Disney, Comcast ja NBC julkaisevat Blockchain-mainosratkaisun

Mediateollisuus on aina osoittanut suurta kiinnostusta lohkoketjuun ja digitaalisiin valuuttoihin, erityisesti bitcoiniin. Aikaisempien vuosien aikana sama kryptovaluutta on ollut yksi keskustelluimmista ja seuratuimmista aiheista koko digitaalisen tekniikan alalla massavetoisesti.

Tietysti suuri osa tästä kattavuudesta oli huonosti tietoinen tai yksinkertaisesti puolueellinen, lähinnä silloin, kun markkinoilla tapahtui arvon menetyksen suuntaus. Huolimatta siitä, että nämä värähtelyt saatiin aikaan useista syistä, valtavirran media käytti näitä usein tuomiopäivän ennusteita tulevaisuudestaan.

Tänään mikään näistä ei toteutunut ja digitaalisen valuutan verkkotunnus on menossa vahvaksi, ja yhä suuremmat markkinakorkot paitsi bitcoinissa myös muissa digitaalisissa valuutoissa, mukaan lukien uusin raskaansarjan Ethereum. Harvoin, jos koskaan, tällainen kattavuus oli todella haitallista tai suunniteltu tuottamaan vahinkoa blockchain-yhteisölle, mutta se kuitenkin aiheutti vahinkoa.

Mutta samaan aikaan media-alan ammattilaiset saivat ymmärtää kryptovaluuttojen ja lohkoketjujen käsitteen asioina, jotka yhdessä vaiheessa mullistavat liiketoiminnan, ellei koko maailman, toiminnan. Viimeaikainen kehitys useiden median jättiläisten huipulta osoittaa, että tämä on totta vielä suuremmassa määrin.

Uusi Blockchain-alusta

Yhdysvaltojen merkittävä teleyritys Comcast ilmoitti tekevänsä blockchain-alustan, joka keskittyy mainospalvelujen tarjoamiseen. Sama ryhmittymä, jonka mainoshaara muodostaa kumppanuuden NBC Universalin, Disneyn, Mediaset Italian, TF1-ryhmän, Channel 4: n ja Cox Communicationsin kanssa tämän alustan laajentamiseksi.

Tällä hetkellä tiedetään, että se kantaa nimeä “Blockchain Insights Platform”. Alustan tarkoituksena on tehdä mainontaprosessista paljon läpinäkyvämpi ja tehokkaampi antamalla markkinoijien ja kokonaiset verkot sovittaa omistamansa tiedot asiakkaaseensa sisällöntuottajiin.

Tämä tehdään nimettömällä tavalla ja tehtävänä on määrittää, mikä verkko-ohjelma pystyy tarjoamaan parhaat tulokset tiettyyn tuotemainokseen. Ratkaisu kuulostaa lohkoketjupotentiaalin älykkäältä sovellukselta, joka ei samalla olisi vihreän kentän menettely.

Sen sijaan nykyisten asiakastietojen uudelleenkoodaamisjärjestelmä antaisi lohkoketjulle mahdollisuuden määrittää tulokset, joita mainostajat yleensä seuraavat. Tämä tarkoittaa, että Blockchain Insights -alustan perustaminen ei vaadi paljon rahaa tai aikaa.

Uusi lähestymistapa tietoihin

Marcien Jenckes, joka on Comcast Cable -yhtiön mainonnan puheenjohtaja, selitti alustaa tarkemmin. Hän sanoi, että tämä uusi tekninen lähestymistapa mahdollistaisi videomainonnan ohjaamisen dataan vielä enemmän kuin nyt. Tämä tarjoaisi markkinoijille mahdollisuuden parantaa kohdentamistaan, suunnittelua, toteutusta ja tulosten mittaamista, jotta televisioteollisuuden mainontaprosessi saisi vielä enemmän arvoa molemmille osapuolille.

Mikä tekee ilmoituksesta vielä suuremman, on se, että tämä on Comcastin ensimmäinen virallinen merkintä lohkoketjutilaan. Yritys on osoittanut kiinnostusta verkkotunnusta kohtaan aiemmin, lähinnä kommunikoimalla 21 Inc.:n, bitcoin-käynnistysyrityksen kanssa siitä, miten se voisi hyödyntää kaivostoimintaa tarjoamaan joitain etuja käyttäjilleen. Samoista kontakteista ei kuitenkaan tullut mitään muuta, ja Blockchain Insights Platform on ensimmäinen esimerkki todellisesta ja kehittyvästä projektista.

Tällä hetkellä ryhmä aikoo käynnistää alustan virallisesti jossain vuonna 2018, ja se etsii nyt kumppaneita laitevalmistajien, jakelijoiden ja verkostojen muodossa Euroopassa ja Yhdysvalloissa, jotka olisivat halukkaita osallistumaan. On varmaa, että vastaus on merkittävä, ellei muusta syystä kuin muille yrityksille yrittää selvittää, millaista tarkkaa blockchain-tekniikkaa Comcast-projekti käyttää.

Luonnonmukaisuuden etsiminen

Comcastin motiivit, kuten useimmat muutkin perinteiset sisällöntarjoajat, ovat tässä tilanteessa selkeät, koska vanhat mainosmallit ovat hitaasti häviämässä tärkeinä tulomekanismeina. Tämän prosessin ripaus tuntuu koko toimialalla ja siihen liittyvillä aloilla, ja monet yritykset kamppailevat toimeentulostaan ​​perinteisten mainosmekanismien kanssa. Alun perin ongelma kohdistui painettuihin ja tekstin julkaisukenttiin, joissa PPC-ilmoitukset tukahdutettiin mainosten estäjillä ja muilla mainonnan hallinnan keinoilla.

Nyt, muutama vuosi myöhemmin, ei ole mitään medialiiketoiminnan alaa, joka ei olisi tuntenut modernin tekniikan edistyksen painetta, ja TV ei selvästikään ole erilainen. Tässäkin on ilmestynyt suuria häiriöitä, joista jotkut, kuten HBO, käyttävät hybridimalleja menestyksekkäästi. Toiset, kuten Netflix, soveltavat täysin epätavallista lähestymistapaa TV-sisällön julkaisemiseen, ja se on toistaiseksi tuottanut valtavia etuja, usein teollisuuden hitaasti muuttuvien toimijoiden kustannuksella..

Comcastin Blockchain Insights -alusta on suunniteltu hyödyntämään joitain onnistuneita yleisökohdistuksen elementtejä, jotka ovat olleet niin tehokkaita verkossa, lähinnä sosiaalisessa mediassa. Nimettömyyteen liittyvä osa annetaan todennäköisesti niin, ettei kukaan voi syyttää verkkoa käyttäjien henkilökohtaisten tietojen myynnistä tai vuokraamisesta.

Ei kuitenkaan ole varmuutta siitä, että ne muodostavat luonnollisen sopivuuden, jota mukana olevat yritykset etsivät. Sen sijaan tämä oivallus saattaa sopia paljon paremmin matalan ja keskitason mainoksiin, kun taas TV-mainostajat voisivat etsiä enemmän raakaa voimaa altistumisella niiden medioiden kanssa, jotka sekoittavat pottia, kuten aiemmin mainittu Netflix.

Blockchain Kyllä, digitaaliset maksut Ei

Kun Blockchain Insights -alustaa kehitetään, on mielenkiintoista huomata, että ei viitata maksuvaihtoehtoihin, jotka kattavat digitaaliset valuutat. Bitcoin saattaa rikkoa ennätyksiä ja ihmiset ympäri maailmaa käyttävät sitä mihin tahansa lainojen saamisesta uhkapeli BTC: n kanssa, mutta silti suuret yritykset, kuten Comcast, välttävät sitä. Tällä tavoin sama järjestelmä jatkaa käytäntöä, jonka mukaan tekniikat, jotka johtavat niiden viivästymiseen, eivät juurikaan kiinnosta, ja ironisesti tämä periaate esiintyy myös silloin, kun sama yritys yrittää sisällyttää innovaatioita.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me