BTC Exchanges hyötyy AlphaPoint Platformista

AlphaPoint Exchange -alusta

Kun Bitcoin suuntaa kohti valtavirtaista käyttöönottoa, kysyntä sellaisille yrityksille Bitcoin-vaihto kasvaa. Tämä edellyttää palveluntarjoajia, jotka voivat tukea startup-yrityksiä ja jopa perustettuja yrityksiä, jotka vastaavat markkinoiden tarpeisiin.

Silloin AlphaPoint tulee kuvaan, yritys, joka tarjoaa valkoisen etiketin digitaalisen valuutanvaihto- ja uudelleenmarkkinointialustan. CoinPoint-kirjeenvaihtajamme puhui AlphaPointin toimitusjohtajan Vadim Telyatnikovin kanssa, joka kertoi miten hänen liiketoimintansa vaikuttaa Bitcoin-ekosysteemiin.

Toimitusjohtaja Vadim TelyatnikovHän jopa ilmaisi kiinnostuksensa digitaalisen valuutan mahdollistamaan ”läpinäkyvyyteen ja todistettavasti reiluun pelaamiseen”, joka osoittaa vihjeitä todennäköisesti AlphaPoint-vaihtoalusta Bitcoin-rahapelien kanssa ja jopa Bitcoin forex markkinoilla tulevaisuudessa.

Hei Vadim. AlphaPoint toimii Bitcoin-markkinoilla. Kuinka nautit Bitcoinista tai yleensä kryptovaluutasta?

Pian viimeisen yritykseni myynnin jälkeen OpenX: lle autoin perustamaan Admire Capitalin, systeemiarvon ja aktivistisen hedge-rahaston. Aloitimme kaupankäynnin Bitcoinilla Admiressa, mutta päätimme, ettei likviditeettiä ollut riittävästi sen jatkamiseksi itsenäisenä strategiana. Vaikka emme tavoittaneet Bitcoinia Admiressa, rakastin lohkoketjua ja sen taustalla olevaa tekniikkaa. Suuren potentiaalin näkeminen sai minut lopulta päättämään, että minun oli omistettava 100% energiastani.

Kuinka kuvailisit viimeisimmän yrityksesi ja kryptovaluutan suhdetta?

AlphaPointin tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää luotettavaa, skaalautuvaa infrastruktuuria pörsseille ja yrityksille, jotka tarvitsevat likviditeettiä. Tarjoamalla teknologiaa ja infrastruktuuria vaihtoon autamme varmistamaan, että jokaisella ihmisellä maailmassa on helppo pääsy ostamaan ja myymään digitaalista valuuttaa.

Tavoitteenamme on helpottaa digitaalisten valuutanvaihtojen aloittamista, skaalaamista ja ylläpitämistä yrityksille kaikkialla maailmassa. Tarjoamme SaaS-alustan, jonka avulla yrittäjät voivat käynnistää nopeasti oman digitaalisen valuutanvaihtonsa ja auttaa vakiintuneita yrityksiä lisäämään tukea digitaalisille valuutoille nykyisiin tarjouksiinsa. Viime kädessä pyrimme auttamaan muuttamaan liike-elämän ja jokapäiväisten ihmisten liiketoimintaa.

Mitkä ovat olleet merkittäviä saavutuksia, joita olette harjoittaneet yritystänne alusta lähtien?

Ensimmäisen asiakkaamme käynnistäminen vuoden 2014 alussa ja viidentoista asiakkaan virstanpylvään saavuttaminen olivat suuria varhaisia ​​saavutuksia. Äskettäin olimme uskomattoman innoissaan milloin Bitfinex, maailman suurin BTCUSD-pörssi, päätti siirtyä alustallemme.

Bitfinex

Entä suurimmat haasteet, joita kohtaat edistäksesi asiaasi?

Varhaiset haasteemme olivat luonteeltaan teknisiä, ja keskityimme nimenomaan nopeimman ja skaalautuvan alustan rakentamiseen. Suurimman osan nykyisistä haasteistamme kohtaamme epäsuorasti asiakkaidemme kautta. Usein heillä on sääntelyyn liittyvää epävarmuutta ja pankkiturvan haasteita. Vastauksena olemme ryhtyneet toimiin auttaaksemme asiakkaita automatisoimaan vaatimustenmukaisuusprosessit, kouluttamalla sääntelykysymyksiä ja auttamalla heitä pankkisuhteissa mahdollisuuksien mukaan.

Markkinoilla on tapahtunut merkittäviä muutoksia kuin se oli aikaisemmin kuin viime vuonna. Kuinka kuvailisit Bitcoin-taloutta tänään?

Tällä hetkellä näemme kerroksen infrastruktuurista, jota rakennetaan seuraavaa sovellusta varten. Toistaiseksi eniten vetoa Bitcoin-avaruudessa saaneet yritykset ovat olleet infrastruktuurikeskeisiä (pörssit, kuten Bitfinex tai lompakkopalvelut, kuten Coinbase), ja olemme nähneet kauppiassovellusten onnistuneen toteuttamisen tämän kerroksen päällä tänään, yli 80 000 kauppiaat hyväksyvät Bitcoinin. Seuraava askel on hyödyntää kasvavaa infrastruktuuripohjaa rakentaakseen innovatiivisia, kuluttajille suunnattuja sovelluksia laajempaan käyttöönottoon.

Uskomme, että kun hyödyllisempiä sovelluksia otetaan käyttöön, Bitcoinin kysyntä kasvaa ja että tämä vähentää volatiliteettia pitkällä aikavälillä. Uskomme myös, että niiden sovellusten käyttö, jotka lukitsevat Bitcoinin nykyisiin valuuttoihin (esim.Tether, Bitreserve tai Coinapult Locks), kasvaa edelleen suosiotaan keinona hallita volatiliteettia.

Oletko kuitenkin päässyt Bitcoin-hintaennusteeseen?

Tällä hetkellä olen 50/50, että se vakiintuu noin 100 tai 400 dollariin.

Millä tavoin uskot AlphaPointin vaikuttavan positiivisesti Bitcoinin maailmanlaajuiseen edistämiseen ja käyttöönottoon?

Jotta Bitcoin kasvaa ja kehittyy edelleen, on tärkeää, että se voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti mihin tahansa fiat-valuutaan ja päinvastoin. Tämä pätee riippumatta siitä, onko loppukäyttäjä yksityishenkilö vai monikansallinen yritys. Tarjoamme markkinapaikalle todistetun, turvallisen arkkitehtuurin näiden vaihto-ratkaisujen rakentamiseksi.

AlphaPoint-lainausKuinka katsot altkoiinien tai Bitcoin 2.0 -teknologian vaikutukset Bitcoinin tulevaisuuteen?

Kuten muutkin yhteisöt, olemme innokkaita näkemään, mitä tapahtuu Sidechainsin, Ethereumin, Omnin ja vastaavien projektien kanssa. Olemme innostuneita sovellustyypeistä, jotka voidaan rakentaa Bitcoin 2.0 -tekniikalle, ja uskomme, että niitä käytetään laajasti tulevaisuudessa.

Mitkä ovat suunnitelmasi hankkeistasi? Aiotko laajentaa pian?

Tällä hetkellä suunnitelmamme on jatkaa AlphaPointin rakentamista siihen, mistä me kaikki uskomme, että se voi olla “Intel Inside” -teknologia, joka tukee maailman ensi-ilta digitaalista valuutanvaihtoa.

Olemme kasvaneet tiimimme räjähdysmäisesti viime kuukausien aikana ja meillä on valmisteilla useita uusia projekteja, jotka ilmoitamme koko vuoden 2015. Olemme innoissamme uudesta käyttöliittymästä, jonka esitelimme viime kuussa FinovateEuropessa. Tämä on täysin uusi, widget-pohjainen työkalupaketti, jonka avulla asiakkaat voivat ottaa käyttöön käyttökokemuksensa lähes ilman läpimenoaikaa.

Nyt kun Bitcoin on saamassa enemmän huomiota, mitä neuvoja voit antaa tuhansille Bitcoin-harrastajille, erityisesti uusille käyttöönottajille ja yrittäjille?

Nämä ovat vielä alkuaikoja. Monet ongelmat odottavat edelleen ratkaisua, ja yhteisö on aina nälkäinen innovaatioiden ja oivallusten puolelle. On tärkeää pitää mielessä, että vaikka rakennetaan enemmän infrastruktuuria, joka raivaa tietä seuraavalle sovellusalueelle, Bitcoinille tai lohkoketjulle ei ole vielä tappajasovellusta. Yrittäjien tulisi keskittyä tämän tappajasovelluksen rakentamiseen.

Ennen sulkemista yksi vahvimmista Bitcoin-markkinoista on edelleen Bitcoin-rahapelit. Onko sinulla mielipiteitä tästä alasta?

Emme toimi suoraan uhkapelialueella, mutta olemme innoissaan näkemistämme avoimuuden ja todistettavasti reilun pelaamisen mahdollisuuksista. Usein vaihtoa käytetään uhkapelisivustojen yhteydessä Bitcoin / fiat-muunnokseen.

Kaikki lisätiedot, jotka haluat jakaa maailman kanssa?

Ennustan, että estoketjun vaikutus maksualaan kilpailee lopulta Internetin vaikutuksesta mediaan ja sisältöön. Mahdollisuus pelata roolia ja auttaa edistämään teollisuutta eteenpäin on uskomattoman jännittävää.

Toivotan teille menestystä AlphaPointissa ja kiitoksia paljon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me