Paras USA: n Bitcoin-pörssi

Yhdysvaltain bitcoin-markkinapaikka on valtava. Koska bitcoin-yrityksiä kohtaan suhtaudutaan melko mukavasti, monet maailman suurimmista pörsseistä sijaitsevat päätoimipaikassa Yhdysvalloissa. Näihin pörsseihin on virtannut valtava määrä riskipääomaa, jota johtaa Coinbase noin 250 miljoonan dollarin kerätyllä arvonnalla, jonka monet kiinnittävät 5 miljardiin dollariin+.

Suuret rahat ja suhteellisen leuto noudattamisympäristö ovat johtaneet kukoistavaan vaihtoon. Nämä tuotteet ovat eräitä markkinoiden parhaista, ja turvallisuusstandardit kilpailevat tavallisimpien pankkien kanssa, ja likviditeettimäärät ovat huolimatta vain Yhdysvaltojen markkinoista, maailman korkeimpien joukossa..  

Tarkastelemme tässä Yhdysvaltain markkinoiden parhaita pörssejä. Määritettäessä mitkä Yhdysvaltain bitcoin-vaihdot ovat parhaita, otamme huomioon useita datapisteitä, mukaan lukien suhteellinen hinnoittelu, asiakaspalvelu, asiakkaiden yksityisyys, turvallisuus, kolikoiden peitto ja alustan laatu.

Ja tärkein Bitcoin-pörssi Yhdysvalloissa on…

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: 0%; Takaaja: 0,25-0,1%

Kohdemarkkinat

 • Australia, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kanada, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Suomi, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia, Yhdysvallat

Valuutat

 • USD, EUR, GBP

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, ACH, nopeammat maksut

Coinbase on erinomainen tuote. Vähittäiskauppiaat voivat valita tavallisen Coinbase-välityksen tai suuren volyymin pörssin, GDAX. Välitys on yksinkertainen tapa ostaa ja myydä bitcoinia, litecoinia, bitcoin-käteistä ja ethereumia markkinahintaan, vaikka 1%: n palkkio on paljon korkeampi kuin GDAX-hinnat. GDAX tarjoaa kuukausittaiseen määrään perustuvan hinnan, .3% -. 1% ottajan puolella ja 0% valmistajan! Välitystoiminnassa on tietysti lisäarvo, kun saat tarkka hinnan heti, eikä sinun tarvitse ryöstää vaihtoa. Minnesotan asukkaat rajoittuvat myös välitykseen.

Käteistalletuksesi on vakuutettu, sama kuin jos he istuisivat perinteisessä pankissa. Kryptovaluutta on myös vakuutettu, vaikka asiakaspuolen rikkomuksia ei kateta – mikä tarkoittaa, että jos joku saa salasanasi ja varastaa bitcoinisi, sinulla ei ole onnea. Coinbasella on kylmävarastovarasto, joka on vapautettu ja joka vaatii sähköpostivahvistuksen sinulta ja ylimääräiseltä vastuulliselta kumppanilta (kuten puolisoltasi tai liikekumppaniltasi), jotta voit suojautua tietomurtovarkauksilta..

Huomaa, että Coinbase on erittäin paljon IRS: n valokeilassa. Yhdysvaltain asukkailla on äärimmäisen vaikea välttää veroja riippumatta siitä, mistä ostat ja myyt bitcoinisi. Näyttää siltä, ​​että Coinbase-tilit ovat yksinkertaisesti ensimmäiset tarkastusrivillä.

Cash App by Square

Käteissovellus on Squaren henkilöiden välinen rahansiirtosovellus. Asiakkaat asettavat yksilöllisen nimen, liittävät pankkitilin ja voivat vastaanottaa ja lähettää rahaa suoraan ikäisilleen maksutta. Twitterin Jack Dorseyn perustamalla Cash-sovelluksella on yli 7 miljoonaa aktiivista asiakasta kuukaudessa.

Kiitos on osa herra Dorseyn intohimoa bitcoiniin, Cash-sovellus lanseerasi bitcoin-kaupankäynnin vuoden 2018 alussa. Tällä hetkellä bitcoinia voi ostaa ja myydä välitysmallilla, ja bitcoinin hinta määräytyy julkistamattoman painotetun indeksin avulla. Yhdysvaltain bitcoin-pörsseistä. Käteissovellusten kuvauksen mukaan maksuja ei ole, vaikka kuka voi olla 100% varma, että vähän ei ole piilossa hinnassa.

Verrattuna Coinbase-välitykseen näyttää kuitenkin siltä, ​​että Cash App -hinnoittelu on usein parempi. Enemmän, sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen. Bitcoinin ostaminen on täydellinen tuulta, samoin kuin kaikki muu, mitä voit tehdä tällä kauniilla sovelluksella. Odotamme Cash-sovelluksen investoivan enemmän resursseja liiketoimintansa bitcoin-osa-alueen huuhteluun. Enemmän kuin kenties mikään muu haastaja, Square on mahdollisuus häiritä vähittäiskaupan bitcoin-markkinoita Yhdysvalloissa ja ottaa huomattava osa toimintaa Coinbasesta.  

Tämä on kaksinkertainen tapaus, koska monet Bitcoinin käyttäjät olivat turhautuneita Coinbase-toimitusjohtajan Brian Armstrongin näennäisestä antagonismista Bitcoinille koko vuoden 2017 ajan ja ehkä etsivät toimivaa vaihtoehtoa.

Soittaminen kaikille institutionaalisille sijoittajille!

itBit

itBit on New Yorkissa toimiva pörssipalvelu suurille bitcoin-kauppiaille, yksityishenkilöille tai instituutioille.

 • Markkinoiden parhaat OTC-palvelut
 • Vakuutetut bitcoin- ja dollaritilit
 • Sopii erityisesti institutionaalisille ja erittäin aktiivisille kauppiaille

Kryptot

Palkkiot

 • Takaaja: 0,2%; Valmistaja: 0,0%

Kohdemarkkinat

 • Singapore, Yhdysvallat

Valuutat

 • USD, SGD

Tallettaa

 • Pankkilanka

ItBit keskittyy institutionaalisiin sijoittajiin ja suurten volyymien kauppiaisiin. Yhdysvaltain pörsseistä tai kaikista pörsseistä sillä on tehokkaimmat OTC-palvelut, joita käytetään erittäin korkeiden osto- ja myyntitilausten helpottamiseen. Kuten Coinbase, dollarin ja bitcoinin talletukset on vakuutettu, ja bitcoin pidetään 100% offline-tilassa.

Volyymi on korkea, vaikka yleensä noin kolmasosa Coinbase-volyymista vähittäiskaupan vähentyessä. itBit keskittyy kokonaan bitcoiniin ja tarjoaa 0,2%: n maksuja ottajan puolella, 0% valmistajaa. itBit 24/7 -tuki on parempi kuin Coinbase, mikä on tärkeä näkökohta institutionaalisille kauppiaille, mutta myös vähittäiskauppiaille, jotka kärsivät Coinbase-tuen shenaniganeista vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä, vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä. ei, vaikka on muistettava, että itBit ei saanut samaa liikennemäärää.    

Tehosta sitä Guys!

Kaksoset

Kaksosilla on loistava mahdollisuus ottaa iso purenta Coinbasen markkina-asemasta, mutta jotkut tehdyt päätökset ovat pidättäneet heitä.

 • Hyvä alusta ja turvallisuus
 • Maksut ovat liian korkeat
 • Vahvistus voi kestää kuukausia

Kryptot

Palkkiot

 • 1% -0% kuukausittaisen kaupan määrän perusteella

Kohdemarkkinat

 • Yhdysvallat

Valuutat

 • USD

Tallettaa

 • Pankkilanka, ACH

Mies, haluaisimmeko, että voimme luokitella Kaksoset Yhdysvaltojen parhaaksi pörssiksi, mutta valitettavasti. Kaksosilla ei ole riittävää tukea tilien tarkastamiseen korkean kysynnän aikoina. Tämä kirjailija odotti yli kaksi kuukautta saadakseen tilinsä KYC: n vahvistetuksi, mikä on kiusallisesti huono suorituskyky millä tahansa standardilla. Maksut laskevat saavutettavien volyymitavoitteiden mukaisesti, mutta alkavat aivan liian korkealla, 1%: lla. Meillä ei ole aavistustakaan, miksi he tekivät niin suuren maksun korotuksen. Likviditeetti on laskenut, ja tämä johtuu ehkä suuresti näistä kahdesta syystä.

Tämä on todella sääli. Palkkiot nousivat suunnilleen samaan aikaan, kun Geminiä pidettiin toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona Coinbaselle. Monet kauppiaat olivat ja ovat erittäin pettyneitä Coinbasen käyttäytymiseen vuonna 2017, kovan haarukan tukemiseen huonompaan protokollaan (se romahti käynnistyksen yhteydessä), typerän tekniikan, kuten salakirjoitustekniikoiden, integrointi ennen palkkioiden alentamiseen tarvittavia bitcoin-skaalaus ratkaisuja ja sisäpiirikaupan skandaali, johon liittyy bitcoin-käteistä, joka päätyi kaatumaan ja todennäköisesti aiheuttamaan asiakkaille tonttia rahaa. 

Koska suosittujen bitcoin-sijoittajien Winklevoss-kaksoset, Gemini olisi pitänyt hyödyntää näitä heikkoja. He eivät tehneet, ja aika on loppumassa. Useat Coinbasen palkkaamat suhdetoiminnot hoitavat todennäköisesti raivon, ja Cash App on tulossa.

Hajautettu vaihto

Bisq

Käyttöliittymä on loistava, foorumi tekee mitä sanoo, luetellut tarjoukset ovat lähellä markkinahintaa. Bisq on turvallinen, yksityinen ja sensuuriresistentti, voiko se rakentaa likviditeettiä?

 • Nimettömyys suojattu
 • Varat omassa lompakossa
 • käydä kauppaa suoraan vertaisryhmien kanssa käyttämällä Bisqin poikkeuksellista p2p-alustaa

Kryptot

Palkkiot

 • 0,2%

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD, CHF, INR, SEK

Tallettaa

 • Pankkilanka, SEPA, interac, OKPay, Täydellinen raha, Skrill, Sofort

Haluatko nimettömyyden? Sitten Bisq on paras panoksesi. Bisq on seuraavan sukupolven localbitcoins, täysin nimetön ja hajautettu verkkopörssi. Localbitcoins oli erittäin suosittu vaihtoehto Yhdysvaltain bitcoin-kaupankäynnille, kunnes salaiset poliisit alkoivat tavata myyjiä ja kärsiä heitä vankilaan.  

Bisqin kanssa ei tarvitse tavata. Lisää pankkitilisi tai haluamasi maksutapa alustalle ja aseta bitcoin-tarjouksesi prosentteina vallitsevasta korosta. Myyjät, tee täsmälleen sama asia toisella puolella. Tai voit yksinkertaisesti täyttää olemassa olevat tilaukset käyttämällä Bisqin integroitua välimiesmenetelmää huijaamisen estämiseksi.

Palkkio on 2%, ja volyymit kasvavat tasaisesti. Kolikko lähetetään ulkoisiin lompakkoihisi – vaikka myyjien on tietysti säilytettävä tilausten täyttämiseen tarvittava kolikko Bisq-lompakossaan, joka syntyy edelleen asiakkaan puolella eikä sitä ole tallennettu mihinkään Bisqin palvelimille.

Tämä tuote on erittäin houkutteleva niille, jotka eivät halua antaa kolikonsa vapaudenvaihtoon, sekä niille, jotka haluavat mahdollisimman paljon nimettömyyttä.   

Ole hyvä vain käteisellä

BitQuick

BitQuick on alusta ostaa bitcoinia käteisellä pankkitalletuksella tai nimetyissä sopivissa kaupoissa.

 • Osta ja myy bitcoin käteistalletuksilla suoraan myyjän pankkitilille
 • Tuotteen käyttöön vaaditaan valokuvallinen henkilötodistus
 • Hyvä kokemus tämän käteistalletusmallin helpottamisesta

Kryptot

Palkkiot

 • 2% ostajalle

Kohdemarkkinat

 • Yhdysvallat

Valuutat

 • USD

Tallettaa

 • Käteinen raha

Bitquick on hieno pieni tuote, joka on tarkoitettu vain käteisrahan kapealle. Alusta, kuten Bisq, helpottaa vertaisverkkotapahtumia, ero on siinä, että Bitquick on kaikki käteistä, ja vaatii ostajaa tekemään käteistalletuksen myyjän pankkitilille.  

Tilauskanta näyttää kunkin myyjän määrän, hinnan ja pankin. Kun ostaja valitsee tarjouksen, hänet ohjataan tallettamaan summa tiettyyn pankkitilin numeroon, jonka jälkeen kuitti talletuksesta on ladattava vahvistusta varten. Sillä välin myyjän kolikkoa pidetään escrowissa bitquickin toimesta, ja se vapautetaan, kun myyjä vahvistaa käteisen vastaanottamisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me