Osta Bitcoinia Kanadasta

Vaihtopreferenssimme perustuu neljään näkökohtaan. Tärkeintä on btc / cad-vaihto, eniten bitcoinien saaminen rahalle, jota seuraa paikallisten maksuvaihtoehtojen integrointi ja lopuksi ensimmäiset vahvistusajat.

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja 1% -. 2%, Taker 2% -. 4%

Kohdemarkkinat

 • Kanada

Valuutat

 • CAD

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, interac, Flexepin

Coinsquare päivitti käyttöliittymän armollisesti vuoden 2017 lopussa, ja se on pää ja hartiat edellisen tuotteen yläpuolella. Sivusto on verenvuotanut asiakkaita noin viime vuoden ajan, ja uudelleenkäynnistys on todennäköisesti tukahduttanut verenvuodon. Coinsquare on nyt rajoittanut Kanadan markkinat btc: hen / cadiin, jolla on melko kunnollinen volyymi, ja toisinaan sen tulokset ovat parempia kuin Quadriga. He veloittavat enemmän nostopuolelta, on huomattava.

Yksi alue, jolla he ovat parempia kuin Kraken ja toisinaan Quadriga, on heidän todentamisensa, osittain johtuen rajallisemmista tarkastuspyynnöistä.

Kansainväliset pörssit, jotka hyväksyvät Kanadan talletukset

Kraken

Kraken on yksi Euroopan markkinoiden parhaista pörsseistä – ja se on hyvä argumentti kärkisijalle. Hyvä euromääräinen likviditeetti ja tonnia kryptoja käytettävissä.

 • Upea alusta ja tonnia kryptoja
 • Menetti paikallisia talletusvaihtoehtojaan
 • CAD-määrä sekä Quadrigan että Coinsquare-alueen alapuolella

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: 0,16-0,0%; Takaaja: 0,26-0,1%

Kohdemarkkinat

 • Kanada, Euroopan talousalue

Valuutat

 • EUR

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, SEPA

Voit valita Krakenin QuadrigaCX: n sijaan kahdesta syystä. Ensinnäkin kaupankäyntimaksut ovat alhaisemmat. Vaikka Quadrigan volyymi ja leviäminen Kanadan kaupankäyntiaikoina ylittävät 0,2 prosentin kaupankäyntimaksueron, Kraken tarjoaa enemmän likviditeettiä Kanadan ulkopuolisilla kaupankäyntitunnilla. Jos käydään kauppaa noina aikoina, ehkä Krakenilla on järkevää.

Lisäksi Kraken tarjoaa XRPCAD-markkinat, joten kuka tahansa, joka haluaa kokeilla onneaan Ripple-junassa, Kraken on ainoa Kanadan dollarin markkinasi. Emme pidä USD: ssä tai rajat ylittävillä markkinoilla tarjottavilla ylimääräisillä kryptovaluutoilla suurta etua. Kun olet vaihtanut Kanadan dollarin bitcoiniksi, mikään ei estä sinua olemasta tekemisissä suurimpien kansainvälisten pörssien kanssa ostamaan tai käymään kauppaa minkä tahansa määrän ylimääräisiä kolikoita. En suosittele Krakenia yksinomaan esimerkiksi Moneron ostamiseen. Sinun olisi parempi muuttaa CAD CAD bitcoiniksi Quadrigassa ja siirtää bitcoin vapaasti toiseen pörssiin, joka tarjoaa Monero-markkinoita.

Kunniamaininta kuuluu:

Kolikkopohja

Vakuutetut tilit, valtavat maksuvalmiusmäärät ja integroidut maksukortit kyseenalaisia ​​prioriteetteja vastaan, liian innokas noudattaminen ja huono tuki. Hanki 10 dollaria ilmaiseksi ylin bitcoin-pörssi Yhdysvalloissa.

 • Vogogon sulkeminen oli Coinbasen tehokas loppu Kanadassa
 • Ei ole priorisoinut paikallista tuotetta
 • Silti loistava vaihto, jos olet valmis muuntamaan USD: ksi

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: 0%; Takaaja: 0,25-0,1%

Kohdemarkkinat

 • Australia, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kanada, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Suomi, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia, Yhdysvallat

Valuutat

 • USD, EUR, GBP

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, ACH, nopeammat maksut

Vuonna 2016 näytti siltä, ​​että Coinbase oli valmis hallitsemaan Kanadan markkinoita. Yhteistyö kanadalaisen avaimet käteen -maksuprosessorin Vogogon kanssa antoi Coinbaselle mahdollisuuden tutustua maineeseensa ja tuotteisiinsa ja kerätä valtavia määriä. Vogogo kuitenkin suljettiin ja Coinbase osoittautui haluttomaksi osoittamaan paikallisen kanadalaisen yrityksen hoitamiseen tarvittavia resursseja. Tämä tarkoitti sitä, että talletusmaksut nousivat rajusti, joten pörssin käyttäminen Kanadan dollarina rampilla oli epätaloudellista. Coinbase-käyttäjät parveilivat takaisin QuadrigaCX: ään, jossa oli halpaa tai vapaata tallettaa tai nostaa.

Kanadan kolmen parhaan Bitcoin-pörssin vertailu

QuadrigaCX oli erottautunut lopullisesti ensimmäisenä kryptovaluutanvaihtona volyymin perusteella Kanadan markkinoilla, eikä se ole erityisen lähellä. Vaihdon todella traagisen romahduksen myötä odotamme, kuka nousee huippukoiraksi.

Oli hetki, jolloin Kraken näytti haastavalta paikalle. Quadrigalla oli selvä etu Krakeniin verrattuna, koska se elää ja hengittää Kanadan kryptovaluuttamarkkinoita. On todennäköisesti turvallista sanoa, että Krakenin prioriteettien kannalta makrokysymykset, kuten alustan vakaus, joka on ollut huolestuttava myöhään, samoin kuin sen johtavaan euromarkkina-alustaan ​​liittyvät erityiskysymykset, asetetaan yksinkertaisesti etusijalle Kanadan paikallisten kysymysten yläpuolelle. . Siksi esimerkiksi paikalliset talletusvaihtoehdot, jotka olivat kerran Cavirtex-asiakkaiden käytettävissä, on poistettu käytöstä ja käytettävissä on vain pankkisiirto.

Talletusmaksut

Kohdassa CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Maksu Päivittäinen raja Maksu Päivittäinen raja (taso 3) Maksu Päivittäinen raja
Interac 1,5% 4000 dollaria 2,5% 3000 dollaria
Pankkilanka 1% 500 000 dollaria Vapaa* 25 000 dollaria .5% 300 000 dollaria
Flexepin 2,5% 2500 dollaria 2,5% 500 dollaria
Luottokortti 7% 500 dollaria
Pankin luonnos 2,5% 9000 dollaria
Maksumääräys 2,5% 1000 dollaria

* Kansainvälisiä pankkisiirtomaksuja sovelletaan

Nostomaksut

kohteessa CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Maksu Päivittäinen raja Maksu Päivittäinen raja (taso 3) Maksu Päivittäinen raja
Pankkilanka Vapaa 500 000 dollaria Vapaa 25 000 dollaria .5% 100 000 dollaria
EFT Vapaa 100 000 dollaria
Tarkistaa 1% 500 000 dollaria
Lahjakortti 5,85 dollaria 100 dollaria
Suora pankkitalletus 2% 100 000 dollaria 1% 9000 dollaria

Huomaa, että QuadrigaCX kattaa kaivosmaksun salausta vedettäessä.

Kaupankäyntimaksut

Vaihtomaksut
QuadrigaCX 0,5 – 0,2% parista riippuen.
Coinsquare 0,4%: sta 0,1%: iin parin ja valmistajan / ottajan jakautumisen perusteella.
Kraken Volyymipohjainen, Maker välillä 0,16% – 0%; Takaaja välillä 0,26% – 0,1%

Kanadan dollari / salausmarkkinat

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Kraken: Bitcoin, Ethereum, Ripple

Kolikkoneliö: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Doge, Dash

Vahvistusajat

Saatat saada onnea Coinsquare-sivustolta ja saada automaattisen vahvistuksen kolmannen osapuolen KYC-prosessorilta. Jos prosessi ei kuitenkaan toimi, odota odottavan paljon pidempää aikaa Coinsquare manuaalisiin tarkastuksiin. On vaikea määritellä, kuinka kauan Kraken kestää todentamiseen – se voi viedä viikkoja, jos markkinat ovat kuumat. Yleensä QuadrigaCX on luotettavin, vaikka Coinsquare voi voittaa sen hyvissä ajoin.

Kanadan p2p-vaihdot

P2p-bitcoin-vaihdot ovat hyviä muutamaan asiaan. Ne hajauttavat osto- ja myyntiprosessin yhdistämällä ostajan ja myyjän suoraan jokaiseen tapahtumaan. Alustaa käytetään pohjimmiltaan työkaluna tarjousten esittämiseen sekä talletus- ja riitojen välitystoimintoihin. Tämä tarkoittaa, että kryptovaluuttoja ei ole tallennettu alustan lompakkoihin – vaikka myyjän kolikkoa pidetäänkin siellä luovutettavaksi ostajille; KYC-tietoja tarvitaan yleensä rajoitetusti tai ei ollenkaan. Paikalliset p2p-myyjät käyttävät yleensä myös paikallisia maksuvaihtoehtoja.

Quebex

Sen hinta näyttää olevan parempi kuin muilla kanadalaisilla p2p-kilpailijoilla, mutta todentaminen on kuin matka proktologille. Quebex poistaa yksityisyyden p2p: stä.

 • Hyvä hinnoittelu muihin paikallisiin p2p-pörsseihin verrattuna
 • Tunkeilevat KYC-vaatimukset ja tuki saavat huonot pisteet
 • 1% maksu on merkitty kaikkiin tapahtumiin

Kryptot

Palkkiot

 • 1%

Kohdemarkkinat

 • Kanada

Valuutat

 • CAD

Tallettaa

 • Pankkiluonnos, Paypal, interac

Quebex on loistava p2p-vaihto hinnoittelun ja paikallisten maksuvaihtoehtojen suhteen; se on kuitenkin KYC: stä todella häiritsevämpää kuin tavalliset vaihdot, ja usein sanotaan, että tuki ei ole riittävä. Olemme sitä mieltä, että p2p-vaihtoa ilman korotettua yksityisyyttä ei todellakaan tarvita markkinoilla, joilla on laadukkaat vaihto-optiot.

PaikallisetBitcoins

Ei väliä missä asut, LocalBitcoins yhdistää sinut bitcoin-myyjiin, jotka mukautuvat paikallisiin olosuhteisiin, jotta bitcoin-osto olisi mahdollisimman mukava.

 • Yleensä on levinneempiä kuin Quebex
 • KYC vaaditaan tietyn määrän kaupankäynnin jälkeen
 • Ei lisämaksuja

Kryptot

Palkkiot

 • Myyjän asettama

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, ACH, SEPA, Paypal, maksukortti, interac, käteinen, OKPay, täydellinen raha, vain salaus, e-siirto, Neteller, Skrill, rahansiirto

Paikalliset bitcoinit tarjoavat hieman huonompaa hinnoittelua kuin Quedex – osto- ja myyntitilausten väliset erot ovat usein laajempia. Tehostettu todentaminen on kuitenkin vaatimus vain tietyn kaupankäynnin jälkeen, eikä parannettu tarkistus ole läheskään yhtä häiritsevä. Huomaa myös, että vaikka levitteet ovat laajempia, ne eivät lisää mitään lisämaksua, kun taas Quedex-tunnisteet ovat 1%.

Bottom Line

Halusitpa ostaa, pitää tai pitää aktiivisesti salausvaluuttoja, tilin avaaminen paikallisessa Kanadan pörssissä on välttämätöntä. Coinsquare on nyt kaikkein kaupankäyntivolyymi pitkällä laukauksella, mikä tarkoittaa, että se on kustannustehokkain tapa ostaa bitcoinia Kanadasta. Paikalliset talletus- ja nostovaihtoehdot tekevät käteisvarojen saamisesta vaihtoon helppoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me