Viisi parasta blockchain-yritystä terveydenhuollon tekniikassa

Blockchain, arvokkaimman digitaalisen valuutan Bitcoin takana oleva tekniikka, on hyväksytty Internet-tekniikan seuraavaksi vallankumoukseksi. Blockchain tarjoaa tavan suorittaa liiketoimia hajautetussa verkossa, jolloin kolmannen osapuolen, kuten pankin, valtion tai valtion, ei tarvitse. Tämä varmistaa myös, että liiketoimet ovat nopeampia, peruuttamattomia ja maksavat paljon halvemmalla kuin Fiat-valuutoilla. Teknologialla on tarkoitus vaikuttaa monilla toimialoilla, eikä terveydenhuolto ole eroa.

Itse asiassa terveydenhuoltoalalla on monia alueita, jotka voisivat käyttää estoketjua koko alan tiedon jakamiseen, yhteistyöhön, auttaa estämään tietovarkauksia, ylläpitämään yksityisyyttä ja avoimuutta terveydenhuollon tapahtumien hallinnassa tarjoamalla muuttumattomia ja jäljitettäviä tietoja, seuraamalla lääkkeiden toimitusketjua varkauksien vähentämiseksi ja pilfering, parantamalla kliinisten kokeiden ja tutkimuksen tietojen jakamista ja turvallista tietojen jakamista vakuutusyhtiöiden kanssa.

Katsotaanpa joitain yrityksiä, jotka työskentelevät ahkerasti näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Tässä on viisi parasta blockchain-yritystä terveydenhuoltoalalla:

Ratkaise hoito

Ratkaise hoito on ylin haastaja häiritsevässä käynnistyksessä, joka toteuttaa blockchain-ratkaisuja tälle teollisuudelle. Tällä yrityksellä on kokemusta innovatiivisista terveydenhuoltoratkaisuista Yhdysvalloissa, ja se on nyt käynnistänyt Care.Wallet for Physician -sovelluksen blockchain-alustalla Arizona Care Networkille (ACN), yhdelle Yhdysvaltojen suurimmista vastuullisista hoito-organisaatioista. Heidän sovelluksensa tekee terveydenhuollosta turvallisempaa ja tehokkaampaa ja virtaviivaistaa edunhallintaa. Se näyttää käytännöllisiä tietoja lääkäreille paremman hoidon aikaansaamiseksi ja ACN: ltä ansaitsemansa taloudelliset edut parantuneesta terveydenhuollosta ja pienemmistä kustannuksista.

Solve.Care on mielenkiintoisin yritys, koska he ovat tosiasiallisesti toteuttaneet laajamittaisen arvopohjaisten maksujen ratkaisun 5500 ACN-palveluntarjoajan verkostolle, joka käyttää Care.Coinia, heidän digitaalista tunnustaan. Huolimatta siitä, että Yhdysvaltojen terveydenhuollon tiedetään olevan konservatiivinen, on valtava kauppa. Heidän vielä yksi sovelluksen Care.Wallet for Familys are on jo saatavilla Google Playssa ja Applen sovelluskaupassa yli 80 maan käyttäjille ladattavaksi ja käytettäväksi.

Ihmiskunta

Ihmiskunta ratkaisee tämän alan vanhimpia ja tärkeimpiä ongelmia – henkilötietojen suojaamista. Tällä hetkellä suurin osa potilastiedoista on hajallaan satunnaisesti ja istuu keskitetyssä tietokannassa useissa yrityksissä, lääkeyrityksissä, lääkäreiden tietokoneissa, vakuutustietokannoissa ja monissa muissa paikoissa.

Ethereumille rakennettu ihmiskunnan lohkoketjuratkaisu on ketjuratkaisuratkaisu nimeltä Human Data Consent and Authorization. Heidän uskomuksensa mukaan “jokaisella on oikeus lailliseen omistukseensa luonnostaan ​​omat ihmisoikeustietonsa omaisuutena”. Tähän sisältyisi lääketieteellistä tietoa.

Hoitoketju

Care Chain on toinen innovatiivinen yritys, joka pyrkii luomaan lohkoketjuinfrastruktuurin, jota tarvitaan niin suuren määrän tietojen tukemiseen. He pyrkivät myös henkilötietojen hallintaan. Ethereum Enterprise Consortiumin ja HyperLedgerin johdolla Care-ketju aikoo levittää laajemman verkon sisällyttämällä kaikki sidosryhmät terveydenhuollon ekosysteemiin.

Potilas

Patientory on kuluttajille suunnattu sovellus, jonka visio on “antaa sinulle mahdollisuus päästä turvallisesti käyttämään, tallentaa, seurata ja vaihtaa terveystietojasi valitsemasi lääketieteen ammattilaisen kanssa”. Kuten suurin osa blockchain-sovellusten EMR: stä, ne antavat käyttäjille mahdollisuuden tallentaa, tarkastella, jakaa ja suojata potilastietojaan blockchainissa. Heidän mobiilisovelluksensa on ilmainen käyttää, jos käyttäjät maksavat vain menemällä tallentamiinsa tietueisiin. Heillä on myös tukitiimi, jonka avulla he voivat kommunikoida suoraan lääkäreiden ja terveydenhuollon tarjoajien kanssa.

Lääketieteellinen ketju

Lääketieteellisessä ketjussa on telelääketieteen alusta, jonka avulla käyttäjät voivat kuulla ja jakaa tietojaan suoraan lääkäreiden kanssa. Tapahtumat ja tiedonsiirto tapahtuu lohkoketjussa, jossa käyttäjät voivat maksaa turvallisesti MedTokenin avulla. MedicalChain on aloittanut lentäjät, joihin lääkärit ja potilaat voivat rekisteröityä ja käyttää alustaa.

Johtopäätös

Terveydenhuollon odotetaan hyötyvän suuresti blockchain-tekniikasta. Suurin osa ratkaisuista on juuri syntymässä. Mutta teollisuuden kehittyessä suurin hyöty näkyy käyttäjille, jotka pääsevät hallitsemaan ja suojaamaan tietojaan. Sen lisäksi se tuo valtavia hyötysuhteita poistamalla paperityötä ja vähentämällä monimutkaisuutta ja mahdollistamalla paremman yhteistyön. Terveydenhuollon menot ovat odotetaan nousevan yli 10 biljoonaan dollariin vuoteen 2022 mennessä, ja näillä yrityksillä on mahdollisuus napata huomattava osa tästä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me