Digitaalisia valuuttoja ja ICO: ta edistävät globaalit julkkikset

Uusi julkkis tarjosi tukensa blockchain-hankkeelle, tässä tapauksessa ICO. Julkkis on näyttelijä ja laulaja Jamie Foxx, joka äskettäin käytti sosiaalisen median tilejään Cobinhoodin mainostamiseksi. Yritys esittelee itsensä krypto-valuutanvaihdokseksi, joka toimii nollapalkkion periaatteella.

Foxx, joka on Oscar-voittaja, twiittasi tästä alkuperäisestä kolikoiden tarjoamisesta. Samalla hetkellä käynnissä oleva myynti onnistui tuottamaan yli 17 000 ETH: ta, mikä oli yli 5 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että se oli todennäköisesti menestys.

Tuki tulee sen jälkeen, kun muut julkkikset ovat ottaneet samanlaisia ​​toimia vaihtelevalla vaikutusalueella ja vahvuudella. Foxx ei kuitenkaan suinkaan ole vahvin kannattaja, koska muut kuuluisat henkilöt ovat jopa luoneet oman ICO: n. Mitä tämä tarkoittaa digitaalisen valuutan yhteisölle ja mitä vaikutuksia sillä voi olla salauksen valuutan laillisuuteen ja käyttöönottoon.

Kuuluisat kasvot

Julkisuuden edustajien käyttäminen ei ole missään nimessä uusi ajatus tällä alalla. Nykyaikainen maailma, joka on sekoitettu esimerkiksi sosiaalisen median, popkulttuurin ja muiden jokapäiväisten näkökohtien vahvaan yhteyteen, kunnioittaa kuuluisaa kasvoa. Väitetään, että moderni globaali yhteiskunta tekee tämän mittakaavassa, joka kohoaa jokaiseen muuhun historialliseen ajanjaksoon.

Kuten mainittiin, suuri osa julkkiskulttuurin laajentumisesta on sitä tukeva teknologiaidea. Vaikka tunnettuja kasvoja oli aina, modernit digitaaliset laitteet, kuten älypuhelimet, mahdollistavat ennennäkemättömän läheisyyden ja suoran yhteyden tunteen.

Elokuvatähti voidaan nähdä televisiossa, mutta tänään miljoonat voivat seurata sen jokaista päivitystä, joista monet eivät ole käyneet läpi vanhanaikaisia ​​suodattimia. Tämä tarjoaa paljon orgaanisemmat puitteet tiedonvaihdolle ja vahvan tuntemuksen.

Sen fanit voivat helposti nähdä julkkiksen sellaisena, joka on melkein käden ulottuvilla ja joka ymmärtää heidät yhtä paljon kuin uskovat ymmärtävänsä häntä, häntä tai muuta nimittäjää. Joillekin 1900-luvun jälkipuoliskolta tuleville futuristeille käsitys tämän tason henkilökohtaisen yhteyden indusoinnista, jossa ei ole vanhanaikaista, tuntui oudolta, pelottavalta, mutta kaukaiselta käsitteeltä.

Nyt sama käsite on täällä kaikkien nähtävissä. Se ei ole enää käsite. Sen sijaan se on todistettu tapa saada faneja, jotka ovat suoraa pääomaa julkkiksille, joilla heitä on. Enemmän kuin koskaan, suosittu oleminen on liiketoimintaa, ja se yhdistyy helposti digitaalisen valuutan ekosysteemin monien kasvojen kanssa.

Celebrity Digital Currency Investor

Digitaaliset valuutat nähtiin alusta asti teknologisesti taipuvaisen leikkikenttänä. Aloittamalla bitcoinista ja siirtymällä muihin verkkoihin, jotka tulivat linjalle, digitaalisen valuutan käyttäminen sisälsi usein lauttoja, jotka kaivavat heidät ja olivat jopa aktiivisia kehittäjäalueella. Luonnollisesti, kun salausvaluutat kasvoivat, kasvoi myös niitä käyttävien ihmisten määrä, mutta toinen käyttöönottajien aalto ei tullut suurelta yleisöltä.

Sen sijaan se tuli sijoittajilta, jotka tunsivat oudon, mutta erittäin tuottoisan verkkotunnuksen avautuvan hitaasti kryptovaluutta-sijoitus merkityksessä. Jotkut näistä olivat ja ovat edelleen tunnetusti kiinnostuneita digitaalisen valuutan teknologisesta puolesta ja vastustavat jyrkästi ensimmäisiä käyttöönottajia.

Mutta vaikka teknisen tietämyksen taso vaihtelee sijoittajien välillä, he kaikki ovat melko perehtyneitä tämän hankkeen kaupankäyntiin. Tämä johti hitaasti julkkissijoittajan ilmiöt, henkilö, joka on jo saanut omaisuuden joillakin sijoitusalueilla ja sitten alkanut levittää sanaa kryptovaluutoista.

Luonnollisesti syy tähän ei ole epäitsekäs. Lyhyellä aikavälillä sijoittajat voivat yrittää lisätä salkkuaan millä tahansa tavalla, joka voidaan nähdä muodona raa’an voiman markkinakorkojen kasvuna – käskemällä ihmisiä ja yrityksiä investoimaan tähän alueeseen.

Taitaville kauppiaille tarvitaan vain lyhytaikainen hintahyppy, jotta voitto saadaan ja poistetaan sitten nopeasti järjestelmästä. On vaikea sanoa, kuinka moni heistä todella uskoo ajatukseen kryptovaluuttajärjestelmästä, jossa ei ole minkäänlaista keskittämistä, mutta heidän rahansa ja tukensa auttoivat ehdottomasti digitaalisen valuutan verkkotunnusta kasvamaan.

Massoihin kohdistuva ääni

Vaikka julkkissijoittaja on saman tyyppinen ilmiö, Jamie Foxxin kaltaiset ihmiset ovat täysin erilainen peto. Näillä, toisin kuin kenellekään ennen, on putki, joka on yhteydessä suoraan massoihin ja tällä tavalla valtavirran mediaan.

Tällä hetkellä nimet, kuten Paris Hilton, Floyd Mayweather ja The Game, veivät aikaa ja vaivaa edistääkseen erityyppisiä tunnuksia. Mayweatherin myynti sisälsi hänen omat hankkeensa, mikä on lisäkerros samalle ajatukselle. Kaikki tämä auttoi keräämään lähes 2 miljardia dollaria käyttämällä tätä rahoitus- ja rahoitusmallia.

Nämä henkilöt tarjoavat ensimmäistä kertaa todellisen massahakutekijän mihin tahansa kryptovaluuttayritykseen. Yhden tai useamman tämän julkkiskaliiperin henkilön ulottuvilla miljoonat uudet potentiaaliset käyttäjät voidaan tavoittaa ilman monimutkaista työtä. Samoin kuin Jamie Foxx, yksi twiitti riittää antamaan yritykselle paljon suuremman mahdollisuuden varmistaa onnistunut rahoitusprosessi ICO: n tai jopa jonkin muun tapauksessa.

Kaksiteräinen miekka

Vaikka ei ole epäilystäkään siitä, että tuo enemmän ihmisiä digitaalisen valuutan alueelle, jossa he voivat käyttää yksittäisiä kryptovaluuttoja esimerkiksi online-kasinot, palvelut, tavarat tai mikä tahansa muu, julkkis tukee kaksiteräistä terää. Toisaalta se tarjoaa esityksen ja tavoittaa, jota muut henkilöt eivät voi hallita.

Toisaalta julkkisten tuki voi usein auttaa hämärissä tai jopa laittomissa hankkeissa. Ei ole vaikea ajatella, että yhdessä vaiheessa nämä hankkeet saavuttavat osan julkkisten tukijoistaan ​​ja joukkoviestimet sijoittavat kaiken samaan koriin.

Tämän välttämiseksi jokaisen kryptovaluutan tulisi yrittää olla tietoinen siitä, kuka ja miten tukee niitä julkkisverkkotunnuksessa. Jos verkko saa selville varjoisista asioista, verkostojen tulisi etäännyttää nämä julkkikset tarkoituksenmukaisella tavalla. Tällä tavalla järkevät julkkisten tuet voivat todella tarjota saman potentiaalisen hyödyn mille tahansa verkolle.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me