Binance Native Token BNB flyver 10%, da Pundi X tilføjer sin POS

reklame Phemex

Binance Coin (BNB), symbolet på verdens førende kryptokurrencyudveksling, Binance, vil nu være tilgængelig på Pundi X POS-terminal for forbrugere til at købe varer i butikker rundt om i verden, hvor XPOS er installeret.

Da denne nyhed om en aftale mellem Binance og Pundi X nåede gaden, sprang BNB-mønten til over 10%, da investorer delte begejstringen. Den samme virkning blev set i Pundi X (NPXS), da det også var en stigning på omkring 15% i handler.

Pundi X-partnerskab bringer BNB-mønt tættere på værktøjet

Pundi X havde lanceret sit POS-system med det formål at give blockchain-udviklere og tokenholdere mulighed for at sælge kryptovaluta og tjenester i enhver fysisk butik i verden og dermed gøre kryptovaluta tilgængelig for alle. Det har også indbyggede muligheder for at acceptere betalinger fra traditionelle mobile tegnebøger, inklusive Alipay, Bitcoin-tegnebogen og mere, hvilket gør det besværligt for butikken at installere det, da kunden nu betaler med crypto eller fiats fra den samme maskine.

Derudover har Pundi X POS-enhed en brugervenlig og problemfri grænseflade og hjælper butikkejere med at lette transaktioner, herunder køb og salg af BTC, ETH, NPXS, XEM, XLM, QTUM, ACT og nu BNB. Bortset fra at acceptere betalinger og købe og sælge kryptokurver har enheden også check-out menu for at gennemføre transaktionerne med kryptokurver. Medlemskab, ordre og lagerstyring er alle integreret her.

Disse maskiner findes i 3 modeller, nemlig med XPOS, XPOS Handy og XPOS Desk med XPOS Handy og XPOS Desk, som i øjeblikket er under udvikling, der har integration til at modtage betalinger ved hjælp af VISA / Master Card, apple-betaling eller Samsung-betaling, hvilket gør det mere praktisk for butik for at installere det.   

Zac Cheah kommenterede, at “Hjælpeprogrammer til indehavere altid har været en central del af BNBs grund til at være, noget som har været tydeligt fra den måde, det med succes har drevet verdens største kryptokursudveksling,”

Sagde Zac.

“Vi er stolte over at have et tegn på denne statur inkluderet i de første dusin til notering på XPOS, når vi forbereder os på at placere enheden i hænderne på internationale forhandlere og dermed udvide yderligere brug til BNB-indehavere”.

Læs også: Genaro samarbejder med Pundi X om WidenCryptocurrency Adoption

Pundi X “gå på markedet” -strategi stærk, kan øge BNB-møntværktøjet med multifold

BNB-mønter, der i øjeblikket driver Binance-børsen som deres vigtigste hjælpeprogram, med denne integration på Pundi X vil nu blive brugt bredt, selv til at købe og sælge varer, der bringer nytte af mønt mainstream. A med stigende rækkevidde for Pundi X-mønter øger det kun dets accept, hvilket får flere til at holde det i deres tegnebog.

Siden oprettelsen for mindre end et år siden har BNB veltet sig ind i verdens 20 største kryptokurver, og dens markedsværdi overstiger $ 1,7 milliarder (USD). Pundi X-integration til BNB og dets globale udrulningsanlæg kan bare bringe BNB det til næste niveau. For nylig annoncerede Pundi X åbningen af ​​sit nye europæiske hovedkvarter i London.

Tale på Money 20/20 Europe i Amsterdam Pundi Xs Country Manager, Gerhard Drobits, sagde, at en base i London ideelt vil placere Pundi X for at drive en planlagt global udrulning på 100.000 af sine markedsledende salgssteder til global detailhandel.

”London er det perfekte næste skridt for Pundi X at udvide sit fodaftryk i Europa og hjælpe med at drive en pilotudrulning, der er virkelig global. Nu er de første 500 XPOS-enheder klar til at blive sendt fra fabrikken til verden i de næste par uger, ”

sagde Drobits.

Ud over fire tusind forudbestillinger fra markeder, herunder Schweiz, Japan, Korea og Singapore, har Pundi Xs partner, NEM-stiftelsen, ordrer på yderligere 20.000 enheder Pundi X POS-teknologi i de næste tre år, ifølge selskabets erklæring.

Hvis Pundi X er i stand til at opfylde disse forudbestilte mål, vil det også tage brugen af ​​BNB-mønter til nye højder.   

En talsmand for Binance sagde:

”Binance har altid troet på kraften i markeder og ny blockchain-infrastruktur til industrien. Det betyder, at involvering i det globale detailmarked via Pundi Xs blockchain-baserede salgssted er en ny grænse, vi er glade for at være en del af. ”

Forståelsen for vigtigheden af ​​denne CZ takkede CEO for Binance også Pundi X

tak til @PundiXLabs for at støtte BNB i deres POS. Endnu et hjælpeprogram, BNB-betaling på 5000+ POS i denne måned, plus meget mere senere. "Efter at have set, hvordan dette fungerer personligt, er jeg meget bullish på denne teknologi!" https://t.co/IlsC56d75N

– CZ (giver ikke krypto væk) (@cz_binance) 25. juli 2018

Som fremtidige planer vedrører Pundi X, efter Europa ønsker det også at komme ind på det amerikanske marked og planlægger at nå mindst implementering af 50.000 XPOS-enheder i alt inden 1. kvartal 2019, som kun er 3 kvartaler væk.

Pundi X kunne være den rigtige platform for en mønt som BNB til at tage tokens utility mainstream og ud over blot udvekslingsfunktionen. Med Pundi X, der bringer store mønter i butikken, bliver det en spilskifter.

Vil BNB være i stand til at finde succes på detailfronten, da det har været på børsfronten? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me