Top 5 blockchain-virksomheder inden for Healthcare-teknologi

Blockchain, teknologien bag den mest værdifulde digitale valuta Bitcoin, er blevet accepteret som den næste revolution inden for internetteknologi. Blockchain giver en måde at gennemføre transaktioner på et decentraliseret netværk, hvilket eliminerer behovet for en tredjepart som en bank, regering eller skatkammer. Dette sikrer også, at transaktionerne er hurtigere, irreversible og koster meget lavere end med Fiat-valutaer. Teknologien er bestemt til at have indflydelse i mange brancher, og sundhedspleje er ikke anderledes.

Faktisk har sundhedsindustrien mange områder, der kan bruge blockchain til datadeling i hele branchen, samarbejde, hjælpe med at forhindre datatyverier, opretholde privatlivets fred og gennemsigtighed i styringen af ​​sundhedshændelser ved at levere uforanderlige og sporbare optegnelser, sporing af farmaceutisk forsyningskæde for at reducere tyveri og pilfering, forbedring af deling af data til kliniske forsøg og forskning og sikker deling af data med forsikringsselskaber.

Lad os se på nogle af de virksomheder, der arbejder hårdt på at løse disse problemer. Her er de 5 største blockchain-virksomheder i sundhedssektoren:

Løs pleje

Løs pleje er den største konkurrent til en forstyrrende opstart, der implementerer blockchain-løsninger til denne branche. Med en track record over innovative sundhedsløsninger i USA har dette firma nu lanceret en Care.Wallet for Physician-applikation på blockchain-platformen til Arizona Care Network (ACN), en af ​​de største ansvarlige plejeorganisationer i USA. Deres app gør sundhedsydelser sikrere og mere effektiv og strømliner administrationen af ​​fordele. Det viser handlingsmæssige data for læger til at skabe bedre pleje og de økonomiske belønninger, de tjener fra ACN for forbedret sundhedsydelser og reducerede omkostninger.

Solve.Care er det mest interessante firma, fordi de faktisk har implementeret en storstilet løsning med værdibaserede betalinger til et netværk af 5.500 udbydere af ACN ved hjælp af Care.Coin, deres digitale token. Dette, til trods for at den amerikanske sundhedsindustri er kendt for at være konservativ, er en enorm aftale. Deres endnu en app Care.Wallet for Families er allerede tilgængelig på Google Play såvel som Apples app store, hvor brugere fra over 80 lande kan downloade og bruge.

Menneskelighed

Menneskeheden løser et af de ældste og vigtigste problemer i denne branche – sikring af personlige data. I øjeblikket er de fleste patientdata tilfældigt spredt og sidder i en central database i flere virksomheder, farmaceutiske virksomheder, lægecomputere, forsikringsdatabaser og mange andre steder.

Humanitys blockchain-løsning, der er bygget på Ethereum, er en kæde af kædeløsning kaldet Human Data Consent and Authorization. Deres overbevisning er, at ‘Enhver har ret til lovligt ejerskab af deres iboende menneskelige data som ejendom’. Dette vil omfatte medicinske data.

Pleje kæde

Care Chain er et andet innovativt firma, der arbejder på at etablere den blockchain-infrastruktur, der kræves for at understøtte sådanne enorme mængder data. De arbejder også mod personlig datastyring. Ledet af Ethereum Enterprise Consortium og HyperLedger har Care-kæden til hensigt at kaste et bredere net ved at inkludere alle interessenter i sundhedsøkosystemet.

Patientlære

Patientory er en forbrugerorienteret app med visionen om at “give dig mulighed for sikkert at få adgang til, gemme, spore og udveksle dine sundhedsdata med din valgte læge.” Som de fleste EMR på blockchain-apps tillader de brugere at gemme, se, dele og sikre deres medicinske journaler på blockchain. Deres mobilapp er gratis at bruge, hvor brugerne kun betaler, når de går for de poster, de gemmer. De har også et supportteam, der lader dem kommunikere direkte med lægerne og sundhedsudbydere.

Medicinsk kæde

Medicinsk kæde har en telemedicinsk platform, der giver brugerne mulighed for at konsultere og dele deres data direkte med lægerne. Transaktionerne og dataoverførslen finder sted i en blockchain, hvor brugerne kan betale sikkert ved hjælp af MedToken. MedicalChain har startet piloter, hvor praktikere og patienter kan registrere sig og bruge deres platform.

Konklusion

Sundhedsindustrien forventes at have stor fordel af blockchain-teknologi. De fleste løsninger er i en begyndende fase lige nu. Men efterhånden som industrien udvikler sig, vil brugerne se den største fordel, som får styr på og sikret deres data. Bortset fra det vil det medføre enorme effektivitetsgevinster ved at fjerne papirarbejde og reducere kompleksiteten, samtidig med at det giver bedre samarbejde. Sundhedsudgifter er forventes at stige til over $ 10 billioner i 2022, og disse virksomheder har mulighed for at få fat i en stor del af dette.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me