6 bedste hardware-tegnebøger med flere kryptovalutaer gennemgået

Tegnebøger er en vigtig del af kryptoøkosystemet, da det er dem, der har alle nøgler, det være sig private eller offentlige, som investorerne besidder. På grund af hvilket de ofte er mål for hackere og angribere. Derfor er investorsamfundet altid på udkig efter muligheder, der er sikre og holder deres poletter og mønter sikre. At være et så vigtigt aspekt er det nødvendigt for en at forstå, hvilke muligheder der er tilgængelige, og hvilke der er bedst egnet til dem.

Hvad er Cryptocurrency Wallets?

Efter formel definition, en kryptovaluta tegnebog er et softwareprogram, der holder private og offentlige nøgler og forbinder med andre blockchains for at hjælpe brugerne med at sende og modtage digital valuta og kontrollere deres saldo. Hvis en bruger ønsker at modtage eller sende Bitcoin eller anden kryptokurrency, skal han have en digital tegnebog for at udføre denne transaktion.

Der er mere end en million mennesker, der bruger kryptokurrency tegnebøger dagligt, men der er stadig et stort vidensgab, der skaber flere misforståelser om, hvordan disse tegnebøger fungerer. I modsætning til gammeldags ‘lommeporteføljer’ gemmer digitale tegnebøger ikke valuta. Faktisk er valutaer ikke gemt hvor som helst på et enkelt sted eller findes nogen steder i nogen fysisk form. Alt der findes er optegnelser over transaktioner, der er gemt i blockchain.

Sådan overfører tegnebøger kryptovalutaen

Når en person sender bitcoins eller enhver anden form for digital valuta til en anden person, flytter han i det væsentlige sit ejerskab af mønterne til den anden persons tegnebogadresse. For at modtagerbrugeren skal kunne modtage disse mønter og låse op for midlerne, skal den private nøgle, der er gemt i brugerens tegnebog, matche den offentlige adresse, som valutaen er tildelt. Hvis offentlige og private nøgler stemmer overens, øges saldoen i modtagerens digitale tegnebog og falder fra afsenderens tegnebog i overensstemmelse hermed. I modsætning til i nutidens traditionelle verden er der ingen egentlig udveksling af ægte mønter. Transaktionen er kun betegnet med en transaktionsregistrering på blockchain og en balanceændring i afsendere og modtagere kryptokurrency tegnebog.

Typer af Cryptocurrency Wallets

Der er flere typer tegnebøger, der giver forskellige måder at gemme og få adgang til din digitale valuta på. Generelt klassificeret kan cryptocurrency-tegnebøger opdeles i tre forskellige kategorier – software, hardware og papir. Software-tegnebøger er yderligere opdelt i desktop, mobil eller online.

Desktop tegnebøger:

Disse er tegnebøger, der downloades og installeres af brugerne på ens pc eller bærbare computer. Disse tegnebøger er kun tilgængelige fra den enkelt computer, hvor de downloades og installeres. Efter at have adgang til et enkelt punkt anses desktop-tegnebøger for at tilbyde et af de højeste niveauer af sikkerhed men hvis den computer, som tegnebøgerne ligger i, er hacket eller bliver angrebet af en virus, er der mulighed for, at brugeren kan miste alle dine midler.

Det positive ved Desktop-tegnebøger er, at de private nøgler ikke er gemt på nogen tredjepartsserver, og det fungerer problemfrit med TOR-software, der tilføjer et lag af privatliv. Det eneste negative, man kan tegne fra desktop-tegnebøger, er, at disse tegnebøger muligvis har brug for en rettidig opdatering af operativsystemet, da det har brug for det nyeste operativsystem for at fungere.

Online tegnebøger:

Online tegnebøger kører normalt på skyen og giver brugeren adgang fra enhver computerenhed og fra ethvert sted. Mens de er lettere at få adgang til, gemmer online tegnebøger dine private nøgler online og kontrolleres af en tredjepart, hvilket gør dem mere sårbare over for hackingangreb og tyveri. De tydelige positive sider ved online tegnebogen er, at den er ideel til at holde små mængder kryptokurrency, da den giver lettere adgang med hurtig transaktionstid, mens disse tegnebøger på ulempen er de mest modtagelige for hacking og tyveri med en høj risiko for malware.

Mobil tegnebøger:

Disse tegnebøger er dybest set apps, der kører på brugerens telefon. Disse tegnebøger giver brugerne den nødvendige smidighed, fordi de kan bæres overalt og overalt, så brugerne kan komme til det på ethvert salgssted, inklusive detailbutikker. Mobile tegnebøger er normalt meget mindre og har enklere funktioner end desktop tegnebøger på grund af den begrænsede plads, der er tilgængelig på mobil. Det bedste ved disse mobile tegnebøger er, at det er bedst til daglige transaktioner, fordi de er lettere at bruge på farten. Mange af disse apps leveres også med QR-kodescanningsfacilitet, hvilket gør betaling i kryptokurrency hurtigere.

Papir tegnebøger:

Disse tegnebøger er nemme at bruge og giver et meget højt sikkerhedsniveau. Dybest set betragtes som en bro mellem traditionelle papirfødder og digital krypto. Mens udtrykket papir tegnebog simpelthen kan henvise til en fysisk kopi eller udskrift af dine offentlige og private nøgler, kan det også henvise til et stykke software, der bruges til sikkert at generere et par nøgler, som derefter udskrives. Brug af en papirpung er relativt ligetil. Overførsel af Bitcoin eller en hvilken som helst anden valuta til en papir tegnebog opnås ved overførsel af midler fra softwaretegnebogen til den offentlige adresse, der er vist på papir tegnebog.

Alternativt, hvis man ønsker at trække eller bruge valuta, er alt hvad de behøver at gøre, at overføre penge fra deres papir tegnebog til softwarepungen. Denne proces kaldes ‘fejende’ og udføres ved enten manuelt at indtaste ens private nøgler eller ved at scanne QR-koden på papir tegnebogen. Fordelene ved en papirpung er den niveaukontrol, den giver brugeren, da den ikke er gemt på nogen enhed. Det bliver også næsten umuligt at digitalisere hack på dem. Mens sikkerheden er yderst, synes investorer på ulempen, at det er ret besværligt at flytte digitale valutaer med papirpung.

Hardware tegnebøger:

Hardware-tegnebøger gemmer en brugers private nøgler på en hardwareenhed som en USB. Selvom hardware-tegnebøger foretager transaktioner online ligesom softwaretegnene, gemmes de offline, hvilket giver den meget krævede øgede sikkerhed. Hardware-tegnebøger er normalt kompatible med flere webgrænseflader og understøtter også en række forskellige mønter og valutaer; det afhænger bare af hvilken brugeren beslutter at bruge. Hvad mere er, det er nemt at foretage en transaktion. Brugere tilslutter simpelthen deres enhed til enhver internet-aktiveret computer eller enhed, indtast en pin, send valuta og bekræft. Hardware-tegnebøger gør det muligt let at handle, samtidig med at dine penge holdes offline og væk fra faren for hackere og digitale tyve. Det positive ved hardware-tegnebogen giver mere sikkerhed end alle andre typer tegnebøger. Bortset fra sikkerhed er disse tegnebøger bærbare enheder, der let kan foldes og bæres. De fleste hardware-tegnebøger understøtter en række mønter. Den eneste ulempe ved disse tegnebøger er, at brugeren muligvis har brug for teknisk know-how for at bruge det let.

Da hardware-tegnebøger giver den mest omfattende løsning til brugerne, skal man se de muligheder, der er tilgængelige på markedet.

Ledger Nano S

Ledger Nano S

Det Ledger Nano S understøtter over 25 kryptokurver, inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple og Altcoins, så brugeren kan administrere flere aktiver med den samme hardware-tegnebog. Den private nøgle i Ledger Nano S eksponeres aldrig. Den er beskyttet inden for en sikker chip låst af en PIN-kode, den samme chip som den, der bruges til pas og kreditkort.

Enheden er enkel og styres af kun 2 knapper, og alle handlinger kan bekræftes på dens skærm. Og Ledger-ledsagende apps gør det muligt for brugere nemt at administrere deres kryptotransaktioner.

Ledger Nano S er baseret på en dobbeltchiparkitektur (ST31 CC EAL5 +, STM32), og firmwareintegriteten er sikret ved kryptografisk attestering. Den sikre chip kontrollerer integriteten af ​​din enhed, hver gang den tændes, hvilket gør den til et anti-manipulationsmærkat for at beskytte din enhed.

Ligesom andre tegnebøger er Ledger Nano S også drevet af BOLOS, et unikt, proprietært operativsystem udviklet af Ledger. Dette system skaber et individuelt skjold omkring hver app på Ledger-tegnebogen for at beskytte dem mod applikationsangribere.

Du kan også lide: Sumsung investerer i en populær producent af Bitcoin hardware-tegnebog, Ledger

Ledger Blue

Ledger Blue

Ledger Blue er en premium hardware-tegnebog med en avanceret brugeroplevelse takket være en stor touchscreen-grænseflade. Den er bygget op omkring et sikkert element og indeholder alle de sikkerhedsfunktioner, som en bruger forventer af en Ledger-enhed.

Ledger Blue understøtter over 30 kryptovalutaer, inklusive Bitcoin, Ethereum, XRP og Altcoins, så du kan administrere op til 11 aktiver samtidigt med den samme hardware-tegnebog. Denne hardwaretegnebog indlejrer et farvedisplay og en stor kapacitiv berøringsskærm med ridsefri glas, indkapslet i et robust dæksel.

Ligesom Nano S er Ledger Blue designet til en robust sikker chip, der er bygget til at modstå sofistikerede angreb: dine private nøgler er sikkert isoleret inde i enheden.

Trezor One

Trazor One

Trezor en er trykprøvet hardware-tegnebog, der understøtter en lang række kryptokurver til en overkommelig pris. Virksomheden bag TREZOR One (Satoshi Labs) betragtes som en pioner inden for Bitcoin-industrien, og det kommer virkelig ud i produktet. Yderligere sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. PIN-koder og adgangssætninger gør denne hardware-tegnebog så tæt på “hack-proof”, som du kan få.

I modsætning til Ledger understøtter TREZOR-tegnebøger generelt 700 mønter og ERC-20-tokens. De vigtigste understøttede mønter er Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZCH), Stellar (XLM). Tegnebogen understøtter i øjeblikket ikke Ripple (XRP), Monero (XMR) og Cardano (ADA)

Trezor T.

Trazor T

Det Trezors model T leveres med en stilfuld sort finish med en flot 240 x 240 LCD-størrelse. Via LCD’et kan brugeren manipulere og konfigurere tegnebogen efter behov. Model T’s slanke design gør det mere tiltalende end dets modstykke, da det giver en færdig og raffineret stemning. Derudover skaber berøringsskærmen, der er tilgængelig med Model T, endnu et lag af sikkerhed.

Relaterede: TREZOR Wallet Now Support Lisk [LSK], dekreteret [DCR] & Privat privat [BTCP]

Ligesom Trezor One kan Trezor T også håndtere over 500 kryptovalutaer, som inkluderer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Zcash og mange andre.

Keepkey

Hold nøglen

Hold nøglen blev grundlagt af Darin Stanchfield i 2015 og har hovedkontor i USA. KeepKey erhvervede Bitcoin-tegnebogen Multibit i 2016 og blev senere erhvervet af Shapeshift i august 2017. Virksomheden ledes af Darin som administrerende direktør og Ken Hodler (ja, Hodler er hans egentlige navn) som CTO.

Mens tegnebogen hævder at være den mest sofistikerede med hensyn til sikkerhed, falder den ikke under sine konkurrenter med hensyn til valutastøtte. KeepKey understøtter kun 40 forskellige digitale aktiver.

De vigtigste understøttede mønter er Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum, Litecoin. De andre funktioner, der gør Keepkey specielle, er, at det giver brugeren PIN-beskyttelse mod uautoriseret brug, yderligere adgangsbeskyttelse, tilpasselige transaktionshastigheder og ubegrænsede tegnebogadresser på en enhed. Også bakket Shapeshift har hardware tegnebogen lidt ekstra troværdighed.

Archos Safe T mini hardware tegnebog

Archos Safe T mini hardware tegnebogArchos Safe T mini hardware tegnebog

Archos er et fransk firma, hvis hidtil primære fokus har været på produktionen af ​​tablets, telefoner, Android-enheder og bærbare datalagringsenheder. Med den stigende efterspørgsel efter kryptoer gik virksomheden ind i kryptorummet med sin hardware-tegnebog mærket som Archos SafeT. Det fungerer som en typisk hardware-kold opbevarings tegnebog, der lader sine brugere gemme deres kryptokurrency på en sikker, offline måde.

Som navnet antyder, er produktet en mindre version af Archos ‘flagskibs hardware-tegnebog kaldet Archos Safe-T Touch. Tegnebogen bruger en STM32 STMicroelectronics ARM Cortex-M3 120 Mhz-chip, understøttet af krypteret chipsæthukommelse med fire 256-bit AES-nøgler. Archos Safe-T Mini har en læsbar, men simpel 128x64p OLED-skærm med en diagonal på 0,96 tommer. Den bruger en sikret funktion kaldet EEPROM (Elektrisk sletbar programmerbar skrivebeskyttet hukommelse).

Indholdet af denne skrivebeskyttede hukommelse kan kun slettes og omprogrammeres ved hjælp af en pulserende spænding. Archos Safe-T Mini understøtter en anstændig mængde kryptokurver på markedet. Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Dash (DSH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) og en bred vifte af ERC-20 tokens kan i øjeblikket gemmes på tegnebogen. Mens der er flere store kryptokurver, som tegnebogen ikke understøtter, har projektet hævdet, at de ser på at udvide deres opbevaringstilbud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me