Bitcoin Blockchain on alkanut haarautumisen

Tärkein yksittäinen hetki bitcoin-lohkoketjun historiassa alkoi aiemmin tänään 1. elokuuta 2017 haarautumisprosessilla, joka aloitti muutoksen yhdestä verkosta kahteen eri kryptovaluuttaan. Vuosien yritettyään löytää yhteistä pohjaa, osa kaivosmiehistä ja kehittäjistä eroaa BTC P2P -verkosta ja aloittaa yhden vaihtoehdon nimeltä bitcoin cash.

Toistaiseksi uutta digitaalista valuuttaa ei ole luotu, mutta verkkoa hajottava prosessi on hyvin käynnissä. Tämän vuoksi monet silmät seuraavat markkinoiden reaktioita samoin kuin teknisiä vaikutuksia, joita sillä on, etenkin koskien kolikoita, jotka ainakin teoriassa rinnakkain jossakin vaiheessa molemmissa verkoissa.

Tässä on erittely tärkeimmistä tosiasioista prosessista ja mitä pysyviä vaikutuksia sillä voi olla paitsi tähän digitaaliseen valuuttaan, myös koko lohkoketjun kryptovaluuttojen kehitysekosysteemiin.

Haarukointimenettely

Varsinainen jakautuminen alkoi, kun joukko kaivostyöläisiä, jotka tukivat bitcoin-käteistä, alkoivat käyttää erilaisia ​​ohjelmistoja kaivoslautoillaan 1. elokuuta alkaen. Sama ohjelmisto on luomassa kilpailevan digitaalisen valuutan, joka nimettiin aiemmin bitcoin-käteiseksi.

Syynä tähän on hyvin vanha ja erittäin tuskallinen kysymys bitcoin-yhteisössä – verkon käyttämän yksittäisen tietolohkon koko. Kun tapahtuman määrä kasvoi, ongelma, joka aiheutui 1 Mt: n tietojen käytöstä lohkon koon alkaessa hidastaa samoja menettelyjä, mikä johti pidempään odotusaikaan tapahtuman tekemisen ja lohkoketjun vahvistaman.

Nyt bitcoin-käteinen aikoo käsitellä ongelmaa nostamalla tapahtumablogin kokoa merkittävästi poistamalla muut kapasiteetin päivitykset. Bitcoin-käteisen kannattajat näkevät tämän selvästi ylivoimaisena vaihtoehtona kaikille nykyisille skaalausponnisteluille. Loput verkosta sijoittivat taustansa nykyisen verkon SegWit2x-sovituksen taakse.

Jatkuva jako

Vaikka leirit on määritelty selkeästi ja väkijoukolla, joka haluaa uutta digitaalista valuuttaa, on polku eteenpäin, jakautuminen ei ole läheskään lähellä sen valmistumista. Vaikka ero alkoi noin klo 12.00. UTC, bitcoin-käteisen on käsiteltävä lohko, joka on suurempi kuin 1MB, jotta jako suljetaan.

Toistaiseksi samaa ei ole tapahtunut, mutta kysymys on vain ajasta – useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että saman hetken saavuttamiseen kuluu tunteja, ei päiviä. Samaan aikaan alkuperäinen bitcoin-lohkoketju toimii edelleen ilman ongelmia.

Teknisesti, jos uutta suurempaa lohkoa ei löydy, bitcoin-käteisaloite voidaan lopettaa raidoillaan ennen kuin se voi jatkaa. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole yhtä selkeä edes niille, jotka ovat seuranneet haarautumiskeskustelua hyvin yksityiskohtaisesti. Viimeisimmät uutiset viittaavat siihen, että bitcoin-käteinen onnistui louhimaan ensimmäisen lohkonsa, mikä teki jakautumisesta virallisen, mutta saman tapahtuman vahvistus vie todennäköisesti hieman enemmän.

Markkinoiden reaktio haarautumiseen

Bitcoinin hinta nousi tänään 2925 dollariin, mikä ilmeisesti ei heikentynyt samalla haarautumisprosessilla. Hinta laski päivän aikana noin 5% ja epävakaus jatkuu pitkälle 2. elokuuta ja sen jälkeen bitcoin-käteisen onnistumisen (tai epäonnistumisen) mukaan.

Suuri etu tapahtuman mukana on se, että kauppiailla on ollut runsaasti aikaa valmistautua tähän hetkeen. Kun miljoonat käyttävät kauppaa bitcoinin kanssa, uhkapeli verkossa BTC-kasinoilla ja tehdä paljon muita vastaavia asioita, tapahtumien määrä kasvaa jatkuvasti. Samanaikaisesti sama volyymi toimii kuitenkin esteenä kaikille todella suurille hinnanmuutoksille, ja kauppiaat ovat tietoisia tästä.

Tällä hetkellä BCC: n tai BCH: n alla tunnettu bitcoin-käteinen käy kauppaa noin 380 dollarilla, ja hinta ei varmasti pysy tällä alueella pitkään. Sen sijaan voidaan odottaa nopeaa nousua tai laskua ennen kuin suhteellisen vakaa hinta saavutetaan ennen elokuun loppua.

Jaon psykologinen vaikutus

Markkinoiden vaikutusten ja teknisen kysymyksen lisäksi on käynyt useita keskusteluja digitaalisen valuutan verkkotunnuksen jakautumisen psykologisista seurauksista. Molempien osapuolten argumentit ovat päteviä – split-pro-leiri korosti kahden digitaalisen valuutan edut, jotka toimivat periaatteessa saman tyyppisessä lohkoketjussa. Tämä on selvästi ainutlaatuinen hetki ja jotain, joka tekniseltä kannalta tarjoaa ainutlaatuisen hyödyn sekä BTC: lle että BCC: lle.

Split-vastainen leiri kuitenkin väitti, että verkon turvallisuuden menetys on paljon tärkeämpää tulevina kuukausina ja vuosina, että siitä mahdollisesti koituva lyhytaikainen tai tekninen hyöty. Tällä hetkellä markkinat eivät ole jakaneet tätä mielipidettä, eikä ainakaan alkuperäisessä jakautumisessa havaittu BTC-arvon meteorista laskua. Jotkut ovat jopa vitsaillessaan huomanneet aiemmin, että bitcoinin hinta kaatuu vastakkaiseen suuntaan.

Mutta kuten digitaalisten valuuttojen historia osoitti monta kertaa ennen, omaisuus voi muuttua silmänräpäyksessä, ja sama psykologinen tekijä voi silti lisätä epävarmuutta, joka johtaisi joukkomyyntiin. Hyvästä tai pahasta, jakautumisen vastainen leiri on oikeassa, että haaroittaminen ennennäkemättömässä tapahtumassa, ja nämä hyödyttävät harvoin koko liiketoiminta-aluetta kokonaisuutena.

BCC: n tulevaisuus

On tunne, että ongelmat eetteri ja ICO: t tuli mukava muistutus digitaalisten valuuttojen epävakaudesta, minkä vuoksi bitcoin-verkkomarkkinoiden reaktiossa ei tällä hetkellä ole suuria muutoksia. Mutta samalla on vaikea olla tunnustamatta, että elinkeinonharjoittajat yksinkertaisesti viettävät aikaa, luottavat siihen, että verkostot pysyvät lujana jakautumisen kautta.

Kun sama on saatu päätökseen, jälkijärjes- telmät, jotka vielä tapahtuvat, voivat osua markkinoille ja joko tuoda arvot alas tai lisätä niitä edelleen. Joka tapauksessa on vaikeaa olla katsomatta, että sekä BTC: n että BCC: n kohtalot ovat hyvin yhteydessä toisiinsa lyhyellä aikavälillä riippumatta jakautumisesta, joka erottaa ne teknisesti.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me