Bitcoin of America anmeldelse: Køb Bitcoins direkte fra over 500 ATM-placeringer i USA

Bitcoin of America er en virtuel aktivudveksling, der ejer og driver et bredt netværk af Bitcoin-pengeautomater overalt i USA, der tilbyder et højt niveau af overholdelse – arbejder sammen med myndighederne for at sikre, at KYC / AML-overholdelse følges til punkt og prikke.

Den globale COVID-19-pandemi og distribution af den amerikanske CARE-pakke har set investorer over hele landet på udkig efter alternative aktiver at investere i – Bitcoin og kryptokurver er førende. Uanset om du finder en Bitcoin-pengeautomat i din lokale butik eller ønsker at købe direkte på deres hjemmeside, tilbyder Bitcoin of America brugerne begge muligheder for at gennemføre en hurtig handel.

I de kommende afsnit af artiklen fokuserer vi på Bitcoin of America’s history, de aktiver og betalingsmetoder, der tilbydes på platformen, overholdelsesforanstaltninger og fordele og ulemper ved at bruge platformen – både lokalt og online.

Oversigt: Bitcoin of America platform

Bitcoin of America er en amerikansk baseret digital aktivudveksling og Bitcoin ATM-operatør, der giver brugerne mulighed for hurtigt og sikkert at købe og sælge BTC og Litecoin (LTC) ved hjælp af fiat. Chicago-hovedkvarteret, der blev lanceret i 2015, og som i øjeblikket er vært for mellem 15-50 ansatte, er en registreret pengeservicevirksomhed (MSB) hos det amerikanske finansministerium (FinCEN).

Platformen er fuldt ud kompatibel med at kende dine kunder (KYC) og AML-regler (Anti-Money Laundering), der opretholder høje standarder på tværs af sin virtuelle aktivforretning.

“Ved hjælp af et robust anti-hvidvaskningsovervågningssystem og overlegne brugervenlige betalingsfunktioner tilbyder vi hurtige og sikre transaktioner til de bedste priser på markedet.”

Bitcoin of America opererer direkte med sine klienter og offentligheden – hvad enten det er på lokale pengeautomater eller online – gennem sin digitale platform og fjerner alle formidlere. Du kan direkte finansiere Bitcoins og Litecoins til din eksterne tegnebog eller vælge en krypteret tegnebog leveret af firmaet.

Bitcoin of America BTM-forretning

Bitcoin of America er en af ​​de mest populære Bitcoin-pengeautomatoperatører med et stort netværk af krypto-pengeautomater rundt omkring i USA. Virksomheden har investeret stærkt i deres lokale kryptotællermaskiner og har installeret Bitcoin-pengeautomater i større byer i kiosker, indkøbscentre og butikker rundt om i landet..

Siden 2015 er antallet af Bitcoin-pengeautomater over hele verden steget fra 348 til over 10.500 maskiner ifølge Statista. Disse tal viser ikke tegn på aftagning, da en stigning i interessen for kryptokurver over hele verden vokser.

BOABallooning-vækst af Bitcoin-pengeautomater over hele verden (Billede: Statista)

Ifølge Coin ATM Radar, en aggregatorplatform, tegner USA sig for over 80% af de samlede Bitcoin-pengeautomater i verden. Bitcoin of America er en af ​​de største

Bitcoin of America BTM-placeringer

Her er en liste over nogle af de stater og byer, som Bitcoin of America’s BTM er placeret på:

 • Californien
 • Las Vegas
 • Arizona
 • Texas – Huston
 • Florida
 • New York
 • Denver
 • Alabama
 • Louisiana
 • South Carolina
 • North Carolina
 • Indiana
 • Mississippi
 • Ohio
 • Tennessee
 • Kentucky
 • Detroit
 • Oklahoma
 • Washington osv.

Flere placeringer overalt i USA er tilgængelige på dette link her.

Sådan samarbejder du med Bitcoin of America

Den gradvise vækst af Bitcoin of America BTM’er er mulig på grund af vækst i firmaets partnernetværk med virksomheder over hele landet. Tjenesten “Partner With Us” fra Bitcoin of America giver virksomheder mulighed for at være vært for en digital valutaveksling i din virksomhed for at tjene passiv indkomst. Koncerten giver handlende, virksomheder, kiosker og butikker mulighed for at få en ny indtægtsstrøm og se øget trafik til deres boder.

Bitcoin of America bærer installationsomkostningerne og eventuelle driftsomkostninger – ingen risiko overføres til virksomheden.

”Efter at have angivet din placering online, vil folk i dit område, der søger efter Bitcoin, besøge din virksomhed. Disse nye besøgende bliver normalt faste kunder på din placering og foretager andre køb. ” – Bitcoin of America-websted.

Hvis du ønsker at tilføje en Bitcoin-pengeautomat i din virksomhed, skal du følge denne link og har en chance for at tjene passiv indkomst på op til $ 500 hver måned.

Bitcoin of America’s online handelsplatform

Mens Bitcoin-pengeautomater tilbyder de hurtigste og billigste muligheder for at købe BTC og LTC fra Bitcoin of America; brugere, der ønsker at købe deres aktiver fra deres computers eller smartphone, kan gå til platformens websted og købe direkte BTC eller LTC. Platformen accepterer køb og salg af krypto fra bankoverførsler, bankoverførsler og forudbetalte betalingskort.

Muligheden Bitcoin of America Tablet

Bitcoin of America tilbyder også et direkte Bitcoin salgssted fra de handlende og kiosker. Også kendt som over-the-counter BTC-option, finansierer tellere / tablets BTC direkte til din tegnebog i bytte for kontanter. Dette reducerer de fejl, der sker, når du køber BTC online, som f.eks. At forkaste din adresse. Det ligner meget en bitcoin-pengeautomat, men mindre og hostes af en kasserer.

Konklusion

Stigningen på kryptokurrencymarkedet åbner en gateway for virksomheder som Bitcoin of America til at tilbyde hurtigere og sikrere muligheder for at købe Bitcoin. Med en stærk overholdelses- og lovgivningsmæssig struktur, der er sat på platformen, herunder intense KYC / AML-procedurer, 24/7 kundesupport service og billige muligheder for at købe krypto, er Bitcoin of America en måde at gå for kryptoindehavere i USA.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me