COTI ICO anmeldelse og komplet analyse

COTI ICO anmeldelse

Hej fyre,

Efter anmodninger fra vores læsere har vi valgt COTI til at være vores næste ICO-gennemgang. Bygget på en DAG-datastruktur som IOTA ser ICO lovende ud. Lad os dykke dybt for at se nærmere på det.

Oversigt

Dagens online betalingsindustri har milliarder af mennesker involveret i over en billion dollar transaktionsvolumen, som yderligere forventes at vokse i de kommende år. Selvom online traditionelle betalingssystemer kan tilbyde skalerbarhed og hurtigere transaktioner, opkræver de høje gebyrer. Det er her, digitale valutaer kan tilbyde et fantastisk alternativ ved at lette større sikkerhed og lave gebyrer. Imidlertid står de over for udfordringen med skalerbarhed og lav adoptionsrate. Vores nutidige ICO-gennemgang er af det firma, der målretter mod disse forhindringer ved at udvikle et decentralt netværk, der integrerer fordelene ved begge systemer.

Hold øje med vores COTI ICO-gennemgang for at vide, hvordan den planlægger at opnå dette!

Vigtige datoer

 • Token-præ-salg begynder: 4. juni
 • Hvidliste med fortegn til token: 21. maj til 23. maj
 • Maks levering: 2.000.000.000
 • Token til salg: 600.000.000
 • Hård kasket: 30.000.000 USD
 • Pris: 1 COTI = 0,1 USD
 • Accepterer: ETH, BTC

COTI: Digital valuta bygget til betalinger

COTI (Internet-valuta) er et betalingstransaktionsnetværk, der understøttes af dets oprindelige digitale valuta. Det kombinerer det bedste fra både traditionelle betalinger og blockchain-teknologi for at sætte standarden for betalingssystemet.

Det er mere end bare en platform eller en digital valuta, det er et digitalt betalingsøkosystem, der består af DAG-baseret konsensusmodel, formidlingssystem, valutaveksling, Trust Scoring Engine og decentral styring.

Dette betalingsnetværk letter en effektiv global handel via sin øjeblikkelige, pålidelige og billige betalingsløsning. En fordelagtig mulighed for både handlende og forbrugere, den vil yderligere fremskynde on-demand markeder og mobilbetalinger, samtidig med at det muliggør masseadoptagelse af digitale valutaer til betalinger.

Nu, evalueringstiden!!!

 • En detaljeret hvidbog

COTI har en detaljeret teknisk hvidbog sammen med to andre papirer, der beskriver forretningsoversigt og tokenøkonomi. At komme ind på prototypen, som er en integreret del af et projekt, mangler her. Holdet har heller ikke noget på GitHub, som ikke giver investorerne noget konkret at sætte deres lid til.

Projektet involverer også en tegnebog med flere valutaer sammen med tjenesterne til billig multisig- og escrow-konto, men der er ingen info om, hvor vil de oprindelige midler gå.

ICO-midler budgettering

Projektet giver en klar opdeling af midler, der fordeler den største del af midlerne, dvs. 30 procent på R&D. 15 procent af midlerne går til markedsføring, mens de er lovlige & compliance-afdelingen får 15 procent.

For at etablere et fungerende marked for COTI går 7 procent til market maker, mens 8 procent vil blive allokeret til Merchant-tjenester som sikringstjenester. 7 procent af midlerne dækker driftsudgifterne, og yderligere 7 procent afsættes til COTI-fonden, mens de resterende 5 procent af salgsindtægterne er rettet mod cybersikkerhed.

 • Holdprofil

Et team på 21 personer, COTI ved helt sikkert, at folk er, hvad der kræves for at få et projekt til at lykkes. Fra datalogi, forskningsteknik, softwareteknik, finans, juridisk & overholdelse, forretningsudvikling, markedsføring til samfundet, socialt & operationer, softwareudvikling og blockchain, COTI-teamet er godt udstyret med stor brancheerfaring.

COTI ICO anmeldelse – Team

Shahaf Bar-Geffen – CEO, Shahaf har tidligere medstifter af et reklamefirma for digitale medier og har en B.Sc-grad i bioteknologi og økonomi fra Tel Aviv University sammen med at være en israelsk luftvåbenofficer (major, reserver).

Dr. Nir Haloani – CTO, en innovatør inden for maskinlæring, AI og datakomprimering, Nir har over 19 års erfaring med at lede forsknings- og udviklingsteams. Han har en grad i datalogi og matematik og en ph.d. i anvendt matematik.

Idan Lakritz – Blockchain Expert, Idan har været i blockchain-rummet siden 2013 med en professionel erfaring som CPA hos PwC og E&Y.

COTI ICO anmeldelse – Detaljer

 • Forretningsmodel

Oprindeligt udstedes ERC20-tokens for at have en officiel oversigt over solgte tokens. Når først Mainnet lanceres, konverteres ERC20-tokens til COTIs token. Det har også været forventet, at ERC20-tokens vil blive noteret på mindst en større børs inden udgangen af ​​september 2018.

COTI’s oprindelige valuta kører netværket og interaktionen mellem handlende, mæglere, forbrugere og nodeoperatører. Denne valuta kan bruges til forskellige formål:

Selvom COTI-netværket understøtter andre digitale såvel som fiat-valutaer, tilbyder COTI lave til nul transaktionsgebyrer. Til mægling skal man have COTI-mønter, og nodeoperatører vil også blive tilskyndet i oprindelig valuta og vil yderligere have brug for dem til at validere enhver node-aktivitet. Desuden kan alle gebyrer kun betales med COTI-mønter, og handelsrullende midler er også denomineret i disse mønter.

 • Opbakningsteknologi

Den distribuerede hovedbog for COTI er baseret på DAG-datastruktur (acyclic graph), der svarer til IOTA. Denne struktur giver COTI mulighed for at gennemføre over 10.000 transaktioner pr. Sekund.

Projektet følger know-your-customer-foranstaltninger sammen med anti-hvidvaskningsstandarder.

Hvad angår de begrænsede områder tillader COTI ikke et ganske stort antal lande at deltage i dette ICO, nemlig. Folkerepublikken Kina, Afghanistan, Bosnien-Hercegovina, Centralafrikanske Republik, Cuba, Den Demokratiske Republik Congo, Den Demokratiske Folkerepublik Korea, Eritrea, Etiopien, Guinea-Bissau, Iran, Irak, Israel, Libyen, Libanon, Somalia, Sydsudan , Sudan, Syrien, Uganda, Amerikas Forenede Stater, Vanuatu og Yemen som nævnt i FAQ-siden.

Projektet har seks bagmænd og rådgivere bortset fra hovedteamet, der inkluderer Dr. Matt McBrady, Steven Heilbron, Avi Chesed, Stas Oskin, Sebastian Stupurac og Ophir Gertner, der er eksperter inden for investering og blockchain.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

COTI er registreret i Gibraltar, som har tilstræbt at regulere promovering, salg og distribution af digital token. Gibraltar er en kryptovennlig nation, der arbejder for at give tilstrækkelig og afbalanceret information til investorer, der køber tokens.

Token distribution: Ud af de samlede 2 milliarder COTI-tokens vil 30 procent blive brugt til både offentligt eller privat tokensalg, dvs. 600 millioner. 440.000.000 (22%) COTI-tokens vil reservere sig til udvikling og stabilitet af økosystemet.

Holdet tildeles 15 procent af tokens som kompensation for tidlig involvering, der vil blive låst i 6 måneder og derefter frigivet proportionalt kvartalsvis.

13 procent af tokens går til incitamentsprogrammet for sælgere, partnere, brugere og validatorer til tidlig adoption, der ikke har nogen låseperiode. Bagmænd, partnere og rådgivere får 10 procent af tokens, mens andre 10 procent vil blive afsat til at levere likviditetsforanstaltninger.

Sikkerhed: Med hensyn til sikkerheden ved dets valutaveksling implementerer børsen en flerlags sikkerhedsarkitektur, der begrænser angrebsvektorer og angrebindtrængninger. Al trafik i COTI’s udveksling er krypteret end-to-end ved hjælp af Transport Layer Security (TLS) 1.2 (ved hjælp af SHA256-nøgler), og al data i hvile er sikret med AES-256-kryptering

 • Fællesskabsaccept

Holdet følger en bredere kommunikationsmetode ved at være tilgængelig på en række platforme som Twitter med 12,4k tilhængere, Facebook, Youtube med 742 abonnenter, over 2k tilhængere på LinkedIn og omkring 29.000 medlemmer på Telegram. De er også til stede på Steemit, Medium, Reddit, Bitcointalk, Bountyox og, GitHub.

 • Køreplan

Projektets fase

Alpha-nettet, der udføres af 10 noder, lanceres i 3. kvartal i år. Køreplanen for projektet taler også om dens andre milepæl, testnet af COTIs tjenester forventes i 4. kvartal af 2018, mens Mainnet kommer i 2. kvartal af 2019.

COTI ICO anmeldelse – Bedømmelser

Gennemsnitlig vurdering: 8.2 / 10

En note til investorer

COTI målretter online betalingsbranchen, som har et stort potentiale. Ved at tilbyde en grundig løsning, der tilbyder fordele som decentralisering, sikkerhed, lave gebyrer og skalerbarhed sammen med et ekstra lag af tillid og en indfødt valutaveksling. Alt dette og et dynamisk team med kryptovenligt Gibraltar som deres registrerede land, COTI har mange potentialer.

Det mest presserende problem er manglende tilgængelighed af prototypen, hvis Alpha-version ikke frigives før efter ICO.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et hold af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekter på fuldstændig upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me