Trust Wallet Review | Funktioner, sikkerhed, fordele og ulemper

Trust Wallet

I dag vil vi gennemgå funktionerne, sikkerheden, fordelene og ulemperne ved den mest populære ERC20-tegnebog, Trust Wallet.

Trust Wallet Oversigt

Tillid til tegnebogen er en kryptotegnebog, der er designet til mobile brugere, der giver dem mulighed for at sende, modtage og gemme krypto- og Ethereum-baserede tokens.

Trust Wallet-logoGrundlæggeren af ​​virksomheden, Viktor Radchenko, havde til formål at oprette en tegnebog, der ville have problemfri kompatibilitet med ERC20-tokens. Virksomheden bag Trust tegnebogsproduktet hedder Six Days LLC.

Med andre tegnebøger er tilføjelse af ERC20-tokens manuelt en kompliceret proces, men Trust opdagede dem automatisk og tillod nem integration, hvilket fik produktet til at vinde et par tusinde brugere på få uger.

Trust Wallet-appen er stabil og let, da den blev skrevet udelukkende i Java til Android og Swift til iOS. Da det blev lanceret, blev det derefter betragtet som et unikt produkt.

Tegnebogen integrerede senere decentrale applikationer eller DApps for at give brugerne mulighed for at interagere med deres tokens, så de lancerede en anden native løsning til at forbinde tegnebogen med disse dapps. Vi vil fokusere på dette aspekt senere i vores Trust Wallet-gennemgang.

Wallet har også integreret en decentral udveksling via sit samarbejde med Kyber Network samt med en Web3-browser, som letter interaktion med decentrale applikationer direkte fra tegnebogen..

Android-brugere kan også købe ETH direkte fra tegnebogen via Coinbase, Shapeshift eller Changelly.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Først understøttede Trust-tegnebogen kun Ethereum ERC20- og ERC223-tokens, men nu fungerer det også for Bitcoin, XRP, Monero, Binance Coin, Stellar Lumens, Zcash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, og andre.

Andre tokens, som Trust tegnebog understøtter, er:

Æterlighed Aion Algorand Augur
Callisto Kosmos Afkrævet Digibyte
Ethereum Ethereum Classic Groestlcoin IKON
IoTeX Kin Maker Nano
Tåger Nimiq OmiseGO Ontologi
Populær Qtum Ravencoin Status
Tezos THETA Thunder Token TomoChain
Tron VeChain Viacoin Wanchain
Bølger Zcoin Zilliqa

Tegnebogen kan downloades og bruges af folk fra alle lande, så længe den er lovlig i henhold til deres lands jurisdiktion. Tegnebogen understøtter også indsætning af krypto, herunder VeChain, Tron, Callisto, TomoChain, Tezos, Cosmos, IoTeX, Algorand og Digibyte.

Stol på Wallet-kompatibilitet

Trust-tegnebog er kompatibel med mobile enheder, der kører på Android 5.0-versioner og nyere, samt på iOS 10.0-versioner eller nyere.

Brugergrænseflade og erfaring

Tegnebogen har et rent og simpelt layout. Farvepaletten er neutral, og funktionerne er alle nemme at forstå, da alt er forklaret med lægmand uden tekniske eller kryptorelaterede termer.

Du kan nemt navigere til og fra startsiden og de andre funktioner i appen. Det har også integreret livepriser på hjemmesiden, som viser de aktuelle priser på kryptomarkedet.

Relateret billede

Kilde: Github

Sådan får du Trust Wallet

 • Gå til din apps butik, og download Trust Wallet-appen til din Android- eller iOS-version.
 • Efter download skal du køre appen.
 • Efter installationen skal du enten oprette eller importere en tegnebog.
 • Når du vælger at oprette en ny tegnebog, skal du vælge 12 ord til din frøsætning.
 • Skriv dem ned, og opbevar papiret et sikkert sted.
 • Klik på afkrydsningsfeltet, der siger “Jeg forstår, at hvis jeg mister mine genoprettelsesord, vil jeg ikke have adgang til min tegnebog.”

Sådan bruges Trust Wallet

Tilføjelse af krypto til din tegnebog:

 • Log ind på din tegnebog;
 • Tryk på “Modtag;”
 • Scan QR-koden eller kopier din tegnebog-adresse;
 • Indsæt denne adresse i din eksterne tegnebog i det afsnit, der kræver en modtageradresse;
 • Gå til fanen “Transaktioner” for at se, om dine transaktioner er gennemført.

Afsendelse af krypto:

 • Få adgang til din tegnebog;
 • Tryk på knappen “Send”;
 • Kopier og indsæt modtagerens tegnebogadresse i det tomme felt, eller scan QR-koden;
 • Indtast hvor meget du vil sende, og tryk på “Næste”.
 • Tjek transaktionsoplysningerne;
 • Tryk på “Send”.

Trust Wallet-gebyrer

Trust Wallet kan downloades gratis fra Google Play og Apples App Store, og der er ingen gebyrer for nogen af ​​dens tjenester.

Transaktionsomkostningerne er inddelt i tre kategorier billig, regelmæssig, & Hurtig. Du bliver også nødt til at tage højde for net- og gasafgifterne, når du handler, men det er gebyrer, der opkræves af blockchain, ikke Trust Wallet.

betalingsmetoder

Når du bruger appens købsfunktion, er du i stand til at bruge dit kreditkort til at købe krypto fra Coinbase.

Stol på DApp Browser

Tillid frigivet tidligere i år sin DApp-browser, gør det muligt for brugere at interagere med decentrale applikationer direkte fra deres tegnebog.

En anden løsning, der letter app-interaktion er MetaMask, men appen er kun til webbrugere, så Trust-udviklere fortsatte med at oprette deres proprietære native-løsning.

Deres Web3-browser er fuldt funktionel og i stand til at interagere med enhver decentral applikation via en mobiloptimeret integreret grænseflade.

Dapps gennemgår først en kontrol- og optimeringsproces, før de integreres i Trust Wallet-appen. Dapp’en vises derefter på Marketplace, hvor enhver udvikler er i stand til at sende sin egen DApp, som alle kan bruge og evaluere.

Stol på DApp Browser

Sikkerhedsfunktioner

Trust-tegnebog er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, hvilket betyder, at den ikke beholder nogen af ​​brugernes nøgler, idet nøglerne altid er tilbage på brugernes enheder.

Tegnebogen har også en backup-funktion, der giver dig mulighed for at gendanne din tegnebog og midler.

Der kræves ingen personlige oplysninger, når du opretter en ny Trust Wallet, og holdet bag appen hævder, at de ikke gemmer personlige data. Koden er også open source, hvilket betyder at den kan gennemgås af enhver udvikler, og den kan underkastes revision af sikkerhedseksperter.

Tegnebogens system blev senest revideret sidste år af et førende sikkerhedsfirma kaldet Stateful, som kontrollerede fuldstændig dataintegritet, og du kan også finde hele anmeldelsen på deres officielle webside. Virksomheden undersøger forskellige aspekter af tegnebogen, såsom codebase og arkitektur samt apptest.

Du kan også tilføje forskellige biometriske markørsystemer til godkendelse, såsom fingeraftryksscanning eller PIN-kode.

Stol på Wallet-sikkerhed

cheddur.com

Kunde support

Trust Wallet kan kontaktes af brugere via et billetsystem til problemer vedrørende tegnebogfunktioner, kampagner, appproblemer og andre spørgsmål. Supportresponsen er vurderet til at være temmelig langsom.

Trust Wallet Reputation

Appen modtog 4,5 stjerner ud af fem på Play Google ud af 10.000 anmeldelser og 4,8 stjerner på Apple Store fra 3,8.000 bedømmelser. Samlet set vurderes appen positivt, idet Trust-teamet reagerer på alle problemer, der er offentliggjort i kommentarsektionen i Google Play og Apple Store..

Trust Wallet Review: Bedømmelse

Trust Wallet er en brugervenlig og velrenommeret multi-crypto tegnebog, der indeholder nyttige udvekslingsfunktioner, der gør det muligt for brugeren at købe kryptoer direkte med kreditkort.

Trust Wallet Review: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Overkommelig pris
 • 100% kølerum
 • Transaktionsbekræftelse kan kun udføres via enhedsknapper;
 • Kompakt størrelse
 • Understøtter en bred vifte af kryptokurver og tokens;
 • Kan bruges selv på malware-inficeret pc.

Ulemper:

 • Ikke hierarkisk deterministisk;
 • Plastkabinet.

Fremhævet billede: Asia Crypto Today

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me