NEX ICO gennemgang og analyse

NEX ICO-ANMELDELSE

Det meget hypede og ekstremt populære Initial Coin Offering (ICO) marked vokser i milliarder. Derfor præsenterer vi dig gennemgangen af ​​en af ​​de hotteste ICO’er: NEX ICO anmeldelse. Med en innovativ og spændende idé om en decentral udveksling lover NEX smart kontraktbaseret betaling og fondsadministrationstjenester. Men er denne idé værd at investere? For at tage en informeret investeringsbeslutning, læs videre til vores NEX ICO anmeldelse!

Vigtige datoer:

 • Lotterieregistrering åben for tokensalg: 12. marts   
 • Registrering af lotteri lukker den: 30. marts
 • 1. runde lotteri vindere annonceret: 31. marts 
 • 2. runde lotteri vindere annonceret: 8. april
 • NEX Token Sale begynder: April
 • ICO-salgsbeløb: 25 millioner
 • Maks levering: 50 millioner
 • Pris for begge runder: 1 Nex = $ 1,00 USD
 • Solgt ved forsalg: Ingen forkøb
 • Accepterer: NEO, GAS

NEX: En hybrid kryptokurrencyudveksling

En decentral udveksling på NEO-platformen, den kan prale af at være “en platform til kompleks decentraliseret kryptografisk handel og oprettelse af betalingstjenester.”

I den voksende og konstant udviklende kryptovalutaverden er der adskillige decentraliserede børser, men NEX adskiller sig ved at indføre en off-chain matching og pålidelig motorbaseret platform. Ligesom udveksling af relæer uden for kæden matches NEXs “ordrer off-chain og opfyldes on-chain”, men dens automatiske matchende motor tillader mere komplekse ordrer, samtidig med at chancerne for arbitrage reduceres.

En decentral udveksling, der giver en central udveksling, der kan sammenlignes.

Evalueringstiden!!

 • En detaljeret hvidbog

NEX giver en detaljeret og klar information gennem sin forklarende hvidbog. Med en professionel og teknisk fornemmelse af dette dokument er det let at indfange dynamikken og facetterne, som virksomheden forsøger at formidle.

Virksomheden har ingen prototype af sit produkt, som investorerne kan se på og forstå projekternes gennemførlighed og levedygtighed, hvilket bestemt ikke fungerer i projektets favør. Derudover nævner hvidbogen ikke noget, der vedrører, hvor nøjagtigt Crowdsale-midler vil gå.

 • Global holdprofil

NEX’s team på 14 medlemmer er et samarbejde fra hele kloden, hvor 5 af dets medlemmer er medstifter og udvikler af projektet..

NEX ICO anmeldelseNEX ICO anmeldelse – Neonebytte

Fabio C. Canesin- Medstifter og udvikler: Medstifter af CoZ, han er en kandidat fra Universidade Federal do Rio de Janeiro og en forskningsingeniør ved Schlumberger-Doll, der har ekspertisen inden for numeriske metodeapplikationer inden for geomekanik, petrofysik, inversion og optimeringsteknikker.

Fabian Wahle- Medstifter og udvikler: Medstifter af CoZ, Fabian, har gennemført sin ph.d. fra ETH Zürich og arbejdet som CTO hos Altoida.

Ethan Hurtig- Medstifter og udvikler: Medstifter af CoZ, han er skaberen af ​​NEON Wallet, der modtog sin ph.d. grad fra Stanford University.

Luciano Engel og Thomas Saunders er også medstiftere og udviklere af dette projekt, der har skabt henholdsvis NEOScan og Neo-python. De resterende ni medlemmer består af designeren, udviklerne, marketing og kommunikation, PR og rådgivere.

Teammedlemmerne til dette projekt har deres LinkedIn-profiler vedhæftet, der giver al information fra deres uddannelsesmæssige baggrund til den professionelle oplevelse.

Grundlæggerne af NEX er aktive deltagere i det sociale samfund via adskillige kanaler som Quora, Twitter og Medium blandt andre.

NEX ICO anmeldelse: ParametreNEX ICO anmeldelse: Parametre

 • Forretningsmodel: Et aktivtoken

Det NEX-token af projektet giver en ligefrem vision om en decentral udveksling med en smart kontraktbaseret managementtjeneste. Platformen giver brugerne mulighed for at købe aktiver fra traditionelle kanaler og interagere med disse aktiver på NEO blockchain via NEX Smart kontrakt. Dens forretningsmodel muliggør også krydsudveksling ved at tillade handel med aktiver på NEX.  

I henhold til FINMA-retningslinjerne er NEX et aktivtoken, der giver dets indehavere mulighed for at få en bestemt procentdel af gebyrer, der genereres af børsen og betalingstjenesten. Disse gebyrer berettigede til 50 millioner tokens for at få krævet deres overskud gennem en indsatsproces. Denne proces svarer til NEO-netværkets GAS-beregninger.

Jo mere børsen bruges, jo flere gebyrer genereres, og jo flere belønninger får en NEX-indehaver.  

 • Backing-teknologi: NEO-baseret blockchain

Virksomheden har ca. 3 rådgivere, dvs. Muzzammil Zaveri, der er en Y Combinator alum, Da Hongfei, Onchain CEO og NEO Council medlem og Erik Zhang, Onchain CTO og også NEO Council medlem.

Baseret på den lancerede kinesiske NEO-blockchain i 2015 giver projektet en klar talespecifikation for en potentiel investor at dykke i. Med $ 1.000 som det maksimale bidrag i første runde og $ 9.000 i anden runde antyder det også minimumsbidraget på 1 NEO Per person.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Projektet vil blive inkorporeret i Zug, Schweiz, hvor det arbejder tæt sammen med myndighederne for at sikre overholdelse for investorbeskyttelse. Virksomheden har ingen juridiske rådgivere i sig selv, men giver investorerne den maksimale grænse for ICO-salg i to runde. Desuden skal deltagerne indsende deres KYC-dokumenter for at opfylde dens lovlighedsforanstaltninger.

 • Token distribution

Virksomhedens websted giver et klart billede af fordelingen af ​​tokens som ud af de samlede 50 millioner NEX-tokens, 1% går til ESOP, 4% til selskabsfond, 10% til partnerskab, 15% til NEO-råd, 20% til stiftere, og de resterende 50% ville gå til offentlig ICO.

En række lande er udelukket fra at deltage i lotterivirksomheden: Algeriet, Bolivia, Vietnam, Indonesien, Kirgisistan, Libanon, Marokko, Namibia, Nepal, Pakistan, Ecuador, Myanmar, Elfenbenskysten, Cuba, Iran, Nordkorea og Syrien.

Med det formål at løse sikkerhedsproblemet i de centraliserede børser, samtidig med at dens hastighedsfunktion opretholdes, giver NEX et hybrid system, der kombinerer begge med en fuldt off-chain matchende motor. Desuden opnås brugernes sikkerhed gennem smart kontraktbaseret handelsmetode.

 • Fællesskabsaccept

Projektgruppen er ganske aktiv og begejstret for deres projekt, da det giver konstant udviklingsinformation til sine investorer. Selvom virksomheden ikke er på telegram, slap og mailingliste, med henvisning til svindel sårbarhed og udviklingsfokus årsagerne, giver det en god rækkevidde til dets potentielle investorer via LinkedIn, Twitter, Medium og Youtube.

NEX ICO-vurderingNEX ICO-vurdering

Gennemsnitlig vurdering: 8.2 / 10

 • Køreplan

Projektets fase

Projektet præsenterer en fungerende og gennemførlig køreplan med konstante tilføjelser til platformen i hvert kvartal. Lige nu planlægger projektet at gøre sit token-salg live, som projektet vil være i stand til at opnå i starten af ​​kvartal 2 af 2018 sammenlignet med det planlagte første kvartal.

Røde flag:

Da NEO endnu ikke har nået masseadoptagelse på markedet, er der en risiko for, at det kan erstattes eller gøres overflødigt af den kinesiske regerings regler omkring kryptokurrency, hvilket først og fremmest fjerner behovet for NEX.

Store forhindringer:

På grund af at token er NEP-5 (NEO blockchain), er token muligvis ikke umiddelbart tilgængelig for handel. En lignende forekomst er af Red Pulse, det første NEO-blockchain-baserede ICO-token, der endnu ikke er noteret på en tier-en-børs. Dette kan helt sikkert udskyde de meget kortsigtede investorer.

For at projektet skal lykkes, skal der være et betydeligt antal NEP-5-tokens tilgængelige på markedet for at udveksle. Selvom support på tværs af kæder udvikles, vil det først og fremmest ikke være en let bedrift, og for det andet vil det være betydeligt bag andre Ethereum DEX’er (decentrale udvekslinger), når de først blev lanceret.

En note til investorer

Idéen om en hybrid decentral udveksling infunderet med sikkerheds-, hastigheds- og tillidsfunktioner er troværdig. Med et godt globalt team og et aktiv NEX-token kræver bestemt opmærksomhed. Fraværet af en prototype, Crowdsale-fondens placering og juridiske rådgivere ringer dog værdien af ​​et velgennemtænkt projekt ned. Desuden har virksomheden ingen brugerbase og mangler en bredere social interaktion. Når det er sagt, gør KYC-proceduren, min-max-grænsen og overholdelse af schweiziske myndigheder det til et gyldigt projekt, der får passende tid, ressourcer og takt kan vise sig virkelig rentabelt.

Investerer vi?

Ja, vi investerer i dette projekt. Ideen om en hybrid udveksling er et nyt og dristigt koncept, der kan hjælpe med at transformere verden af ​​kryptovalutaudveksling på trods af nogle få fejl, som projektet har.

Vores ICO-gennemgangsmetode

For at bedømme en ICO følger vi en liste over KPI’er (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til crowd salg.
 • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme.
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model.
 • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software.
 • Modstandsdygtighed over for kryptosalg – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt.
 • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier.

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi vores integritet og levedygtighed ICO gennemgang mens man følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me