5 bedste kryptolån i 2020

Der er fantastiske kryptolånesider, der giver dig mulighed for at tjene en mønt gennem optjente renter på lån. Alternativt, hvis du har brug for kontanter eller kryptoaktiver at handle med, kan disse websteder også låne dig en sikkerhedsstillelse med lav rente kryptolån for at få dig i gang.

Disse udlånsplatforme er hurtigt blevet en frisk måde for investorer, hedgefonde, de ikke-bankede og krypto minearbejdere at udnytte deres aktiver og støtte forretningsidéer. 

Disse platforme letter institutionel låntagning af digitale valutaer, hvilket genererer en masse likviditet til handelsaktiviteter. Uden at være kendt af mange detailhandlere, er disse tjenester brød og smør fra disse primære mæglere. 

Hvad er fordelene ved kryptolån?

Platformene har også en lang række fordele for den lille kryptoinvestor. Disse inkluderer;

  • En kreditkilde kræver ikke kreditkontrol i modsætning til traditionelle banker. Kryptolån er sikret med digital sikkerhed, og din læsbarhed dikteres af din online troværdighed
  • Disse platforme leverer hurtige lånetjenester end dem, der tilbydes af traditionelle långivere
  • Du kan tjene din passive indkomst fra disse udlånsnetværk, mens du afventer tyremarkeder
  • Lånene har lavere renter sammenlignet med traditionelle bankers

Hvilke er de bedste Crypto-låneplatforme?

YouHodler

Ligesom ovenstående, YouHodler er en kryptobakket lånetjenesteudbyder med forskel. Ikke kun giver de brugerne mulighed for at udnytte deres kryptobesiddelser, der tillader øjeblikkelig konvertering til USD eller Euro med et kortfristet lån, der kun tiltrækker 2,5 procent i renter, men det har et markant højt belåningsgrad på 85 procent. Det er det højeste i rummet. Samtidig accepterer den flydende kryptokurver som BTC, ETH, BCH, LTC, XLM, BAT og XRP som sikkerhed. Alle disse mønter opbevares i kølehuse, aldrig på sårbare hot-tegnebøger med konvertering automatiseret via partnere. Hvad der er attraktivt ved YouHodler er, at godkendelse af lån er hurtig. Så igen er der ingen kreditkortchecks, og når der først er et pas, er kontantoverførsel næsten øjeblikkelig uanset tidspunktet på dagen. Kontanter sikres på schweiziske bankkonti, og alle overførsler, indbetaling eller udbetalinger er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Der er tre typer lån, der tilbydes af YouHodler, der hver er differentieret med beholdningsperioden. Det 8-dages lån tiltrækker mindst 2,5 procent, mens 60-dages- og 182-dagesperioden kan tiltrække lån, der varierer renter fra 2,5 procent til 13 procent. Til sidst vil disse priser falde, når brugerne øges.

Nexo

Nexo har været en meget vellykket kryptolåner siden starten i 2017. Starten har hidtil udstedt over 700 millioner dollars i kryptokredit til en massiv 200.000 plus låntagere. Disse lån kan nu tilgås til en transaktion på platformens Mastercard-tjeneste. Tjenesten bruger orakler til at bekræfte sikkerheden for lån, inden der afvikles transaktioner i fiat. Det europabaserede firma udvider sine tjenester til Asien og USA inden udgangen af ​​2019.

Virksomheden driver også en Instant Crypto Credit Line-tjeneste, der kan bruges til at låne mod forskellige kryptovalutaer. Du kan også bruge Nexo til at tjene gode renter på kontanter og stablecoins. Starten arbejder med Chainalysis, et blockchain-efterforskningsfirma for at sikre, at det ikke beskæftiger sig med dårligt fåede tokens. 

BlockFi

Firmaet bakkes op af nogle af Wall Streets mest aktive handlende, herunder Devonshire Investors, et datterselskab af Fidelity. BlockFi låner kontanter til kryptoinvestorer, og på trods af markedsvolatiliteten er virksomheden vokset betydeligt med oprindelse på over 10 millioner dollars i kredit.  

Dens lån har en lav APR-sats på 4,5 procent, og den kan give op til $ 10 millioner i kryptolån. De lave renter er et fremragende incitament for låntagere, der igen giver øget likviditet til långiveren. BlockFi opbevarer sine aktiver hos Gemini, en tredjeparts depotforvalter og depotforvalter uden registreringer af hacks eller tab af kundeaktiver. 

Celsius-netværk

Denne peer-to-peer-udlånsplatform har toppet niveauet af indskud på 300 millioner dollars i det sidste år. En pressemeddelelse viser, at virksomheden også har stiftet over 2,2 milliarder dollars på kryptolån det sidste år. Faktureret som en af ​​de hurtigst voksende långivere, har platformen stiftet over 160.000 kryptolån og givet over $ 3 millioner i interesse til sine investorer.

Virksomheden opkræver ikke gebyrer for depositum, tilbagetrækning, transaktion, oprindelse eller tidlig opsigelse. Det tillader også indskud på flere aktiver og har heller ikke et minimumsindbetalingsbeløb. Virksomheden tilbyder ikke forsikring for aktiver på sine platforme.

Nebeus

Hvis du leder efter en finansiel platform, der tilbyder tjenester relateret til kryptokurrency, betragtes Nebeus som et af nutidens bedste valg. Denne særlige platform giver dig mulighed for at tjene kontanter (USD, GBP, EUR) uden at skulle handle eller sælge din kryptokurrency eller kryptoaktiver.

For Nebeus-kunder giver det kryptobagrede lån dig mulighed for at få hurtige kontanter med din ETH og BTC som sikkerhed. Du får lån i to værdiforhold, nemlig 65% og 80%. Nebeus er kendt for at levere den hurtigste kryptobakket lån proces på markedet i dag.

Du kan tjene op til 8,25% APY; renterne udbetales i euro. Takket være muligheden ‘Tilbagekaldelse af øjeblikkelig interesse’ kan kunder overføre renterne til deres bankkonti når som helst. Som standard deponeres renterne hver måned.

For at overføre penge fra dine Nebeus kryptovaluta tegnebog til dit bankkort er Nebeus et hurtigt valg; denne mulighed er tilgængelig i mere end 150 lande rundt om i verden.

Ved hjælp af dit betalingskort kan du også købe ETH og BTC hurtigt og veksle kryptoen mod normale kontanter inden for få minutter hver dag.

Konklusion

Langsigtet investering i kryptokurrencymarkedet er ikke for svaghjertede. Den ekstreme markedsvolatilitet er nok til at få nogens hoved til at dreje. Der er ikke desto mindre nye digitale valutaprodukter, der letter stresset med HODLing din krypto i flere måneder.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me