10 nemme trin til at købe Bitcoin med UPI i Indien

Unified Payment Interface (UPI) -systemet tillader øjeblikkelig mobile betalinger og overførsler på tværs af banker i Indien. UPI blev lanceret af National Corporation of India i et forsøg på at hjælpe borgere med at købe varer hurtigere og åbne det finansielle system. Sådanne enkle betalingsmuligheder forbedrer køb og salg af Bitcoin (BTC) på tværs af den indiske befolkning med tredjepartsudvekslinger som peer-to-peer-udvekslinger (P2P), der letter processen. 

UPI giver dig mulighed for direkte at købe og sælge BTC, og selvom det ikke er direkte i appen, er processen lige så hurtig. Flere websteder tilbyder brugerne en platform til at købe Bitcoin med UPI i Indien, men i denne artikel fokuserer vi på den billigste og mest bekvemme måde, du kan købe Bitcoin på UPI-mobilapps som Google Pay, Phonepe, PayTM, BHIM osv..

En liste over andre børser findes også til diversificeringsformål. 

Sådan køber du Bitcoin med UPI i Indien

Der er et væld af muligheder og udvekslinger for at købe Bitcoin med UPI Transfer i Indien. Peer to peer-udvekslinger tilbyder de bedste priser og let køb, hvis du er en ny Bitcoin-bruger. Flere udvekslinger står dog over for udfordringer med at ombord nye brugere. Vi valgte OKEX-udveksling som den bedste børs for dig at bruge, mens du køber Bitcoin ved hjælp af UPI-mobilbetalinger. 

Andre top-globale P2P-børser inkluderer LocalBitcoins, Paxful og Remitano. 

OKEX P2P Exchange – billig og bekvem

OKEx er en verdensklasse-udveksling, der tilbyder dig en sikker og praktisk peer-to-peer (P2P) gateway til at købe Bitcoin ved hjælp af indiske rupees, mens du er i Indien. Du har tre hovedmuligheder at købe ved hjælp af INR på OKEX P2P-udveksling – UPI-betalinger, IMPS og bankoverførsler. 

For forhandlere giver denne konto adgang til et af de dybeste kryptomarkeder for likviditet. For langsigtede indehavere kan du efter køb bruge deres OKPiggybank-funktion til at tjene renter på dine beholdninger, ligesom en bankkonto.

Skridt til at købe Bitcoin med UPI på OKEX

Trin 1: Åbn en ny fane, og gå til OKEX P2P-udveksling vigtigste hjemmeside

Sørg for, at hjemmesiden er autentisk for at forhindre phishing-forsøg. Log på til din OKEX-konto. Hvis du ikke har en konto, Tilmelde i en og i det mindste bestå KYC 1 (det tager 1-2 minutter). 

Trin 2: Naviger til P2P-handelssiden.

Klik på “Køb Sælg” og så “P2P-handel”Fra undermenuen, og vælg “Købe” mulighed. 

OKEx P2PKlik på undermenuen “P2P Trade”

Trin 3: Vælg “Indian Rupees (INR)” som din valgte valuta, og tilføj BTC som din “Køb” i rullemenuen.

På den “Beløb” fanen vælges INR som dit betalingsvalg fra rullemenuen. OKEX P2P tilbyder i øjeblikket tre betalingsvalutaer – også den kinesiske yuan (CNY) og den vietnamesiske dollar (VND).

Køb Bitcoin med UPIVælg INR som din foretrukne mulighed

Trin 4: På fanen “Betalingsformer” skal du tilføje UPI som din foretrukne mulighed. 

Klik nu på “Ledelse” indstilling øverst til højre på startsiden, og vælg “Indstillinger”. På den resulterende side skal du kontrollere, at betalingsmulighed er indstillet på INR gennem UPI mobilbetalinger og klik på “Tilføj betaling”. 

Køb Bitcoin med UPIFølg trinene for at tilføje din betalingsmulighed

Trin 5: På fanen “Betalingsformer” skal du tilføje UPI som din foretrukne mulighed. 

Klik nu på “Ledelse” indstilling øverst til højre på startsiden, og vælg “Indstillinger”. På den resulterende side skal du kontrollere, at betalingsmulighed er indstillet på INR gennem UPI mobilbetalinger og klik på “Tilføj betaling”. 

OKEx P2pVælg en BTC-sælger.

NB: Listen over Bitcoin-sælgere dukker op, når du har indstillet ‘Betalingstypere‘Og vælg UPI som din betalingsmulighed. Vær dog forsigtig med, hvem du går ind i en handel med. 

Sådan startes en handel sikkert

Sådan køber du BTC sikkert og sikkert ved hjælp af UPI-mobilbetalinger i Indien. 

Trin 6: Vælg en betroet sælger, som du ønsker at købe BTC fra, og klik på “Køb Bitcoin”.

I vores tilfælde vælger vi “Punkaj” som vores betroede sælger og indleder handelen. 

Trin 7: Indtast transaktionsoplysningerne 

Du kan indtaste den mængde Bitcoin, du ønsker at modtage, eller mængden af ​​INR, du ønsker at udveksle. En direkte konvertering vil ske direkte. Vælg “UPI” som din foretrukne betalingsmulighed i stedet for “Bankoverførsel”. 

OKEX P2p

Vælg “Køb BTC” for at gå til næste side.

Trin 8: Bekræft dine betalingshandelsoplysninger.

Dette er mest vigtig trin. På den resulterende side kontrollere hvis alt inklusive “Pris”, “Antal BTC”, “Samlet betalt beløb”, “Betaling” og “Betalingsmuligheder” er korrekte.

køb bitcoin med UPIGennemfør handlen ved at overføre beløbet til UPI ID

En meddelelsesboks leveres til at kontakte brugeren om ekstra betalingskrav eller kontrollere “UPI” mobilbetalingsoplysninger osv. 

Når betalingen er gennemført, skal du klikke på “Jeg har betalt, næste trin”. Bekræft ‘Betalingsbeløb’ og ‘Betalingsmodtagerens navn’ og klik Betalt

Følg op på dine transaktioner i de næste trin.

Trin 9: Tjek din ordre på transaktionen.

Når du har gennemført betalingen, modtager du en meddelelsesprompt med dit transaktionsnummer. Klik på “Ordre:% s”-Fanen for at holde gennemgangen om status for din ordre. 

Når den er afsluttet, overføres ordren fra “Verserende”Side til“Afsluttet” side. 

Trin 10: Tjek fanen Aktiver

Gå til “Mine aktiver” side for at kontrollere mængden af ​​BTC sendt af sælgeren i din P2P tegnebog. 

Du har gennemført køb af BTC i Indien ved hjælp af rupees via UPI-mobiloverførselssystemet. 

Køb af BTC ved hjælp af UPI-overførsler i Indien (andre P2P-udvekslinger)

Som nævnt tidligere tilbyder OKEX den billigste og mest bekvemme P2P-børs til at købe BTC i Indien, men andre P2P-børser som LocalBitcoins, Paxful, WazirX osv. Tilbyder en lignende service til indianere. 

Konklusion

Det er det! Sådan køber du nemt Bitcoin i Indien ved hjælp af et af de mest fremtrædende betalingssystemer i landet – UPI Transfer. Bemærk, at OKEX ikke opkræver transaktionsgebyrer for indskud og handel med BTC inden for P2P-handelsplatformen. 

Vær forsigtig, når du vælger en handelspartner og indtaster betalingsoplysninger, da en lille fejl kan gøre den bekvemme proces lidt rodet. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me