Tron TRX-prisforudsigelse – projiceret analyse

Tron TRX-prisforudsigelse – projiceret analyse

Tron har elegante muligheder i både 2019 og 2020. På tidspunktet for offentliggørelsen af ​​denne prisforudsigelse skiftede det ambitiøse projekt hænder til $ 0,024. I de sidste par uger har vi dog set kryptokurrencymarkedet komme ind i en bullish fase. Faktisk har det bullish momentum fået investorer og eksperter til at tro, at dette er begyndelsen på en parabolsk stigning som den i 2017. Nogle eksperter mener, at korrektionen ikke kun vil stige til tidlige høje niveauer, men skabe nye imponerende højder af udgangen af ​​2020.

I ovenstående forudsigelse forudsagde vi, at Tron vil stige til $ 0,08 ved udgangen af ​​2019. I henhold til markedets tilstand vil vi dog justere denne forudsigelse til $ 0,1 inden udgangen af ​​2019. Den bredt baserede bullish fase kombineret med forventet vigtige meddelelser for både Tron og BitTorrent (BTT) gør $ 0,1 mål ret konservativt. Det er vigtigt at bemærke, at vores forudsigelse af, at Tron skal ramme $ 0,2 ved udgangen af ​​2020 stadig står, men en korrektion til $ 0,4 er stadig mulig (med forsigtighed ved akutte udsving).

 • Tron er nu en værdig konkurrent til Ethereum efter mainnet-lanceringen i 2018.
 • Teknisk analyse placerer Tron i en bullish fase både på lang og kort sigt.

Lad os kaste lys over det mest stillede spørgsmål, vi får om Tron – det er det Tron pris forudsigelse.

Alle ivrige tilhængere af kryptokurrencymarkedet er enige i det Tron (TRX) er et af de mest ambitiøse projekter i branchen. Projektet er kommet fra en tilstand, hvor det havde få, om ikke ikke-eksisterende brugssager, til et punkt, at det ser sig selv som en værdig konkurrent til den største altcoin Ethereum (ETH). Faktisk vil man sige, at Tron er det perfekte eksempel på ‘falske det, indtil du klarer det. ” Det er derfor, at forudsige værdien af ​​Tron er blevet endnu vigtigere for os.

Med undtagelse af teatre er Tron i øjeblikket rangeret som det 11. største digitale aktiv på markedet med en markedsværdi på $ 1,5 mia. I løbet af de sidste 24 timer viser dataene på CoinMarketCap, at kryptoen har en handelsvolumen på $ 636 millioner. Selvom Tron har en samlet forsyning på 99.281.283.754 TRX, er kun 66.682.072.191 TRX-tokens i øjeblikket i omløb.

Tron er noteret på de fleste af de førende cryptocurrency-udvekslingsplatforme, herunder den største Binance. Andre platforme, der understøtter Tron, inkluderer blandt andet OKEx, HitBTC, Huobi, CoinBene, Bitrue, Upbit, IDAX, Gate.io, Bittrex og Bitfinex..

I denne artikel forsøger vi at give vores kendte læsere et overblik over Tron-kryptokurrency-projektet, tidligere og fremtidige resultater, projektets fremtid, forudsigelser samt FAQs-sektionen, hvor du hurtigt kan udstyre dig med oplysninger om Tron.

Indhold

 1. Tron-prisforudsigelse 2019
 2. Tron-prisforudsigelse 2020
 3. Tron-prisforudsigelse 5 år
 4. Tron 2018 i en nøddeskal
 5. Har Tron fundet en bund endnu?
 6. Trons fremtid
 7. Tron teknisk analyse
 8. Ofte stillede spørgsmål
 9. Tron-projektoversigt
 10. Tron tegnebog

Live Tron-pris:

Livepris = ændring (5 min)

Markedsværdi 24-timers volumen 24-timers VWAP 24 timers skift

Tron Price Prediction 2019

Prisforudsigelse er for det meste baseret på status for projektet i øjeblikket og hvordan det har fungeret tidligere. Tron ramte for nylig 2,7 millioner konti, der er registreret på netværket (sætter en ny rekord). De sidste tre måneder har set Tron vokse konsekvent i antallet af brugere. Ved flere lejligheder har Tron ført branchen med hensyn til at have den største daglige onchain volumen og daglige transaktioner. Antallet af dApps på platformen nåede for nylig 400, skønt det stadig er langt fra målet for 2019 på 2.000.

Hele kryptokurrencymarkedet udvidede kryptovinteren til 2019, hvor digitale aktiver trimmede gevinsterne opnået i december 2018 massivt. Faldet i priser overalt blev tilskrevet hovedsageligt investorer, der sad på bagsædet efter det udvidede bearish pres. Bitcoin forkæmpede rally kunne ikke genoplive altcoins, som det forventedes, indtil vi havde en breakout i begyndelsen af ​​april.

Vores forudsigelse for Tron i 2019 placerer TRX på $ 0,08 ved udgangen af ​​2019. Desuden vil Tron på en utrolig rejse med at bryde handelshindringer mellem $ 0,05 og $ 0,07 i andet og tredje kvartal af året. Netværket har til hensigt at underskrive flere strategiske partnerskaber, herunder det rygtede partnerskab med Liverpool Football Club. Dette kombineret med øget udvikling med hensyn til at øge privatlivets fred, sikkerhed og privatliv vil fortsat tiltrække investorers opmærksomhed.

Tron Price Prediction 2020

Selvom Tron handler til $ 0,024 efter et tab på 2% inden for de sidste 24 timer, token forventes at ramme $ 0,2 inden udgangen af ​​2020. Det er også godt at bemærke, at andre eksperter på markedet TRX mellem $ 0,05 og $ 0,08 inden udgangen af ​​2020 (forudsigelse af TradingBeasts).

Mod slutningen af ​​2020 påbegyndes en tyrefægtning omkring $ 0,21 og $ 0,30, der giver plads til et bullish parabolsk træk som det, der blev oplevet i december 2017. På den anden side vil Tron veksle til $ 0,4 i 2020, men investorer bør forvente store udsving dette år.

Tron Price Prediction 5 år

Tron forventes at udløse institutionelle investorer i 2020, især med planen om at gøre TRX til et institutklassetoken. Mange organisationer forventes at omfavne blockchain-teknologien i år, hvilket igen øger Tron (TRX) -acceptet understøttet af stigende dApps. Forudsigelser antyder, at en investering i TRX på nuværende tidspunkt vil have en ROI på 1.536,75% inden 2023, hvilket betyder, at TRX vil sandsynligvis handle til $ 0,54 i samme år.

Tron 2018 i en nøddeskal

2018 var et utroligt år for Tron såvel som virksomhedens udstedte token TRX. Udover at holde fast ved deres køreplan opnåede netværket forskellige milepæle, der placerede det på det globale kort og i direkte konkurrence med andre lignende platforme som Ethereum, EOS og NEO. Investorer forventede, at Tron skulle levere, og netværket overgik sig selv.

På et tidspunkt sidste år steg Tron-markedsandelen markant og skubbede den ind i de ti bedste kryptokurver ved markedsværdi. Tron Foundation frigav også mainnet, som tillod Tron at overføre TRX-tokens fra Ethereum til sin egen protokol. Netværket valgte derefter superrepræsentanter for at sikre, at decentraliseringen af ​​netværket blev garanteret. Desuden er 2018 året Tron erhvervet fildelingsplatformen, BitTorrent.

Mainnet-lanceringen hævede Tron til niveauet for Ethereum som en decentral applikations (dApps) byggeplatform. Som en uafhængig platform bruges Tron blockchain til at verificere transaktioner, mens man bruger det, der kaldes ikke-forstyrrende Proof-of-Authority-konsensusalgoritme. En anden væsentlig bedrift for Tron i 2018 var det banebrydende partnerskab med PornHub; det førende websted for voksenindhold med mere end 120 millioner brugere på daglig basis. I 2018 var Tron-samfundet stadig vidne til de tokenforbrændinger, superrepræsentantvalget og det utrolige Project Atlas.

Tron Price Prediction

Diagramkilde: Bitcoin Exchange Guide

Har Tron fundet en bund endnu?

Cryptovalutaer i 2019 inklusive Tron ser ud til at have fundet en betydelig støtte, der bragte kryptovinteren, der dominerede markedet gennem 2018, til ophør. Ser man på TRX / USD-handelsparagrammet ser vi, at faldet fra måned til måned i 2018 ser ud til at have fundet support på $ 0,011. Tron har siden korrigeret fra dette niveau til handelshøjder på 0,0377, men trak sig over tid tilbage til den nuværende $ 0,0244. På opsiden er gevinsterne stærkt begrænset til $ 0,0400 med sideløbende handel forventet om et par måneder. Derfor, det er sandt at sige, at Tron ramte bunden og venter tålmodigt på en breakout.

TRX / USD dagligt diagram

Tron Price Prediction

Tron pris forudsigelseskort kilde: Tradingview

Fremtiden for Tron

Tron er et projekt, som mange elsker at hade. Det er dog faktisk, at det har et meget levende samfund, der hovedsageligt holdes aktivt og engageret af Trons grundlægger Justin Sun. Sun har en interessant marketingflair omkring sig. Hans marketingfærdigheder kan gøre en erfaren marketingekspert misundelig. Den samme åbenhed har imidlertid vist sig at være skadelig for projektet som de direkte angreb mellem Sun og Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin..

Ifølge ZyCrypto er Trons fremtid dyster, medmindre netværket ændrer taktik i den nærmeste fremtid. Tag for eksempel rapporter om, at 90% af aktiverne er kanalen til Tron Foundation under distribution, mens der er afsat en ringe mængde mønter til fremtidig udvikling.

Ikke desto mindre er Tron-fremtiden pr. Det grundlæggende stadig lys og kan blive lysere. Der er naturligvis ikke noget perfekt team, og folkene bag projektet har bevist over for investorer, at de kan levere før, og intet forhindrer dem i at gøre det igen.

Du er måske også interesseret i Tron MainNet Launch: Leaving No Stone Unturned for at blive en stærk kryptovaluta

Tron-prisanalyse

Lad os se nærmere på de tekniske niveauer, der vises med dette ambitiøse kryptokurrency-token. 4-timers diagrammet viser, at Tron ikke kun er en stærk rebounder, men også har potentialet til at komme sig til de høje højder, der blev opnået i april. Efter den langstrakte konsolideringsfase begyndte grønne skud at spire over markedet. Tron sammen med andre digitale aktiver trukket over 200 Simple Moving Average (SMA), der markerer begyndelsen på benformationen for tyrrallyet, der truede. Korrektion over områdemodstanden ved $ 0,0248 var det breakout-punkt, som Tron krævede for at skalere niveauerne over $ 0,0300 og endda teste forhindringen på $ 0,0320.

Tron TRX / USD 4-timers diagram

Tron Price Prediction

Tron Price forudsigelse Chart kilde: Tradingview

Manglende overskridelse på over $ 0,300 $ tillod de voldsramte bjørne at vende tilbage til hævn et træk, der så Tron miste en enorm del af gevinsterne, der blev optjent i april. Støtten på $ 0,0260 sluttede endelig ind på grund af bærepress, mens faldet under 200 SMA øgede bjørnens indflydelse på markedet, hvilket resulterede i et yderligere fald under 23,6% Fibonacci-niveau taget mellem det sidste fald fra $ 0,02786 til et lavt niveau på $ 0,0221.

April faldet fundet balance i sving lavt, før den stiger igen for at indvarsle den nye maj måned. Selvom Tron har været bullish de sidste par dage, er kryptoen tilbage til handel i modstandsområdet, før bølgen i april begyndte. Opadgående er begrænset af både rækkevidde modstand på $ 0,0248 og 23,6% Fib niveau. Vi har set et brud over trendlinjemodstanden, men kortvarig support på 50% Fib-niveau er stadig i fare.

Teknisk set er Tron bullish på kort sigt, men den mangler støtte og en katalysator til at opretholde væksten mod april-højderne. RSI er over gennemsnittet og bevæger sig endda højere over den stigende trendlinje. Det er vigtigt, at Tron trækker sig over 200 SMA til $ 0,2600 for at tilskynde flere købere til at tage positioner for at se et betydeligt opsving, der endda kan ramme $ 0,035 og $ 0,0400 på mellemlang sigt (inden udgangen af ​​juni).

Tron Key tekniske indikatorer

RSI 4-timers: 58,79

200 SMA 4-timers: 0,0260

Kortsigtet tendens: Bullish

Langsigtet tendens: Bullish

Nøgle supportområder: $ 0,0240, $ 0,0230, $ 0,02192 og $ 0,0210.

Nøgle modstandszoner: $ 0,0260, 0,02742 og $ 0,0320.

Tron Price Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er den aktuelle pris på Tron (TRX)?

Tron vurderes i øjeblikket til $ 0,0246 (på Coinbase).

Hvad bliver prisen på Tron (TRX) i morgen?

Ifølge ovenstående tekniske analyse handler Tron (TRX) sandsynligvis over $ 0,0250 i morgen.

Er Tron et anbefalet aktiv til investering?

I betragtning af forudsigelserne i denne artikel er Tron et godt aktiv at investere i. Det er dog mere rentabelt for den langsigtede indehaver eller på anden måde kendt som HODLere..

Hvad forudsiges Tron-pris på fem år?

Ifølge forudsigelsen ovenfor handler Tron sandsynligvis til $ 0,54 efter fem år fra nu.

Er Tron tilbøjelig til at falde eller stige i fremtiden?

I fremtiden vil vi se Tron handle meget højere end den nuværende pris. Men som et kryptokurrencyaktivt aktiv vil der være op- og nedture. Det vigtige er, at vi vil have højere højder og højere nedture.

Hvad bliver Tron-prisen i 2020?

Tron forventes at handle til $ 0,2 inden udgangen af ​​2020.

Hvad bliver Trons pris i 2025?

Tron udveksler hænder mellem $ 0,5 og $ 0,6 i 2025 (nøjagtigt 6 år fra nu).

Kan Tron gå ned?

Det er usandsynligt, at Tron går ned på baggrund af den analyse, vi har foretaget på projektet. Tron er ikke kun blevet større, men også bedre. Udviklerne hos Tron har ikke skuffet før og vil bestemt ikke starte i dag.

Hvor kan jeg købe Tron (TRX)?

Du kan købe Tron på alle børser, der understøtter TRX som et omsætteligt aktiv, hvoraf nogle er nævnt her.

Tron-projektoversigt

Tron beskriver sig selv som den største decentrale platform i kryptovalutaverdenen. Hjemmesiden siger, at dets høje kapacitet er et resultat af at forbedre transaktionerne pr. Sekund (TPS) på netværket “som har overgået Bitcoin og Ethereum, i en praktisk grad i daglig brug.” Tron hævder også at være et af de mest skalerbare netværk i branchen på en måde, hvor applikationer tildeles forskellige implementeringsmetoder på Tron på grund af de ekstremt skalerbare og effektive smarte kontrakter. Desuden har platformen evnen til at understøtte kolossale mængder af brugere.

Yderligere detaljer på Tron-webstedet forklarer, at netværket er mere pålideligt med hensyn til netværksstruktur “brugeraktiver, egenværdi og en højere grad af decentraliseringskonsensus kommer med en forbedret fordelingsfordelingsmekanisme.”

Med hensyn til ydeevne, TRX håndterer konsekvent 2.000 transaktioner pr. Sekund (TPS) døgnet rundt. Trons TPS dværger Ethereums 25 TPS, på samme tid er det næsten gigantisk sammenlignet med Bitcoins transaktioner pr. Sekund, der ligger mellem 3 – 6.

Tron tegnebøger

En kryptotegnebog er en vigtig del af ethvert kryptovaluta-netværk, fordi den forbinder brugerne med blockchain. Det tillader afsendelse, modtagelse og lagring af digitale tokens eller mønter ud over at være en integreret del af decentrale applikationer (DApps).

Tron har flere typer og versioner af tegnebøger inklusive den nyligt lancerede TronLink. Tegnebogen bruges hovedsageligt til adgang til DApps på Tron-protokollen. Det kan også bruges til at sende og modtage TRX, TRC10 og TRC20 tokens. Brugere, der ønsker at bruge TronLink, skal downloade og installere en browserudvidelse, der understøttes af Chrome. Derefter kan de oprette en ny tegnebog og huske at holde de private nøgler sikre.

TronLink brugergrænseflade er meget enkel og præcis, idet den viser konto-adresse, balance, båndbredde, energi samt antallet af lagrede tokens.

Tron tegnebog

Tron tegnebog, på den anden side kommer godt med for nutidens bruger, der foretrækker at bruge sin smartphone til at gøre næsten alt, så længe den er internetbaseret. Tron Wallet er blandt de mest avancerede tegnebøger i branchen. Det leveres som en komplet pakke, der giver brugeren mulighed for at overføre kryptoer, vise historien om den transakerende konto, oprette forbindelse til DApps ud over at støtte fundraisers og Super Representative-afstemning. Denne tegnebog har support til TRX og andre tokens, der kører på Trons mainnet. Desuden understøttes forskellige platforme inklusive internet, mobil og desktop.

Det er vigtigt at lave din egen forskning, før du køber kryptovalutaer, fordi ingen kan forudsige prisen nøjagtigt. Denne artikel er beregnet til at hjælpe med at danne et grundlag for din beslutning om at investere i Tron. Imidlertid vil yderligere forskning hjælpe dig med at træffe den rigtige vurdering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me