Bitcoin Privat anmeldelse: Hvad er BTCP?

Bitcoin privat mønt

Der er mange kryptoer, der er forked fra Bitcoin. I dag vil vi gennemgå Bitcoin Private og se, hvad denne mønt har at tilbyde, og om den adskiller sig fra andre Bitcoin gafler.

Hvad er BTCP?

Lanceret i februar 2018 blev Bitcoin Private (BTCP) oprettet fra en gaffelfusion af bitcoin (BTC) med Zclassic (ZCL). Mønten blev luftdroppet ved en 1: 1-ration til både BTC- og ZCL-indehavere.Billedresultat for Bitcoin Private

Et par måneder efter lanceringen (april 2018) var BTCP blandt verdens 50 største kryptokurver efter markedsværdi, men nu er den faldet til den 1023. position.

Bitcoin Private blev designet til at være en mere decentral, open source, hurtig og privat version af Bitcoin. Projektets team havde til hensigt at bruge sikkerheden og markedet for Bitcoin og fortrolighedsfunktioner i Zclassic til at skabe en forbedret version af Bitcoin.

BTCP har en større blokeringstid og blokstørrelse på henholdsvis 2,5 minutter og 2 MB. I modsætning til Bitcoin, der bruger Proof of Work, er BTCP baseret på Equihash-minedriftsalgoritmen, som gør det muligt for brugere at mine ved hjælp af GPUS og gør det muligt at være ASIC-resistent.

Hvem skabte Bitcoin privat?

Bitcoin Private blev først foreslået af Zclassic-medstifter, Rhett Creighton, i et Twitter-indlæg. Han betragtes som den førende figur bag Bitcoin Private-projektet.

Holdet blev senere udvidet med tilføjelsen af ​​Jacob Brutman, Giuseppe Stuto, Christopher Sulmone, Geoff Hopkins og Jon Layton. Deres samlede indsats resulterede i BTC Private Whitepaper.

Bitcoin Private-teamet består af 20 ingeniører.

Bitcoin privat teknologi og funktioner

Bitcoin Private er baseret på Zclassics teknologi, der kaldes zk-snarks-teknologi. Denne teknologi er afledt af Zerocoin-protokollen, som også bruges af modermønten til Zclassic, Zcash.

Zk-snakrs skjuler adressen til forhandlere på netværket sammen med andre detaljer om deres transaktion, mens de stadig offentliggør alle betalinger på blockchain for gennemsigtighed.

Bitcoin Private, ligesom Bitcoin, understøtter peer-to-peer-transaktioner uden at kræve indblanding fra en tredjepart. Transaktionerne registreres alle på blockchain, efter at de er blevet verificeret af netværksnoderne.

Sammenlignet med Bitcoin har BTCP en øget blokstørrelse på 2 MB. Dette skal gøre det muligt for BTCP at få en forbedret afviklingstid i forhold til andre altcoins og BTC.

Kodebasen for Bitcoin private er open source, hvilket betyder at du kan få adgang til den på GitHub. GitHub-siden i deres projekt har kun 272 forpligtelser, 4 udgivelser og 5 bidragydere. Der har ikke været nogen større uploads på siden i over et år. Dette er bekymrende, da et godt projekt skal have et aktivt udviklerfællesskab, der støtter det.

Billedresultat for Bitcoin Private

BTCP-møntstatistikker

Det samlede antal BTCP i omløb er 4.770.405 BTCP. Den samlede forsyning er begrænset til 22.799.951 BTCP.

Den oprindelige pris på Bitcoin Private Coin, da den debuterede, var $ 65,82, med sin højeste tid på $ 85,68. Siden da oplevede mønten endnu et stort prisspring i april 2018. I slutningen af ​​maj mistede mønten mere end halvdelen af ​​sine gevinster og fortsatte med at tabe mere af sin værdi, når månederne gik.

BTCP startede året på omkring $ 1, og indtil februar kæmpede det for at holde på dette supportniveau. Mønten dyppede derefter under $ 1-mærket og har fortsat sin nedadgående spiral lige siden.

Bitcoin Private har en aktuel handelspris på $ 0,108488.

Hvilke udvekslinger understøtter Bitcoin Private?

Siden mønten er frigivet, har der været meget få børser, der har noteret BTCP.

De nuværende steder, hvor du kan købe BTCP, er:

 • CoinSwitch;
 • SatoExchange;
 • Nanex;
 • BarterDEX;
 • SIstemkoin;
 • Bitladon;
 • Graviex;
 • CryptoWolf;
 • AltCoinTrader;
 • TOPBTC;
 • SafeTrade;
 • TradeOgre.

Minedrift Bitcoin Privat

Hvis du undrer dig over, hvordan man miner BTCP, ved du, at alt hvad du behøver er en GPU. Da mønten er baseret på Equihash-algoritmen, betyder det, at den kan udvindes med CPU’er eller GPU’er.

Selvfølgelig er GPU-minedrift langt mere effektiv end CPU-minedrift. Men hvis du stadig vil komme ind i CPU-minedrift, skal du huske, at der kun er to muligheder for minedrift af EquihashZERO ved hjælp af en CPU. Den første mulighed involverer MinerGate, men de anvender et stort procentsatsgebyr på din minedrift. Den anden mulighed er Nicehashs nheqminer, der kan downloades i forud kompilerede binære filer til Windows eller Linux.

Projektets team af udviklere lancerede også deres proprietære officielle BTCP-minedrift, men du kan også udvinde BTCP i andre puljer, såsom Zergpool EquihashZero, ZHash.pro, btcprivate.pro og Equipool.

Bitcoin private tegnebøger

Bitcoin Private-mønt kan gemmes i flere tegnebøger, inklusive en Electrum- og Full-node-tegnebog til Windows-, Linux- og Mac-brugere, som er tilgængelige til download på deres officielle hjemmeside.

Kolde tegnebøger, der kan bruges til at gemme Bitcoin privat, er Ledger Nano S, Trezor T og Trezor One. Trezor-modellerne er kun tilgængelige for Linux-brugere. Du kan også generere en papirpung fra det officielle BTCP-websted.

Coinomi-tegnebogen understøtter BTCP til både iOS- og Android-mobilbrugere. Zelcore er en tegnebog, der er kompatibel med Windows, iOS, macOS, Linux og Android, og den understøtter en lang række andre kryptoer ud over BTCP.

Seneste BTCP Nyheder

I oktober 2019 led BTCP et 51 procent angreb frigivet af en kedelig hacker, der lejede hashkraft fra et cloud mining site. For at orkestrere et 51 procent angreb på enhver anden top blockchain, ville du kræve en betydelig mængde hashkraft. Da nyhederne brød ud, beskadigede dette alvorligt Bitcoin Private ry, da projektet hævdede at have den robuste sikkerhed i Bitcoin blockchain.

Bitcoin PrivatEt andet nylig problem var, da Bitcoin Private-udviklerholdet prægede en ekstra 2,04 millioner BTCP under oprindelsesgaffelen og ikke afslørede dette for offentligheden. Da Coinmetrics, forskergruppen, der fandt ud af dette uheld, offentliggjorde oplysningerne, faldt prisen på BTCP 20 procent næsten øjeblikkeligt.

Denne type operation er kendt som en “skjult premine”, hvor der udstedes ekstra mønter, men derefter gemmes i en “afskærmet pool”.

”Tre hundrede tusinde enheder af den skjulte premine blev flyttet ud af den afskærmede pool mod det, der ser ud til at være udvekslinger,” læses publikationen.

Bitcoin Private (BTCP) var oprindeligt beregnet til at have en samlet forsyning på 21 millioner mønter som Bitcoin, men der findes allerede 22,8 millioner BTCP, og mere er stadig lavet fra minedrift.

Det blev fundet ud af, at 300.000 BTCP fra den skjulte premine blev dumpet på markedet mellem juli og august, hvilket tilfældigvis skete på nøjagtig samme tid som Bitcoin Private-mønt styrtede ned fra $ 10 til $ 3. Udviklerne, der dumpede BTCP fra den skjulte premine, tjente et skøn på $ 1 million og $ 3 millioner, mens BTCP’s samlede markedsværdi led et tab på over $ 100 millioner.

Bitcoin Privat anmeldelse: Bedømmelse

Bitcoin Private-mønt præsenterede et interessant koncept, da den første gang blev lanceret på markedet og fungerede ganske godt i et par måneder. Men nu sidder det sammen med resten af ​​de mange mislykkede Bitcoin-gaffelprojekter. Den primære fiasko og det faktum, at der ikke har været nogen større udvikling i over et år i projektet, er advarselssignaler, som investorer skal tage i betragtning.

Fremhævet billede: btcprivate.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me