Eksklusiv samtale med indiske krypto-udvekslinger om Koinex Luk

Forud for den planlagte højesteretsmøde om kryptoaspekter i Indien, en af ​​de ældste indiske kryptokursudvekslinger, besluttede Koinex at lukke sin handelsplatform. Dette var naturligvis en af ​​de mest chokerende nyheder for indianerne, specifikt for et potentielt publikum på platformen på det dyrebare tidspunkt, da Bitcoin var på tyrkørsel..

Eksklusiv samtale med indiske børser

Et stort spørgsmål, der rejste øjenbrynene hos kryptoentusiasten, er Indien er, at hvis regler var hovedårsagen til lukning, kunne Koinex også have deres hjemsted uden for Indien – ligesom andre børser besluttede at gøre det. Vedrørende pointen, Sumit Gupta fra CoinDCX tilføj det;

Fra det jeg ved er de i lyset af den lovmæssige usikkerhed ikke fokuseret på udvekslingsvirksomhed i øjeblikket. Indiske børser bliver nødt til at bevæge sig uden for landet med fokus på globale brugere, hvis reglerne ikke er gunstige for at drive børsforretning i Indien.

I en lignende tone, Nischal Shetty fra WazirX detaljeret;

Deres volumener var reduceret drastisk, og det gør det vanskeligt at køre en udveksling, da mængder driver indtægter. Hvis de havde gode volumener nu, er jeg sikker på, at de ikke ville have lukket ned. Jeg vil sige, at bankforbuddet var den største enkeltårsag til alle indiske valutestop indtil nu.

Ud over CoinDCX og WazirX tilføjer en anden indisk kryptobørs Bitbns også “der kunne være andre måder at trives i kryptolandskabet for Koinex, hvis det vil – fortsætte pointen, Rahul fra Bitbns fortalt;

Ja de kunne have. Det gjorde vi, og vi trives. Vi registrerede den højeste omsatte volumen indtil dato i de sidste 24 timer.

Det er dog værd at bemærke, at – under Coindelta’s lukning i april i år diskuterede det indiske kryptosamfund om ‘afventende tilbagetrækningsanmodning på Koinex-handelsplatform’. Desuden havde børsen fjernet få mønter Achain [ACT], CyberMiles [CMT], GAS [GAS], Nano [NANO], NEO [NEO] og Zcoin [XCZ] -tegn, som ikke blev modtaget godt af kryptosamfundet i Indien – og på toppen af ​​alt dukkede beslutningen om at fjerne disse Altcoins op umiddelbart efter Coindelta’s nedlukningsbeslutning.

Ikke den første udveksling i Indien!

I begyndelsen af ​​27. juni 2019 – Koinex offentliggjorde et officielt blogindlæg med en detaljeret beskrivelse af årsagen til sin beslutning – alligevel tilføjer det ‘Reguleringsusikkerhed og manglende bankstøtte’ var de vigtigste forhindringer, der stoppede dem med at køre en jævn handelsoperation inden for nationen.

Dette er ikke noget nyt i Indien, tidligere har et par andre børser, herunder Zebpay, Coindelta, Coinome afsluttet deres forretningsdrift med henvisning til usunde regler fra landets regering, men vi (Coingape) nåede ud til de nuværende indiske børser, hvad de tænker på Koinex’s lukning, og hvordan fortsætter de deres forretning i det samme land, hvor andre børser lukkede deres døre.

WazirX, CoinDCX, Bitbns, Instashift, Unocoin er få af børserne – i øjeblikket lever og driver deres handelsaktiviteter i landet på trods af, at de har måneder med forsinkelser på en bestemt krypto-beslutning truffet af Govt of India. Under vores samtale med Nischal Shetty – administrerende direktør for WazirX, Rahul Chitale – medstifter af Instashift, Sumit Gupta – grundlægger af CoinDCX og Rahul Jain – digital marketingchef hos Bitbns – blev det afsløret, at den anden årsag bag Koinexs beslutning kunne være ” Omkostningsstruktur med det faktum, at teamstørrelsen var ret stor ”og deres volumen, som var reduceret drastisk”.

Løn via personale via bankkonto

Desuden spurgte vi på et punkt, hvor Koinex nævnte “deres medarbejdere blev spurgt om løntransaktioner fra bankmyndighederne”, eksisterende indiske børser om, hvordan de behandler betalinger til deres personale. Mens CoinDCX og WazirX nægtede at kommentere – på den anden side fortalte Rahul Jain fra Bitbns det;

Bitbns eller dens medarbejder står ikke over for et sådant bank pres

Mens han holdt hemmelig om den betalingsmetode, de har brugt, afslører Rahul Chitale fra Instashift re Rahul Chitale, at deres udveksling er en estisk enhed og behandlet bankoperation i henhold til europæisk lovgivning. Han siger det;

InstaShift er en estisk enhed. Vi udfører alle vores bankoperationer ud af det samme med fuld overholdelse af europæiske love. Næsten alle vores driftsudgifter betales ved hjælp af Crypto – det inkluderer lønningsliste til vores lille hold (uden for Indien). Vi bruger også vores egne debetkort, der er krypteret. De få udgifter som Cloud er kanalen gennem Fiat i Europa eller Canada.

Hvad tager du med det indiske kryptosystem.? Tror du, at Govt vil favorisere eksisterende udvekslinger med sunde regler omkring krypto & blockchain økosystem i Indien.? Lad os vide i kommentaren nedenfor. 

Billedkilde – Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me