CoinRabbit anmeldelse: Hvordan kan du tjene på at hode din krypto?

Problemet med Bitcoin-stash i din kryptotegnebog er, at du ikke kan bruge dem, hvis du har en langsigtet investeringsstrategi. At sælge din Bitcoin i dag til øjeblikkelig tilfredshed ville give dig glæde på kort sigt, men du vil sandsynligvis miste store overskud i fremtiden, som du har regnet med.

Hvordan undgår man fristelsen til at sælge Bitcoin til hurtig fornøjelse? Hvordan man overtaler dig selv til ikke at udbetale penge, mens BTC rammer nye all-time highs?

Her er svaret – du behøver ikke at sælge Bitcoin eller Ethereum for at få det til at fungere for dig nu. Der er en måde at få nogle digitale kontanter til dine nuværende behov uden at sælge en enkelt Satoshi.

Lad os introducere dig til øjeblikkelige kryptolån. Sådan fungerer de: Du overlader en kryptolåneplatform til i øjeblikket at gemme din Bitcoin eller Ethereum i sikker opbevaring og få et kryptovalutalån med stablecoins (USDT eller USDC), uanset hvad du har brug for. Stablecoin er et fleksibelt aktiv, som du kan veksle, handle, investere eller blot udbetale for USD og købe noget. 

Hele processen tager 10 minutter og kræver ingen kreditkontrol – du skal blot vise din Bitcoin og få pengene. Når du har lyst til at returnere din Bitcoin, skal du kontakte kryptolånetjenesten, tilbagebetale dit lån plus en lille rente og få din Bitcoin tilbage straks uden spørgsmål.

Sådan her CoinRabbit arbejder. Vi mener, at brugerne skal have en mulighed for at nyde deres Bitcoin ikke kun ved at stirre på balancen i deres tegnebøger, men ved at få mest muligt ud af det her og nu. Vi lever kun én gang!

Hvorfor skal jeg stole på dig?

Stien beskrevet ovenfor kan virke for god til at være sand. Her kan være nogle af dine spørgsmål: Hvordan sikrer du sikker opbevaring af midler? Er dette lovligt? Hvis Bitcoin stiger, vil du ikke tage min fortjeneste?

Her er vores svar:

 • Opbevaring sikkerhed. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke fortælle dig, hvordan og hvor nøjagtigt vi opbevarer midler, men her er tipet: vi er i tæt samarbejde med ChangeNOW crypto exchange service og Guarda ikke-frihedsberøvende kryptotegnebog – betroet platforme, der har været på markedet i et stykke tid og deler deres oplevelse og infrastruktur med os.
 • Overholdelse af lovgivningen. CoinRabbit overholder alle de regler, der findes derude i kryptorummet. ChageNOWs risikostyringssystem hjælper os med at bekæmpe hvidvaskning af penge ved at fryse ondsindede transaktioner.
 • Vi tager ikke overskud fra din Bitcoin. Uanset hvor høj den går, vil du modtage din krypto tilbage til den aktuelle hastighed.

Hvorfor CoinRabbit?

BitcoinKilde: Medium

Nu hvor vi har dækket sikkerhedsproblemer, opstår følgende række spørgsmål: Hvorfor skal jeg bruge din tjeneste? Hvordan er det bedre end de andre Bitcoin-låneplatforme?

Vi har fået det dækket!

 • Ubegrænsede låneperioder uden månedlige rentebetalinger. Du får dit lån, hvor længe du vil, og du betaler kun renterne, når du beslutter at tage din Bitcoin tilbage.
 • Kun nu – en 5% årlig rente. Tag din chance for at få et lån til den bedste pris! 5% er langt lavere end andre Bitcoin-udlånsplatforme opkræver. Det stiger dog snart, så skynd dig!
 • Renter og et lille transaktionsgebyr er alt, hvad du betaler. Vi sikrer ingen skjulte gebyrer. Spor mængden af ​​interesse på din konto – vi tilføjer den månedligt.
 • Lavt minimum lånebeløb. Få 30 USDT / USDC for ETH som sikkerhed, og 80 USDT / USDC for Bitcoin-sikkerhedsstillelse.
 • Ubegrænsede lån. Få så meget stablecoins, som du vil – hvem er vi, der begrænser dine drømme!
 • 10 minutter til at få det. Ingen kreditkontrol, intet papirarbejde, ingen linjer og andre bankegenskaber – kom og få dit lån med det samme!

Hvordan det virker

 1. Hop til CoinRabbit og brug denne lommeregner til at se, hvor meget du vil få:

 1. Når valuta og lånestørrelse er valgt, skal du bekræfte dit telefonnummer og indstille din USDT / USDC-adresse, så vi ved, hvor vi skal sende dig penge. Ingen KYC her!
 2. Send det valgte sikkerhedsbeløb til den angivne adresse.
 3. Når vi har behandlet din sikkerhed, lander lånet i din tegnebog. Din stablecoin er klar til at blive brugt!

Hvis du har spørgsmål om denne procedure, eller hvis du står over for nogle problemer, er du velkommen til at kontakte vores support når som helst – vi håndterer det.

Du kan til enhver tid øge din lånestørrelse – denne mulighed er tilgængelig på din konto. I dette tilfælde vil din afviklingspris falde (lær om det nedenfor).

Hvad sker der, hvis sikkerhedsprisen falder??

Selvom krypto er stigende nu, er Bitcoin og andre kryptoer stadig flygtige. Vi er ikke sikre mod betydelige prisfald.

Hvis de sker, vil vi begynde at advare dig om, at din sikkerhed er i fare. Hvis prisen falder for lavt, er vi desværre nødt til at sælge din sikkerhed, hvis du ikke tilbagebetaler den før. I dette tilfælde forbliver dine stablecoins hos dig.

Vi er et kryptovalutaudlån med et lavt belåningsgrad på 50% – det betyder, at din sikkerhedsvaluta skal falde med 50% for at blive afviklet (solgt af os). Dette betyder også, at for 1 BTC får du kun 11.000 USDT som et lån til en $ 22.000 Bitcoin-sats – men for at blive afviklet skal det falde ned til kun $ 11.000, hvilket er ret usandsynligt i en overskuelig fremtid. Dette er opadrettelsen af ​​en lav rentesats.

Hvad kan du gøre med dit Tether-lån?

Vi låner ikke Bitcoin ud, men Stablecoin, fordi den er universel. USDT / USDC er tilgængelig på mange platforme, kompatibel med hundredvis af kryptotokener og kan let udskiftes og omsættes. Her er hvad du kan gøre med det:

 • Betale på hundreder af krypto-venlige platforme, der accepterer stablecoins.
 • Sende det til din familie og venner. Superhurtige transaktioner til hvor som helst i verden.
 • Handle USDT / USDC mod andre aktiver for at få hurtig fortjeneste. Vær forsigtig, og gør din forskning inden denne ekstremt risikable aktivitet!
 • Sælge det til fiat og nyd nogle nye grønne kontanter.

Vent ikke på et bedre øjeblik

At vide, at du har en masse Bitcoin eller Ethereum, som du ikke kan bruge, tager meget energi. Peg denne energi i den rigtige retning – få et let USDT / USDC-lån på CoinRabbit og nyd de fordele, det medfører. Og skynd dig – nu er de sidste dage, hvor en årlig rente på 5% er tilgængelig for alle lån. Vi vil snart øge denne sats!

Tak for læsningen! Kryptolån er muligvis ikke relevante for dig lige nu, men lad os holde kontakten – du er velkommen til at deltage i vores samfund på Twitter og Telegram. Hvis du en gang beslutter at få et lån, er vi altid åbne. Vi ses og har en dejlig dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me