Eksklusiivinen keskustelu intialaisten salakirjoitusten kanssa Koinexissa Sammuta

Koinex päätti sulkea kaupankäyntialustansa Intian, joka on yksi Intian vanhimmista kryptovaluuttapörsseistä, suunnitellun korkeimman oikeuden istunnon salausnäkökohdista. Tämä oli tietysti yksi järkyttävimmistä uutisista intiaaneille, erityisesti alustan potentiaaliselle yleisölle arvokkaana aikana, kun Bitcoin oli härkäajossa.

Eksklusiivinen keskustelu Intian pörssien kanssa

Yksi tärkeä kysymys, joka nosti salauksen harrastajien kulmakarvat, on Intia – jos säännöt olisivat keskeinen syy sulkemiseen, Koinexilla voisi olla sääntömääräinen kotipaikka Intian ulkopuolella – aivan kuten muutkin pörssit päättivät tehdä niin. Asiasta, Sumit Gupta CoinDCX: stä lisää se;

Tiedän, että sääntelyn epävarmuuden takia ne eivät ole tällä hetkellä keskittyneet pörssiyrityksiin. Intian pörssien on siirryttävä maan ulkopuolelle ja keskityttävä globaaleihin käyttäjiin, jos säännöt eivät ole suotuisia pörssiyritysten hoitamiseksi Intiassa.

Samalla äänellä, Nischal Shetty WazirX: stä yksityiskohtainen;

Niiden volyymit olivat laskeneet rajusti, mikä vaikeuttaa vaihtoa, koska volyymit ohjaavat tuloja. Jos heillä olisi nyt hyvät volyymit, olen varma, etteivät he olisi sulkeneet. Sanoisin, että pankkikielto oli suurin yksittäinen syy Intian pörssin keskeyttämiseen tähän asti.

CoinDCX: n ja WazirX: n lisäksi toinen intialainen salausvaihto Bitbns lisää myös, että “Koinexin salausmaastossa voi olla muita tapoja menestyä, jos se haluaa – jatkamalla asiaa, Rahul Bitbnsistä kertoi;

Kyllä heillä olisi ollut. Teimme ja kukoistamme. Tallennimme suurimman vaihdetun määrän tähän päivään viimeisen 24 tunnin aikana.

On kuitenkin syytä huomata, että – Coindeltan sulkemisen aikana tämän vuoden huhtikuussa Intian salausyhteisö keskusteli “odottavasta nostopyynnöstä Koinex-kaupankäyntialustalla”. Lisäksi vaihto oli poistanut muutaman kolikon Achain [ACT], CyberMiles [CMT], GAS [GAS], Nano [NANO], NEO [NEO] ja Zcoin [XCZ] rahakkeet, joita Intian salausyhteisö ei ottanut hyvin vastaan. – ja ennen kaikkea päätös näiden Altcoins-yhtiöiden poistamisesta listalta ilmestyi heti Coindeltan sulkemispäätöksen jälkeen.

Ei ensimmäinen pörssi Intiassa!

27. kesäkuuta 2019 alussa – Koinex julkaisi virallisen blogikirjoituksen, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti päätöksensä syy. Siitä huolimatta se lisää, että sääntelyn epävarmuus ja pankkitukien puute olivat tärkeimmät esteet, jotka estivät heitä sujuvasta kaupankäynnistä kansakunnan sisällä.

Tämä ei ole mitään uutta Intiassa, aiemmin muutama muu pörssi, mukaan lukien Zebpay, Coindelta, Coinome, päättivät liiketoimintansa vedoten maan hallituksen epäterveellisiin säännöksiin, mutta me (Coingape) otimme yhteyttä Intian nykyisiin pörsseihin, mistä he ajattelevat Koinexin sulkeminen ja miten he jatkavat liiketoimintaansa samassa maassa, jossa muut pörssit sulkivat ovensa.

WazirX, KolikkoDCX, Bitbns, Instashift, Unocoin on harvoista pörsseistä – tällä hetkellä ne elävät ja harjoittavat kaupankäyntiään maassa, vaikka Intian valtiovalta on viivästyttänyt kuukausittain erityistä salausta koskevaa päätöstä. Keskustelumme aikana Nischal Shetty – WazirX: n toimitusjohtaja, Rahul Chitale – Instashiftin perustaja, Sumit Gupta – CoinDCX: n perustaja ja Rahul Jain – Bitbnsin digitaalisen markkinoinnin johtaja – paljasti, että Koinexin päätöksen toinen syy voi olla ” Kustannusrakenne ja se, että joukkueen koko oli melko suuri “ja niiden määrä väheni rajusti”.

Henkilökunnan palkka pankkitilin kautta

Lisäksi eräässä Koinexin kohdassa, jossa mainittiin ”pankkiviranomaisilta kysyttiin heidän työntekijöiltään palkkatapahtumia”, kysyimme Intian nykyisiltä keskusteluilta siitä, kuinka he käsittelevät henkilöstölle suoritettavia maksuja. Vaikka CoinDCX ja WazirX kieltäytyivät kommentoimasta – toisaalta Rahul Jain Bitbnsistä kertoi sen;

Bitbns tai sen työntekijä ei kohdistu tällaiseen pankkipaineeseen

Rahul Chitale Instashift re Rahul Chitale -yhtiöstä paljasti salaisuutensa heidän käyttämästään maksutapasta paljastaa, että heidän vaihto on virolainen yksikkö ja käsitelty pankkitoiminta Euroopan lakien mukaisesti. Hän sanoo että;

InstaShift on virolainen yksikkö. Suoritamme kaikki pankkitoimintamme täysin samalla tavalla noudattaen täysin eurooppalaista lainsäädäntöä. Lähes kaikki toimintakustannuksemme maksetaan Crypto-sovelluksella – joka sisältää palkanlaskennan pienelle tiimillemme (Intian ulkopuolella). Käytämme myös omia salattuja pankkikorttiamme. Muutamat kulut kuten Cloud ovat kanava Fiatin kautta Euroopassa tai Kanadassa.

Mitä mieltä olet intialaisesta kryptojärjestelmästä? Luuletko Govt suosivan nykyistä vaihtoa salauksen ympärillä olevilla terveellisillä säännöillä & blockchain-ekosysteemi Intiassa.? Kerro meille alla olevasta kommentista. 

Kuvalähde – Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me