Tron vandrer 6% i fejringen af ​​TVM-lanceringen og overgår ETH-transaktioner og kontonumre

reklame Phemex

Tron har været et altcoin, der kontinuerligt har leveret på sin køreplan. Hver dag har der været en række positive nyheder og følelser omkring mønten. Sidste 24 har ikke været anderledes for TRX, da mønten fortsætter med at levere nyheder positive for sig selv. Virkningen af ​​denne nyhed er, at mønten er steget tæt på 6% de sidste 24 timer på rapporteringstidspunktet.

Meget ventet TVM-embedsmand blev lanceret  

TRON afholdt en global lanceringsbegivenhed for TRON Virtual Machine (TVM) den 30. august 2018 (SGT), der indledte en ny æra med alle tilhængere og troende. Centreret omkring TRON-økosystemet lancerede begivenheden officielt TVM, som er fuldt kompatibel med Ethereum med hurtigere hastighed, lavere omkostninger og lettere drift oven på det.

TVM er en let, Turing-komplet virtuel maskine, der er udviklet til udvikling af TRONs økosystem. TVM sigter mod at give millioner af globale udviklere et specialbygget system til blockchain, der er effektivt, udviklervenligt, stabilt, sikkert og let at optimere.

I tilfælde, sagde Justin Sun,

”Lanceringen af ​​den officielle version af TVM betyder, at TRON vil begynde at transitere fra grundlæggende infrastrukturopbygning til den nye fase af økosystemudvidelse. Vi er overbevist om, at TRONs udvikling vil bringe brisen en ny brise. Vi tror også på, at vi kan gennemføre vores mission om decentralisering af internettet. ”

En ny æra med ansøgning om TRON er ankommet!

Under livestream hævdede CTO Chen Zhiqiang:

”Vi tilslutter os endelig milepælen for TVM, der officielt blev lanceret på MainNet , dette er et spændende øjeblik. Senere skildrede Chen Zhiqiang kaldproceduren for fuld node og Tron-netværk, hvilket gav udviklerne en mere omfattende forståelse af henholdsvis implementeringsprocessen for at udvikle deres egen TRON-baserede DAPP mere effektivt. ”

#TRON Teknisk direktør, Marcus sagde, at TRON trådte ind i Dapp Era, #TVM er fuldt kompatibel med #Ethereum, med unik virtuel hukommelsesmekanisme, unik ressourcehåndteringsmodel og ressourceforbrug af smarte kontrakter er 2B i stedet for 2C, hvilket er mere venligt for udviklere. #TRX pic.twitter.com/N5jhXqgR4Y

– Justin Sun (@justinsuntron) 31. august 2018

Læs også: Tron [TRX] hæver 11%, da Justin frigiver en række positive nyheder

Tron udvider netværksøkosystemet, inches tættere på Ethereum

I tilfælde af det delte Justin Sun, grundlægger af TRON, nogle nøgledata fra TRON-netværket i løbet af den sidste måned. Det rapporteres, at det samlede antal TRON-konti er nået 282.859, en stigning på 1431% sammenlignet med den 28. juli, en stigning på 465,00% sammenlignet med den 25. juni, da TRON MainNet blev lanceret. Fra nu af er TRON-kontonummer 11 gange antallet af Ethereum (i en 2-måneders periode efter MainNet-lanceringen) og har nået det samme niveau af EOS. Dette er faktisk et gennembrud for TRON.

282.859 konti indtil 29. august 416.497, en-dags transaktionstop den 20. august. Med høj ydeevne og brugbarhed af #TRON, den daglige transaktion og TRON-netværkskonti er vokset meget hurtigt. Nu er TRON blevet et af de største decentrale netværk i verden. #TRX $ TRX pic.twitter.com/wMMYxbH8hB

– Justin Sun (@justinsuntron) 30. august 2018

Derudover toppede TRONs enkeltdags-transaktionsnummer 416.497 i august, en stigning på 741% sammenlignet med i juli, en stigning på 13.565% i 2-måneders perioden efter MainNet-lanceringen; sammenlignet med Ethereum i den samme 2-måneders periode efter lanceringen af ​​MainNet, er det gennemsnitlige daglige transaktionsnummer for TRON 19 gange antallet af Ethereum. Desuden har det højeste antal TRON-enkeltdags-transaktioner nået 31% af Ethereums. TRON-økosystemet forbliver aktivt med voksende gennembrud i nøgleindekser.

Trons indsats har også været at opbygge et globalt samfund og udvide dets rækkevidde. Og det er prisværdigt at udvide rækkevidden. Antallet af SR-kandidater er steget fra 70 til over 100 i løbet af den sidste måned. TRONs samfund er også vokset. På Facebook er det samlede antal tilhængere af Justin Suns personlige konto og TRON Foundation nået op på næsten 1 million; TRX har løbende rangeret №1 på Twitters diskussioner.

Tron har bestemt givet flere grunde til, at dets indehavere og samfund jubler, og det fortsætter med at gøre det. TVM, der blev anset for at ændre formuen for TRX, lanceres nu, og netværket ser stærkere ud end nogensinde før, at mere skal vokse. Det er også markedet, der belønner mønten

Vil TRX snart kunne bryde ind i top 5-kryptokurver? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me