Crypto.com Exchange Review: En hurtig og sikker Crypto-handelsplatform for alle

Crypto.com er en kryptokursudveksling, der falder i kurven med vellykkede børser. De har et af de mest magtfulde domænenavne i udvekslingsområdet.

Når det også gælder produkter og funktioner, gør crypto.com intet kompromis. Der er masser af cryptocurrency-udvekslinger derude i branchen, men Crypto.com tilbyder nogle store fordele for sine klienter, som andre platforme ikke har at tilbyde.

Crypto.com opstod fra MCO-projektet (en kryptovaluta), der blev lanceret via en Initial Coin Offering (ICO) i 2017.

Med ideen om at producere et cryptocurrency-betalingskort og kryptomasseadoption har samfundet indgået kryptovalutabørsforretning.

I fjerde kvartal af 2018 lancerede firmaet Crypto.com Coin (CRO), som er det oprindelige digitale aktiv i Crypto.com Chain blockchain.

Det følgende år, i 2019, afslørede Crypto.com sin egen udveksling af kryptokurrency drevet af CRO. Klienten kan betale deres handelsgebyrer med CRO-token og få fuld rabat på gebyrerne.

Brugere modtager også 20% rente om året på daglig basis, hvis de vælger at indsætte CRO-tokens i en periode på 180 dage.

Crypto.com hævder at være en udveksling med dyb likviditet, lave gebyrer og bedste udførelse på platformfronten.

Oversigt over Crypto.com-funktioner

Som nævnt giver Crypto.com-udvekslingen store fordele for de brugere, der handler med CRO-mønten.

Crypto.com-platformen har et nyttigt sæt funktioner, der er praktisk for de fleste brugere. Denne udveksling er et af de bedste valg for dem, der har brug for en enkel og problemfri kryptokurrencyplatform.

Når det er sagt, når man sammenligner med veletablerede virksomheder som Binance og Kraken, mangler Crypto.com-platformen stadig i udvælgelsen af ​​børsnoterede kryptopar.

I øjeblikket har børsen 29 omsættelige kryptopar. Med hensyn til tingens begrænsninger letter Crypto.com ikke gearet handel.

Det tilbyder ikke at handle med kryptoer mod fiat-valutaer; det tillader dog handel med mønter med Tether (USDT), som er relativt et stabilt aktiv.

Værd at nævne, Crypto.com er stadig dets beta; således forventes det at blive bemærkelsesværdigt bedre i funktionerne.

Når det er sagt, inkluderer de infrastrukturopgraderinger, der for nylig fandt sted:

 1. Fornyet Matching Engine og Order Management System: Denne opgradering øger ydelsen og kapaciteten med 10x.
 2. Unified REST og Websocket API: For at gøre det lettere at vedtage begge platforme.
 3. Websockets: Dette vil give brugerne mulighed for at opretholde en sej forbindelse til at placere ordrer og handler med højfrekvent handel.
 4. Omdesignet arkitektur, sikkerhed, forbedring af skalerbarhed og latenstid: Tillad kunder at handle med en kraftig, robust risikomotor og høj gearing.
 5. Tilføjelse af høj tilgængelighed og modstandsdygtighed: Denne opgradering øger stabiliteten og eliminerer enkelte fejlpunkter på hver komponent.

Crypto.com-udvekslingCrypto.com-udveksling

Syndikatet – nedsatte priser gennem indsats

Syndicate er et unikt tilbud på Crypto.com-børsen. Det er en fundraising-platform for nogle lovende kryptovalutaer, der bliver noteret på Crypto.com Exchange. Indehavere af Crypto.com Coin (CRO), der har sat CRO, er berettiget til at modtage prioritetstildeling under noteringen med rabat.

Støtteberettigelse

For at blive kvalificeret og deltage i Crypto.com Exchange Syndicate-begivenheden skal brugeren:

 1. Gennemfør registreringsproceduren på Crypto.com Exchange.
 2. Indsæt 10.000 CRO eller mere på deres Crypto.com Exchange-konto.
 3. Brug CRO-mønter til at abonnere på token-listebegivenheden med rabat i abonnementsperioden.
 4. Vær borger fra det inkluderende marked, der er angivet i kampagnen.

Endelig fordeling

Efter udløbet af abonnementsperioden beregnes den endelige tildeling og CRO-refusioner (hvis nogen) ved hjælp af følgende formler:

CRO formel

CRO refusion = CRP pantsat af bruger – (Bruger endelig fordeling X Projekt token: CRO Token)Hvor,

Samlet projektmønter abonneret er forholdet mellem den samlede mængde CRO pantsat af hver deltager og prisen

Projekt token: CRO Rate er den faste abonnementspris med 50% rabat

Soft Staking – Et givende system

Soft staking er en funktion, hvor brugerne belønnes for simpelthen at have digitale aktiver i deres portefølje.

Det være sig BTC, LTC, ETH eller MCO; indehaverne betales for det. Blød indsats adskiller sig fra typisk indsats, da den ikke kræver nogen langsigtet forpligtelse.

Brugere kan dog få fat i ekstra belønninger, hvis de aktivt lægger CRO-mønter.

CRO Token StackingCRO Token Staking

Crypto.com økosystem

Crypto.com udvidede meget i de seneste måneder. Det har en bred vifte af produkter i sit økosystem. Nogle af de imponerende inkluderer:

Crypto.com-app

Crypto.com-appen er nem at bruge med fantastisk brugergrænseflade og kraftfulde funktioner. App-brugere har mulighed for at deponere over 20 forskellige fiat-valutaer, hvor de også får købt og solgt over 50 forskellige kryptovalutaer.

Crypto Tjen

Crypto.com giver brugerne funktionen til at optjene kryptovaluta på rentebasis. En bruger, der deponerer og indsætter deres tokens, modtager op til 8 procent renter om året. Bemærk, at Stablecoin-indskud modtager højere renter end almindelige som Bitcoin og Ethereum.

Crypto Pay

Som navnet antyder, er Crypto Pay en funktion, der giver brugerne mulighed for at modtage rabatter i CRO-token for hvert køb, de foretager.

MCO VISA-kort

MCO VISA-kort er måske det mest nyttige produkt, Crypto.com har at tilbyde. Det er et betalingskort, der giver brugerne mulighed for at konvertere deres kryptoer til fiat og bruge dem på over 40 millioner steder, hvor VISA i øjeblikket accepteres.

Finansiering i Crypto.com Exchange

Deponering af midler på Crypto.com-kontoen er enkel, ligetil og hurtig. Der er en række måder at finansiere byttekontoen på.

Før du går ind i de forskellige metoder, er her en hurtig procedure til at finansiere en konto på børsen.

Overfør penge fra Crypto.com-appen til børsen: Log ind på Crypto.com-appen. Følg rækkefølgen på startskærmen: Overfør → Udtag → Crypto → Crypto.com Exchange. Vælg den kryptokurrency, der skal overføres, og depositum foretages med det samme uden gebyrer.

Depositum fra andre tegnebøger: Log ind på Crypto.com Exchange-webportalen, og vælg derefter knappen “Balance” (øverste højre hjørne).

Vælg den kryptokurrency, du vil deponere, og vælg “Depositum”. Gennemfør transaktionen ved hjælp af en tegnebogadresse eller QR-kode.

Crypto.com udvekslingsindskudCrypto.com udvekslingsindskud

Finansieringsmetoder

Metode Depositum Træk dig tilbage Behandlingstid
Debit kort Ingen Ingen
Kreditkort Ja Ingen Øjeblikkelig
Bankoverførsel Ja Ja 5-7 hverdage
Crypto Wallet Ja Ja Øjeblikkelig

Tilbagetrækning

Tilbagetrækning på Crypto.com svarer til at deponere midler i børsen.

Klik på her at vide, hvordan man trækker midler fra Crypto.com Exchange til Crypto.com App.

Klik på her at vide, hvordan man trækker midler fra Crypto.com Exchange til en ekstern tegnebogadresse.

Gebyrstruktur

Depositumgebyrer og -grænser

Der er ingen gebyrer og begrænsninger for at finansiere kryptovaluta til Crypto.com Exchange.

Tilbagekaldelsesgebyrer og -grænser

Udbetalinger fra Crypto.com Exchange er en on-chain transaktion med overførsel af kryptovaluta til en ekstern adresse (tegnebog eller bytte).

Da dette er blockchain-transaktioner, er der nogle gebyrer involveret.

Nedenfor er gebyret for de mest handlede kryptokurver:

GebyrerGebyrer

Klik på for at få yderligere oplysninger om gebyrer og grænser her.

Fordele & Ulemper ved Crypto.com Exchange

Fordele

 • Rabat på handelsgebyr: Brugere kan benytte rabat på handelsgebyr, når de spiller CRO på børsen og betaler gebyret ved hjælp af CRO.
 • Økosystem tilbud: Ud over en udvekslingsplatform kan brugerne benytte andre funktioner såsom Crypto.com App, Crypto Earn, Crypto Pay og MCO VISA Card.
 • Rabatter via syndikatet: Syndikatet er en funktion, hvor brugere får en rabat på op til 50%, når et nyt kryptoaktiver er noteret på børsen.
 • Robust sikkerhed: Crypto.com opbevarer brugernes midler uden at bryde nogen sikkerhedsprotokol. Efter at virksomheden blev revideret, modtog den PCI: DSS 3.2.1 (niveau 1) og ISO 27001: 2013-certificeringscertificeringer, hvilket giver et ekstra sikkerhedslag.
 • Live chat support: Deres live support i appen er nyttigt, da det giver brugerne mulighed for at komme i kontakt med supportteamet inden for 5 minutter.

Ulemper

 • Højere udbetalingsgebyr: Tilbagetrækningsgebyret er forholdsvis højt for alle kryptovalutaer.
 • Spredning af handel: Brugere har rapporteret, at spredningen er for høj i handelen. Således anbefales det, at handlende kontrollerer spread på andre børser, før de udfører deres handel for at sikre, at de får en passende kurs.
 • Relativt ny udveksling med begrænset parvalg: Crypto.com er en relativt ny børs sammenlignet med børser som Coinbase og Binance og har således endnu ingen dokumenteret track record. Desuden er antallet af tilgængelige kryptopar til handel begrænset. Når det er sagt, forventes det at vokse bedre i de kommende år.

Crypto.com Analytics

 • Forlovelser
Samlede besøg 1,79 millioner (+ 39,20%)
Gennemsnitlig besøgsvarighed 05:07:03
Sider pr. Besøg 5
 • Handelsoplysninger
Samlet volumen $ 10.404.073

1137,37 BTC

Volumen ERV $ 10.404.073
Tilgængelige valutaer 13
Reguleret Ingen
Type Centraliseret udveksling
 • Master Statistik
Rang betalingsmiddel Par Volumen (24 timer) Volumen (%)
1. Bitcoin BTC / USDT 3.710.694 $ 35,64%
2. Crypto.com CRO / BTC 2.221.256 $ 21,33%
3. Crypto.com CRO / USDT 1.630.995 $ 15,66%
4. Ethereum ETH / USDT $ 338.306 3,25%
5. Krusning XRP / USDT $ 316.182 3,04%

Er Crypto.com Exchange sikkert?

Crypto.com Exchange er kendt for at have modtaget nogle af de højeste sikkerhedserklæringer i kryptorummet. Få certificeringer inkluderer Consortium for certificering af kryptovaluta, ISO / IEC 27001: 2013, og PCI: DSS.

Deres erklæring, i kombination med certificeringen, er baseret på at give brugerne den højeste grad af sikkerhed. Crypto.com-børsen hævder over for deres kunder, at midlerne opbevares i kølerum.

Det hævder endda at tilbyde en kold tegnebog forsikringsfond, når der opstår tab af midler. Desuden, hvis amerikanske borgere har USD med Crypto.com, er de forsikret med op til $ 250.000 af FDIC.

På mobilapplikationsfronten tilbyder den komplet tofaktorautentificering gennem biometri.

Konklusion

Crypto.com har næsten alt på plads for at være en ideel kryptobørs for både uerfarne og erfarne kryptohandlere. Vi fandt hele økosystemet fascinerende, da det kan tilføre Crypto.com-udvekslingsbrugerne en stor værdi. Derfor vil vi bestemt anbefale denne udveksling til dig. Nedenfor kan du finde nogle af de attraktive tilbud, prisnedsættelser og tilbud fra Crypto.com.

 • Intet handelsgebyr for nye brugere * i de første 90 dage.
 • 2% bonusindskudsrente til de nye brugere *, der deponerer krypto inden for de første 30 dage efter vellykket tilmelding. Bemærk, at bonusen udbetales i form af CRO-tokens.
 • Op til 50% rabat på handelsgebyr på alle handler for eksisterende brugere.

* Brugere skal gennemføre avanceret niveau KYC for at få afkald på handelsgebyr.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvilke amerikanske stater er Crypto.com Exchange tilgængelig??

Crypto.com-udvekslingen er tilgængelig i alle 50 stater i Amerikas Forenede Stater. MCO VISA-kortet er dog ikke tilgængeligt i de amerikanske territorier.

2. Hvad er kryptokurrencymarkederne og parene tilgængelige på Crypto.com Exchange?

Parret til handel med markeder
BTC ETH, XRP, LTC, MCO, CRO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, ICX, VET, ADA
CRO ETH, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, ICX, VET, ADA
USDT BTC, ETH, XRP, LTC, MCO, CRO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET, ICX, ADA

3. Hvilke kryptokurver understøttes i Crypto.com-tegnebogen?

Der er en række kryptovalutaer, der understøttes på Crypto.com-tegnebogen.

Listen over valutaer inkluderer BAT, BTC, CELR, CRO, DAI, ELF, ENJ, ETH, FET, GNT, HOT, KNC, LINK, LTC, MANA, MATIC, MCO, MKR, OMG, PAX, USDT, USDC, WTC , XLM, SRP og ZRX.

4. Hvordan adskiller Crypto.com sig fra andre børser??

På trods af at være en ung kryptovalutaudveksling har Crypto.com vist sig at blive en stærk konkurrence for andre børser.

Ved at differentiere Crypto.com med andre tilbyder denne udveksling værdifulde funktioner såsom indsatsbelønninger, VISA-kort og kryptolån ud over en bred liste over handelsværktøjer.

5. Er Crypto.com nogensinde blevet hacket?

Crypto.com har været i branchen i lidt mere end et år, og til dato er det ikke blevet hacket på nogen måde eller i nogen form.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me