Ekspertudtalelse om decentraliseret finansiering [DeFi] – tendensen, der dominerede Crypto Space i 2020

Decentraliseret finansiering (DeFi) har været et af de hotte emner i 2020 sammen med den nuværende Bitcoin-prisrally, Ethereum 2.0-lancering, en global økonomisk nedsmeltning forårsaget af coronavirus og mere.

DeFi står imidlertid som en anden slags trend eller fase i kryptoudvikling end de tendenser, der kom før. Tidligere så kryptoindustrien ICO’er og IEO’er, men alle var dedikeret til at skaffe penge til gengæld for løfter, der nogle gange kunne gå i årevis uden at blive opfyldt.

DeFi fokuserer på finansiel inklusion og giver kryptobrugere adgang til digitale banktjenester og tjener ved at udnytte decentral bank med intet andet end deres smartphone eller computer.

Dette er en interessant periode i kryptohistorien, da Bitcoin fører et andet rally og får en ny bølge af krypto-adoptere til at søge på, hvordan man køber Bitcoin; institutionelle investorer kommer direkte eller indirekte hurtigere end nogensinde ind i kryptosektoren; PayPal er blevet krypto; adoption er stigende; COVID-19 førte til en global økonomisk nedsmeltning, som gjorde det muligt for kryptoindustrien at vise sit sande potentiale – hvilket det gjorde; og mere.

Midt i alt dette eksploderede DeFi og blev den mest dominerende trend. Selv nu, da Bitcoin ramte en ny ATH, og året nærmer sig slutningen, fortsætter Decentraliseret økonomi med at vokse og tiltrække opmærksomhed lige så stærkt, hvilket endda får eksperter til at dele deres syn på, hvad der kommer.

Hvad siger eksperterne?

Som altid kan forudsigelserne for fremtiden være meget forskellige fra person til person, og det gælder også blandt eksperter. Alligevel er det interessant at se, hvad dem, der har viden og erfaring, tænker, da de typisk har en meget dybere forståelse af tendenser end afslappede kryptoentusiaster..

Bohdan Prylepa

Bohdan Prylepa, CTO og medstifter af Prof-it Blockchain Ltd. når du bliver spurgt i en nylig interview om DeFi kan hjælpe med at stabilisere den globale økonomi eller ej, sagde Bohdan Prylepa, CTO og medstifter af Prof-it Blockchain Ltd, da han i et nylig interview blev spurgt om DeFi-pladsen i verdensøkonomien:

”DeFi er stadig eksperimentel. Med skøre APR’er og heists, der sender kuldegysninger ned over investorer, kan det gå flere år, før dette sker. Alligevel er DeFi interessant, men vi skal ikke komme foran os selv. Det er stadig det vilde vesten, og der skal udføres mere arbejde – struktur, lovgivning og infrastruktur, før DeFi spiller en afgørende rolle for at stabilisere den globale økonomi. “

Han mener stadig, at DeFi vil have en massiv indvirkning i kryptosektoren. Det er bare for tidligt for det at gøre det. Men med det sagt, tilføjede han ”Jeg er dog ikke afvisende. Stigningen af ​​decentraliserede børser som Uniswap kunne fjerne noget af den centraliserede børs markedsandel. ”

Grundlæggende, mens Prylepa ikke forventer, at hvert DeFi-projekt vil vokse til at blive et stort hit når som helst snart, er der nogle, der ligger foran resten – måske på grund af ægte efterspørgsel eller måske fordi de var på det rigtige sted til højre tid.

Nicholas Pelecanos

Noget lignende blev sagt af NEMs handelschef, Nicholas Pelecanos, sagde, at DeFi får stor opmærksomhed, og at det fungerer som en stor forstyrrer for traditionel bankvirksomhed. Han nævnte endda en Messari rapport der bemærkede, at der blev sendt en værdi af 500 millioner dollars i Bitcoin til Ethereum i 2020, specifikt med det formål at deltage i DeFi.

Pelecanos fortsatte med at sige, at DeFi-bommen følger innovationstilpasningskurven – et veldokumenteret fænomen, der følger et specifikt mønster, når det kommer til nye, lovende opfindelser.

”Vækst for en innovation, i dette tilfælde DeFi, ledes stort set af teknologiske fremskridt efterfulgt af kapital og reguleringsvækst. Derfor er den samlede vækst i rummet eller ‘udvikling’ en funktion af brugerskab, teknologisk og lovgivningsmæssig vækst og kapital, “sagde han.

DeFi leverer mange tjenester, men med alt det sagt er DeFi – ikke i modsætning til selve kryptosektoren – stadig i sin barndom. Meget af det er stadig eksperimentelt, og alt kan ske. Pelecanos pegede på det økonomiske sammenbrud af YAM, som faldt med 90% simpelthen fordi det havde en fejl i sin kode.

Brendan Blumer

Dette er for det meste den dominerende mening i kryptoindustrien, delt af mange andre indflydelsesrige personer. Et eksempel er Block.ones administrerende direktør, Brendan Blumer, der sagde

”Hos Block.one mener vi, at der skal ske en udvikling fra DeFi for at opnå en bæredygtig forbindelse til den ældre økonomi og skabelsen af ​​et mere åbent finansielt system. Vi kalder det Open Programmable Finance eller ProFi. Vi tænker på ProFi som en bro fra gennemsigtigheden og integriteten af ​​EOS blockchain til den regulerede finansielle verden. ”

Selv det amerikanske finansministeriums valutaovervåger, Brian Brooks, er enig. Han talte om decentralisering og DeFi-tjenester og bemærkede, at “Min opfattelse er, at vi stadig er i første kvartal af et længere spil, og mange af de største fordele og fremskridt er stadig foran.”

Afslutningsvis kan vi sige, at DeFi har brug for tid til fuldt ud at udvikle sit potentiale. Tålmodighed er nøglen for alle, der ønsker at se den lyse fremtid inden for digital finansiering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me