Intia: Huippusalauksen johtajat huutavat ääneen 10 vuoden vankilaraportissa, epäilevät lakiehdotuksen hyväksymistä

mainos Phemex

Joten Bloombergquint-media julkaisi 7. kesäkuuta 2019 napsautussyöttöartikkelin piilottamalla monia salamyhkäisiä tosiseikkoja paywallin takana tulevasta salausekosysteemistä Intiassa. Vaikka monet kokevat sen vain osaksi puolueetonta uutista, toisaalta salausyhteisö huutaa laajalti Intian hallitusta ja sen mahdollista vaikutusta.

Clait-Bait Article tai Real Report?

Nikunj Ohri, kirjan kirjoittaja Bloombergquint-media julkaisi artikkelin, joka oikeuttaa “Exclusive: Intia ehdottaa 10-vuotista vankilaa kryptovaluutan käyttöön, saattaa ottaa käyttöön oman digitaalisen valuuttansa”, lainaa mietintöluonnosta, jonka oletettavasti otsikoitu “Kryptovaluutan kieltäminen” & Virallisen digitaalisen valuuttalaskun sääntely, 2019 ”. Vaikka tämän mietinnön taustalla oleva totuus on edelleen epäselvä, koska hallitusten virkamiehet eivät vieläkään virallisesti jaa luonnosta, jota ei myöskään ole vielä julkaistu. Raportissa mainittiin, että komitea lähetti Intian hallitukselle raporttiluonnoksen, jossa ehdotetaan kymmenen vuoden vankilaa niille, jotka käsittelevät kryptovaluutan louhintaa, kauppaa, hallussapitoa ja niin edelleen. Lisäksi se lisäsi, että Intia käynnistää Digital Rupeen, mahdollisen vaihtoehdon kryptovaluutalle intiaaneille.

Joten Bloombergquintin raportin osalta monet salausalan analyytikot / johtajat keskustelivat mahdollisista skenaarioista, joita saattaa tapahtua Intiassa. Vaikka Bloombergquint on toistaiseksi varsin luotettava salausuutisten lähde. Talousajat olivat julkaisseet samanlaisen raportti salauksen käytöstä maassa, jota Intian hallitus ei ole toistaiseksi vahvistanut.

Lisäksi a vastaus viimeisimpään tiedonsaantioikeuteen (RTI) Varun Sethi, Intian varapankki (RBI) sanoo intialaisen blockchain-asianajajan ehdotetulle salausvaluuttakiellolle, eikä sillä ole tietoa tällaisesta raportista. Se kiistää avoimesti raportin, jonka kerran Economic Times mainitsi kerran salausvaluuttojen kieltämiseksi ja virallisten digitaalisten valuuttojen sääntelyn lakiehdotukseksi 2019,

Mitä salauksen johtajat ajattelevat vankilaraportista?

Jos uskomme tällaisiin raportteihin, tässä ovat salauksen johtajien mielipiteet.

Perustaja Barry Silbertin mukaan & Digital Currency Groupin toimitusjohtaja, Intian 10 vuoden Crypto Jail -raportti, puolestaan ​​lisää bitcoin-tietoisuutta ja kiinnostusta maata kohtaan. Hän sanoo;

Intia ei ole sekaisin. Tällä on tietysti päinvastoin haluttu vaikutus bitcoin-tietoisuuteen ja kiinnostukseen maata kohtaan https://t.co/S7OehKgNS1

– Barry Silbert (@barrysilbert) 7. kesäkuuta 2019

Toinen johtaja, perustaja Anthony Pompliano & Morgan Creek Digitalin kumppani noudatti samanlaista sävyä ja lisää epäilynsä laskusta päästäkseen ohi. Tämän avulla hän huomauttaa, jos näin tapahtuu, skenaario puolestaan ​​ajaa hyväksymistä.

Intia ehdottaa 10 vuoden vankeusrangaistusta niille, jotka kaivavat, pitävät hallussaan tai käyvät kauppaa kryptovaluuttojen kanssa.

Epäilen kovasti, että tämä onnistuu, mutta jos se tapahtuu, sillä on päinvastainen vaikutus ja se todella ajaa adoptiota.

Ihmiset eivät pidä siitä, että heille kerrotaan, mitä heidän varallisuudelleen tulee tehdä.

– Pomppi? (@Appliano) 7. kesäkuuta 2019

Vaikka monet intiaanit epäilevät Bloombergquint-raporttia, Bloombergin kirjoittaja Nikunj Ohri jakoi kuvakaappauksen mietintöluonnoksesta, joka lukee;

Kuka suoraan tai epäsuorasti kaivaa, tuottaa, hallussaan, myy, myy, siirtää, luovuttaa tai laskee liikkeeseen kryptovaluutta tai minkä tahansa näiden yhdistelmän tarkoituksella käyttää sitä mihin tahansa mainittuun tarkoitukseen tai käyttää suoraan tai epäsuorasti kryptovaluutta johonkin 8 §: n 1 momentin e, g ja / tai h alakohdassa mainituista toiminnoista rangaistaan ​​sakoilla, kuten keskushallinto voi määrätä ensimmäisessä aikataulussa, tai vankeusrangaistuksella, joka vähintään vuoden, mutta joka voi kestää jopa kymmenen vuotta tai molempia.

 Tästä huolimatta se ei ole mikään, joka yllättää Intiassa asuvia salauksen harrastajia, monet intialaiset salauksen vaikuttajat kutsuivat tätä artikkelia FUDiksi, koska heillä ei ole virallista lähdettä. Itse asiassa perustaja vastaa käyttäjän kommentteihin & Intian kryptovaluutanvaihdon WazirX: n toimitusjohtaja, Nischal Shetty toteaa epäilevänsä hyvin maan pääministeriötä ja valtiovarainministeri jatkaa tällaista mietintöluonnosta. Hänen sanoin; NischalLähde: Twitter

Tämä vankilaraportti ei mennyt katsomatta, koska Intia on väestömäärältään toiseksi suurin maa, ja jos se hyväksyy myönteiset määräykset, se olisi mahdollisesti paras tilaisuus tuoda Intia nousevan salausalan eturintamaan. Itse asiassa, Ran NeuNer, Myös CNBC: n salakauppias jakoi näkemyksensä huutaen tätä järjestelmää “mitä joukko idiootteja”.

Tämä on niin [sähköposti suojattu] tyhmä. Yksi suurimmista teollisuudenaloista, joka voisi saada Intian talouden, on teknologia ja erityisesti blockchain. Mikä joukko idiootteja!https://t.co/LMrVajqZ1i

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 7. kesäkuuta 2019

Lisäksi CZ, yhden Binance Crypto Exchangen toimitusjohtaja, jakoi melko ainutlaatuisen näkemyksen ja sanoi, että lasku työntää yksityisyyden kolikoiden käyttöönottoa eteenpäin.

Tämä intialainen Bill todella työntää yksityisyyden kolikoiden käyttöönottoa eteenpäin.

– CZ Binance (@cz_binance) 7. kesäkuuta 2019

Toivot pysyvät 23. heinäkuuta

Toistaiseksi monet raportit ovat tulleet ja menneet, ja sellaisenaan tämä raportti on vain luonnos, eikä Intian hallitus ole vielä hyväksynyt sitä. On kuitenkin yllättävää nähdä, kuinka Bloombergquint sai pääsyn tällaiseen mietintöluonnokseen, vaikka todellisuudessa tällaisen luonnoksen on oltava ensimmäinen Govtin läpäissyt hakemus, jolla on täydellinen pääsy. tästä huolimatta, raportoitu mennessä news.bitcoin.com aiemmin, ensi kuun viimeisellä viikolla, Intian korkein oikeus viimeistelee salauksen & ekosysteemi Intiassa. 23. heinäkuuta 2019 monet väärinkäsitykset kiertävät salausvaluutta voidaan poistaa.

Coingape on pyytänyt Intian salauksen huippujohtajia & blockchain-teollisuus tästä asiasta. Pysy kuulolla tietääksesi, mikä on piilotettu intialaisen blockchain-kohtauksen takana & salausala, Coingape jakaa pian oivalluksia & tämän laskuraportin salaisuudet Intian korkeimpien salausjohtajien mukaan tulevissa uutisissa. 

Esitelty kuvalähde – Blavity

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me