BTC / ETH-hinnankorotuksen uusi aalto

Noin viime kuukausina bitcoinin hinta räjähti globaaleilla markkinoilla. Tämän edeltäjä oli valtavan määrän fiat-rahan tulo kryptovaluutta-alueelle, mikä lisäsi sekä BTC: n että eetterin suuria pelaajia, mutta myös monia muita altcoin-vaihtoehtoja. Tämä johti koko FinTech-tilan tektoniseen kasvuun. Kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvon arvioidaan olevan noin 46 miljardia dollaria, mikä on 50%: n nousu viime viikkojen aikana.

Tässä mielessä on selvä tunne, että BTC-verkkotunnuksen uusi hinnannousuaalto on nyt käynnissä. Sen sisällä voidaan odottaa lisää muutoksia, koska useimmat analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että aalto ei ole viimeisessä vaiheessa, vaikka ei ole yksimielisyyttä siitä, kuinka pitkälle se vie kyseessä olevan digitaalisen valuutan.

Mutta aallon jatkuessa monet ihmettelevät, mikä ruokkii omaisuuden virtausta kentälle ja miten samat elementit voidaan ymmärtää paremmin kuka tahansa, joka haluaa sijoittaa BTC: nsä tai toisaalta sijoittaa fiat-rahaa kryptovaluuttaan.

Geopoliittiset aallot

Vaikka markkinoiden valtavan muutoksen, joko digitaalisen tai perinteisen, asettaminen on usein liian monimutkaista, jotta se voidaan liittää yksinkertaisesti yhteen tapahtumaan (tai jopa sarjaan niitä), monet BTC-analyytikot uskovat, että epävarmuus Euroopan alueella ruokkii investointiveto. Ranskan presidentinvaalit päätetään sunnuntaina 7. toukokuuta. Kilpailussa on äärioikeistolainen poliitikko Marine Le Pen, joka uskoo, että maan tulisi seurata Ison-Britannian polkua ja poistua Euroopan unionista.

Hänen valitsemisensa valtaan voisi lähettää signaalin, joka voidaan tulkita vain koko EU: n mahdolliseksi hajoamiseksi. Jos näin tapahtuisi, maailma kokisi suurimman ja arvaamattoman muutoksensa Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen.

Luonnollisesti Le Pen on hieno ehdokas, mutta Ranskan vaaliajattelua on tässä vaiheessa erittäin vaikea lukea. Vuodesta 2014 lähtien Ranskassa on todettu yli tusina eri mittakaavassa tehtyjä terrori-iskuja, jotka aiheuttavat yli 200 kuolemantapausta ympäri maata. Jatkuvan pakolaiskriisin myötä ei ole epäilystäkään siitä, että Le Penin ehdottama kovan linjan äärioikeistolainen viesti resonoi useammalla ihmisellä kuin koskaan.

Samaan aikaan presidentti Donald Trumpin varjo nousee suureksi tulosennusteen yli ja esittelee maailmaa, jossa kyselyt ovat osoittautuneet vääriksi kahdessa suuressa tilanteessa (Yhdysvaltain presidentinvaalit ja Brexit-äänestys) pelkästään viime vuonna. Le Penille annetaan pienet mahdollisuudet, mutta näyttää siltä, ​​että useimmat digitaalisten markkinoiden analyytikot ottavat heidät vakavasti.

Kukaan ei tiedä, mitä sunnuntai tuo Ranskaan, ja se pakottaa sijoittajat etsimään suojauksia. Nyt enemmän kuin koskaan (lukuun ottamatta Kiinaa, jolla oli jo BTC-puomi), sijoittajat löytävät kryptovaluuttoja.

Täällä BTC, jota käytetään jo laajalti esimerkiksi bitcoin-uhkapeli tai tavaroiden ja palvelujen hankinta verkossa näyttää olevan suurin hyöty. Mutta samalla rahaa kaataa vaihtoehtoisiin kryptovaluuttoihin, jotka myös lisääntyvät.

Uusi raha kaataa

Suurin ja selkein todiste tuoreiden varojen virtaamisesta ekosysteemiin on se, että sekä BTC: n että eetterin hinnat nousevat. Yleensä ethereum-verkoston perustamisen jälkeen näiden kahden välillä oli jonkinlainen näki-näki-dynamiikka. BTC: n nousu merkitsisi eetteri-investointien hidastumista ja päinvastoin tapahtui, kun BTC oli heikommassa tilassa.

Nyt molemmat järjestelmät ja heidän ennätyksensä rikkominen viikoittain tai jopa päivittäin. Tämä riistää kuitenkin myös kaikki historialliset viitteet, jotka viittaavat potentiaalisiin vastuspisteisiin, minkä vuoksi jotkut jättivät takaisin Fibonacci-tasoille. Ne on johdettu kultaisesta standardista, jota elinkeinonharjoittajat käyttävät mahdollisten vastustasojen ja tuen löytämiseen.

Sen avulla 1700 dollaria on seuraava Fibonacci-taso, jonka pitäisi toimia vastustuksena. Koska 1600 dollarin vaihteluväli on jo saavutettu, pääseminen tähän voisi helposti tapahtua ennen toukokuun loppua 2017. Mutta sama taso voi viitata myös markkinoiden ylikuumenemiseen, mikä palauttaisi hintaa takaisin.

Ranskan vaalitulokset

Lyhyellä aikavälillä hintatilanteessa ei ole suurempaa vaikuttavaa tekijää kuin Ranskan presidentinvaalien tulokset. Macron-voiton tapauksessa voidaan odottaa, että hinnat nousevat jonkin verran ja vakiintuvat, ennen kuin ne palaavat jälleen ylöspäin seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Tämän vauhdin tempo on vaikea mitata, mutta se varmasti nostaa hintaa, vaikka vain pienestä summasta.

Lisäksi Le Penin tappio ei oikeastaan ​​ratkaise mitään EU: n talouden ja ammattiliittojen välillä. Koska epävarmuus on yleensä korkealla tasolla riippumatta siitä, kuka voittaa vaalit, taitava sijoittaja-ajattelutapa etsii edelleen vaihtoehtoisia suojauksia, jotka voivat suojata heitä vielä suuremmassa epävarmuudessa.

Le Penin voitto ajaa hintoja merkittävästi lyhyellä aikavälillä. Sama tapahtuisi eetterillä ja luultavasti kaikilla muilla tutkan kryptovaluutoilla. Mutta tämän tapahtuman vaikutus kumuloituu vain useampiin muutoksiin, jotka tulevat sen jälkeen, joten kukaan ei voinut sanoa varmasti, mihin se johtaisi BTC: n (tai minkä tahansa muun) hinnan sen jälkeisinä kuukausina.

Toinen aalto

Suurten BTC-investointien ensimmäinen aalto sisälsi sijoittajia, jotka olivat taitavia blockchain-alueella tai jopa jotenkin osa suurempaa kehittäjäekosysteemiä. Toinen aalto, jossa maailma on tällä hetkellä, toi sijoittajat, joilla on vain pinnallinen käsitys blockchain-tekniikasta tai joilla ei ole edes tätä. He ovat kuitenkin hyvin perehtyneitä perinteisiin markkinoihin liittyviin menettelyihin.

Ennusteet osoittavat nyt, että kolmas aalto perustuu pääosin siihen, että suuri yleisö astuu verkkotunnukseen. Kaikki tämä tarjoaa luottamustasoa, joka lisää investointeja. Kaikkien näiden tietojen perusteella suurin osa on samaa mieltä siitä, että BTC: n globaalit markkinat ovat vasta uuden sijoitusaallonsa alussa ja hintojen nousu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me