Loogisten uusien Bitcoin-kaivosyritysten takana oleva logiikka

Vaikka bitcoinilla on ollut uskomaton vuosi otsikoiden tarttumisessa, osa sen ekosysteemistä pysyy kansantajunnan reunalla. Kun ennätysrikko jatkuu tai hidastuu vastarintapisteillä, mutta silti ylöspäin, käyttäjät ja laajempi yleisö ovat edelleen vähemmän tietoisia prosessista, joka sallii kaiken tämän tapahtumisen – kryptovaluutan kaivos.

Tänään, aivan samaan aikaan, kun bitcoin P2P -verkko saatiin verkkoon, bitcoinin louhinta on tärkein syy, miksi se voi jatkaa toimintaansa. Yhdessä vaiheessa, ennen kuin kaivosvaikeudet menivät sinne, missä se on tänään, kaivostoiminta oli yksi tärkeimmistä syistä, miksi joku jopa kiinnostui kryptovaluutasta.

Nyt miljoonien uusien bitcoin-sijoittajien kanssa BTC: n ensisijainen kasvot on kaupankäynti ja sen hinta. Kaivokset ovat kuitenkin edelleen sama asia, joka ruokkii koko verkkoa. Tästä ilmeisestä totuudesta huolimatta monilla on epäselvää, mitä liiketoimintamahdollisuuksia kaivostoiminnalla on tällä hetkellä. Jotta sama hämmennys olisi vähemmän sotkeutunut, tässä on joitain olennaisia ​​tietoja uusista ja tulevista bitcoin-kaivosyrityksistä.

Uusi eurooppalainen kaivos

Japanilainen yritys GMO Internet ilmoitti äskettäin aloittavansa uuden kryptovaluutan kaivosyrityksen. Sama yritys perustettiin Japaniin 1990-luvun alussa, ja se tuli salausvaluutan verkkotunnukseen takaisin tämän vuoden toukokuussa. Myöhäinen saapuminen digitaalisen valuutan verkkotunnukseen johtui todennäköisesti Japanin päätöksestä tunnustaa BTC maksuvälineeksi maassa.

Nyt sama yritys, joka tarjoaa valikoiman digitaalisia palveluja, kuten web-hosting, päätti laajentaa salkkuaan kaivostoiminnalla. Kaivosteollisuuden odotetaan olevan toiminnassa vuoden 2018 alkupuoliskolla. Kiinnostavaa on, että yhtiö ei ole vielä määrittänyt, missä Euroopan maassa kaivos sijaitsee, mutta se ilmoitti käyttävänsä uusiutuvia vesivoimaa ja geotermisiä energialähteitä. Yhtiö ilmoitti myös, että laitos tulee olemaan ”Pohjois-Euroopassa”.

Tämä tarkoittaa, että Islannin ja Ruotsin kaltaiset paikat näyttävät olevan todennäköisimpiä valintoja, varsinkin kun ne olivat jo suosittuja kaivospaikkoja. Sama etu syntyy napapiirin ja luonnollisten kylmien sääyhdistelmien ansiosta. Tältä osin geotermiset lähteet ovat etu, jota monet muut Euroopan kansakunnat eivät jaa tällä mittakaavalla.

GMO-laitoksen tiedot

GMO ilmoitti, että heidän uusi kaivoslaitos tuottaa 500 petahashea sekunnissa (PH / s). Tällä hetkellä BTC-verkon hajautusnopeus on noin 5,6 eksahaavaa sekunnissa (EH / s). Laitoksen vaikuttavien ominaisuuksien lisäksi on myös se, että GMO on tunnettu yritys, joka on julkisesti noteerattu.

Se on myös paljastanut, että se aikoo tutkia ja kehittää kaivostoimintaa varten erikoistuneita puolijohdesiruja, jotka hyödyntävät 7 nm: n prosessitekniikkaa. GMO: lla on kumppani tässä hankkeessa, mutta toistaiseksi sitä ei ole paljastettu nimellä. Yhtiö aikoo kehittää mahdollista kaivospalvelua ja tarjota niitä yleisölle, jolloin käyttäjät voivat jakaa pilvipohjaisen voiman ansaita digitaalista valuuttaa.

Uuden kaivoksensa kohdalla GMO haluaa käyttää sitä tarjoamaan tukea käyttämälle kryptovaluutanvaihdolle. Tämä toimisi jakamalla kaivetut kolikot pörssiin, jossa ne antaisivat sille likviditeettiä.

Lopuksi, vaikuttavassa joukossa kryptovaluuttahankkeita GMO on myös äskettäin perustanut rojaltiprojektin, joka perustuu lohkoketjuun. Digitaalisen valuutan areenalla tämä täyden pinon lähestymistapa osoittaa, että yhtiö aikoo investoida näihin yrityksiin tulevina vuosina.

Kaivosliiketoiminnan aloittaminen

Kaivostoimintaan astuminen BTC-sijoituksena näyttää todennäköisesti typerältä hankkeelta useimmille sijoittajille ja yrityksille. Uusien kolikoiden louhinnan vaikeus kasvaa jatkuvasti, kun taas kaivoslaitteet eivät ole vielä seuranneet omaa kehitystään. GMO: n mukaan tämän ei kuitenkaan tarvitse olla.

Sen sijaan fyysisen, taloudellisen ja teknisen ympäristön huolellinen arviointi on tarpeen, jotta mahdollinen kaivosoperaattori saisi tehokkaimman ratkaisun. GMO: n uusi kaivos kattaa kaikki sen perustan hyvin virtaviivaisella tavalla. Siinä otetaan huomioon sääolosuhteet, joissa luonnollisesti kylmää ilmaa voidaan käyttää jäähdyttämään kaivoslaitteita, joilla on taipumus ylikuumentua säännöllisesti. Sitten se ottaa huomioon myös kyseisen maan mahdollisuuden saada energiaa, jossa pohjoisilla Euroopan mailla on runsaasti uusiutuvia resursseja.

Lopuksi yritys tutki vakavasti myös louhittujen kolikoiden käyttöä ja mitä niiden kanssa tehdä. Tässä heidän aikaisempi digitaalisen valuutanvaihtonsa sulautuu täydellisesti kaivokseen, mikä tarjoaa sille suoraa tukea samojen kolikoiden hankkimiseen. Samat kolikot lasketaan liikkeeseen siellä, missä kolikon haltijat voivat käyttää niitä uhkapeli verkossa, ostaa tavaroita ja palveluita tai yksinkertaisesti sijoittaa niihin.

Tämän avulla GMO osoitti, että todellisella sijainnilla paikallisen taloustieteen kannalta ei ole ratkaisevaa merkitystä. Sekä Ruotsi että Islanti eivät ole valmistuksen ja monien muiden teollisuudenalojen suosituimpia työntekijöiden ja kiinteistöjen kustannusten takia.

Mutta digitaalinen valuutakaivos ei kärsi mistään näistä takaiskuista. Sitä varten tarvittava työvoima on vähäistä, kun taas kiinteistö, jossa se sijaitsee, on todennäköisesti menossa pois asutetuilta alueilta. Tämä tarkoittaa, että sen kustannukset eivät ole läheskään yhtä korkeat kuin kaupallisissa paikoissa, jotka ovat lähempänä suurempia asutuskeskuksia. Tällä tavoin GMO on onnistunut laatimaan erittäin lupaavan liiketoimintasuunnitelman hankkimalla kaivoksen tärkeimmät näkökohdat.

Yleiset edut

Kuten todettiin, liittyi kysymykseen siitä, onko bitcoin ja muut digitaaliset valuutat ovat kupla, niiden hajautuskeskukset edustavat niiden fyysistä arvoa. Siksi uusien kaivosten perustaminen on hyvä uutinen kenellekään kryptovaluutan kehittämisen, sovellusten ja kaupan alalla.

Seuraamalla tehokkuuden lisäämisprosessia prosessin joka kolkassa voitaisiin ja pitäisi perustaa uusia kaivoksia. Muun kehitysyhteisön tuella mahdolliset kaivostyöläiset voisivat valvoa digitaalisten valuuttojen verkostoja ja samalla tuottaa itselleen huomattavan voiton.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me