Hvad betyder de negative råoliepriser for Bitcoins fremtid?

reklame Phemex

Den 20. april faldt futures for råolie i West Texas Intermediate (WTI) til levering i maj 305 procent til – $ 36,73 tønde i NY-sessionen.

Det var et blodbad. Et antydning af, hvordan markedskræfterne mellem udbud og efterspørgsel former priser.

For en gangs skyld fastslog handlende og investeringssamfundet dette til virkningerne af coronavirus og de negative virkninger af lockdown i flere stater og nogle dele af verden.

Sandheden er, det har været ødelæggende.

Økonomien, ifølge analytikere, kan tage flere år, før den springer tilbage til niveauet før coronavirus.

Dette ville også have alvorlige konsekvenser for beskæftigelse, levestandard og arbejdstageres velbefindende. De fleste af dem er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, bedt om at acceptere lavere løn og til tider mister job.

Omkostningerne ved forpligtelsen?

Imidlertid afslører gårsdagens fald i oliepriserne, hvor forsigtige handlende er. Deres risikovillighed er baseret på fremsyn, at det på trods af regeringens optimisme vil tage et stykke tid for industrier og økonomi at hoppe tilbage. Jo lavere denne mørke dvæler, jo lavere vil efterspørgslen være.

I mellemtiden vil faldet i efterspørgsel trods OPEC-medlemmers våbenhvile for at sænke den daglige produktion ikke forhindre millioner af tønder olie i at oversvømme lagerfaciliteter. I det væsentlige var udsagnet fra markedet i går, at olielagringsfaciliteter vil aflade olie til den, så længe der er ekstra lagerfaciliteter med en kraftig rabat.

Dette rasede markedet og prisen, som en kontrakt om levering af olie fra en bestemt kilde på et bestemt tidspunkt styrtede ned og afslørede frygt. For at gøre det klart blev prisen på olie ved gaspumper ikke i sig selv påvirket.

Men forsyningsindholdet vil sandsynligvis reducere omkostningerne ved gas og andre olieprodukter på øjeblikkelig sigt. Forståeligt nok ønsker ingen at have en kontrakt om, at de kan fratage sig, medio maj eller ender med at betale enorme regninger på grund af manglende lagerfaciliteter.

”Olie har en lageromkostning. Spekulanter ønsker ikke at modtage fysiske tønder olie. For at undgå at tage levering skal de sælge fremtiden inden udløb. Den globale pandemi har sendt olieefterspørgslen til nul. Oliepriskrigen har sendt forsyningen til uendelig. Bitcoin har ingen lageromkostninger. ”

Olie har en lageromkostning.

Spekulanter ønsker ikke at modtage fysiske tønder olie.

For at undgå at tage levering skal de sælge fremtiden inden udløb.

Den globale pandemi har sendt olieefterspørgslen til nul.

Oliepriskrigen har sendt forsyningen til uendelig. #bitcoin har ingen lageromkostninger https://t.co/U4QAq7CAds

– James Viggiano (@jamesviggy) 20. april 2020

Bitcoin har ingen lageromkostninger som olie, er en perfekt værdibutik

Forvirringen på Oil Futures-markedet har fået eksperter til at henvende sig til crypto, fiat og Gold.

Guld har i lang tid holdt kronen som et værdibud, mens USD også kæmper som et alternativ, især i krisetider.

Efter i dag kan olie ikke længere betragtes som en pålidelig værdilager. Dine næstbedste muligheder er den amerikanske dollar (gulp), guld (knappe) eller Bitcoin (fast).

– Cameron Winklevoss (@winklevoss) 20. april 2020

Deres ulempe er, at centralbankintervention med USD og sandsynligheden for uendelig guldforsyning skinner de stærke lys på Bitcoin.

Bitcoin styres af matematik, og der er en kendt fast forsyning. Desuden afhænger dets nytte ikke af forbrug.

I virkeligheden eksemplificerer faldet i olie-futures-prisen virkelig, hvad der kan ske med et aktiv, olie, hvis efterspørgsel er baseret på forbrug, som igen er påvirket af andre eksterne faktorer.

Vi kan bebrejde Coronavirus for dette, men distributionen og decentraliseringen af ​​Bitcoin har hidtil modvirket dens virkning.

”Det nylige olieprisnedbrud eksemplificerer, hvad der kan ske, når noget, der bruges som et værdilager, er afhængig af enten forbrug af det gode eller modevarigheden af ​​det gode som et væsentligt grundlag for dets værdi. Kunst, vin, guld, sølv og #olie deler denne egenskab. Ikke Bitcoin ”

Det nylige olieprisnedbrud eksemplificerer, hvad der kan ske, når noget, der bruges som et værdilager, er afhængig af enten forbrug af det gode eller modevarigheden af ​​det gode som et væsentligt grundlag for dets værdi. Kunst, vin, guld, sølv og #olie del denne egenskab. Ikke #Bitcoin.

– Bob Burnett (@boomer_btc) 20. april 2020

På tidspunktet for pressen skifter Bitcoin hænder til $ 6.815, hvilket er en nedgang på fire procent den sidste handelsdag.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me