Blockchain-projekter, hvor du faktisk kan tjene kryptovalutaer? Forståelse af Blockchain Adoption

Så den fulde kryptoverden er oversvømmet med nyheder og artikler centreret omkring handel med kryptokurrency. Og hvorfor ikke, kryptovalutahandel har født mange millionærer i de sidste 3 år. Men rådgivere løber ingen risici, og mange har også mistet deres formue ved at blive bytte for svindel og skyggefulde kryptokurrencyprojekter. Et spørgsmål, der ofte ignoreres og har udløst mange debatter er “Hvor langt er der, når vi taler om adoption af kryptokurrency?”. Så vi tog udfordringen.

Hvorfor denne “ægte” blockchain-adoption er afgørende?

For at kryptokurver virkelig skal være almindelige, er det meget nødvendigt, at kryptokurver er en del af den daglige økonomi og handles for tjenester i den virkelige verden. Med andre ord, i stedet for at erhverve kryptovalutaer gennem “køb”, skal de tjenes i bytte for tjenester. Og så skulle der være en infrastruktur, der gør det muligt at ‘bruge’ kryptokurver i bytte for daglige behov.

Så det går ned til eksistensen af ​​måder at tjene krypto på og parallelt bruge dem. Her er en kort liste over nogle populære blockchain-projekter, hvor du faktisk kan tjene betydelige kryptokurver.

Blockchain-projekter, hvor du kan tjene kryptokurver ved hjælp af dine færdigheder

  1. Steemit

Øverst på listen er Steemit, uden tvivl er der eksempler som en nedenfor, hvor steemit har vist sig værdig for udgivere. Kort sagt, steemit er dybest set et indholdsudgivelsesnetværk, hvor brugere får betalt for deres aktiviteter som upvotes,

Et usædvanligt tilfælde af høj indtjening fra steemit

Det Steem blockchain præges konsekvent nye STEEM-tokens og føjer dem til en “belønningspulje”. STEEM tildeles derefter brugere for deres bidrag baseret på de stemmer, som deres indhold modtager. Opret værdifuldt indhold, og bliv belønnet, så teorien går.

Det er ikke let at tjene på steemit, som det hævdes. En forfatter rapporterede, at:

”Ud af 230 artikler havde ca. 5 bemærkelsesværdige afkast, hvoraf ingen udlignede omkostningerne ved at skrive dem. De har også en holdbarhed, så længe en tweet […] Jeg bliver nødt til at give Steemit en ‘D’ til indholdsskabere. “

En artikel hævder, at den indledende distributionsproces for tokens blev rigget, og at Steem ikke virkelig er et decentraliseret netværk.

  1. LBRY Guide

LBRY er en open source og decentral platform til deling af videoindhold, der belønner dig for indholdsforbrug. Ja, du læste det rigtigt. Ikke kun belønnes du for oprettelse af indhold, men for indholdsforbrug.

På lang sigt kan LBRYs økonomi give en mekanisme til aflønning af indholdsskabere, nemlig med tip fra indholdsbrugere i appens oprindelige LBC-token (forkortelse for LBRY-kredit). Appen leveres med en dedikeret LBC-tegnebog. Andre måder at få LBC’er på er bidrag til LBRY-projektet og minedrift

For at bruge LBRY skal du installere den app, der er tilgængelig til linux, macOS og windows.

Hvor meget kan du tjene med LBRY? Her er en forklaring, vi fandt på LBRY-webstedet:

“Med YouTube-indtjening tjener skabere et variabelt beløb baseret på seernes engagement i annoncer. Der er ingen fast formel, men vi har fundet et rimeligt gæstestimat på omkring $ 2 pr. Tusinde visninger. Dette udgør en øre til 5 visninger. Så på LBRY, hvis du kun opkræver en krone pr. Visning (en pris, som en seer betaler uden en anden tanke), kan du få 5 gange den indtjening pr. Visning, du får fra YouTube med det samme! “

Læs også: Top 5 Bitcoin-prisforudsigelse, der indikerer høj vækst for Bitcoin i 2018

  1. D.Tube

D.tube er et andet projekt, der er bygget oven på steemit blockchain. Selvom det ikke er så populært som steemit, men projektet har stadig fået fart i det sidste år.

D.tube-projektet bruger den samme blockchain og de underliggende økonomiske mekanismer som steemit. I en nøddeskal, D.tube, en decentraliseret videoplatform baseret på InterPlanetary File System-protokollen. D.tube er YouTube uden reklamerne (og brugerbasen) – i stedet bruger den den indbyggede Steem-valuta til at belønne indholdsproducenter. D.lyd er et andet eksempel, i dette tilfælde til lydstreaming.

  1. SMS-kæde

Hvad hvis en app belønnede dig for din eneste eksistens – noget, der normalt ikke udføres undtagen af ​​din egen mor, har jeg ret? Den app, der gør netop dette, hedder SMSKæde. Dens grundlæggere kalder SMSChain en decentral SMS-gateway, og det er i det væsentlige hvad det er.

Enhver, der køber et SMSCHAIN-token og installerer appen, kan tjene penge automatisk ved at sælge deres nye SMS-beskeder. Programbrugere kan indstille det samlede antal beskeder, der sendes med SMSCHAIN ​​dagligt ud over typen af ​​indhold, der skal sendes (eksempel: transaktionsmeddelelser fra Google, Facebook, WhatsApp osv.).

Det hævdes, at du kan begynde at sælge dine ubrugte SMS-beskeder til en økonomisk belønning og muligvis tjene omkring $ 6.000 / måned automatisk fra din mobilenhed efter oprettelse af din konto! Hvis du ikke har væsentlig ubrugt SMS eller ikke gerne vil sælge mange meddelelser, kan du stadig nemt tjene et par hundrede om måneden ved hjælp af appen.

  1.  Selvfølgelig, køb og “hodl” videre

Dette er måske det mest enkle middel til at deltage i kryptokurrencyvækst uden at skulle være for aktiv med det. Hvis du har set pris på Bitcoin, det er vokset markant i næsten et årti af eksistens. Således ser folk, der har købt og holdt fast i deres kryptovaluta, sig selv høste fordelene ved en stigning i værdi.

Konklusion

“Blodbadet” fra januar 2018 førte til, at mange blockchain-projekter faldt. Skønt kryptomarkedet stadig er meget langt fra det, der kan kaldes “adoption” eller “mainstream”. Men de nylige kontroverser omkring Facebook og forbuddet mod kryptoannoncer fra større sociale netværkssider såvel som Google har åbnet døre for muligheder.

Brugerne vil være mere tilbøjelige til at søge efter alternativer, da en gigantisk monopolistisk opførsel fortsætter med at stige. Det fremtid for blockchain er lys, og den stigende efterspørgsel vil helt sikkert give anledning til mere værdige projekter.

Gik vi glip af vigtige blockchain-projekter, du brugte til at tjene kryptoer? Angiv venligst i kommentarerne nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me