Bitcoinin (BTC) hintaennuste 2019/2020/2025: Tulevaisuus on jo täällä

 • Bitcoin-taikuusvaihe on alkanut: 20 000 dollarin ennuste on varsin konservatiivinen.
 • Bitcoinilla on mahdollisuus voittaa kaikkien aikojen korkein (ATH) hieman alle 20000 dollarin vuoden 2019 loppuun mennessä
 • BTC / USD laukaisee täydellisen FOMO: nsa ylittäessään 10000 dollarin kriittisen tason.

Päivitys – 12. syyskuuta 2019

 • Bitcoinin hinta kapenee edelleen alemmilla korkeuksilla alle 12 000 dollaria ja korkeammilla matalilla alle 10 000 dollaria.
 • Bitcoinin Bollinger Band ehdottaa mahdollisia kaupankäyntimahdollisuuksia kehittyvän puristuksen kautta.

BTC / USD -hintakaavioBTC / USD -hintakaavio, jonka tarjoaa Tradingview

Sisällys:

 1. Johdatus Bitcoiniin
 2. Bitcoinin haasteet
 3. Bitcoin-ennuste 2019/2020
 4. Huippuanalyytikot / asiantuntijat Bitcoin-ennuste
 5. Tekninen analyysi
 6. Bitcoinin tulevaisuus
 7. Bitcoin-hinnan UKK

Johdatus Bitcoiniin

Suurin osa maailman väestöstä on kuullut Bitcoinista viime vuosikymmenen aikana. Jotkut ovat kuulleet sen hämmästyttävistä ominaisuuksista, kuten digitaalinen käteinen, ja vallankumouksesta, jonka se tuo rahoitusalalle, kun taas toiset ovat kuulleet Bitcoinista negatiivisesti lähinnä kriitikoilta. Monet puhuvat kuitenkin Bitcoinista ottamatta aikaa ymmärtää sitä ja miten se toimii. Bitcoin on ollut ja on edelleen avain rahoitusjärjestelmän ja koko yhteiskunnan globaaliin muutokseen. Tämä artikkeli yrittää esitellä Bitcoinia yksinkertaisimmalla tavalla ja auttaa ymmärtämään salauksen valuutan taustalla olevaa tekniikkaa, Bitcoinin tulevaisuutta sekä useita asiantuntijoita ottamaan Bitcoinin hintaennusteen.

Bitcoin

Bitcoin tuli esiin vuoden 2008 maailmanlaajuisen finanssikriisin jälkeen tavoitteenaan kehittää parempi rahoitusjärjestelmä globaalille yhteiskunnalle ilman hallitusten ja rahoituslaitosten puuttumista asiaan. Bitcoinia kutsutaan enimmäkseen digitaaliseksi käteiseksi, jota mikään yksittäinen organisaatio ei valvo. Sitä voidaan käyttää arvon tallentamiseen, arvon siirtämiseen, tavaroiden ja palveluiden ostamiseen eikä siihen tarvita kolmannen osapuolen lupaa. Useaan otteeseen Bitcoinia kutsutaan nimellä “Digital Gold”, mutta toisin kuin fyysinen kulta, Bitcoin on helposti saatavilla, nopeampi ja tehokkaampi etenkin varastoinnin kannalta. Bitcoin on myös jaettavissa kahdeksan desimaalin tarkkuudella ja toimii kuten Internet-raha tai digitaalinen käteinen. Toisin kuin fiat-valuutat, Bitcoinia ei voida manipuloida sen lisäksi, että se on niukka hyödyke, koska vain 21 miljoonaa BTC: tä voi koskaan olla olemassa.

Saatat myös pitää: Bitcoin Vs FIAT -valuutta, joka on epävakaampi?

Katse taaksepäin, Bitcoinin loi tuntematon henkilö tai ihmisryhmä, joka käytti pseudonimeä Satoshi Nakamoto. Tähän mennessä Satoshi Nakamoton henkilöllisyys on piilotettu, mutta Bitcoin oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka luotiin vuonna 2009 julkaistun alkuperäisen valkoisen kirjan jälkeen..

Alusta lähtien Bitcoin-verkkoa ei ole koskaan hakkeroitu. Tämä osoittaa maailmalle, että Bitcoin-protokolla voi kestää ajan testin. Ihmiset ovat kuitenkin menettäneet Bitcoininsa hakkeroinnin takia. Siksi on tärkeää, että säilytät kolikkosi mahdollisimman turvallisessa muodossa; mieluiten kylmässä lompakon säilytyksessä.

Blockchain

Bitcoin on vain jäävuoren huippu, koska sen takana oleva tekniikka, blockchain on todellinen kauppa. Blockchain antoi ihmisille mahdollisuuden muuttaa Bitcoinin koodia ja keksiä parempia kryptovaluuttaverkkoja, kuten Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin. Tämän lisäksi lohkoketjutekniikka mullistaa parhaillaan hallintotapaa, big data -palvelua, logistiikkaa, toimitusketjuteollisuutta, terveydenhuoltoa ja jopa koulutussektoria jne..

Lue myös: ’Bitcoin Vs Blockchain’ on täsmälleen sama kuin ‘Facebook vs Net Neutrality’: Andreas Antonopoulos

Yksinkertaisemmin sanottuna lohkoketju on tietuetietue, jota usein kutsutaan lohkoiksi ja jotka on linkitetty toisiinsa kryptografisesti. Jokaisella lohkolla on salaus hash-linkki edelliseen lohkoon aikaleimassa ja tapahtumadatassa. Lohkoketju on suunniteltu muuttumattomaksi ja siksi muokkausta kestäväksi, mikä tekee siitä turvallisimman tavan siirtää arvoa ilman kolmansien osapuolten keskeytyksiä.

Bitcoinin haasteet

Niin paljon kuin Bitcoin on vallankumous, jota olemme tutkineet edellä, sillä on silti kohtuullinen osuus rajoituksista, jotka alkavat vaikeuksista tehdä päätöksiä hajautetun luonteensa vuoksi. Tämä tarkoittaa, että päätöksen tekemiseksi sen on saatava useimpien kaivostyöläisten tuki. Jotkut päivitykset edellyttävät pysyvää muutosta koodissa, jota kutsutaan kovaksi haarukaksi. Kova haarukka Bitcoin-protokollalla tarvitsisi vähintään 75% kaikesta hajautusvoimasta.

Saatat myös pitää: Mitä ovat kryptovaluuttahaarukat? – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kovahaarukasta ja pehmeästä haarukasta

Toiseksi, Bitcoin-tapahtumien käsittelyaika on ollut suuri haaste, ja se edelleen estää valtavirran käyttöönottoa. Pidennetty tapahtuma-aika johtaa korkeampiin transaktiomaksuihin, mikä tekee verkon käytöstä kalliita. Alun perin Bitcoin luotiin tukemaan seitsemää tapahtumaa minuutissa 1 Mt: n lohkoilla. Lohkon koon lisäämiseksi ehdotettiin, mutta ehdotus ei saanut muutosten aikaansaamiseksi tarvittavaa pitoa. SegWit-niminen korjaustiedosto kehitettiin kuitenkin antamaan kehittäjille mahdollisuus lisätä verkon tapahtumakapasiteettia muuttamatta lohkon kokoa. Yksityisyys on myös huolenaihe monille, jotka olisivat halunneet liiketoimiensa pysyvän julkisuudessa.

Bitcoin-ennuste vuodelle 2019/2020

Bitcoin jatkoi äärimmäistä laskua vuonna 2018. Se oli täydellinen esimerkki ”rätteistä rikkauksiin ja sitten takaisin takaisin mattoihin”. Edellisenä vuonna 2017 Bitcoin aloitti parabolisen liikkeen, joka näki sen nousevan uskomattomiin korkeuksiin, jotka olivat lähellä 20000 dollaria. Korkea volatiliteetti ja tuen puute näki kuitenkin, että se leikkasi voittoja massiivisesti. Yritettiin toipua vuoden aikana, mutta heti kun 6000 dollarin tuki katkesi, Bitcoin kiersi uusiin vuoden 2018 alimpiin tasoihin noin 3146 dollaria joulukuussa 2018.

Kuitenkin vuoden 2019 alusta lähtien Bitcoin jatkaa metsästystä kadonneen kunniansa puolesta rikkomalla tärkeimmät esteet ylösalaisin. Nousu huippuihin, jotka ovat lähellä 9000 dollaria, on saanut asiantuntijoita uskomaan, että Bitcoin ei vain löytänyt pohjan, vaan myös aloittanut uuden parabolisen liikkeen, joka vie sen yli 10 000 dollarin korkeuksiin..

Coingape ennustaa, että Bitcoinilla on mahdollisuus voittaa kaikkien aikojen korkein (ATH) hieman alle 20 000 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä. Kun 10 000 dollarin este on poistettu, Bitcoin-sonneilla on mahdollisuus keskittyä lähellä 15 000 dollaria oleviin tasoihin ja lopulta vetää hinta kohti 20 000 dollaria ja saavuttaa uudet korkeimmat 23 500 dollaria. Bitcoin käy tällä hetkellä kauppaa 8558 dollarilla sen jälkeen, kun se on viime päivien aikana puolustanut avaintukea noin 7500 dollaria.

Alan tämänhetkinen kehitys tukee tätä kunnianhimoista ennustetta. Monet rahoituslaitokset, kuten JPMorgan ja Fidelity, saapuvat salaustilaan tarjoamaan digitaalisiin varoihin liittyviä palveluja. Lisäksi jättiläiset, kuten Facebook, julkaisevat omat salauksensa vuonna 2020, kun taas valtavat teknologiayritykset, kuten AT&T on alkanut hyväksyä Bitcoinin maksuvaihtoehtona. Nämä ovat muita saapuvia hankkeita, jotka varmasti lisäävät kysyntää ja helpottavat kryptovaluuttojen ja muun digitaalisen omaisuuden käyttöönottoa puolestaan ​​nostaen hintaa korkeammalle.

Huippuanalyytikoiden / asiantuntijoiden Bitcoin-ennusteet

Bitcoin on vihdoin tullut härkävaiheeseen varsinkin sen jälkeen, kun se oli koskettanut yli 9000 dollarin korkeuksia ensimmäisen kerran vuonna 2019. Eri asiantuntijat ja analyytikot uskovat, että härkä ralli on vasta alkamassa eikä lopu 20 000 dollariin. Xapo Wences Casaresin toimitusjohtaja, joka istuu myös PayPal Boardissa, huomautti äskettäin, että Bitcoin nousee 250X lähitulevaisuudessa.

Tom Lee:

Fundstratin perustaja, johtava tutkimusyritys ja kiihkeä Bitcoinin uskova, on osoittanut luottamusta meneillään olevaan härkä ralliin. Lee kertoo, että Bitcoin lähestyy tasaisesti ei-paluuta. Hänen yrityksensä tiedot viittaavat siihen, että kun BTC / USD saavuttaa 10000 dollaria, se laukaisee sen täysimittaisen FOMO: n, joka on tällä hetkellä merkitty nimellä ‘Level 10’ FOMO; joka edustaa samaa arvoa, joka on merkinnyt Bitcoinin parabolisen liikkeen alkua aiemmin.

Michael Novogratz:

Galaxy Digitalin viimeaikaisen ennusteen perustaja ja toimitusjohtaja sanovat, että Bitcoin vakiinnuttaa viimeisimmät voitonsa 7000-10 000 dollarin välillä. Hän lisää myös, että vauhti voi nostaa hinnan korkeammalle tasolle. Novogratz uskoo, että yleinen adoptio on tärkein liikkeellepaneva voima nykyisessä härkärallissa. Alan kehitys ja valtavat teknologiayritykset, jotka tekevät sisäänkäynnit avaruuteen, auttavat validoimaan Bitcoinin ja kryptovaluutat.

“Jatkossa Bitcoin todennäköisesti vakiintuu jonnekin välillä 7000 ja 10 000 dollaria. Puut eivät kasva taivaalle “, Galaxy Digital Holdings Ltd: n toimitusjohtaja sanoi torstaina pidetyssä neuvottelupuhelussa, jossa keskusteltiin yhtiön ensimmäisen vuosineljänneksen taloudellisista tuloksista. “Jos olen väärässä siinä, mielestäni olen väärässä ylösalaisin, että siinä on tarpeeksi jännitystä ja vauhtia, että se voi kantaa läpi.”

Andy Cheung:

OKExin kryptovaluutanvaihdon operatiivinen johtaja sanoi äskettäin, että 20 000 dollariin nouseva Bitcoin on yksinkertaisesti konservatiivinen ennuste.

“20 000 dollaria on konservatiivinen ennuste Bitcoinin hinnalle vuonna 2019, kuten sanoin viime vuonna”, hän lisäsi. “Ralli ei pysähdy tähän, koska lisää institutionaalisia sijoittajia tulee markkinoille ja vuoden 2020 puolittuva vaikutus alkaa tapahtua. Olemme innoissamme todistamassa tällaista nousutrendiä ja odotan innolla uutta Bitcoinin ansaitsemaa huippua. Bitcoin ei ole vain kolikko, vaan henki, joka estää salausteollisuutta. “

Arthur Hayes:

Bitcoin-kaupankäynnin kryptovaluutanvaihdon BitMEX: n perustaja ja toimitusjohtaja ennusti maaliskuussa Bitcoin koskettaa 10000 dollaria ennen vuoden 2019 loppua. Härkä rallin piti kuitenkin alkaa hänen vuoden viimeisellä neljänneksellä:

“Vuoden 2019 pilkkominen tulee olemaan voimakasta, mutta markkinat saavat takaisin 10 000 dollaria. Se on erittäin merkittävä psykologinen este. […] 20000 dollaria on viimeinen elpyminen. Se kesti kuitenkin 11 kuukautta 1000 dollarista 10 000 dollariin, mutta alle kuukauden 10 000 dollarista 20 000 dollariin takaisin 10000 dollariin. “

Joey Krug Pantera Capitalista

Kun bitcoinin hinta vaihtelee edelleen kapeasti kymmenien tuhansien dollareiden alueella, asiantuntijat keksivät jatkuvasti tutkimukseen perustuvia hintaspekulaatioita. Tällä kertaa, Joey Krug of Pantera Capital on erittäin nousussa bitcoinista ja vaatii 42 000 dollaria ennen vuoden loppua “hyvä laukaus”!. Joey ja Morehead selittivät tapojaan, joille olemme tottuneet tavanomaisen teknisen analyysin (TA) ulkopuolella, laskeutumalla sarjaan jatkuvia ja toistuvia hintatoimia laskeutumalla 300 000 dollaria bitcoin-hinnan spekulaatiota seuraavien 3 vuoden aikana.

Bitcoinin tekninen analyysi: 4 tunnin alue

BTC / USD-kaupankäyntiparin 4 tunnin kaavio näyttää omaisuuden, joka on viettänyt suurimman osan viimeisistä viidestä kuukaudesta 2019 korkeammalle tasolle. Huhti ja toukokuu ovat olleet toistaiseksi menestyneimmät kuukaudet, ja Bitcoin on yli kaksinkertaistanut arvonsa 60 päivän aikana. Matka korkeimmalle tasolle, joka on hieman yli 9000 dollaria, ei ole ollut ilman nousuja. Bitcoinin osoittama sietokyky osoittaa kuitenkin edelleen sijoittajille, että olemme keskellä härkä rallia.

BTC / USD 4 tunnin kaavio

bitcoin 4 tunnin BTC / USD-kaavioKaavion lähde: Kaupankäyntinäkymä

Rikkoutuessaan 9000 dollarin tasolle Bitcoin muodosti korkeimman 9 086,93 dollarin (Coinbasessa). Hinta käänsi trendin alaspäin, missä se oli pysäyttämätön 8500 dollarin tuella. Hinta laski alle 50 eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA). Lisälaskut rikkoivat nousevan trendin tuen, ennen kuin löysivät tukea EMA100: lta lähes 8000 dollariin.

Kääntö elintärkeästä tuesta nousi yli 8500 dollarin, mutta ylöspäin oli rajoitettu alle 8600 dollaria. MACD, joka on vetäytynyt takaisin positiiviselle vyöhykkeelle, osoittaa, että sonnit ovat vahvistumassa. EMA100-tuen puolustaminen tarkoitti, että BTC: llä oli mahdollisuus korjata korkeampi. Nousevan kiilakuvion muodostuminen tarkoittaa kuitenkin sitä, että elinkeinonharjoittajien tulisi olla etsimässä vetoja. Yli 9 000 dollarin korjaus antaa ostajille mahdollisuuden keskittyä 10000 dollariin keskipitkällä aikavälillä.

Päivittäistä kaaviota tarkasteltaessa näemme Bitcoinin muodostaneen kaksoiskuvion, kun se on ylittänyt 8500 dollarin tason. Tämä selittää, miksi 9 000 dollarin ylittävä korjaus oli kestämätön. Onneksi tuki on vahvistettu 8000 dollariin, mutta kauppiaita kehotetaan tietämään, että volatiliteetti on edelleen korkea ja odotetaan usein laskua. Muita keskeisiä tukialueita ovat 7000 dollaria, 6000 dollaria ja jopa 5000 dollaria. Kirkkaammalla puolella Bitcoin on edelleen nousutilassa, kun MACD on melkein vaakatasossa +589,49. Siksi voimme odottaa suurempia uudelleenjärjestelyjä puolustamalla keskeisiä tukitasoja lyhyellä aikavälillä.

BTC / USD päivittäinen kaavioKaavion lähde: Kaupankäyntinäkymä

Bitcoinin tulevaisuus – isompi kuva

Useimmat Bitcoin-harrastajat ja optimistit olisivat yhtä mieltä siitä, että Bitcoinilla on valoisampi tulevaisuus maailman taloudessa. Heti vuosikymmenen olemassaolonsa jälkeen kryptovaluutateollisuus on antanut eri hallituksille ja keskuspankeille unettomia öitä. Jotkut, kuten Kiina ja Intia, ovat päättäneet valita digitaalisen omaisuuden kokonaan tiellä, kun taas Japanin, Maltan ja Sveitsin kaltaiset maat ovat päättäneet omaksua uuden omaisuusluokan ja tehdä siitä hyväksi.

Saatat pitää myös: Facebook Cryptocurrency Project ’Libra Networks’ avaa toimiston Sveitsissä

Tällä hetkellä huhti- ja toukokuussa järjestettävään ralliin liittyy jännitystä. Suurin osa sijoittajista odottaa BTC-kaupankäynnin olevan yli 10000 dollaria ja lähempänä sen kaikkien aikojen huippua. Samaan aikaan valtavirran käyttöönotto on kasvussa, kun Bitcoin-pankkiautomaatteja kasvaa maailmanlaajuisesti. Institutionaalisten sijoittajien ilmoitetaan ostavan lisää Bitcoinia, kun taas johtavat pankit ja teknologiayritykset suunnittelevat osallistuvan salaustoimintaan tavalla tai toisella. Siksi Bitcoinin tulevaisuus on kirkas etenkin niille, jotka katsovat suurempaa kuvaa.

Bitcoin-hintojen usein kysytyt kysymykset:

Mikä on Bitcoinin (BTC) nykyinen hinta?

Bitcoinin arvo on tällä hetkellä 8510 dollaria (1. kesäkuuta 2019)

Mikä on Bitcoinin (BTC) hinta huomenna?

Edellä oleva hinta-analyysi huomioon ottaen BTC pysyy yli 8000 dollarin yläpuolella rajoitettuna 10000 dollarilla.

Onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Bitcoinin hinta yli kaksinkertaistui vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Voittojen ennustetaan kasvavan 20 000 dollariin 31. joulukuuta 2019 mennessä. Tämän vuoksi Bitcoin on suositeltava sijoitus. On kuitenkin elintärkeää tehdä enemmän tutkimusta ennen kuin sidot rahasi mihin tahansa investointiin.

Laskeeko tai nouseeko Bitcoinin arvo lähitulevaisuudessa?

Bitcoin laski mataliin tasoihin, jotka olivat hieman yli 3 100 dollaria viime vuonna korkeimmilta korkeuksilta, jotka olivat lähellä 20000 dollaria. Olemme nähneet sen elpyvän yli 9000 dollarin. Asiantuntijoiden mukaan BTC on löytänyt pohjan ja ennusteet osoittavat kasvua. Bitcoin todennäköisesti kasvaa lähitulevaisuudessa, mutta ole kuitenkin varovainen ylös ja alas liikkeisiin.

Mikä on Bitcoinin arvo vuonna 2020?

Bitcoin käy todennäköisesti kauppaa 20000 ja 30000 dollarin välillä vuonna 2020.

Mikä on Bitcoinin arvo vuonna 2025?

Bitcoin maksaa sinulle yli 50000 dollaria vuonna 2025.

Mistä voi ostaa Bitcoinia?

Bitcoinia voi ostaa useimmista lähelläsi olevista kryptovaluutanvaihdoista ja Bitcoin-pankkiautomaateista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me