit myös nähdä alustalla muita parhaiten menestyviä sijoittajia ja prosenttipisteitä verrattuna muihin sijoittajiin. Perusominaisuuksien lataus on ilmaista, mutta premium- ja gold-suunnitelmat maksavat 4,99 dollaria ja 6,99 dollaria kuukaudessa. 

Plussat 

 • Käyttäjäystävällinen ja ainutlaatuinen käyttöliittymä.
 • Tarjoaa uutisosion pitämään välilehtiä ajankohtaisista tapahtumista.
 • Saatavana useilla kielillä.

Haittoja

 • Ensiluokkaiset ominaisuudet ovat vähän kalliita. 
 • Automaattisen salauksen lisäämisen puute salkkuusi. 

KryptographeKryptographe – Crypto Portfolio -seuranta

8. Coinmanager

Coinmanager on sovellus, joka paitsi seuraa portfoliota myös tarjoaa arbitraasitoiminnon, joka seuraa pörssien välistä hintaeroa. Sovelluksella on API-linkit Binanceen, Bittrexiin, Bithumbiin ja Coinoneen, mikä sallii kaupan suoraan sovelluksen kautta. Sovellus on saatavana sekä iOS- että Android-versioina ja tarjoaa vaikuttavia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Esimerkiksi kartoitus perustuu alan johtavaan Trading View -näkymään.

Plussat:

 • Tradingview-pohjainen kartoitus
 • Välitystoiminto
 • Sovelluksen sisäinen kauppa

Haittoja:

 • Ei sosiaalisia kirjautumisia
 • Vaikea käyttöliittymä ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin käyttäjä hallitsee sen

Coinmanagerin salausportfolion seurantaCoinmanager-salausportfolion seurantasovellus

9. Cryptopanic.com

Cryptopanic on tehokas uutisaggregaatti, joka tarjoaa myös salkku- ja hälytysominaisuuksia. Se on saatavana sekä iOS- että Android-alustalla, ja sillä on upea työpöytäversio. Seurannan Pro-version hinta on 99 USD, joka tarjoaa välitöntä kolikkohälytystä ja antaa käyttäjälle myös mahdollisuuden muokata uutissivua lisäämällä omia uutissyötteitään ja sammuttamalla oletusuutislähteet. Vaikka Coinmarketcap.comin tarjoamat kartoitusominaisuudet ovat suhteellisen rajalliset, useimmat käyttäjät tulevat Cryptopaniciin kyvynsä näyttää viimeisimmät uutiset kolikkotunnuksella. Tätä se tekee todella, erittäin hyvin.

Plussat:

 • Upea käyttöliittymä uutisia varten
 • Pro-vaihtoehto mahdollistaa erinomaisen räätälöinnin ja hälytystoiminnot

Haittoja:

 • Portfolio-seurantaelementiltä puuttuu toiminnallisuus muihin sovelluksiin verrattuna

CryptoPanic Crypto -salkun seurantaCryptoPanic Crypto -salkun seuranta

10. Altpocket

Altpocket on yksi laatuaan olevista sovelluksista, joka erottuu kyvystään yhdistää aktiivinen yhteisö ja ICO-ilmoitukset yhdessä salkun seurannan toiminnallisuuden kanssa. Seurannalla on houkutteleva verkkoversio, kun taas sen Android- ja iOS-sovelluksia ei ole vielä käynnistetty. Sovellus on ilmoittanut käynnistävänsä myös foorumit ja kyky äänestää kyselyistä houkuttelee yksilöitä, jotka etsivät ainutlaatuisia näkemyksiä ja oivalluksia.

Plussat:

 • Yhteisön toiminnallisuus
 • Houkutteleva työpöydän käyttöliittymä

Haittoja:

 • Automaattinen tuonti on tällä hetkellä rajoitettu Bittrexiin, Binanceen, Coinbaseen ja Poloniexiin
 • Ei vielä mobiilisovelluksia.

Salausportfolion seurantaSalausportfolion seuranta

11. Binance-sovellus

Binance-sovellus

Binance on yksi maailman parhaista kryptovaluuttapörsseistä, jolla on suurin päivittäinen salausparien kaupankäyntimäärä. Laajan käyttäjäkunnansa vuoksi Binance on luonut saumattoman ja esteettisesti miellyttävän portfolionseurannan, joka auttaa käyttäjiä pitämään välilehtiä salausresursseissaan. 

Pörssi soveltuu lyhytaikaisille kauppiaille säilyttämään salkunsa, mutta ei ole suositeltavaa pitää pitkäaikaista salkkuasi pörsseissä – koska ne tallentavat varojasi kuumaan lompakkoon, joka on taipuvainen hakkerointiyrityksiin. 

Plussat

 • Vapaa käyttää.
 • Esteettisesti miellyttävä käyttöliittymä.
 • Sopii usein kauppiaille. 

Haittoja 

 • Matala turvallisuustaso.
 • Käyttää vain sen pörssihintoja.

Huomautus: Jos unohdimme minkä tahansa Crypto Portfolio Trackerin & Hallintasovellukset, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] saada se luetteloon.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me