Hvorfor MXC er grundlagt til at blive verdens førende kryptobørs i fremtiden

Stigningen af ​​MXC Exchange-udvekslingstoken $ MX har for nylig tiltrukket Bloombergs opmærksomhed. 8. februar, Bloomberg rapporteret at baseret på spot-, gearing-, kontrakt-, ETF-, indeks-, kontrakt-, PoS- og OTC-tjenester, MXC Exchange, en velrenommeret one-stop-cryptocurrency-tjenesteudbyder, vil fortsætte med at vokse og udvikle sig med hele økosystemet. MX-token ($ MX) nåede en heltidshøj til $ 0,71.

Ifølge data fra Crypto Departement den 6. februar var MX blandt de fem bedste udvekslingstokener den med den højeste omsætning den dag med en enkeltdagsstigning på 62%.

I de følgende tre dage ramte MX en ny heltidshøjde på $ 0,8728, en kumulativ stigning på 551,34 år til dato, den højeste stigning i historien på 2028,78%.

MXC-udvekslingKilde: mxc.com

Som vi alle ved, har væksten i exchange-tokens haft gavn af den betydelige stigning i handelsvolumen på handelsplatforme på tyremarkedet. Pr. 11:00 den 10. februar er Binance token BNB steget 70,84% i tre på hinanden følgende dage med en historisk kumulativ stigning på 115680%; Huobi token HT har en kumulativ stigning på tre dage på 241,88% og en historisk kumulativ stigning på 1345,78%.

Industrianalytikere mener:

“Blandt de bedste handelsplatforme rundt om i verden havde MXC Exchange en god præstation med hensyn til noteringer i 2020. Det var den første børs, der listede DeFi-tokens, Polkadot-tokens, NFT’er og Layer 2 og hundredvis af projekter af høj kvalitet. Brugere ville have en mulighed for at investere til en lavere pris for at opnå højere gevinster. ”

Personen påpegede:

”Disse projekter, der blev noteret i de tidlige dage af tyremarkedet, har nået flere gange eller endda snesevis af gange stigning i 2021, såsom tværgående projekt DOT, DEX token UNI, SUSHI og andre typer DeFi-projekter som f.eks. AAVE, BADGER osv. Disse projekter har tiltrukket enorm handelsvolumen for MXC Exchange. ”

“At dømme ud fra de nuværende applikationsscenarier, historiske gevinster og markedsværdi på MX ($ 100 millioner) svarer den aktuelle værdi og markedsværdien stadig ikke til udviklingen af ​​platformen, men vi kan stadig forvente en højere pumpe.”

Hvorfor er det “værdi” i stedet for “pris”? Fordi værdien af ​​byttetoken stiger med udviklingen af ​​selve platformen, er det som at købe et selskabs aktier.

Fra et strategisk synspunkt er MXC Exchange en handelsplatform, der fokuserer på global overholdelse. Det har fået lovgivningsmæssig licens i USA, Estland, Australien, Canada og Schweiz, så dets forretningsudvikling har tilstrækkelig beskyttelse af overholdelse.

Gennem et dybtgående samarbejde med betalingsvirksomheder som Simplex, Banxa, Moonpay, Menapay, Mercuryo osv. Har MXC Exchange udvidet kompatible betalingskanaler i flere regioner og understøttet lokale brugere til at købe digitale aktiver ved hjælp af VISA og MasterCard og betalingskort.

MXC Exchange er en platform, der lægger stor vægt på brugeroplevelse. Med hensyn til produkter har platformen gjort en indsats i handelsoplevelsen af ​​topmarkedsværdimønter og derivater. Det har successivt opgraderet gearet ETF, spots, gearing og kontrakt handelssystemer og løbende optimeret nøgle handelsindikatorer såsom likviditet, markedsspænd og matchende effektivitet. Derudover er der indført indeksprodukter for at imødekomme brugernes behov så meget som muligt og give brugerne en mere bekvem one-stop-handelsoplevelse.

Markedsmæssigt insisterer platformen på nøje at kontrollere kvaliteten af ​​noteringsprojekterne og udforsker samtidig økologiske konceptprojekter af høj kvalitet som DeFi og Polkadot.

Siden midten af ​​2019 er mere end 10 Polkadot-projekter inklusive KSM, EDG, PCX, RING, LINK, COMP, AVA, NEST, JST, YFI og snesevis af DeFi-projekter af høj kvalitet blevet opført såvel som konceptaktiver såsom NFT’er, opbevaring, gråtoner, lag2 og rebase. Disse tokens er tilgængelige på spotmarkedet, gearet handel, ETH, kontrakter og PoS-minedrift osv. Det ser ud til, at du kan handle alle tokens af høj kvalitet på MXC Exchange-børsen.

Hvad er forholdet mellem MX-tokenværdi og udvekslingsplatformen?

MX er egenkapitalcertifikatet for selve MXC Exchange-handelsplatformen. Den samlede levering af tokenet er 1 milliard. Fordi deflationsmængden bestemmes af platformens handelsvolumen – tilbagekøb og forbrænder handelsgebyrerne genereret via spot, gearing, ETF, kontrakt, PoS-minedrift hver måned.

På samme tid er det at holde MX som at holde aktier. Indehavere kan nyde et antal rettigheder såsom værdiansættelse af aktiver og afstemning på liste. Specifikt kan MX-indehavere få 20% provision fratrukket, når de handler spots; afstemning og fornyelse af kryptoaktiver kan modtage belønninger for transaktionsgebyrer; deltage i lotteriet af SpaceM og M-Day aktiviteter kvalifikation eller bonus for antallet af billetter; Deltag i MX DeFi-indsats, og få tilsvarende belønninger til minedriftaktiver.

Fra og med juli 2019 har platformen tilbagekøbt 100% af MX tjent som handelsgebyr og brænder det hver måned. På nuværende tidspunkt er omkring 390 millioner MX brændt.

Siden 2020 har MXC Exchange-handelsplatformen gennemført i alt 8 SpaceM- og 16 M-Day-begivenheder og indleder afstemning til liste, fornyelsesafstemning og MX DeFi-mineaktiviteter hver måned. MX-indehavere har en større chance for at vinde aktivlotteriet og vinde flere indsatsbelønninger samt vinde belønninger såsom udbytte fra handelsgebyr.

På samme tid, når værdien af ​​MX fortsætter med at stige, har MX-indehavere, ligesom Tesla-aktieholdere, modtaget gevinster for “aktie”.

Fra disse perspektiver er MXC Exchange nu en lille, men stigende platform, men det bliver sandsynligvis den næste Binance, og bliver $ MX den næste $ BNB? Dette er noget, vi kunne tænke på.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt indlæg og bør ikke betragtes som nyheder / råd. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i artiklen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me