DIGIPULSE ICO-gennemgang og komplet analyse

Hej gutter! Hvis du er en beundrer af kryptoverdenen, skal du have hørt om ICO’er, og hvis du er en blandt dem, der konstant søger efter det store ethereum eller bitcoin, er du på det rigtige sted! Så i dag Coingape teamet fører dig gennem en af ​​de succesfulde løb DigiPulse ICO. Selvom der ikke er nogen som sådan skriftlige standarder til at veje ICO’erne, vil vi forsøge at analysere denne ICO mod nogle ekspertvalgte parametre for at give et klart billede.

Digipulse ICO anmeldelse

Hvis du er bekymret for at miste dine digitale aktiver, eller hvis tankerne om at videregive dem til dets retmæssige arvere forstyrrer dig, så er dette en ICO-evaluering, du ikke må springe over.

Kryptovalutaer har været ret succesrige med at konstruere et showfase for sig selv i det sidste årti, og mens disse (kryptokurver) tjener som tæt på bekvemme investeringsmuligheder for new age-investorer, fungerer disse upåklageligt, når det kommer til at skabe aktiver til fremtidig generation. Der er dog et stort problem, hvor de fleste ikke diskuterer, hvilket videregiver hans arv til sin retmæssige arv.

DigiPulse er her for at løse dette nøjagtige problem. Grundlæggende har de planlagt at sikre, at dine digitale aktiver når ud til deres retmæssige arvere, selvom de først vil løse problemerne med undladelse, ved at oprette en infrastruktur, som de arbejder for at blive en krypto-industristandard for fremtidige generationer til komme.

Hvad prøver DigiPulse at løse

Det tog lang tid efter introduktionen af ​​blockchain og Bitcoin i 2009 for folk at acceptere det samme. Men nu er tingene ændret, da det er disse kryptokurver, der spiller rollen som store investeringsmuligheder i nuværende scenarier. Som vi er blevet introduceret, har disse kryptokurver imidlertid mangler i dem, og den, der behandles af DigiPulse-teamet, er ingen ringere end manglen på undladelse, som hvis ejeren af ​​det digitale aktiv (digital tegnebog) ikke er i stand til for at få adgang til det samme enten på grund af dødsfald eller endog i tilfælde af hukommelsestab forbliver disse aktiver hos den valgte tjenesteudbyder i den tidsramme, der er angivet i kontraktens vilkår og tilstand, og derefter vil disse aktiver blive afleveret tilbage til staten det registrerede selskab.

Forretningsmodel – Med abonnementsgebyr opkrævet månedligt eller årligt (DGP-token- eller fiat-valutaer er gyldige mod et gebyr) fungerer DigiPulse-organisationen på SaaS-platformen. Men hvis brugeren vælger muligheden for DGP-token til at betale gebyret, betaler han / hun 50% mindre for den samme tidsramme sammenlignet med fiat-valuta. Mens vi er sikre på, at dette trin fra DigiPulse-teamet hjælper med at hæve anerkendelsen om mønten, vil det samme også motivere folk til at udvinde tokenet for at benytte tjenester gratis.

DigiPulse-teknologien – Brugeren vil være den, der skal beslutte, hvilken integration han / hun ønsker at oprette forbindelse til deres konto med, og den metode, de ønsker at spore deres aktivitet (selv den inaktivitetsperiode, der udløser dataudsendelsen). Platformen etablerer automatisk brugerens status med alle tre, desktop-appen, webbaserede integrationer og mobilappen.

Overførsel af aktiver finder sted – Med muligheden for at blive verificeret med og uden bruger-id sørger DigiPulse for, at brugerne (som valgte at logge ind uden ID) får mulighed for at overføre aktiverne til den valgte tredje part ved at fungere som en digital eksekutor. Mens brugeren vælger at logge ind med understøttelse af ID, vil oplysninger blive videregivet direkte til arven med støtte fra oplysninger leveret af den oprindelige aktivindehaver.

DigiPulse-brugeren kan vælge en ud af to muligheder for hver hvælving, og den samme opbevares som en hemmelighed, hvilket betyder, at ingen vil opnå nogen anden information end aktivhaveren eller arveren (når hvælven er oprettet). Men hvis du bygger et billede om, at denne proces er langt mindre mangesidet, end du troede, tager du fejl. Når inaktivitetsperioden er nået, starter DigiPulse med processen med at finde kontohaverens opholdssted, når det er bekræftet, at arveren skal placeres i positionen, anvendes et af tre scenarier afhængigt af den tilknyttede integrationstype.

Projektets tilstand 

• Med en udviklet platform afventer DigiPulse betaudgivelsen, som er planlagt efter få måneder, når det første møntudbud er overstået.

• Smartphone-applikation klar og afventer frigivelse i appbutikker.

• DigiPulse, team planlægger at oprette PCI DSS-sikkerhedsniveau med passende certificering. PCI DSS er en almindeligt anvendt certificeringstype af banker og andre finansielle industrier, der kræver en stærk revision og PII-beskyttelse (personligt identificerbar information)..

• I gang med at samle et team af fagfolk, der specialiserer sig inden for it, lov og kryptovaluta domæne

• Erhvervet første partnertjeneste – San Francisco-baseret Coinbase 2 (Cryptocurrency-tegnebogudbyder har gjort DigiPulse berettiget til at overføre et aktiv på op til 50.000 USD på vegne af brugeren)

• Projektets grundlæggende koncept blev lanceret i Letland i 2016 (af “APNIKA”) og kom fra Dmitry Dementyev-Dedelis, der besidder dybdegående teknisk og psykologisk viden om fundraising.

• DigiPulse vil ikke have spærret – DigiPulse mener, at spærring ikke tilføjer noget ekstra lag af troværdighed, snarere bliver overflødigt selv.

• Under massesalget vil midlerne gå til en kontrakt og derefter allokeres til en multisig-tegnebog

• Detaljeret fordeling af indsamlede midler er forklaret på hjemmesiden og i hvidbogen

Det er evalueringstid nu!

  1. Holdet bag Digipulse

Utvivlsomt tror dette team, vi er ved at diskutere, på at have en ordentlig kommunikation, ikke kun de var i stand til at forklare deres produkt på den nemmest mulige måde, men hjalp også til at undervurdere dets behov. Da vi blev bedt om at forklare med de mest enkle ord, forklarede Normunds dette projekt som “en digital sidste vilje”.

Når vi bliver spurgt, hvad de har at sige om deres team, fortalte Normunds os, at “mens holdet er nyt for kryptoscenen”, men vi hilser fra opstarts- og bankscener, der er kendt for at have de hårdest arbejdende mennesker. Hvad vi mangler i direkte omdømme, dækker vi ved at arbejde hårdt på vores mål og skabe denne service ”.

Digipulse ICO anmeldelseDigipulse ICO anmeldelse

Dmitry Dementyev-Dedelis, Medstifter & CTO – med en intention om at få bedre viden om folks adfærd administrerer Dmitry i øjeblikket sin deltids B.Sc. inden for psykologi. Han tror virkelig, at denne generation lever halvdelen af ​​sit liv online ved at opretholde og generere digitale aktiver, og der er ingen tvivl om, at den kommende (generation) vil bruge mere. Derfor er det ret vigtigt, at disse aktiver ikke kun er sikret, men leveres til deres retmæssige arvere. Mens han arbejdede i fundraising-sektoren for universiteter, fik Dmitry viden og færdigheder ved at fusionere to verdener (virkelighedens adfærd og den digitale verden) sammen. Skrev også tokenudstedelseskontrakterne og den aktuelle tokenudstedelsessoftware.

Normunds Kvilis, medstifter & direktør – med en kandidatgrad i økonomi og erhvervserfaring som analytiker i en førende skandinavisk bank, hvor han fokuserede på de bedste investeringsmuligheder og finansielle markedsanalyser. Normunds har altid holdt kryptokurver på sin prioritetsliste. Og det er grunden til, at han er i stand til at forstå problemerne og arbejde på løsninger.

2. Tilgængelighed af prototype eller kode – ifølge det, vi lærte at kende gennem Normunds, har de en prototype til platformen bag tjenesten i alfa-fasen. I øjeblikket er deres fokus på ICO, og udvikleren skriver den smarte kontraktkode, der planlægges frigivet til gennemgang til samfundet i de næste par dage.

Der er meget få tilfælde, hvor vi kan sige, at vi er blevet forklaret om produktet på en mest illustreret måde som muligt, men dette team gør det samme. Som da vi spurgte dem, om ideen, de arbejder på, er værd at investere, fortalte Normunds os, ”For det første vil det oprette en service, der mangler i denne branche. Alle er fanget i at jagte overskud, men dette er et reelt problem, der skal løses – vi planlægger at udvikle det rigtigt. For det andet, fordi eksponeringen af ​​vores service og brugerbasen vokser, vil flere mønter være tilgængelige og bruges til at betale for vores service.

Digipulse ICO anmeldelseDigipulse ICO anmeldelse

Generisk eller vagt – holdet har på ingen måde begrænset, hvem der kan deltage. Med enklere ord arbejder de på dette projekt med et mål at hjælpe samfundet. De er dog enige i, at selvom det ikke passer perfekt for alle, ønsker de at gøre den bedste oplevelse for dem, der ser værdi i at videregive deres aktiver.

Mens de planlægger at kontakte eksisterende notarier og forsikringsmæglere, som allerede har en etableret kundebase og arbejder sammen med dem. DigiPulse har også en anden handlingsplan, som nærmer sig digitale tjenester og tilbyder partnerskaber (som med coinbase). I henhold til teamet ville ICO give dem tilstrækkelig gearing (en community support) til at fortælle, at de ser dette som en gensidig forbedring af det eksisterende problem.

3. Formålet med symbolet – Formålet med tokenet er at hjælpe teamet med at forstå, hvem der har bidraget, og det fungerer også som en adgang til deres møntpulje. I enkle ord fungerer poletter som en nøgle, der giver brugeren adgang til DigiPulse-mønterne.

For eksempel, hvis du føler behov for DigiPulse-service, kan du bruge det ved at betale et abonnementsgebyr, men hvis du har bidraget tidligt, vil du vinde mønter (hvis du har tokenet) og på den måde har du kun lavet en betaling i starten.

• Eventuelle overskydende mønter kan sælges på børsen for yderligere indtægter.

• Token giver også funktionen “passiv minedrift”, som giver folk mulighed for at få en pro-rata andel af mønter fra den kollektive minedrift uden at skulle bryde dem faktisk.

4. Økonomisk model – når han blev bedt om at beskrive en levedygtig økonomisk model bag sig, fortalte Normunds os “vores service bruges til to typer kunder: dem, der har deltaget i ICO, og dem, der ikke har gjort det. Så jeg begynder med sidstnævnte. Folk kan abonnere på vores service ved hjælp af fiat og kryptovalutaer (månedligt, årligt abonnement). I dette tilfælde genererer vi fortjeneste, der yderligere bruges til at skabe brændstof for virksomhedens vækst og drift.

Så jo større behovet for tjenesten er, jo flere mønter udvindes. Og fordi de bruges som betalingsmiddel, vil de til sidst vende tilbage til DigiPulse, som igen vil være i stand til at regulere den samlede mængde mønter i regulering ved hjælp af børser ”.

Tilsyneladende opfattede eller reelle regulatoriske risici – En af de største risici er med hensyn til USA og United States Securities Act af 1933. For nylig har SEC gjort det kendt, at ICO’er falder ind under Securities Act’s afgørelse, og derfor kan DigiPulse ikke tilbyde deres ICO til amerikanske borgere. Dette er tydeligt og ægte. Risikoen ligger i, at andre lande kan følge trop.

5. Fællesskabsbygning

Med regelmæssig tilmelding til nyhedsbrev og support på Bitcointalks er det ret nemt at sige, at dette hold er ret succesfuldt med at opbygge et samfund omkring deres produkt.

Vores projekt

At tjene med en løsning på et problem er et aspekt, men det skal dog sikres, at brugeren er i stand til at forstå det samme og udtvære dets egenskaber helt anderledes. DigiPulse-teamet arbejder ret hårdt for at sikre, at ikke kun folk, der er teknisk kloge, forstår, hvad der sker i Cryptocurrency-verdenen, men alle skal have viden om det samme.

Digipulse ICO anmeldelseDigipulse ICO anmeldelse

Gennemsnitlig vurdering: 9/10

Du kan også abonnere på vores mediumkanal på https://medium.com/@coingape

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me