B2BinPay-tarkistus: turvallinen, automatisoitu salausmaksuyhdyskäytävä

Oikea maksuyhdyskäytävä voi auttaa yritystäsi vastaanottamaan salauksen turvallisesti ja oikea-aikaisesti. Vielä tärkeämpää on, että se voi auttaa sinua keskittymään ydinpalveluun. Mutta teollisuudelta, jossa suojaamattomat järjestelmät, kalliit kustannukset ja huono asiakastuki kärsivät Bitcoin-maksuyhdyskäytävistä, mistä löydät luotettavan maksujärjestelmän?

B2BinPay on ratkaisu. Suunniteltu tarjoamaan useita salaustuotteita, B2BinPay on enemmän kuin Bitcoin-maksuprosessori. Siinä on maksuprosessori ja krypto-lompakot sekä altcoineille, rahakkeille että vakaille virtuaalivaluutoille.  

Maksuyhdyskäytävä

B2BinPay sisältää suojatun, helppokäyttöisen maksuyhdyskäytävän, joka sopii sekä aloittelijoille että vakiintuneille online-yrityksille. Maksuprosessori tukee yli 20 kryptovaluutta, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, NEO ja EOS.

 Se myös helpottaa tapahtumia rahakkeiden ja vakaiden altcoinien kautta, kuten USDT, BNB, Gemini Dollar ja True USD. Lisäksi B2BinPay antaa sinulle mahdollisuuden nostaa rahaa pankkitilillesi SWIFT: n tai SEPA: n kautta.

Lisäksi ratkaisu tarjoaa nämä edut:

 • Alhaiset 0,5% käsittelymaksut
 • Reaaliaikaiset valuuttakurssit
 • Turvallinen kassalle
 • Ei piilotettuja maksuja
 • Kattavat raportit saldoista ja tapahtumahistoriasta
 • Hiekkalaatikko mukana

 B2BinPay tarjoaa kaksi suunnitelmaa monivaluuttaprosessorista kiinnostuneille yrityksille: kauppias- ja yritysratkaisut. Tarjouksissa on kiinteät käsittelymaksut, kun taas jälkimmäisen maksut vaihtelevat yrityksesi ansaitsemien tulojen mukaan. 

Kauppiaan ratkaisu Yritysratkaisu
500-1000 dollaria kertaluonteiset maksut 2500 dollarin kertamaksu
0,5% veloitus saapuvaa tapahtumaa kohti 500 dollaria minimimaksu kuukaudessa
Nollamaksut lähtevistä liiketoimista 0,05-0,4% salauksen käsittelymaksut
1% palkkio vakaista kolikoista ja rahakkeista 0,1% – 1% palkkiot vakaista kolikoista ja rahakkeista
0,5% SEPAn nostomaksut 350 dollarin kuukausimaksu ei-likvideistä rahakkeista
1,5% SWIFT-siirtomaksut

Kuten monissa luotettavissa maksuyhdyskäytävissä, B2BinPay sisältää käyttäjäystävällisen sovellusliittymän, jonka yritys voi auttaa sinua integroitumaan yritykseesi. Aloittamattomille sovellusliittymä auttaa automatisoimaan koko maksujen keräysprosessin. 

Voit puolestaan ​​keskittyä markkinointiin ja yrityksesi hallintaan huolimatta siitä, voivatko asiakkaasi suorittaa ostot onnistuneesti. Nostojen osalta voit käteistäsi käteisellä tai valtuuttaa B2BinPayn suorittamaan maksut pankkitilillesi automaattisesti. 

Monivaluuttainen salausvaihto

Yksi vaikeimmista rajoituksista monille salausmaksuille tulee, kun sinun on vaihdettava altcoineilla vastaanotetut maksut BTC- tai FIAT-valuuttoihin. Sinun on joko käytettävä kolmannen osapuolen kaupankäyntialustaa salauksen vaihtamiseen tai hyödynnettävä hyväksikäyttömaksuja.

 B2BinPayn mukana tulee sisäinen vaihto, jonka avulla voit vaihtaa laajan valikoiman salauksia erittäin alhaisilla hinnoilla. Yrityksen avulla voit vaihtaa kaikki tuetut altcoins, mukaan lukien Ether, Cardano, Bitcoin Cash, Ripple ja EOS. 

B2BinPayn vaihtopalvelu toimii erittäin suoraviivaisella tavalla. Se on myös automatisoitu, mikä varmistaa, että saat salauksen täsmälleen haluamallasi tavalla. Oletusarvoisesti järjestelmä on ohjelmoitu hyväksymään maksut käyttämällä useita altcoineja.

 Mutta saatuaan kolikot, B2BinPay muuntaa ne:

 • USD / EURO / GBP voit nostaa pankkitilillesi
 • BTC / ETH / XRP jne.
 • USD / USDC / USDT / PAX / GUSD jne.

Parhaan kokemuksen saamiseksi B2Bin PAY suosittelee kauppiaita käyttämään näitä kolmea maksujen integrointityökalua:

 • Woo KAUPPA
 • Magento
 • PrestaShop

Lämmin, kylmä ja lämmin lompakko

B2BinPay on aseistettu kolmella lompakolla, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Siinä on kuumia lompakoita, jotka auttavat tallentamaan altcoineja väliaikaisesti heti, kun ne vastaanotetaan ostajilta. 

Sitten se siirtää kolikot kylmiin lompakkoihin, jotka tarjoavat raudan, hakkeroinnin turvallisuuden. Mutta jotta voit nostaa rahasi nopeasti ja kätevästi, B2BinPay sisältää myös lämpimät lompakot. Tarkemmin sanottuna lämpimät lompakot tarjoavat paremman turvallisuuden kuin kuumat lompakot, mutta maksavat nopeammin kuin kylmät lompakot.

B2BinPay tarjoaa B2B-palveluntarjoajana erityisiä etuja kauppiaille, jotka käyttävät sen lompakoita. Nämä ovat:

 • Automaattinen peruuttaminen luvan perusteella
 • Lukuisia altcoineja, mukaan lukien rahakkeita ja vakaa kolikkoa
 • Läpinäkyvät palkkiot
 • Tapahtumahistoriatietueet
 • Suojattu API hiekkalaatikolla
 • Kattavat reaaliaikaiset tietueet
 • Erittäin alhaiset palkkiot

Yhtiön lompakot tukevat yli 888 kolikkoa. Kaikissa niissä B2BinPay tarjoaa vertaansa vailla olevat matalat maksut. Se on myös erittäin nopea, vaikka maksunopeus vaihtelee salauksesta toiseen. 

Vielä tärkeämpää on, että B2BinPay tarjoaa suurta mukavuutta yrityksille, jotka käyttävät sekä suuria että pieniä kryptovaluuttoja. Yritysten omistajat voivat käyttää Bitcoinia, NEO: ta ja Ethereumia siirtämään rahaa, jonka he aikovat nostaa pankkitililleen. Mutta jos he haluavat tallentaa käteistä salauksella, joka ei vaihtele usein, he voivat käyttää vakaita kolikoita.

B2Bin PAY -sovelluksen käytön aloittaminen

B2BinPay-maksuyhdyskäytävän saamiseksi sinun on lähetettävä hakemus täyttämällä lyhyt lomake verkossa. Annat nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja haluamasi yhteyskielen. Yritys tukee englantia, espanjaa, arabiaa, venäjää ja kiinaa.

Kun olet antanut tiedot ja lähettänyt hakemuksesi, B2BinPay ottaa sinuun yhteyttä puhelinnumerosi kautta lisätukea varten. Yhtiö tarjoaa henkilökohtaisen lennon maksuprosessorille, lompakoille ja valuutanvaihtopalvelulle.

Viestintä ja tuki

B2BinPay tarjoaa henkilökohtaista asiakastukea heti, kun haet sen palvelujen käyttöä. Soitat ammattimaiselta edustajalta, joka opastaa sinut koko yrityksesi integrointiprosessissa. 

Yritys tarjoaa henkilökohtaista tukea useilla kielillä, kuten aiemmin mainittiin. Sen ensisijainen viestintäkanava on puhelujen kautta. Voit kuitenkin myös ottaa yhteyttä tukiedustajiin sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Jos haluat lähettää postilaatikkoyrityksiä sosiaalisen median tilien kautta, voit ottaa yhteyttä B2BinPay-palveluun Facebookissa, Twitterissä tai LinkedInissä. Viestintäkanavastasi riippumatta yritys tarjoaa on-on-one-tukea varmistaaksesi, että saat laadukasta apua. 

Johtopäätös

B2BinPay on salausmaksuyhdyskäytävä, jolla on ero. Sen avulla kauppiaat voivat hyväksyä maksuja käyttämällä lukuisia altcoineja ja rahakkeita suojatun sovellusliittymän kautta uskomattoman pienillä maksuilla. B2BinPay auttaa myös yritysten omistajia vaihtamaan salausta ja nostamaan ne pankkitileilleen. Ja jos on ongelmia, yritys tarjoaa ympärivuorokautisen asiakastuen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me