Velix.id ICO-gennemgangs- og analyserapport

Velix.ID ICO anmeldelse

I nutidens teknologisk avancerede verden er bevis på identitet yderst vigtigt. Den måde, vi identificerer på, har imidlertid også gennemgået ændringer i vores navne, telefonnummer, hjemmeadresse, bankkontonr, kreditkortnr, brugernavne, adgangskoder og meget mere. Regeringer rundt om i verden har taget alvorlige skridt i denne retning, dvs. FNs ID 2020, den indiske regerings AADHAAR-kort og Sveriges BankID. Det er her Velix.ID kommer ind for at give en platform til problemfri identitetsbekræftelse.

Konceptet er måske ikke noget nyt, men det er bestemt iøjnefaldende. Men er det virkelig den næste store ting? I dag har vi taget op til at lave en Velix.ID ICO anmeldelse for at teste dets potentiale, og om det er dine penge værd!

Vigtige datoer

 • Start af tegnsalg: 17. april 2018
 • Slut på tegnsalg: 15. maj 2018
 • Maks levering: 100.000.000 VXD
 • Hård kasket: $ 23.800.000 USD
 • Blød hætte: $ 2.500.000 USD
 • Pris: 1 VXD = $ 1,00 USD
 • Accepterer: ETH, BTC, XRP, LTC

Alle usolgte tokens brændes.

Velix.ID: En foreslået global platform til friktionsfri identitetsbekræftelse

Med det mål at målrette mod dette $ 200 milliarder marked fremlægger Velix ideen om en blockchain-baseret platform, der muliggør friktionsfri identitetsbekræftelse over hele verden. De nuværende metoder, der anvendes til identitetsbekræftelse, indebærer enorme økonomiske tab for både enkeltpersoner og virksomheder, mens de har lang behandlingstid og undertiden endda kompromittering af personlige oplysninger.

Ved at bruge smarte kontrakter, Stellar consensus protocol (SCP) og nul-vidensbeviser har Velix.ID til formål at decentralisere processen for at opbygge et økosystem, der er decentraliseret, universelt og gennemsigtigt, samtidig med at det er tid og omkostningseffektivt.

Nu, evalueringstiden!!!

 • Hvidbog- Hvorfor så mange tekniske jargoner?

Velix.ID giver en ganske detaljeret hvidbog, der gennemgår scenariet, problemet, deres løsning og hvordan de ønsker at opnå dette. Når det er sagt, indeholder hvidbogen teknisk jargon til en ekstremitet, som er vanskelig at udvikle forståelsen.

Når vi taler om fondsallokering, går 45 procent af salget til produktudvikling, 25 procent afsættes til partnerskab og markedsføring, 20 procent dækker driftsomkostningerne, forskning tildeles 5 procent, mens de resterende 5 procent går mod den juridiske del af projektet.

Et af det punkt, som projektet mangler, er prototypens manglende tilgængelighed. Prototypen skulle lanceres i marts 2018.

Selvom virksomheden allerede arbejder på sin prototype og har koderne tilgængelige på GitHub, Velix.ID ICO skal have det klar på forhånd for at tilbyde en væsentlig løsning til sine investorer. Ifølge firmaets hjemmeside kommer den snart til iOS App Store.

 • Teamet – En god til ICO, men ikke så for det produkt, der er under udvikling

Velix ICO – Team

Et team på 11 personer, det kan prale af års erfaring fra forskellige brancher, der gør dem ret dynamiske.

Manav Singhal – DIREKTØR & Medstifter, der har mere end 13 års erfaring inden for iværksætteri og lederskab inden for forskellige områder, har Singhal den ekspertise, som en ledende medarbejder skal have. Han er også med i bestyrelsen hos Blockchain Foundation of India, der viser hans engagement i blockchain-sektoren.

Balwant Singh – CTO & Medstifter, han har over 10 års erfaring inden for mobiludvikling, cloudplatforme, serverløse arkitektur-apps, opbygning af smarte kontrakter og skrivning af DApps. Singh er ikke ny inden for blockchain-verdenen, da han i øjeblikket i National Australia Bank har arbejdet med Ripple.

Guangling Yang – Blockchain-udvikler, han har en erfaring på mere end 3 år inden for udvikling af it-løsninger, produktdesign og virksomhedsarkitektur. Yang er en full-stack udvikler og har specialiseret sig i Digital Security løsning design.

De andre teammedlemmer hører til operationer, partnerskaber, digital markedsføring, PR, investering og finansiering, opsøgende, KYC / AML og investor relations.

Alle teammedlemmer i projektet har deres LinkedIn-links vedhæftet, der giver alle de krævede oplysninger.

Partnere: Velix.ID har også et par partnere til sine navne, nemlig. Blockchain Foundation India, Coinsecure, Bitxoxo, Bazista og WandX.

Velix ICO detaljerVelix ICO detaljer

 • Forretningsmodel: Et værktøjstoken

VXD-token af ​​Velix.ID er et værktøjstoken, der giver brugerne mulighed for at benytte virksomhedens produkt eller service i fremtiden. I dette tilfælde vil brugerne være i stand til at bruge VXD-tokens til at verificere og dele de verificerede identiteter på et økosystem. Da udbuddet af VXD-tokens er begrænset til 100 millioner, ligesom ethvert andet utility-token, handles det på markedet, som vil vokse med platformen.

 • Opbakningsteknologi

Velix.ID er baseret på ethereum blockchain, og derfor tildeles brugerne oprindeligt ERC20 standard VXD-tokens. Når platformen er lanceret, får indehaverne det ækvivalente antal VXD-tokens, der vil være i forholdet 1 VXD = 100.000 VEL’er, hvor VEL er den mindre enhed af VXD. Alt det usolgte symbol fra Crowdsale bliver brændt.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Virksomheden har ikke delt detaljerne om dets inkorporering, begrænsede områder og vilkårene eksplicit. Selvom det angiveligt også er Singapore indarbejdet og begrænset i Singapore.

Projektet har omkring 8 eksperter, der står som deres rådgivere, der har ekspertise inden for deres specifikke områder, nemlig. Tony Simonovsky (marketingrådgiver, administrerende direktør & Grundlægger af Insight.to), Michael Fourgeaud (investeringsrådgiver, administrerende direktør & Grundlægger hos PrimaBlock), Mohit Kalra (strategisk rådgiver, CEO for Coinsecure), Prof Simon Choi (juridisk rådgiver, grundlægger af Acme Ardent), Julian Smith (blockchain-rådgiver, administrerende direktør for Blockfreight).

 • Token Distribution

Virksomhedens websted giver en klar distribution af tokens. Fra den samlede forsyning på 100 millioner tokens vil 35 procent, dvs. 35 millioner, blive solgt ved privat salg, forsalg og massesalg.

Holdet tildeles 16 procent af disse tokens, dvs. 16 millioner VXD. Ud af disse 16 millioner vil 25 procent gå til stiftere, der vil blive låst op efter 6 måneder.

Holdet får de 50 procent, der låses op hver 3. måned, og de resterende 25 procent går til rådgiverne, der også låses op efter 3 måneder. Et stort spørgsmålstegn her er en så kort frigørelsesperiode for midler til virksomhedens grundlæggere, team og rådgivere, som burde have været mindst et år.

De 4 procent af tokens går til samfundet. 15 procent vil blive afsat til futures crowd salg, hvilket ikke giver meget mening, mens de resterende 30 procent vil blive sat i reserve for fremtidige forretningspartnere. I alt vil 45 procent token blive låst ned, hvilket helt sikkert er en underlig ting.

Med hensyn til sikkerheden genererer holdet et mønster af offentlige / private nøgler, der let kan sikkerhedskopieres, men som ikke er lette at gætte. De introducerer yderligere konceptet med den udvidede forældrenøgle, et indeks og en udvidet nøgle til sikkerhedsforanstaltninger.

 • Fællesskabsaccept

Virksomheden er tilgængelig på en række forskellige kanaler, nemlig. Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, GitHub, Reddit, bitcoin talk, medium og også via mailen. På Telegram har virksomheden godt 18.000+ medlemmer i sit samfund. Holdet er temmelig aktiv i at informere sit publikum og investorer om den seneste udvikling i nyheder og meddelelser om projektet. Velix.ID-teamet har også deltaget i forskellige begivenheder, der fungerer til deres fordel og taler om deres lidenskab på blockchain.

 • Køreplan

Projektets fase

Virksomheden har en ret udvidet version af køreplanen og er i øjeblikket i fase token-salg, der er indstillet til april 2018. MVP’en, der skal lanceres i januar 2018, er dog omkring 3 måneder forsinket. Virksomheden arbejder allerede på det og har alle detaljer tilgængelige på GitHub, men de har virkelig brug for at trække deres sokker op og komme på sporet.

Velix ICO – Bedømmelser

Gennemsnitlig vurdering: 7.3 / 10

Rødt flag 

Produktet som beskrevet i hvidbogen understøttes ikke af tempoet i udviklingen indtil videre. Webstedet nævner stadig kommende snart for sine vigtigste mobilapps, hvilket gør det klart, at ICO ville have gjort meget mere mening efter den offentlige frigivelse af produktet.

En note til investorer

Virksomheden har foretaget et godt koncept, dvs. identitetsbekræftelse at adressere. Den decentrale platform har til formål at være brugervenlig, gennemsigtig og alsidig. Men, 

 • Mens dets hjemmeside er en kvalitet, der er meget informativ, er dens hvidbog fyldt med tekniske jargoner. Et stort dynamisk team med en gruppe rådgivere, projektet har potentiale.
 • Når det er sagt, mangler projektet en prototype, og det holder ikke med at give projektet den validering, det har brug for. Et par flere hikke i form af et stort stykke, dvs. 45 procent tokens låst i reserven og fremtidig massesalg og uklarhed om lovlighedsdetaljerne, påvirker projektet yderligere. 

Vores ICO-gennemgangsmetode

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me