Keplertek [KEP] ICO-gennemgang og komplet analyse

Keplertek ICO anmeldelse

Oversigt

Robotik og kunstig intelligens (AI) er, hvad fremtiden handler om. I øjeblikket har Robotics en markedsplads på over milliarder dollars, der kombineret med AI revolutionerer innovationsverdenen. Med fremkomsten af ​​blockchain-teknologi har denne sektor åbnet nye muligheder for at ændre menneskehedens fremtid. Kepler ICO sigter mod at opnå netop dette. Lyder interessant, højre! Kraftig nok til endda at foretage dine investeringer. Men hvad tilbyder Kepler Platform dig? Vores grundige Keplertek ICO anmeldelse som involverer detaljeret er at finde svarene på dine investeringsspørgsmål.

Vigtige datoer:

 • Token salg begynder: 26. juni 2018 – 17. juli 2018
 • Fortegn med token: 22. maj 2018 – 5. juni 2018
 • Maks levering: 100.000.000
 • Token til salg: 50.000.000
 • Blød hætte: 10.000.000 USD
 • Hård hætte: 62.500.000 USD
 • Pris: 1 KEP = 1,25 USD
 • Accepterer: ETH, BTC

Keplertek: Blockchain-drevet AI & robotik økosystem

Kepler Technology sigter mod at opbygge et innovativt og internationalt økosystem til udvikling af AI & Robotik. Ved at bruge blockchain-teknologi vil platformen bygge bro over kløften mellem mennesker med ideer og teknisk know-how og dem, der har de økonomiske ressourcer for at bringe ideen til liv.  

Ifølge Keplertek-teamet er det ”et knudepunkt, hvor ligesindede enkeltpersoner kan forbinde og danne juridisk bindende hold for at forfølge en idé fra udviklingsstadiet til masseproduktion ved hjælp af Keplerteks ressourcer og ansøge om finansiering i Keplerteks netværk af engleinvestorer og venturefonde. . ”

Kepler Technology bringer udviklere, investorer og kunder sammen fra hele verden ved at registrere brugerne under bestemte grupper baseret på mål, baggrunde og formål.

Nu, evalueringstiden!!!

 • En detaljeret hvidbog

Hvidbogen fra Kepler Technology er professionel, detaljeret og meget godt sammensat. Den består af 59 sider og taler om platformen, et økosystems forretningsmodel, tokenstruktur, fordele for forskellige deltagere og risikovurdering og styring.

Projektet indeholder ingen oplysninger om prototypen. Der er ingen kode tilgængelig på GitHub, så vi nåede ud til Keplertek-teamet, der sagde:

“I øjeblikket arbejder vi på betaversionen af ​​platformen, der vil debutere før ICO.”

Nå, det er progressivt, hvis de frigiver betaversionen før ICO, men vi kan kun vente og se på nu.

ICO Funds Budgettering

De således indsamlede midler i ICO fordeles på en sådan måde, at 12 procent heraf går til produktudvikling af Kepler-platformen. 8 procent af midlerne vil blive afsat til forretningsudvikling og strategiske partnerskaber, der involverer ombordstigning af nye organisationer, sikre partnerskaber og samarbejde.

Til opførelse af lokaler tildeles indkøb af udstyr til test og produktion af robotteknologi og infrastrukturopbygning hver 20 procent af midlerne hver.

Kommunikations- og marketingafdelingen modtager 9 procent af disse midler, der involverer opbygning af samfund, marketingkampagner, PR og ansættelse, mens 10 procent går til reservefonde, der vil “give likviditet til fremtidige pengepolitikker og platformsfunktioner.”

 • Holdprofil

Et team på 21 personer med ekspertise inden for software engineering, webudvikling, marketing, budgettering, forskning & udvikling og blockchain. Det var let at henvende sig til teamet, ligesom vi nåede ud til teamet for at få en grundig forståelse af projektet.

Keplertek ICO - TeamKeplertek ICO – Team

Giorgi Topuria– CEO, med en dobbelt kandidatgrad i international forretningsret og selskabs- og handelsret, kom Topuria ind i kryptobranchen i 2014 ved at investere i bitcoin.

Givi Dolidze– Medstifter og viceadministrerende direktør, med en grad i revision og regnskab, har Dolidze tidligere arbejdet med PwC.  

Irakli Eliashvili– CTO, Eliashvili har arbejdet i informationsteknologi og servicesektoren med en professionel grad i Bachelor of Arts med speciale i matematik og fysik.

 • Forretningsmodel

Kepler-teknologi introducerer deres eget token KEP-token, som er dets standardvaluta for alle bosættelser på dets økosystem. Et ERC20-kompatibelt token, KEP, kan bruges til at købe produkter, robotter, AI-abonnementstjenester og licenser sammen med finansiering af ideerne.

Et afgørende træk ved dette token er høj likviditet, der vil blive styrket af værdien af ​​virksomhedens aktiver, som vil blive yderligere sikret af landet.

Tokenet vil også blive opført på børsen, hvilket betyder, at når Kepler-platformen vokser, stiger dens oprindelige token også i værdi. Vi var lidt skeptiske over for den “børs”, den ville blive noteret på, med hensyn til hvilken en Kepler-direktør med tillid erklærede “Vi vil blive noteret på en af ​​de fem bedste børser”, det er bestemt noget at se frem til.

keplertex ICO detaljerKeplertek ICO – Detaljer

 • Opbakningsteknologi

Projektet er baseret på den populære Ethereum blockchain, men når det først frigiver sin ICO, vil teamet begynde at arbejde på sin egen blockchain. Efter at have udpeget en blockchain-ekspert og afsat 8 procent af ICO-midlerne til blockchain-formål er teamet dedikeret lige fra starten.

Minimumsinvesteringen er også beskrevet, som er 50 USD eller 0,1 ETH.

Ved at definere klare vilkår og betingelser for ICO beskriver whitepaper behovet for KYC-krav. Desuden skal platformregistranter for due diligence gennemgå manuel screening.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Kepler Technology er et selskab i Georgien, der har begrænset sit tokensalg til de amerikanske borgere.

Token distribution: Ud af de samlede 100.000.000 KEP-tokens vil 61 procent-tokens være op til salget. Holdet tildeles 10 procent af de tokens, der vil være låst i 12 måneder. Yderligere 10 procent vil gå til den øverste ledelse og rådgivere, der har bidraget til projektets succes. 20 procent af denne andel overføres til dem lige efter afslutningen af ​​ICO, mens de resterende 80 procent vil være låst i 6 måneder.

Keplertek-firmaet får 10 procent af de tokens, der vil blive brugt til partnerskaber, forretningsudvikling, markedsføring, fremtidige udgifter og strategiske opkøb. De resterende 4 procent tokens vil gå til de reservefonde, der forvaltes af Kepler-teamet og vil være låst i 12 måneders periode.

Sikkerhed: Kepler-platformen implementerer smarte kontrakter i investeringssektoren, der giver investeringerne et lag af sikkerhed. Desuden har den til formål at sikre information, reducere svindel og øge tilliden ved at oprette sin egen blockchain.

Med 6 personer, der fungerer som rådgivere, har Kepler Technologies blockchain- og ICO-eksperter med bred brancheerfaring.

 • Fællesskabsaccept

Virksomheden har en officiel “start community building stage” tildelt februar måned før ICO’s forsalg i maj. Facebook, Twitter, Youtube og Bitcointalk er de sociale medievalg, teamet foretager. Kepler Technologies officielle Telegram-gruppe har tæt på 15.000 medlemmer, hvilket er et godt antal.

 • Køreplan

Projektets fase:

Fra 2016 for at samle et team til Kepler Technologies følger køreplanen en grundlæggende tilgang. I øjeblikket er projektet i ICO-fase, der er i tide, men har flere milepæle, der kommer op med alfa-lanceringen af ​​produktet, blockchain-test og opførelse af campus. Imidlertid er hvert af disse store trin en kompleks proces, der kræver en detaljeret beskrivelse, der mangler.

Store forhindringer:

Planen er at bygge deres egen blockchain, hvilket ikke er en let bedrift kombineret med campuskonstruktionen. Fra Keplerteks synspunkt at vinde “tilstrækkelig eksponering inden for det højteknologiske samfund til at erhverve nødvendige partnerskabsaftaler med de største venturefonde og teknologiparker rundt om i verden” udgør en hindring.

Keplertek ICO – Bedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7,7 / 10

En note til investorer

Holdet er den mest integrerede del af et projekts succes, og Keplertek-teamet har også dynamisk brancheerfaring med blockchain-eksperter. Med en avanceret idé om at kombinere robotteknologi og AI og Blockchain har projektet et solidt koncept, der kunne være revolutionerende. Når det er sagt, mangler projektet en prototype, selvom dens betaversion forventes frigivet snart, hvilket vi skal holde øje med. Og det er let sagt end gjort at udvikle egen blockchain. Likviditetsfaktoren for KEP-token, hvis markedsværdi vil blive øget af værdien af ​​det selskab, der vil blive yderligere noteret på børserne, er helt sikkert spændende.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Crypto-salg modstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et hold af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekter på fuldstændig upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me