Unibright ICO-gennemgang og komplet analyserapport

UNIBRIGHT ICO anmeldelse

En eksisterende virksomhed med en god track record kombineret med en imponerende liste over partnere og kunder, Unibright ICO har meget at gøre. I et miljø, hvor blockchain har så meget potentiale og beundring, synes et projekt, der kan integrere de eksisterende virksomheder med blockchain-teknologi helt sikkert fristende. Derfor har vi taget det op for at give dig en Unibright ICO anmeldelse at forstå, hvad det præcist har at tilbyde investorerne.

Vigtige punkter

 • Startdato for tokensalg– 10. april 2018 kl. 13:00 UTC (14:00 CET)
 • Maksimal levering – 150 millioner tokens
 • Pris – 1 UBT = 0,14 USD
 • Minimumsgrænse (inklusive alt præ-salg) – 2.200.000 USD
 • Maksimal loft (offentligt tokensalg) – 13.542.375 USD
 • Accepterede kryptovalutaer – ETH, BTC, andre via Shapeshift.io

Værdiforslag: Blockchain-baseret forretningsintegration

Virksomheden definerer Unibright som “en samlet ramme for blockchain-baseret forretningsintegration og et sæt applikationer, der udnytter denne ramme.”

Et team af udviklere, der har mere end to årtiers erfaring med forretningsintegration, målet med UBT ICO er at integrere blockchain-teknologi ind i en eksisterende virksomhed.

Med troen på, at blockchain-teknologi kun vil blive gennemgribende, er formålet med projektet at muliggøre en sikker og effektiv forretningsintegration ved at gøre brugen af ​​denne teknologi mere rentabel og gennemførlig. Virksomheden kan også prale af at være “overbevist om at være godt positioneret til at blive den første udbyder af blockchain-baseret forretningsintegration.”

Evalueringstiden!!

 • En indviklet hvidbog

Whitepaper af projektet er ekstremt detaljeret i at forklare dets koncept, ramme og økosystem om, hvordan Unibright nøjagtigt vil få business-blockchain integration til at ske. At præsentere publikum for udfordringerne og de respektive løsninger, hvidt papir taler om projektets multiple use-tilfælde og giver også forskellige skabeloner.

Prototypen af ​​projektet er tilgængelig, der i øjeblikket forbinder virksomhedens SAP-system med de smarte kontrakter fra Ethereum. De vil fokusere på værktøjsdelen i andet kvartal, der vil være klar som betaversioner inden udgangen af ​​juni. Backend-dele som kortlægningsmotor og kodegenerering er allerede udviklet til prototypen, mens frontend endnu ikke er integreret.  

Med hensyn til Crowdsale bruger virksomheden webpungen. Hvidbogen fra virksomheden giver en klar distribution af token-salg, hvor ca. 50 procent af dette salg vil gå til platformudvikling, op til 20 procent vil være forbeholdt generering af skabeloner til forretningsbrug, PR og marketingafdeling får 15 procent andel, og de resterende 15 procent af salgsindtægterne går til bootstrap-pilotkunder og opretter partnerskaber i branchen.

 • Holdprofil & Imponerende liste over partnere & kunder

Projektet har et Tyskland-fokuseret team på 14 personer og har en administrerende direktør, CTO sammen med andre afdelinger som teknik, marketing og kommunikation. Cirka halvdelen af ​​teamet arbejder som rådgivere for projektet.

Unibright ICO anmeldelseUNIBRIGHT ICO: Team

 • Marten Jung – CEO, grundlægger og leder af Blockchain Development
 • Stefan Schmidt – CTO, medstifter, leder af softwarearkitektur
 • Patrick Lowry – Administrerende partner & CEO, Venturekapitalist med 8 års erfaring. PwC-revisor og opstartsmedstifter / CFO med MBA-, CPA-licens.
 • Prof. Günter Schmidt – Modelrådgiver, 40+ års erfaring med matematisk modellering, abstraktion og konkretion

Holdet kan stort set prale af højt kvalificerede og kompetente mennesker med mange års erfaring inden for deres respektive områder. Når det kommer til rådgiverteamet, er det rig på bred brancheerfaring.

Partnerskaber: Med navne som Microsoft Partner, Chainium, Ambisafe, Iconiq lab og Zuhlke er dette tyske firma klar.

Kunder – Ligesom partnere har Unibright allerede nogle store kunder til sit navn, nemlig. Samsung, Lufthansa, Unilever, Siemens, ABB, Nestle Waters, Radeberger, DG Verlag, RHI Magnesita og OpenStorage AG.

Unibright ICO anmeldelseUNIBRIGHT ICO: Parametre

 • Forretningsmodel

I betragtning af den stigende efterspørgsel og vækst inden for blockchain-teknologi har ideen fra Unibright en væsentlig vægt. Desuden tager projektet fat på gyldige problemer med det formål at lette vanskelighederne med hensyn til tilgængeligheden af ​​dygtige blockchain-ingeniører, anvende smart kontrakt på blockchains, integrere blockchain i den eksisterende forretning og omdanne blockchain-data til noget nyttigt..

Det Unibright token (UBT) frigiver i alt 150 millioner, hvis formål er at styrke rammen for Unibright. For at tilmelde sig de smarte kontrakter fra Unibright skal man betale i Unibright Tokens, hvilket er den eneste tilgængelige mulighed..

Desuden, hvis man ønsker at benytte de ekstra tjenester fra Unibright, siger smarte adaptere til at integrere det nuværende ERP-system i blockchain, er Unibright Token den eneste måde at få det på.

Token-salget styres af blockchain-tjenesterne og ICO-løsningsudbyderen, Ambisafe Financial, der med succes har styret over 15 tokensalg tidligere..

 • Backing-teknologi: Ethereum-baseret ERC20

Projektet er baseret på Ethereum blockchain, der i øjeblikket er en velkendt og mest anvendt teknologi til ICO-projekterne. At have et team på 7 rådgivere med dynamisk brancheerfaring fra områder som blockchain, kryptovaluta, ERP-system, opstart og strategi, viser projektet et godt potentiale.

UBT ICO giver ikke sådanne vilkår og betingelser, som en investor skal følge, selvom de har givet alle detaljerne om hele deres projekt, det mål, de ønsker at opnå, ramme og fremtidige forventninger.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Virksomheden er stiftet i Tyskland, hvor tokens grundlæggende er anvendelsesmæssige, og operatører af ICO skal opfylde visse betingelser.

Unibright-tokenfordelingen på 150 millioner tokens vil have den største del, der er 67 procent af disse tokens til offentligt salg. For de tidlige købere vil 9 procent blive afsat, mens 12 procent vil gå til kølelagerens likviditetsreserve. Hvad angår holdet, går 6 procent tokens til denne afdeling, der vil være låst i de 12 måneder, og de resterende 6 procent er til de juridiske eller token salgsomkostninger.

Sikkerhed er bestemt overvejelsespunktet for virksomheden, da både forretningsintegration og blockchain involverer sikkerhed med hensyn til kryptering og validering, men der er ikke nogen speciel information til det samme.

 • Fællesskabsaccept

Holdet har gjort sine LinkedIn-profiler tilgængelige sammen med Xing, hvor du kan få alle medlemmernes professionelle og uddannelsesmæssige kvalifikationer i detaljer. Hvad angår virksomheden, er de til stede på Telegram-kanalen med over 7000 medlemmer. Bortset fra Telegram kan de også nås på Facebook, Twitter, Medium og Reddit.

Unibright ICO anmeldelseUNIBRIGHT ICO: Bedømmelser

Gennemsnitlig vurdering: 8.5 / 10

 • Køreplan

Projektets fase:

Moderselskabet har leveret SAP-løsning siden 1989 og har erfaring med integration af virksomheder i over 20 år, der kom ind i blockchain-teknologi omkring 4 år tilbage.

Lige nu, ifølge projektets køreplan, vil token-salget være i første halvdel af dette år, dvs. april 2018. Implementeringsfasen ville i andet kvartal i år, mens det fuldt operationelle produkt vil komme inden 2020.

Røde flag:

Virksomheden har ikke sine koder tilgængelige på Github, der kan arbejde imod det, selvom de ønsker at etablere en teststrategi i fremtiden og få deres skabeloner testet af andre virksomheder. I betragtning af blockchains iboende kompleksitet er ideen om forretningsintegration ikke så enkel og glat som den ser ud, udfordringen ville være at nå det.

Det tiltrækkende træk ved projektet er dets partnere og team, men udførelsen af ​​et så sofistikeret produkt vil tage lang tid. At være investor har man brug for mere end bare en idé at stole på.

En note til investorer

Det Unibright ICO projektet giver os et klart, men meget teknisk hvidbog sammen med skabeloner og et teknisk papir, der også taler om Unibright-rammer og økosystem i ekstreme detaljer. At have et moderselskab og være i den noget lignende forretning i årtier fungerer helt sikkert i projektets favør. Forretningsmodellen sammen med sit team viser også troværdighed. Men på trods af at have en attraktiv idé, kommer problemet i selve integrationen. Virksomheden taler bestemt en stor snak, men udførelsen er, hvor virksomheden skal vise noget væsentligt.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Nøgleindikatorer) af et projekt nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Modstandsdygtighed over for kryptosalg – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape udgiver ICO-projektanmeldelser kun til informationsformål. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Vil du gennemgå din ICO af Coingape? Lad os vide.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me