Coinfloor-arvostelu

Kryptot

Lisätiedot

  • Valmistaja: 0,1-0,15%; Takaaja: 0,3-0,38% kaupankäyntimaksut
  • [email protected] Sähköposti

Kohdemarkkinat

  • Yhdistynyt kuningaskunta

Tallettaa

  • Pankkilanka

Valuutat

  • GBP

Plussat

  • Suosituin vain GBP-pörssi markkinoilla
  • Välityspalvelu sallii kotimaiset pankkisiirrot
  • Kuukausittainen vakavaraisuustarkastus osoittaa 100%: n varantostrategian

Haittoja

  • Vielä on maksettava kansainväliset siirto- ja muuntomaksut vaihdon käyttämiseksi.
  • Roskat mobiili

Yhteenveto

GBP-bitcoin-kauppa on ongelmallista. Ison-Britannian pankkien itsenäisen lähestymistavan vuoksi bitcoiniin kotimainen kaupankäynti on tapahtunut vertaisverkkomarkkinoiden muodossa, jossa ostajat ja myyjät ovat joko yhteydessä toisiinsa suoraan tai online-käyttöliittymän kautta, tai joutuvat käsittelemään välittäjiä, jotka itse käyvät kauppaa suurissa kansainvälisissä pörsseissä.

Coinfloor tarjoaa sekä markkinoiden likvidimpiä GBP-pörssejä että alustan, joka yhdistää loppukäyttäjät ammattimaisiin bitcoin-välittäjiin, jotka tekevät kauppaa Coinfloor-pörssissä asiakkaan puolesta. Ison-Britannian kauppiaat voivat käydä kauppaa suoraan Coinfloor-pörssissä, jossa he saavat vertaansa vailla olevan BTC / GBP-likviditeetin ja erittäin houkuttelevat kaupankäyntimaksut. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat käydä kauppaa Coinfloorin välittäjäverkoston kautta, joka välittää kaupat asiakkaidensa puolesta vaihtoon. Vaikka tämä säästää käyttäjien vaivaa rahansiirtoon ulkomaille ja niihin liittyvistä pankki- ja talletusmaksuista, välittäjät veloittavat palvelusta huomattavan palkkion – tällä hetkellä noin 6%..

Coinfloor Security

Coinfloor omistaa 100% asiakkaan bitcoinista moniallekirjoitetussa kylmävarastossa. Yksityiset avaimet jaetaan useisiin maanalaisiin holvikauppoihin, eikä yhdelläkään henkilöllä ole pääsyä kaikkiin yksityisiin avaimiin. Coinfloorin omistama kuuma lompakko, joka sisältää vain yrityksen omistamia kolikoita, mahdollistaa välittömän nostamisen jopa kahdelta bitcoinilta. Kaikki tämän tason yläpuolella olevat nostopyynnöt käsitellään joukkona kaikkien muiden nostopyyntöjen kanssa kolmella määrätyllä kertaa päivässä.

Kaikkia kauppiaita kehotetaan asettamaan joko kaksivaiheinen todennus tai Yubikey heti rekisteröinnin jälkeen.

Gravitas

Coinfloor on ensimmäinen pörssi, joka on rekisteröity HM: n tuloihin ja tulleihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja jonka toimistot sijaitsevat Lontoon pankkialueella. Johtoryhmä on suhteellisen tunnettu alalla, mukaan lukien CTO Obi Nwosu, joka on johtanut menestyvää teknologiakonsulttiyritystä 20 vuoden ajan, ja toimitusjohtaja Mike Lamb, entinen bitcoin-välittäjä, jonka uskottiin hallinnoivan 10% Ison-Britannian markkinoista. bitcoinin likviditeetti.

Vaikka Coinfloor ei ole itsenäisesti tarkastettu, se julkaisee kuukausittain vakavaraisuusraportit, jotka osoittavat Coinfloorilla talletettujen asiakkaiden varojen kokonaismäärän. Omistus osoitetaan kryptografisesti tekemällä kauppa itselleen kaikkien hallussa olevien kolikoiden kanssa, mikä näkyy lohkoketjussa.

Avaa Coinfloor-tili

Coinfloorin tilin avaamisprosessi on suhteellisen vakio markkinoilla. He pyrkivät tarkistamaan asiakirjat 24 tunnin sisällä toimituksesta.

Henkilökohtainen tiliYritystili
Henkilöllisyyden vahvistus Passi tai voimassa oleva Yhdistyneen kuningaskunnan ajokortti. Etu- ja takakopiot värillisinä, enintään 4 Mt. Sama
Asuinpaikan vahvistus Enintään 90 päivän ikäinen pankkitili tai verkkolasku tai voimassa oleva UK / EU-lupa, jossa näkyy nykyinen osoite Sama
Yritysten vaatimukset N / A Perustamistodistus, asiakirja, jossa luetellaan johtajat ja tosiasialliset omistajat (eli vähintään 20 prosentin osakkeenomistajat), tosiasiallisen edunsaajan passi ja osoitetodistus

Huomaa, että samaa asiakirjaa ei voida toimittaa todisteena henkilöllisyydestä ja asumisesta. Käyttäjät voivat kuitenkin lähettää passikuvan henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja ajokortin sekä nykyisen osoitteen asuinpaikan todistamiseksi.

Coinfloor-tuote

Sivusto on yksinkertaisesti suunniteltu ja helppo silmäillen. Käyttäjät ohjataan sisäänkirjautumisen jälkeen hallintapaneelisivulle, joka näyttää tilisaldot, viimeisimmät tilitoiminnot ja edistyneille kauppiaille Coinfloor-sovellusliittymän käyttöavaimet. Talletusta ja nostoa varten on lisää välilehtiä sekä transaktio-osio, joka jakaa asiakkaan koko tapahtumahistorian.

Coinfloorilla on kaksi erilaista kaupankäyntituotetta: pörssi- ja välittäjämarkkinat.

Coinfloor-pörssi

BTC / GBP-kaupankäynnissä likviditeetti on pelin nimi, ja coinfloor on loistava tässä suhteessa. Coinfloor-pörssi toimii markkinoina suurimmille brittiläisille bitcoin-välittäjille, mikä tarkoittaa, että vähittäiskauppiaat voivat kiinnittää huomiota saatavilla oleviin syviin tilauskantoihin ja ohuisiin levitteisiin.

Vaihtorajapinta on yksinkertainen ja intuitiivinen, ja kaupan lipun rajoitettu raja- ja markkinatilauksiin. Osto- / myyntihistoria on esitetty markkinoiden syvyyskaavion alla, ja elinkeinonharjoittajan avoimet tilaukset ja viimeisimmät kaupat näkyvät kaupan lipun alla.

Coinfloor-markkinat

2. heinäkuuta 2015 Coinfloor ilmoitti käynnistävänsä Coinfloor Marketin, “ensimmäisen pörssitukea peer to peer bitcoin -markkinapaikan”. Kauppapaikka koostuu 21 suurimmasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa keskittyneestä bitcoin-välittäjästä, jotka kaikki allekirjoittivat lupauksen, merkitsi Bitcoin Broker’s Agreement -sopimuksen, jotta “markkinat olisivat turvallisia” ihmisille ostamaan bitcoinia. Ehkä Coinfloor on pyrkinyt vähän tukahduttamaan, rinnakkain on vedetty Buttonwood-sopimukseen, joka merkitsi New Yorkin pörssin käynnistämistä..

Kun navigoidaan markkinat-välilehdelle, asiakkaille näytetään sarja eri bitcoin-välittäjien tarjoamia hintoja. Jos asiakas haluaa ostaa bitcoinia, häntä pyydetään suorittamaan rahaa asianomaisen välittäjän paikalliselle Ison-Britannian pankkitilille. Sitten Coinfloor pitää bitcoinia escrow-tilassa, kunnes rahat osuvat välittäjän tilille.

Yleisesti ottaen näyttää siltä, ​​että välittäjät lisäävät tilauksiin noin 6 prosentin palkkion, jonka toivomme laskevan välittäjien osallistumisen kasvaessa. Suhteellisen pienille tilauksille välittäjävaihtoehdon helppous ja nopeus yhdistettynä pankkisiirtoon ja talletusmaksusäästöihin voi tehdä tästä houkuttelevan vaihtoehdon rentoille vähittäiskauppiaille. Suuremmissa tilauksissa ei kuitenkaan ole syytä olla käyttämättä itse vaihtoa.

Coinfloor IOS ja Android

Coinfloorilla ei ole IOS- tai Android-sovellusta, eikä verkkosivusto ole mobiililaitteille sopiva. Verkkosivustolla on mahdollista puristaa ja puristaa kauppaa, mutta se on epämiellyttävä kokemus. Kolmas osapuoli kehitti CoinFloor Connect for Android -sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat integroida Coinfloor-sovellusliittymän ja käydä kauppaa mobiililaitteille optimoidussa ympäristössä. Coinfloorin toimitusjohtaja Mark Lamb on jättänyt positiiviset arvostelut sovellukselle, joten vaikka sovellus ei ole suoraan Coinfloorin kehittämä, sillä on ainakin hiljainen tuki.

Coinfloor-vaihtopalkkiot

Coinfloorilla on erittäin kilpailukykyinen valmistaja / ottaja -maksurakenne. Makerimaksuja sovelletaan kauppoihin, joissa likviditeetti lisätään tilauskantaan, kun taas takaajamaksuja sovelletaan, kun likviditeetti poistetaan kirjoista.

Kaupankäyntimaksut

30 päivän jälkimäärä (GBP) Maker-maksuTaker-maksu
<4,500 0,15% 0,38%
<20000 0,12% 0,36%
<50000 0,10% 0,34%
<100 000 0,06% 0,32%
>100 000 0,00% 0,30%

Talletus- ja nostomaksut

Coinfloorin pankkikumppanuussuhde on virolainen pankki, mikä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajat voivat odottaa saavansa lähtevän pankin pankkimaksun alla kuvattujen maksujen lisäksi

Talletusmaksu Vähimmäistalletus Nostomaksu Vähimmäisnosto
GBP 5,00 puntaa 1000 puntaa 10 puntaa 15 puntaa
USD 10 dollaria 1000 puntaa 15 dollaria 20 dollaria
PLN Vapaa 1000 PLN 1,00 PLN 5,00 PLN

Voi näyttää muualta, jos:

Et ole Yhdistyneestä kuningaskunnasta.

Ei ole syytä käyttää coinflooria, jos et ole Isossa-Britanniassa – voit verrata bitcoin-vaihtoa ja suodattaa tarpeidesi mukaan. Ison-Britannian asukkaiden tulisi myös verrata coinflooria kilpailuun – tutustu Ison-Britannian bitcoin-pörsseihin.

Olet korkean taajuuden kauppias.

Valitettavasti Coinfloor ei ole vieläkään saavuttanut paljon markkinoiden syvyyttä. Jos olet päivittäistä kauppaa – tai edes vain säännöllistä kauppaa suuremmilla summilla – kannattaa mennä kansainväliseen pörssiin.  Bitfinex on luultavasti paras joukko.

Coinfloor-sovellusliittymä

Coinfloorin sovellusliittymä antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää tilinsä ja tehdä kauppoja kolmansien osapuolten sovelluksista tai ohjelmista. Käyttääksesi Android-sovellusta Coinfloor connect, käyttäjien on syötettävä API-avain, joka löytyy kojelaudasta.

Bottom Line

Coinfloor-pörssi tarjoaa GBP-markkinat ja erittäin kilpailukykyisen kaupankäyntimaksurakenteen. Kauppiaille, jotka haluavat käydä kauppaa btc / gbp: llä, se on coinfloor tai coinbase, ja äänestämme coinfloorin puolesta. Välitystoiminnan osalta odotamme, että maksetut vakuutusmaksut laskevat ajan myötä. Tällä hetkellä saatavilla olevat tarjoukset ovat hieman kalliimpia kuin Localbitcoins. Satunnaisille ostajille saatat silti suositella suoraa Coinfloorin vaihtomallia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me