Eligma ICO anmeldelse, vurdering og komplet analyse

Eligma ICO anmeldelse

Online shopping gennemgår en hurtig vækst, men der er flere problemer i denne sektor, der kolliderer med den traditionelle detailhandel. I dag skal vi evaluere en ICO, der sigter mod at målrette mod disse elementer, dvs. opdagelse, køb, sporing og videresalg gennem AI og blockchain-teknologi. Eligma ICO forbinder forretning med blockchain for at skabe en modulær handelsplatform, der hjælper sine brugere med at spare tid, samtidig med at hver husstand omdannes til en virksomhed ved at sætte brugerne i stand til at sælge deres brugte produkter på en sikker og gennemsigtig brugt markedsplads. Lad os dykke ned i vores Eligma ICO-gennemgang!

Vigtige datoer:

Start af Token Crowdsale: 17. april 2018

Slut på tegnet Crowdsale: 8. maj 2018

Samlet levering af token: 500.000.000

Tilgængelig til salg: 300.000.000

Hård kasket: 34.180 ETH

Blød hætte: ETH svarende til 3.000.000 USD

Pris: 1 ELI = 0,1 USD

Solgt ved forsalg: 14.550 ETH hævet

Accepterer: ETH

Eligma: AI-drevet og blockchain-baseret kognitiv handelsplatform

Eligma ICO er et blockchain-baseret projekt, der udnytter AI til at tilbyde bedre shoppingoplevelse. Med det formål at løse de problemer, der er identiske med både online shopping og traditionel detailservice, vil det hjælpe folk med at opdage, købe, spore og videresælge varer online.

De tre hovedfacetter ved dette projekt er opdagelse, lager og loyalitet, der gør det muligt at arbejde som en personlig handelsagent. Det giver dig en ét stedsløsning, hvor du kan shoppe i enhver onlinebutik i verden, tjekke værdien af ​​varer og vide det bedste tidspunkt at videresælge dem.

Det tilbyder også en samlet shoppingkonto, der giver dig mulighed for at betale i kryptokurver. Gennem decentralisering planlægger Eligma at tage online-markedet til det næste niveau.

“Eligma ICO sigter mod at gøre enhver husstand til en virksomhed.”

Nu, evalueringstiden!!!

 • En glat & forskningsdrevet hvidbog

Eligma tilbyder en Whitepaper, Lightpaper og en personsøger, der giver tilstrækkelige detaljer om den blomstrende e-handelsindustri, problemer, der er opbygget i denne sektor, og den løsning, Eligma forsøger at opnå. Papiret sætter primært fokus på markedsanalyse og platformsfunktionalitet.

Med hensyn til prototypen har virksomheden proof-of-concept tilgængelig på GitHub. Selvom virksomheden mangler en MVP, leverer koderne helt sikkert til sin fordel.

Budgettering af pengesalgsmidler

Virksomheden giver et krystalklart billede af budgetteringen af ​​Crowdsale-midlerne. Midlerne fordeles i tre faser, der inkluderer 8 millioner amerikanske dollars hver. Udviklingsfase, skaleringsfase og marketingfase.

$ 8 millioner i udviklingsfase fordeles som: 70% vil gå til tekniske udviklingsomkostninger, 10% vil dække ikke-teknisk produktudvikling, 10% vil dække omkostningerne ved at tilføje nye onlinebutikker, mens 5% vil finansiere den første markedsføringsfase og de resterende 5% til den daglige drift.

Skaleringsfasen inkluderer 25% af midler, der dækker omkostninger ved direkte salg til målgruppen, 15% vil gå til forhandlingspartnerskaber, mens yderligere 15% vil dække globale PR-kampagner. En stor del, dvs. 45%, vil bidrage til den igangværende globale annoncekampagne for at øge brugerdatabasen.

Den sidste markedsføringsfase vil have 30% til teknisk udvikling, mens 10% vil dække de ikke-tekniske produktudviklingsomkostninger. Til forhandling af partnerskaber vil 10% af midlerne blive brugt, 15% vil gå til yderligere udgifter, 10% til regelmæssig drift og resterende 25% vil finansiere markedsføringsudgifter.

 • Et stort team til et ambitiøst projekt

Eligma ICO har et stort team, der består af 26 personer bortset fra sine 3 grundlæggere og rådgivere. Deres store team inkluderer en Chief Technology Officer, Chief Operating Officer, Chief Security Officer, Lead Machine Learning Engineer, Blockchain-udvikler, Blockchain Business Consultants, Business Developer, Designer, UX / UI expert, marketing & kommunikation, indholdsskaber og konsulenter, sociale mediekonsulenter og produktudviklere.

Eligma ICOTeam – ELIGMA ICO

Dejan Roljic – Grundlægger & CEO, Dejan starter som en iværksætter, der har grundlagt ABC Accelerator, der har investeret i over 80 startups verden over.

Matej Gregorcic – Medstifter, han er grundlægger af et marketingbureau og har specialiseret sig i strategisk planlægning og ledelse. Matej var for nylig involveret i det vellykkede tokensalg af Viberate.

Joze Mermal – Medstifter, Joze har ledet BTC-firmaet siden 1993 og startede senere BTC City, som er et af de største shopping-, rekreative og underholdningscentre i Europa.

Samlet set har de et stort og godt team, der har masser af erfaring, der helt sikkert fremmer et så ambitiøst projekt.

Partnere: Med navne som Microsoft, Cisco, BTC, Spartan, ABC Accelerator, IceCat, Viberate, AmaZix og Netix som sine partnere, har Eligma bestemt en god support.

Eligma ICO detaljerEligma ICO detaljer

 • Forretningsmodel

Eligma-platformen har sit eget token ELI, der er indstillet til $ 0,10 USD. Tokenet kan bruges til en række ting, der er at foretage køb på Eligma-platformen, bruge dens forskellige tjenester som “produktjæger” og dens spærretjeneste. Man kan også bruge ELI-token til at annoncere på platformen, foretage indkøb hos forhandlere og til at gennemføre varesalg.

ELI-tokens vil også blive belønnet til brugere i scenarier, når brugeren opretter sociale medieindlæg og ønskelister igennem Eligma, køb fra de tilmeldte sælgere og foretager visse handlinger på platformen som at uploade kvitteringer, henvise nye brugere og tilføje profiloplysninger blandt andre.

 • Backing-teknologi: Ethereum-baseret Blockchain

Eligma er en ERC20-kompatibel platform, der beskriver vilkår og betingelser for investeringen. Projektet har en hvidliste og en KYC-procedure, der kræver, at bidragyderen videregiver deres personlige oplysninger, som er gjort obligatorisk af virksomheden.

ICO sætter også en grænse på 0,1 ETH som en minimumsinvestering for projektet, som kun accepterer ETH.

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Projektet er inkorporeret i Slovenien og på grund af lovgivningsmæssige begrænsninger begrænser token-salget i visse jurisdiktioner som Canada, Singapore, Sydkorea, Kina og USA (inklusive Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer eller andre amerikanske territorier).

Ud af den samlede levering af 500 millioner tokener vil 60 procent heraf, dvs. 300 millioner, blive brugt til massesalg. Eligma-teamet får de 19 procent af disse tokens, der vil blive optjent i 2 års periode, mens 5 procent vil gå til rådgivere med en optjeningsperiode på 2 år. Med en optjeningsperiode på 3 år vil bidraget på 4 procent blive givet til fremtidige partnere, mens de resterende 12 procent vil dække samfund og brugervækst, der ikke har nogen optjeningsperiode.  

Sikkerhedsforanstaltninger: Projektet har sat et særligt fokus på sikkerheden ved at implementere en flerlags sikkerhed for at forhindre identitetstyveri og internetrelateret svindel. Ved at være GDPR-klage giver det sine brugere yderligere kontrol over deres egne oplysninger ved at sætte dem i stand til at slette deres personlige oplysninger med et enkelt klik. Af hensyn til sikkerheden ved kryptovaluta-betalinger vil midlerne blive adskilt i varme og kolde tegnebøger.

Holdet har også et godt 11-personers team af højt profilerede rådgivere som Charlie Shrem, Hermann Eul, Nick Zaharias, Jeff Arrillaga, Sunny Saini og Mark Plesko blandt andre.

 • God accept af samfundet

Et stort team med god praktisk erfaring taler helt sikkert til fordel for dette projekt. Med deres tilknyttede Linkedin-profillinks tilbyder det let at kende deres talent og professionelle baggrund, selvom det er lidt svært at undersøge teammedlemmerne bortset fra grundlæggerne og de kendte rådgivere, som kan være lidt nedslående for folk.

Fra Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube til BitcoinTalk, Medium og GitHub har projektet en stor tilstedeværelse på de sociale medier. Det har også god support på Telegram med over 8.500 medlemmer.

Eligma ICOEligma ICO – Bedømmelser

Gennemsnitlig vurdering: 8.05 / 10

 • Køreplan

Projektets fase:

Eligma ICO er i de meget tidlige stadier af sin køreplan. I øjeblikket i den offentlige Crowdsale-fase har virksomheden endnu ikke lanceret sin platform MVP, som forventes frigivet i august, dvs. stadig 3 måneder væk.

Store forhindringer:

Køreplanen for projektet sætter kvartalet første år 2021 som lanceringstid for det komplette projekt, dvs. en “Global samlet shoppingkonto med kryptobetalingsgateway”. Den sidste tidsperiode er alt for langt væk, der kan dæmpe investorerne.

En note til investorer

Eligma ICO kommer med en solid idé om at gøre shoppingoplevelsen bedre, som har en god brugssag, og hvis den udføres godt, kan det vise sig at være en stor succes. Ingen tvivl om, at projektet har et omfattende team af professionelle eksperter, som er rygraden i et vellykket projekt. Desuden har teamet arbejdet på produktive projekter som Viberate, der tilføjer værdi til dette projekt, mens de har BTC city som sin partner, der letter Eligmas brugssagefunktionalitet. Virksomheden burde dog først have arbejdet på MVP og derefter komme ind på markedet med Crowdsale, men at have proof-of-concept på GitHub gør manglen på en fungerende prototype noget fordøjelig. Nu kommer det hele ned til udførelsen, hvis Eligma med succes implementerer ideen, kan projektet transformere hele scenariet med online shopping.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me