PR: En livline til landmænd gennem flammende gård

Landbrug er en uundværlig del af nationer overalt i verden, da det giver en næringskilde til alle. Sektoren står imidlertid over for flere forstyrrende chok, der plager landmænd og påvirker bæredygtigheden af ​​deres satsninger. Nøglen blandt dem er brande. Alene i Det Forenede Kongerige er omkostningerne ved gårdbrande for landmændene stod på £ 46,4 millioner i 2018.

Da de globale klimaændringer opstår på grund af den fortsatte anvendelse af fossile brændstoffer, øges dyre forstyrrelser i landbruget. For at tackle omkostningerne er kryptolister hævet for at hjælpe med at mindske de tab, der er påført, hvilket giver landmændene en livline.

Flaming Farm Organization

Det Flammende gårdorganisation er en landbrugsbaseret organisation, der har forsøgt at tackle landmændenes tab gennem en kryptoliste. Det gør det ved at tilbyde en unik protokol for opdræt af deflationær udbytte. Dermed hjælper det med at dæmpe landmændene fra de tab, der opstår som følge af den genererede passive indkomst.

Oprindelsen af ​​Flaming Farm

En landsbybonde ved navn Flaming Farmer vågnede en dag og bemærkede, at hele landsbyens afgrøder var i brand. Selve landsbyen var stærkt afhængig af afgrødedyrkning. Ilden medførte potentielt livsændrende skader, som alle landsbyboere følte. Landmanden huskede en fortælling fortalt af sine bedsteforældre om en lignende situation, men de trak igennem ved at være i stand til at sikre en ‘særlig magt’, der hjalp med at holde landbrugspraksis flydende. Denne inspiration førte til oprettelsen af Ethereum baserede tokens.

Sådan bruges Flaming Farm

For at isolere sig selv forventes potentielle landmænd at erhverve Gård poletter ved udvekslingstjenester og ved at tilføje likvidation til Uniswap. Uniswap er en fuldt decentraliseret kryptobørs, der tilbyder automatisk likviditetsforsyning på Ethereum-protokollen. 

Flaming Farm-tokens er tilgængelige i to trancher, enten private eller offentlige. Begge lister frigives separat og skal være tilgængelige på Coinmarketcap og Coingecko.

Den første vil være et privat salg. Det har en hardcap på 300 ETH (Ethereum-mønter). Det er meningen at skaffe den første salgs- og smagsmarkedsdybde i forventning om den større børsnotering. Den offentlige notering, der følger senere, har en hardcap på 600 ETH’er. Det vil således være den primære notering med et likviditetslåst logo.

FFARM-tegnet

Der er i alt 10.000 pre-mined tokens til stede. De dækker det samlede antal fortegnelser og salg; og skal have en minimumsforbrændingshastighed på 2,5% pr. overførsel, ændret efterhånden som forsyningen stiger. Poletterne distribueres på følgende måde:

  • 4.000 poletter svarende til 40% af det samlede beløb tildeles den 600 ETH-offentlige notering. Den maksimale loft pr. Person indstilles til melodien 20 ETH, hvor hvert token tiltrækker en pris på 0,16 ETH.
  • 2.500 tokens tildeles til det private salg på 300 ETH. Det udgør 25% af alle tokens. Den individuelle maksimale grænse er sat til 30 ETH, hvor prisen er 0,13 ETH pr. Token.
  • Yderligere 25% eller 2.500 tokens tildeles Uniswap-likviditetsprogrammet til en værdi af 495 ETH. Det vil være tilgængeligt inden for syv dage af crowd salg

Der er også 500 (5%) team-tokens og yderligere 500 (5%) tokens til finansiering af projektudviklingen. De to kører i 3 måneder.

Hvordan landmænd og investorer vinder

Flammende gårdudviklere bruger en DeFi protokol, som genererer afkast på aktiver ved at muliggøre udbytteopdræt. Yield farming er en markedsføringsproces, hvor indehavere af kryptoaktiver får låne deres kryptokurver, indtjeningsgebyrer og renter som indtægt i processen.

Indehavere af FFARM-tokens tjener passivt uden at skulle handle takket være dets udbyttelandbrugsaspekt. Ideelt beregnet til at hjælpe afgrødebønder, tjener denne indkomst genereret i tokens til at dæmpe dem mod produktionsstød. 

Så når landbrugsforetagendet får et chok, der resulterer i tab, kan udbytteavlindtægterne fra FFARM-tokens give landmændene kapital til at erhverve den næste plantesæsonens kimplanter samt dække andre landbrugsudgifter. Det er også en levedygtig indkomstgenerator for investorer i andre sektorer.

Fordel med deflatorisk natur

Afkastopdræt lider også enorme inflationsrisici takket være dets funktionelle struktur. Poletterne mister gradvist deres værdi med tiden som et resultat af et overforbrugsproblem. Det vil sige, at flere tokens frigives over tid uden at der er nogen stigning i efterspørgslen.

Et andet problem er exit af en større likviditetsudbyder. Spekulative investorer, der kommer ind, fører som et resultat til kraftige kursfald, der skader dem, der er tilbage på markedet. Det ville således slå formålet med afgrødebønder, der bevæger sig ind på afkastmarkedet som en pude til landbrugsstød, kun for at miste værdi betydeligt.

Flaming Farms deflaterede udbytteprotokol, blandt de allerførste, der frigives, har en brændende fordel. I det væsentlige involverer det fjernelsen af ​​tokens fra cirkulation af skaberne, ved 2,5% i starten. Dette kan justeres, når forsyningen øges. De inflationsrisici, der er forbundet med afkastopdræt som følge af overskydende udbud, kan kontrolleres, når de sker, hvilket garanterer symbolets værdistabilitet. 

Takket være et maksimalt loft på 30 ETH pr. Person kan udgangen af ​​en større likviditetsindehaver også justeres inden for holdets midler. Holdets tildeling af 5% af alle tokens hjælper med at dække en sådan forekomst såvel som den gradvise afbrænding af tokens for at garantere deres priser.

Konklusion

Selvom landbrug er afgørende for enhver nation, står det over for enorme risici, der kan forstyrre produktionen. Bærerne af de største konsekvenser er landmænd, der lider enorme indtægtstab. På grund af de nuværende globale klimaforandringer betyder det, at dæmpning af landmændene er blevet en meget levedygtig mulighed for at holde landbruget og landbruget levedygtigt.

Flammende gård poletter tilbyder en god aftale for dem og andre investorer ved at give en anden indkomststrøm. Det gør det samtidig med, at det inflationspres, der ydes ved udbytteopdræt, gennem sin proprietære deflationsprotokol. Organisationen lover at leve op til sit oprindelses mål om at give landbruget en livline, hvis der foretages en massiv ombordtagning af landmændene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me