Ruotsalainen kansanedustaja liittyy BTCX Bitcoin Exchangeen

Poliittisella alueella ja digitaalisen valuutan kysymyksessä oli aina myrskyisä suhde. Suurimman osan ajasta poliitikot päättivät varpailla linjaa, joka esitettiin valtavirran tiedotusvälineissä. Tästä johtuen ongelmallinen maine, jonka bitcoin keräsi alkuvaiheissaan, viipyi liian kauan, koska tämä oli tarina, joka toistettiin paitsi tiedotusvälineissä myös poliittisissa keskusteluissa parlamenteissa ja muissa vallanpaikoissa.

Vuosi 2016 on vuosi, jolloin kaikki alkoi muuttua Kiinan rahaa joka etsi turvallista satamaa myrskyisinä aikoina, jolloin juanin devalvoituminen toistui. Sittemmin kryptovaluutta on onnistunut tekemään joukosta yksityishenkilöitä ja yrityksiä erittäin rikkaiksi, mutta onnistuneesti myös laittomaan yritystoimintaan käytetyn keinon maineen..

Muutosten pyörremyrskyssä myös jotkut poliittisen alueen kulmat huomasivat ja alkoivat arvioida uudelleen kantaansa ensin lohkoketjun käsitteestä. Äskettäin uudelleen valittu Maltan pääministeri on hieno esimerkki. Nykyään on yleisesti tunnustettua, että sama tekniikka muuttaa pian dramaattisesti tapaa, jolla tiedot säilyvät ja pääsevät lukuisille eri osapuolille, jotka työskentelevät tämän järjestelmän puitteissa. Rahansiirrot ovat vain ilmeisin käyttö lohkoketjussa, mutta eivät ainoa.

Tämä on syy miksi digitaalinen valuutta on kansallisten pankkien tekemät tilaukset tänään ei ole enää unelma. Samaan aikaan bitcoin nykyisessä muodossaan, toisin sanoen se on täysin itsenäinen, ei-kansallinen digitaalinen valuutta, on silta liian monille poliittisille edustajille. Onneksi bitcoin-yhteisölle ruotsalainen kansanedustaja Mathias Sundin ei todellakaan ole yksi heistä.

Varhainen adoptio

Mathias Sundinin ura tuli hyvin pitkälle hänen politiikan alusta lähtien. Täällä hänestä tuli kuuluisa ensimmäisenä ruotsalaisena poliitikkona, joka päätti hyväksyä yksinomaan bitcoin-lahjoitukset. Kun hänet valittiin vuonna 2014, hän aloitti työnsä siirtääkseen maansa kansallisen pankin kurssille, joka teki siitä tänään yhden edistyksellisimmistä pankeista startup-yritysten kanssa..

Viimeaikaiset uutiset hänestä osoittivat, että hänestä tuli Ruotsin suurimman bitcoin-pörssin, BTCX: n, hallituksen puheenjohtaja. Paitsi, se on myös yksi vanhimmista työvaihdoista koko mantereella. Sundin, joka on yrittäjä, joka oli yksi Warp-instituutin perustajista, ruotsalainen organisaatio, joka on päättänyt vauhdittaa kaikenlaista teknologista innovaatiota, aikoi kiireistyä uudessa tehtävässään pörssissä.

Hänen mukaansa liiketoiminta on erittäin mielenkiintoista ja jännittävää myös niille, jotka eivät ole kovinkaan investoineet bitcoin-konseptiin. Ensinnäkin pörssin tarkoituksena on kerätä rahaa sen laajentamiseen. Sama prosessi vie vaihdon uusille markkinoille muutamassa Euroopan maassa.

Monissa maissa bitcoinia käytetään online-ostoksiin, mutta myös monia muita asioita, kuten BTC-rahapelit ja pääsy vain digitaalisiin lainoihin. Lausunnon asiayhteys näyttää kuitenkin voimakkaasti viittaavan siihen, että BTCX: n laajentuminen ei pysähdy siihen, vaan todennäköisesti jatkuu, kun tarvittavat olosuhteet on saavutettu.

BTCX

Sundinin läsnäolon valvoma yritys kasvaa tällä hetkellä vauhdilla, joka sisältää noin 1200 uutta asiakasta kuukausittain. Tällä hetkellä sen tapahtumamäärä on noin 2 miljoonaa euroa digitaalisen valuutan varoja (tällä hetkellä vain bitcoin) kuukaudessa. Se perustettiin vuonna 2012, ja siitä lähtien se on tarjonnut ruotsalaisille yleisölle luentoja tai konsultointipalveluja, joiden avulla se pystyi laajentamaan liiketoimintaansa myös tällä alueella.

Vaikka nämä luvut eivät todellakaan ole järkyttäviä, ne ovat enemmän kuin vankka perusta, jolle rakentaa. Näyttää siltä, ​​että Sundin aikoo tehdä juuri tämän tulevina kuukausina ja vuosina.

Hänen mukaansa tila, jossa pörssin tulisi asua, ei sisällä vain vakiintuneiden pankkien häiriöitä. Sen sijaan hän haluaa, että vaihto toimii heidän kanssaan eri asioissa, jotka ovat molempien etujen mukaisia. Tällä tavoin osapuolet voisivat valvoa toisiaan ja erityisiä liiketoimintatapojaan astumatta toisen yrityksen varpaille..

Palautus ihmisille

Sundin “muunnettiin” bitcoiniksi sen jälkeen, kun hän törmäsi artikkeliin siitä. Sen lukemisen jälkeen hän tajusi nopeasti, että julkinen käsitys bitcoinista laittoman toiminnan laittomana valuuttana (tämä oli silloin yleistä) ei kestänyt valvontaa.

Sen sijaan hän tajusi, että bitcoin-verkon potentiaali on palauttaa valta tavallisille ihmisille. Tämä yhtyi täydellisesti hänen henkilökohtaiseen syynsä pääsemään politiikkaan ensinnäkin. Mutta hän ei usko vanhan rahoitusrakenteen täydellistä kaatamista, vaan näiden kahden käsitteen yhdistämistä.

Siksi hänen tulevaisuudennäkymässään pankit ja bitcoin-pörssit työskentelevät tiukemmin tarjotakseen parempia palveluja käyttäjilleen, samalla kun he toteuttavat myös kannattavampia yrityksiä. Tämä tasapaino on asia, jonka monet ihmiset pitävät erittäin houkuttelevana ja lohduttavana yleisen vakauden suhteen, joka tukee bitcoin-verkkoa tulevina kuukausina ja vuosina.

Ruotsin kanta

Sundin on hahmo, jota sekä pilkataan joillakin poliittisilla tahoilla että kuunnellaan paljon toisissa. Mutta vuotta kului, ja Sundinia ei nyt pidetä hahmona, vaan joku, joka edustaa valtavirran yhteiskunnan etuja.

Nykyään hänen roolinsa BTCX: ssä tarjoaa lukuisia etuja yritykselle, joka voi ajaa sen suurelle liigalle Euroopan markkinoilla. Pelkästään tänä vuonna yritys aikoo käynnistää uuden maksualustan ja vapauttaa sitten uuden vaihdon varkainmoodiin.

Mallina tämä poliittisten henkilöiden ja yksityisen yrityksen sulautuminen saattaa saada jonkin verran kauhistumaan mahdollisista eturistiriidoista, joita saattaa syntyä. Mutta koska kyseiset yritykset käyttävät digitaalista valuuttaa, ne tekevät epäilemättä paljon töitä osoittaakseen, että mitään tilaa ongelmallisille liiketoimille ei ole jätetty hyödyntämään.

Lisäksi on selvää, että bitcoin-yhteisöllä on ehdottomasti iso ystävä Mathias Sundinissa.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me